Özel bir yöntemim yok.Terletmeyecek ince büyükçe bir Örtünün üstüne koyup bir Sağdan bir soldan sıkıca sarıyorum kollarını.bildiğimiz kundak gibi.Ayaklar serbest sadece üst kısmı.Nasıl kundak yapıyorsunuz? Onu yapmanın farklı bir yöntemi varmış ben bilmiyorum.
Ateş vücudun mikropları atmak için kullandığı bir yöntemdir.Ateş düşürücü vererek vücudun bu yöntemi engellenmiş olmuyor mu?Ateşden korkmayın ateş iyidir.Kizlar bugun 2. Ay asilarimzi olduk da ates kaca cikinca calpol veriliyor. Simdi 37.2 falan.
Canim sadece anne sutu veeiyorum su verirken biberon kullaniyorum sadece bu sabah bile emmedi sagip aventin biberonuyla verdim hemende aldi ssinirden biberonu kirasim geldi beni emmiyorda o plastigi emiyorMama veriyormusun? Buaylarda biberonu anne memesine tercih ettikleri için reddederlermişins öyle bir durum değildir. Meme grevini bir araştir netten cnm
Teşekkür ederim :)Özel bir yöntemim yok.Terletmeyecek ince büyükçe bir Örtünün üstüne koyup bir Sağdan bir soldan sıkıca sarıyorum kollarını.bildiğimiz kundak gibi.Ayaklar serbest sadece üst kısmı.
Canim madem sadece anne sütü aliyor su için bile biberon verme, malesef biberon alan birçok bebek memeyi birakiyormus, bende yasadim ayni seyi gunlerce mucadele ettik memeyi tekrar tutana kadar. İns hemen atlatirsiniz sizdeCanim sadece anne sutu veeiyorum su verirken biberon kullaniyorum sadece bu sabah bile emmedi sagip aventin biberonuyla verdim hemende aldi ssinirden biberonu kirasim geldi beni emmiyorda o plastigi emiyor
Canim doktorlar 6 aydan once bebeği kesinlikle denize sokmayin diyorlar. Ben bebeğim 2,5 aylikken gittim bayramda burnumdan geldi sicakta hic durmadi uyumadi emmedi yerinide yadirgadi özellikle yolculuk çok kotuydu sürekli ağladi. İnş sizin öyle olmaz. Denizede iki kez girebildim sadece oda 5'er dakikaKızlar aranızda bebişlerle denize giden varmı? Bebeğim 3 aylık olacak önümüzdeki hafta. Aslında eylül gibi istiyordum gitmeyi 4 ayını bitirdikten sonra ama o zaman da eşimin iş durumu pek müsait olmayacak gibi. Şu sıralar gitsek daha iyi olur diyor. Şimdi de tam kavurucu sıcakların olduğu zamanlar. Bebeğim rahatsız olur mu acaba? Karar veremedim.
Bende denedim kaçkez ama biberonuda tutmuyor malesefKizlar benim kizimda 72 gunluk oldu.iki gundur memeyi almak istemiyor.boyle yapinca 20-30 ml sagip veriyorum.sonra hemen memeyi tutturuyorum. Sutun tadini alip doymadigi icin hemen tutuyor memeyi.aglama krizide gecmis oluyor
Benim sağdiğim sütlerde ziyan oluyor biberonu diliyle geri ittigi için, madem biberon tutuyor, uyuduğu zamanlar sütünü sağip verebilirsin. Boylece sütün azalmaz. Birde uykuluyken emzirmeyi dene, benimki sadece ozaman emiyorHerkeste ayni sorun memeyi az emiyor ama mama verince hepsini bitiriyor napicam bilemiyorum sütüm zaten az doyuramiyorum şimdi bide az emiyor mamayimi istiyor anlamiş değilim dün verem aşimizi olduk ateşi çıkmadı çook şükür .bide bişey sormak istiyorum benim bebeğim kakasini yaparken baya sesli yapiyor hatta isal gibi ses geliyor acip bakiyorum civik ama su değil sizce isalmi
İshal olması için günde 5 kere yapması gerekirmiş. Benim de oğlum aynı şekilde yapıyor.Herkeste ayni sorun memeyi az emiyor ama mama verince hepsini bitiriyor napicam bilemiyorum sütüm zaten az doyuramiyorum şimdi bide az emiyor mamayimi istiyor anlamiş değilim dün verem aşimizi olduk ateşi çıkmadı çook şükür .bide bişey sormak istiyorum benim bebeğim kakasini yaparken baya sesli yapiyor hatta isal gibi ses geliyor acip bakiyorum civik ama su değil sizce isalmi
