Evet canimArkadaslar sizinde bebekleriniz çok tükürük çıkarıyor mu ? Bizimki nin salyalari hep dışarıda baloncuklar üfúrüyor :) neden acaba ?
Valla biz nerdeyse 4e geceğiz hata 4 oluyorda sadece kalan 3leride bitirmeye calişiyorum elimde kalmasin diyeKizlar 3 numatali beze gwctinizmi? 5300 du gecen hafta kilosu. Birde gunduz uykulariniz nasil. Bizimkisinu uyuyuyorum sallayarak uzun sureli uykusu yok. Ya ikinarak uyamiyo yada ellerini kollatini cirparak sanki korkuyor gibi. Uyutuyorum bj bakmisim uyanmis hemen. Sık sıkbuyaniyo basindan ayrilamiyorum uyanir gibi oldukca salliyorum. Yoksa ben gidene kadar uykusu iyice bolunuyor. Sizde durumlar nasil
Ben 3 Numaralı beze geçtim 1 ay olmuştur bacsklarını sıkmasın diye geçtim gündüz uykuları benimkinin de uzun soluklu değil sma bugün iyiydi aşıların etkisi mi bilmem çrş günü olmuştukKizlar 3 numatali beze gwctinizmi? 5300 du gecen hafta kilosu. Birde gunduz uykulariniz nasil. Bizimkisinu uyuyuyorum sallayarak uzun sureli uykusu yok. Ya ikinarak uyamiyo yada ellerini kollatini cirparak sanki korkuyor gibi. Uyutuyorum bj bakmisim uyanmis hemen. Sık sıkbuyaniyo basindan ayrilamiyorum uyanir gibi oldukca salliyorum. Yoksa ben gidene kadar uykusu iyice bolunuyor. Sizde durumlar nasil
Canim sadece anne sutu veeiyorum su verirken biberon kullaniyorum sadece bu sabah bile emmedi sagip aventin biberonuyla verdim hemende aldi ssinirden biberonu kirasim geldi beni emmiyorda o plastigi emiyor
Canim gunde bir defa ve aventin yenidogan biberonuyla veriyorum bu arada benim oglus bugu tekrardan emmeye basladi:)Anne sütü %80 su zaten ayrıca vermene gerek yok biberona alışmasına sebep olmuşsun boşuna
Benim 2. bebeğim kızımı 2 sene emzirdim hiç bi zaman mama vermedim ya da biberon kullanmadım. Kimseyi kınamıyorum sütünüz olmayabilir belki ama anne sütünü sadece emzirerek arttırabilirsiniz.(sütü olmayan annelere nacizane
Aynı şekilde mama veren + emziren anneler de kısa bir süre sonra sadece mamayla bebeklerini besliyor. gibi gibi
Canim biz sizin kilodayken 3 kullaniyorduk 2 haftadir 4 e gectikKizlar 3 numatali beze gwctinizmi? 5300 du gecen hafta kilosu. Birde gunduz uykulariniz nasil. Bizimkisinu uyuyuyorum sallayarak uzun sureli uykusu yok. Ya ikinarak uyamiyo yada ellerini kollatini cirparak sanki korkuyor gibi. Uyutuyorum bj bakmisim uyanmis hemen. Sık sıkbuyaniyo basindan ayrilamiyorum uyanir gibi oldukca salliyorum. Yoksa ben gidene kadar uykusu iyice bolunuyor. Sizde durumlar nasil
Arkadaslar sizinde bebekleriniz çok tükürük çıkarıyor mu ? Bizimki nin salyalari hep dışarıda baloncuklar üfúrüyor :) neden acaba ?
