2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben de 74 le doğuma gittim. Bi ayda 9 kilo gitti kırkım çıkmadan. Hala 65im. Bi ara zayıfladım aslında geri 65 e çıkınca dikkat etmeye basladım süt yapan sıvı seyleri yiyom. Sütlaç güllaç tatlılar bıraktım onları. 6. Aydan sonra kilo kolay veriliyomuş. Az kaldı :)) kendi gitmezzse zaten spor yapacağım yok benim.

Ilginc! Doğruluk payı olabilir ama geçenlerdede şöyle bir tartişma vardi başka bit sitede; akşamdan sabaha kadar uyup süt içmeyen cocuklarin beyni iyi gelişmiyormuş, gelişmesi icin süte hitiyaci varmiş. Bende ilkez gece kaldirıp iciemiştim..

Durum böyle olunca insanin kafasi karişiyor ya

Em
[QUE="emirgul, post: 41971849, member: 270562"]Yok canim biz anne sütüyle basladik ben 40 içinde bir rahatsizlik gecirdim kortizon aldim cok fazla birkac gun süt vermem yasakti. O ara mecburen mama verdik sonra uzuntuden sütüm azaldi takviye yapiyorduk ama az. Sonra ikinci ayini doldurunca birden emmek istemedi gerisini biliyorsun, simdi sadece gece veriyorum mamayi ama diliyle itiyor küçük sıpam.[/QUOTE]
miy
emmiyorum seni yani? Sanirim sagiyorsun demi

Benim kızım da hep sesli yapar saolsun. Böyle güzel oluyo hemen degiştiriyom. Öyle sesli oluyoki bazen diyorum aha beline çıktı heralde. Bakıyorum azcık. Ikınınca gazı da beraber atıyo demekki. Ya da gaza ıkınınca kakayı da atıyo. İshal daha farklı galiba. Aşırı sık olursa ishal sanırsam. Memeyi az emmesi bizim de sorun. Gecicidir belki. Ama memeyi bırakıp biberonu tutyosa onun çok akışına alışmıştır.

Te
tecrübelerinizi merakla bekliyorum. Biz eylülde gidicez. Dogdugunda doktorum yaza denize sokun bi demişti. Kısıtlamayın kendinizi gezin demişti. Ama havuza sakın dedi. Biz de banyo öncesi filesiz suda yatırıp yüzdüyoz kızımı alışsın diye serinlesin diye. Çok seviyo. Yaz bebekleri bunlar illaki sever suyu.

Anladım canım geçmiş olsun. Mama takviyesi azaldigi icin kilo alimi azalmış olabilir. En az 500 gr olmali diyolar kilo alimini sizin 3 haftada 400gr di. 1 ayda 500e tamamlar zaten. Kontrolunuz ne zamandi canim

Ilginc onu diyen de mi doktor du canim her bi kafadan baska bi ses anlamadim ki bunlar ayni dersleri okumuyormu,

H hatcegul sonradan düzelttim canım[/QUOTE]
Bu sefer de beni unutmuşun canım 3. Ay 5800boy 60 cm. Kolay gelsin.

Benim bebeğim öyle uzuuun uzun uyumuyor en fazla 6 saat ama kardeşim bebekken çooook uyurdu hatta korkarak bakardik yaşiyomu diye vee çoook sağlikli tombiş bi bebekti vucudu herseye karşi dirençliydi

Ayni durumdayiz o zaman. Ben gobegime kafayi taktım canim. Kilodan mi sarkma mi bilmiyorum. 4 aylik hamile gibi duruyo sanki :) hamilelikten once 47 kiloydum hep kilo almaya calisiyodum aslında. Simdi hic bir giysim üstüme olmuyo. Arada bir kafama takiyorum cok mu kiloluyum diye. Eski halimden eser kalmadi spor yapinca da sütüm azalir gibi geliyo.ne zaman yirulsam azalıyo

Vallahi o zaman bi gece emzircem bi gece uyutcam. İki profesörün de hakkı kalmasın. :))

Merhabalar ben ikiz bebeklerime hamileyim.
Capa tip fakultesinde doğum yapan var mı aranizda nasıldı biraz bilgi almak istiyorum tedirginliklerim var ama küvez ve bebeklerim için orda olması doğru olan gibi geliyor.
Birkaç sorum.olacak inşallah orda doğum yapan birisi vardır

Benim de basenler sorun. Toto hiç küçülmedi maşallah. Göbek küçük görünüyo yanında :))

Kampı nasıl yaptın canim

Anladım canım geçmiş olsun. Mama takviyesi azaldigi icin kilo alimi azalmış olabilir. En az 500 gr olmali diyolar kilo alimini sizin 3 haftada 400gr di. 1 ayda 500e tamamlar zaten. Kontrolunuz ne zamandi canim
İnşallah cnm ama sütüm var artık çok şükür düzenli emse sorun olmayacak, emmediği için alamadı buay. Allah iştah versin hepsine inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…