Ya ben anlamadim ne oluyor önceden ağlayinca memede susardi şimdi ağkarken hayatta emmiyor sakinleşince iyi emiyor uykuluyken daha güzel emiyor benim sütümde çokk değil malesef ne zor bu islerr Allahımm yardim etBenim sağdiğim sütlerde ziyan oluyor biberonu diliyle geri ittigi için, madem biberon tutuyor, uyuduğu zamanlar sütünü sağip verebilirsin. Boylece sütün azalmaz. Birde uykuluyken emzirmeyi dene, benimki sadece ozaman emiyor
Gazla birlikte kakasini yaptigi icin o sesi duyuyorsun normal canim. Bebeklerin kakasi kati olmaz zaten gunde 4 kezden fazla yapiyorsa ishalden şüphelenebilirsin
canım gzerek emzirmeyi denedin mi uyanıkken. ben gezerek tutturabiliyorum zor oluyo ama başka türlü ağlayıp eliyle itiyo. bir de ten teması diye birşey varmış. emziren anneler grubunda gördüm. bugün denemek istiyorum. belki kendi kendine memeyi alır.Birçoğumuz ayni sorunu yaşiyoruz cnm, ben bu yuzden doktora goturdum geçen gün sıcaktan ememiyorlar bırak zorlama dedi. İnş geçici bir durumdur bizde ciddi kilo almada düşüş oldu çünki
Ah şu emziren anneler grubu!:) Allah'lik adminleri onlarin, egolari öyle tavan yapmişki doktorculuk oynuyorlar kendi kendilerine insanları haşlayip duruyorlar. Bizimkisi gibi bir grup değil kesinlikle. Neyse, canim benimki ciddi ciddi bırakmişti birara memeyi denemediğim yöntem kalmadi. Kamp yaptim bir hafta bebeğim ağladi ben ağladim gece gündüz kucakta yatakta oda oda gezerek neler yapmadimki sonunda sadece uykuluyken emmeye başladi öylede devam ediyor. İnş zamanla düzelir ayikkende emer, ayikken sadece 2 dakika emip birakiyor malesefcanım gzerek emzirmeyi denedin mi uyanıkken. ben gezerek tutturabiliyorum zor oluyo ama başka türlü ağlayıp eliyle itiyo. bir de ten teması diye birşey varmış. emziren anneler grubunda gördüm. bugün denemek istiyorum. belki kendi kendine memeyi alır.
evet canım ben de yorumlarına bakıyorum arada sırada, azarlıyolar insanları gerçekten de. ilginçler :) buarada senin bebeğin mama ağırlıklı mı besleniyodu daha önce? kızım da buaralar öyle uyurken emiyo uyanıkken canım çıkıyo emzircem diye.Ah şu emziren anneler grubu!:) Allah'lik adminleri onlarin, egolari öyle tavan yapmişki doktorculuk oynuyorlar kendi kendilerine insanları haşlayip duruyorlar. Bizimkisi gibi bir grup değil kesinlikle. Neyse, canim benimki ciddi ciddi bırakmişti birara memeyi denemediğim yöntem kalmadi. Kamp yaptim bir hafta bebeğim ağladi ben ağladim gece gündüz kucakta yatakta oda oda gezerek neler yapmadimki sonunda sadece uykuluyken emmeye başladi öylede devam ediyor. İnş zamanla düzelir ayikkende emer, ayikken sadece 2 dakika emip birakiyor malesef
Yok canim biz anne sütüyle basladik ben 40 içinde bir rahatsizlik gecirdim kortizon aldim cok fazla birkac gun süt vermem yasakti. O ara mecburen mama verdik sonra uzuntuden sütüm azaldi takviye yapiyorduk ama az. Sonra ikinci ayini doldurunca birden emmek istemedi gerisini biliyorsun, simdi sadece gece veriyorum mamayi ama diliyle itiyor küçük sıpam.evet canım ben de yorumlarına bakıyorum arada sırada, azarlıyolar insanları gerçekten de. ilginçler :) buarada senin bebeğin mama ağırlıklı mı besleniyodu daha önce? kızım da buaralar öyle uyurken emiyo uyanıkken canım çıkıyo emzircem diye.
Evet canım temelli gitmek istedim birakmadı sevgisindn ve saygısından emin deilim artık ona yakklaşmak bile istemiyorumAman kuzum siz iyi olunda!
Yanliz affetiyse, seni seviyor ve saygi duyuyorsa babana gitmeyi neden burakmiyo? Yoksa sen temeli gitmeyimi kast ettin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?