Kizlar 3 numatali beze gwctinizmi? 5300 du gecen hafta kilosu. Birde gunduz uykulariniz nasil. Bizimkisinu uyuyuyorum sallayarak uzun sureli uykusu yok. Ya ikinarak uyamiyo yada ellerini kollatini cirparak sanki korkuyor gibi. Uyutuyorum bj bakmisim uyanmis hemen. Sık sıkbuyaniyo basindan ayrilamiyorum uyanir gibi oldukca salliyorum. Yoksa ben gidene kadar uykusu iyice bolunuyor. Sizde durumlar nasil
Canim gunde bir defa ve aventin yenidogan biberonuyla veriyorum bu arada benim oglus bugu tekrardan emmeye basladi:)
Canim benimkide 1 ayda 300 gr almis o kadar agladimki alt sinirin bile cok altinda sutun yetmiyordur diyorlar ama bence yetiyor hc ac gibi degil kizim sanirim enfeksiyon bu kadar etkiliyor cocuklaricanım üzülme dicem ama insan ister istemez üzülüyo. bizim 2. ayda 3 haftada 280 gr almıştı. ben toplamda 4 haftada 530 diye hesaplamıştım ama kesin daha az çünkü farklı yerlerde tartıldı. tartı farkı da oluyo. önümüzdeki aylarda inşallah 3e katlarlar kilo alımlarını :) rahatsız değilmiş ya Allaha şükür
Sutunu sagip vermeyi Dene canim.havalar sicak.senin isin rahatsiz ediyordur.hanimlar sicaktan dolayi bebeginizi besleyemiyorsaniz gunduz 1 2 kez biber ona sagip vermeyi deneyin. Gece biraz serin oldugu icin belki emerler.ama gunduz zor.Herkeste ayni sorun memeyi az emiyor ama mama verince hepsini bitiriyor napicam bilemiyorum sütüm zaten az doyuramiyorum şimdi bide az emiyor mamayimi istiyor anlamiş değilim dün verem aşimizi olduk ateşi çıkmadı çook şükür .bide bişey sormak istiyorum benim bebeğim kakasini yaparken baya sesli yapiyor hatta isal gibi ses geliyor acip bakiyorum civik ama su değil sizce isalmi
Kaç kilo oldu şimdi tosuncuk Elif? Her ay ayni mi kilo alimi, sizdede biraz düşüş varmi?Canim biz sizin kilodayken 3 kullaniyorduk 2 haftadir 4 e gectik
Evet cnm bütün doktorlar ayni şeyi söylüyor. Zorla emzirmeye çalişmaktansa arayi açip bebekte istekliyken emzirmek daha mantikli bencede. Ben bekliyorum istemiyince çünki istarda etsem ağlayip istemiyorKizlar doktor artik 1.5- 2 saatte bir emzirme buyudu artik o ac aralari 3 saat olsin dedi...kilo alimi az zaten ama dunden beri deniyorum diger zamanlar 5 dk emen kizim 3 saat te bir emzirince 10 dk emmeye basladi sizce saglikli olan hangisi siz nasil yapiyorsunuz
Bana 4 saate birde dedilerKizlar doktor artik 1.5- 2 saatte bir emzirme buyudu artik o ac aralari 3 saat olsin dedi...kilo alimi az zaten ama dunden beri deniyorum diger zamanlar 5 dk emen kizim 3 saat te bir emzirince 10 dk emmeye basladi sizce saglikli olan hangisi siz nasil yapiyorsunuz
Biz gaz için 2 kere acile gitmiştik en son gittiğimizde dr 3saatte bir emzirmeyi dene gazi azalır dedi, o günden beri 2,5-3 saatte bir emziriyorum ve gaza faydası oldu, bebek de ona alışıyor sanırım önceden ben uyandırırdim artik hep 2,5- 3 saatte acıkıyor, kilo alımı geçen ay 1200 bu ay 700 canım, bazen erken emzireyim deyip 1,5 saatte denedim ve kustu huzursuzlanDiKizlar doktor artik 1.5- 2 saatte bir emzirme buyudu artik o ac aralari 3 saat olsin dedi...kilo alimi az zaten ama dunden beri deniyorum diger zamanlar 5 dk emen kizim 3 saat te bir emzirince 10 dk emmeye basladi sizce saglikli olan hangisi siz nasil yapiyorsunuz
Canım sütün yetiyodur sakın oyle düşünme. Büyük ihtimalle kustugu icin alamadi. Istahi da az demiştin. Ben de az önce agliyodum cok yiprandim. 1,5 ay oldu agzina tikiyorum memeyi. Doktorunla gorustun mu? Ne kadar dogru bilmiyorum ama ben bu ay cok zorladim cok merak ediyorum ne kadar aldığını. Önümüzdeki hafta kontrol var. Antibiyotigin gozle görünür bir faydasi olmadi hala elleriyle itiyo ve agliyo.Canim benimkide 1 ayda 300 gr almis o kadar agladimki alt sinirin bile cok altinda sutun yetmiyordur diyorlar ama bence yetiyor hc ac gibi degil kizim sanirim enfeksiyon bu kadar etkiliyor cocuklari
Amin canım inşallah kısa zamanda duzelirlerİnşallah cnm ama sütüm var artık çok şükür düzenli emse sorun olmayacak, emmediği için alamadı buay. Allah iştah versin hepsine inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?