2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canim bizikininde gobek fitigi var. Arada cok kusuyor. Rahat uyuyamiyor. Ne yapacagimi bilemiyorum.
İyi akşamlar canim benim bebeğimin gaz sorunu var gazi olduğu zaman karni balon gibi oluyor içi hava dolu belli ama gazi çikinca kücülüyor sence bizimde mi fitik

İyi akşamlar canim benim bebeğimin gaz sorunu var gazi olduğu zaman karni balon gibi oluyor içi hava dolu belli ama gazi çikinca kücülüyor sence bizimde mi fitik
Canim fitik belli oluyor. Gobek deligi disari dogru cikiyor. Bide gobek deliginin etrafi gevsek oluyor.

Kızlar benim sütüm Oğluma yetmiyor mama takviyesi yapıyoruz.. Acaba makina alıp sütümü sağsam sütün artmasına katkısı olur mu?? Bir de makina alacak olursam hangi markayı önerirsiniz??

Kızlar benim sütüm Oğluma yetmiyor mama takviyesi yapıyoruz.. Acaba makina alıp sütümü sağsam sütün artmasına katkısı olur mu?? Bir de makina alacak olursam hangi markayı önerirsiniz??
Bende medela var memnunum tavsiye ederim. Emzirdikten sonra sütün gelip gelmemesine bakmadan sağın 2-3 gün içinde artacaktır. Siz oruç tutuyordunuz değilmi ? Etkilendimi sütünüz

Benim kızım da anne sütü yetmediği için mama veriyorum o yüzden 2 günde bir kaka yapıyo yaparkende biraz zorlanıyor

Canını sıkma bol bol sıvı al bebeğin emerken bir yandada elinle göğsünü biraz sıkar gibi yap düzelir inşallah

Benim kızım da iki gündür gözlerinde capaklanmalar oluyor neden acaba ?? Bu arada 74 günlük olduk çok şükür :)

Bende medela var memnunum tavsiye ederim. Emzirdikten sonra sütün gelip gelmemesine bakmadan sağın 2-3 gün içinde artacaktır. Siz oruç tutuyordunuz değilmi ? Etkilendimi sütünüz
Teşekkür ederim canım inşallah artar.. Evet tuttum ben Oruç ama sütüm oruçtan etkilenmedi önceden azdı zaten.. Ramazan'dan sonra sütü artırma yollarını deneyeyim diyorum.. Bana bir kaç kişi aventin makinasını tavsiye ettiler ama bilmiyorum..

Günaydın kızlar. Sonunda verem asimiz geldi birazdan gidecez ama çok korkuyorum bebisleriniz çok ağladı mi kaç tane iğne vuruldu o gün nasıldı bebekler hiç götürmek istemiyorum zaten hasta ya of

Günaydın canım. Evet baya bir ağladı hatta ben evde hiç aglatmazken orda gözlerinden yaşlar suzuldu ama çabuk unutuyorlar ben hemen emzirmistim sakinlesmesi için.

1 kol 2 bacaktan olduk ilk gün biraz huzursuz du sonra düzeldi

Sizede geçmiş olsun

A asi mavi canim aklıma geldi de internetten okuyunca farkettim
Benim bebegim de iştahsızlık vardi ve kakanin garip olduğu siralar memeyi ve biberon u reddediyodu. Kilo alımı dustu.ben cok uyuduğu icin sanmistim.sizde de böyle oldu mu süt alerjisi kaynaklı? Son 1 haftadir süt icmedim ve tesadüfen cok az süt ürünü tukettim. Kakasi hardal sarisina dondu ama hafif sumuksu birseyler oluyo. Sen diyetle mi anliycaksin olup olmadigino, baska test yapildi mi?

Hangi pompayi kullanıyorsun canım
Teşekkür ederim canım evet çok ağladı. Sözde ben annemi benimle aldım bana yardımcı olsun diye beni bırakıp dışarı çıktı korkudan. Ben de kızımın nefesi kesilince hemşireler e müdahele ettim bekleyin diye onlarda dışarı cikmami söyledi tabi ki cikmadim. Kuzum çok halsiz isteksiz şimdi. Fitil vermemi söyledi hemşire verdim ateşi şimdi 37 derece inşallah yukselmez

Benim kızım da anne sütü yetmediği için mama veriyorum o yüzden 2 günde bir kaka yapıyo yaparkende biraz zorlanıyor
ben sadece anne sutu ile besleniyor kakası 2 günde birdi ben de takmıştım ama dr normal dedi şimdi bazen her gun yapar bazen 2 güne bir bazende günde 2 kere alışmaya çalışıyorlar uzulmeyin banyoda köpüklü köpüklü karnını hafif ovalıyorum bir kaç saat sonra yapıyor tavsiye aderim

kızlar dışarıya çıktığınızda nerde emziriyosunuz, emzirmee önlüğüyle emziriyo musunuz? kendi aracım yok metro kullanmam gerekiyo. biyere gidip gelmek en az 2-3 saat sürüyo. heryerde de emzirme odası yok malesef

sağol cnm..gerçekten dünyada yaşanacak en güzel mutluluk evlatmış..

Canim benim oglandada aglamaktan gobek fitigi cikti aile hekimi bir tulbente 1 tl koyup gobegine koyup sarin dedi biz 2 hafta oyle yaptik hic kalmadi
yaaaa çiddimisin ..dün dr götürdüm dr da aynı şeyi dedi..eve geldim bağladım ama kaydı çok..tülbent deniyeyim..inşallah cnm yaa benim oğlanınkine geçer...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…