- 22 Kasım 2014
- 150
- 150
- 33
- 31
İyi akşamlar canim benim bebeğimin gaz sorunu var gazi olduğu zaman karni balon gibi oluyor içi hava dolu belli ama gazi çikinca kücülüyor sence bizimde mi fitikCanim bizikininde gobek fitigi var. Arada cok kusuyor. Rahat uyuyamiyor. Ne yapacagimi bilemiyorum.
Canim fitik belli oluyor. Gobek deligi disari dogru cikiyor. Bide gobek deliginin etrafi gevsek oluyor.İyi akşamlar canim benim bebeğimin gaz sorunu var gazi olduğu zaman karni balon gibi oluyor içi hava dolu belli ama gazi çikinca kücülüyor sence bizimde mi fitik
Anladim canim gazi oldugu zamanlarda çok ağliyor inş cikmaz korktum şimdiCanim fitik belli oluyor. Gobek deligi disari dogru cikiyor. Bide gobek deliginin etrafi gevsek oluyor.
Kana rastlamadin canim.bir ara sutlu tatli cok yedim onunla ilgisimi varkishine-15 peki cnm kan da var mı Siz de. .Bugün doktora gittik..inek sütü alerjisi olabilir 2 hafta diyet yap dedi moral sıfır ya (
Bende medela var memnunum tavsiye ederim. Emzirdikten sonra sütün gelip gelmemesine bakmadan sağın 2-3 gün içinde artacaktır. Siz oruç tutuyordunuz değilmi ? Etkilendimi sütünüzKızlar benim sütüm Oğluma yetmiyor mama takviyesi yapıyoruz.. Acaba makina alıp sütümü sağsam sütün artmasına katkısı olur mu?? Bir de makina alacak olursam hangi markayı önerirsiniz??
Benim kızım da anne sütü yetmediği için mama veriyorum o yüzden 2 günde bir kaka yapıyo yaparkende biraz zorlanıyorKızlar benim bebeğim 3 4 günde kaka yapıyor bir rahatsızlık v belirti yok ıkınıyor gaz çıkarıyo
Kaka katı değil kabız değil sulu kakası
Doktor bir zorlanma acı çekme yoksa onu bekleyin ne zaman isterse yapar dedi en baştan beri beniö oğlum böyle
Burda bakıyorum da maşallah herkesin bebesi hergün kaka yapıyor
Canını sıkma bol bol sıvı al bebeğin emerken bir yandada elinle göğsünü biraz sıkar gibi yap düzelir inşallahSlm anneler bizde 26 günlük olduk çok sükür benimde bi sorunum var sizlere de sormak istedim sağ gösümden sut gelmiyo artık ssağ göğsümden oğlum emmek istemiyo hiç ama ben zorla veriyorum pompayla sağıuorum ama yumuşak olduğundan süt çıkmıyo ne yapıcam bilmiyorum boyutuda degisti bu yuzden sol gögsüm sağdan büyük çok moralim çok bozuk
Teşekkür ederim canım inşallah artar.. Evet tuttum ben Oruç ama sütüm oruçtan etkilenmedi önceden azdı zaten.. Ramazan'dan sonra sütü artırma yollarını deneyeyim diyorum.. Bana bir kaç kişi aventin makinasını tavsiye ettiler ama bilmiyorum..Bende medela var memnunum tavsiye ederim. Emzirdikten sonra sütün gelip gelmemesine bakmadan sağın 2-3 gün içinde artacaktır. Siz oruç tutuyordunuz değilmi ? Etkilendimi sütünüz
Hangi pompayi kullanıyorsun canımmerhaba anneler...
kizimin dogdugundan beri nefes alidinda heo bi hirilti vardi.ben cigerlerinden suphelensemde doktor burnu tikali serum fizyolojik damlatip pompayla cekin demisti.ama defalarca yapmama ragmen hic sumuk cikmiyodu burnundan.sonra burda baska annrletinde bu sorunu oldugunu okudum.neyse gecen gun yine hiriltili nefes aliyodu.once serum fizyolojikten damlattim bi kac dakika sirt ustu yatirdim burnunun yumusamasini bekledim sonra yuz ustu yatirdim inanilmaz bi sekilde kocaman sumuk akti burnundan kalanida pompayla cektim cocugum rahatladi. ertesi gun yine ayni seyi yaptim ve yine ayni sekilde sumukler akti.sizinde isinize yaricak bilgi oldugunu dusundugum icin psylasmak istedim.
Teşekkür ederim canım evet çok ağladı. Sözde ben annemi benimle aldım bana yardımcı olsun diye beni bırakıp dışarı çıktı korkudan. Ben de kızımın nefesi kesilince hemşireler e müdahele ettim bekleyin diye onlarda dışarı cikmami söyledi tabi ki cikmadim. Kuzum çok halsiz isteksiz şimdi. Fitil vermemi söyledi hemşire verdim ateşi şimdi 37 derece inşallah yukselmezGünaydın canım. Evet baya bir ağladı hatta ben evde hiç aglatmazken orda gözlerinden yaşlar suzuldu ama çabuk unutuyorlar ben hemen emzirmistim sakinlesmesi için.
1 kol 2 bacaktan olduk ilk gün biraz huzursuz du sonra düzeldi
Sizede geçmiş olsun
ben sadece anne sutu ile besleniyor kakası 2 günde birdi ben de takmıştım ama dr normal dedi şimdi bazen her gun yapar bazen 2 güne bir bazende günde 2 kere alışmaya çalışıyorlar uzulmeyin banyoda köpüklü köpüklü karnını hafif ovalıyorum bir kaç saat sonra yapıyor tavsiye aderimBenim kızım da anne sütü yetmediği için mama veriyorum o yüzden 2 günde bir kaka yapıyo yaparkende biraz zorlanıyor
dün yine dr gittik..bağlayın dediğ göbeği ama olmuyo..amelyat olamasın kuzum..çok üzülüyoruz..ayy maşallah çok tatlı. kıyamam o göbüşe ben
humananın kimyonlu rezene çayı varya o..Sicak cay nedir canim.
sağol cnm..gerçekten dünyada yaşanacak en güzel mutluluk evlatmış..Maşallah canım Allah esirgesin yavrunu.. Gözlere bak maşallah.. Hepimizin bebişlerine sağlık mutluluk versin inşallah.. Ben evlatın bu kadar tatlı bir şey olacağını hiç tahmin etmiyordum.. Allah olmayan herkese tattırsın bu duyguyu..
yaaaa çiddimisin ..dün dr götürdüm dr da aynı şeyi dedi..eve geldim bağladım ama kaydı çok..tülbent deniyeyim..inşallah cnm yaa benim oğlanınkine geçer...Canim benim oglandada aglamaktan gobek fitigi cikti aile hekimi bir tulbente 1 tl koyup gobegine koyup sarin dedi biz 2 hafta oyle yaptik hic kalmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?