2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
kızlar lütfen cevaplayın...22 sinde randevum var..bende ne mide bulantısı nede kusma var..basımda donmuyo...korkuyorum bebege bişi olmamıstır ıns..normal mi bu durum
Canım bende sadece göğüs ağrısı var geçen hafta perşembe günü gittim hem ben hem bebeğim çok sağlıklıyız elhamdülillah illa bir belirti arama herkes ki aynı geçmiyor

kizlar beni yanlis anlamayin. Suphelenen gebelere sesleniyorum. Her belrtide bi sorun aramayin. Veya belirtim yok deyip hayati zindan etmeyin kendinize hersey olacagina varir . Benim ikinci bebegim olcak ins . Hicbi belirtim yok goguslr hafif sizliyo. Yapcak bisey yok. Kizimda yataklik olmusdum ilk aylar bulantidan fln. Biraz nazlanip keyfini cikarin bwnce. Cocuk doguyunca bu gunleri ozliceksiniz. :) opuyorum. (ilk hafta bnde tedirgin olmusdum bebek gozzkmeyince ama hepsi bos)

cnm kesede bisey yokmus iste hic korkkma.benim lekelenme ve kanama 10 gun surdu ama hic sorun olmadi . sadece yat dinlen is guc yapma. bisey olmaz Allahin izniy

Yalnız bizim bey kesin erkek yaa diyo dedim sağlıklı olsun kız erkek farketmez öyle de diyo ama erkek erkek biliyorum diyo erkek sevdalısı bizimkisi de
Hahahaa o da guzelmis hayatim :-D benim icimden kizim olcakmis gbi geliyo ama sagliklisi neyse o olsun bi ara erkek geciyodu simdi kizgeciyo bende anlamadim gitti :-D

Anladım canım. Dediğin gibi allah kimseyi böyle bir acıyla sınamasın. Kaybın için çok üzüldüm. Ne kadar kaygılansak da boş aslında. Hepimiz Allah'a emanetiz. Süreci değiştirmemiz mümkün değil. O ne derse o olur. Bazen zor olsa da iyi düşünmek, mutlu olmak, kaygıdan kaçmak zorundayız. Mutlaka doktorun sonucunu haber ver olur mu?

Hahahaa o da guzelmis hayatim :-D benim icimden kizim olcakmis gbi geliyo ama sagliklisi neyse o olsun bi ara erkek geciyodu simdi kizgeciyo bende anlamadim gitti :-D
Belki sana komik gelecek ama benim de içimden erkek geçiyor hamile olduğumu öğrenir öğrenmez erkek isimleri düşünmeye başladım o bu değil de neredesin sen uzun süre girmedin iyisin değil mi her şey yolundadır inşallah özlettin kendini

kızlar iyi akşamlar çok fena boğazım yanıyor hapşırık tıksırık bir haldeyim. Boğaz ağrısı için bildiğiniz ilaç dışında yöntemler var mıdır?

kızlar iyi akşamlar çok fena boğazım yanıyor hapşırık tıksırık bir haldeyim. Boğaz ağrısı için bildiğiniz ilaç dışında yöntemler var mıdır?

Gece yatmadan bi kasik bal yut ve yat.su falan icme.bogazinin acisini alir.yada pekmez icebilirsin. Bitki cayi falan icme.

cnm kesede bisey yokmus iste hic korkkma.benim lekelenme ve kanama 10 gun surdu ama hic sorun olmadi . sadece yat dinlen is guc yapma. bisey olmaz Allahin izniy
Benimde surekli kahcerengi ve kirmizi lekelenmelerim oldu.hatta kirmizi kanama oldu ama igne kullanmaya baslayinca hepsi kesildi cok sukur dinlen ve ilacin ignen varsa kullan dua et canim gecicek ins

kızlar lütfen cevaplayın...22 sinde randevum var..bende ne mide bulantısı nede kusma var..basımda donmuyo...korkuyorum bebege bişi olmamıstır ıns..normal mi bu durum

Canım tabiki gayet normal,aksine sevin bence.Bende de hiç kusma bulantı olmadı bugune kadar çok şükür,çalışıyorum ve işe giderken 1 sa yol gidiyorum bulantım olsa muhtemelen cok vahim olurdu,cok şükür Allah yardımcım oldu diyorum.Okulda bi arkadaşımın çok ağır geçmişti kızcağız okula geldiğinde rengi benzi atmış oluyordu,bense kıpır kıpırım kimse anlamaz hamile olduğumu..Sadece göğüs hassasiyeti ve iştahsızlığım var, doktorum 2 hafta evvel bulantılarımın başlayacağını ve hassasiyetimin artacağını söylemişti ama olmadı..Ben genetik olduğu kanaatindeyim çünkü ablamda da annemde de gebelikte bulantı kusma sıkıntısı olmamış,çatlak bile olmamış umarım o konuda da onlara çekmiimdir :) İçini ferah tut

Buarada arkadaşlar 4. 5. haftalardaki kadar sık idrara çıkıyor musunuz? bende baya azalma oldu sanki son iki haftadır

Kizlaaaaaaaar nasilsiniZ, ben uykusuzluktan oluyorum, her zaman uyuyakaliyorum, dayak yemis gibiyim bi de, bak yine uykum geldi..

Ahh bebeim bgun basima neler geldi sabah saglik ocagina gittim dr bi suru tahlil istedi istersen saglik ocaginda yaptirabilirsin dedi bende bosuna para wermeyim gidip yaptiririm dedim bgun gitum ac karnina gitmemi soyledi ben gittim sabah biraz sira wardi 9a digru gittim kapaki alan bi migdem bulandi oyle byle degil dr la gorustum falan gebelik icin kayit yaptirmamistim onu yaptrcaktim 4tup kan aldilar snra kayit icin karsi odaya gectim tansiyonum dustu yatirdi beni sedyeye ayakkabilarimi falan cikardilar cok kotuydum ne oldugumu sasirdim walla kuzum sonra anneme gittim tek durmayim diye giremedim bende ozledim seni walla kisa zamanda cok alistim sana bitanemm :-*:-*

Kesmiyor valla bende hep acim. kraker yerine leblebi tavsiye ederim. Ama gunde 5ogun yemk yiyorm. Bazen corba bazen bi kac kasik sebze yemegi. Tika basa doyurmuyorm karnimi cunku yine acikiyorm bi saat sonra anlamadm gitti cok garip

Kesmiyor valla bende hep acim. kraker yerine leblebi tavsiye ederim. Ama gunde 5ogun yemk yiyorm. Bazen corba bazen bi kac kasik sebze yemegi. Tika basa doyurmuyorm karnimi cunku yine acikiyorm bi saat sonra anlamadm gitti cok garip
Biraz once elim ayagim titredi acliktan resmen canim biseyde istemiyor ama ac bekleyince cok kotu oluyorum .bu durum sık sık oluyor yandik

Biraz once elim ayagim titredi acliktan resmen canim biseyde istemiyor ama ac bekleyince cok kotu oluyorum .bu durum sık sık oluyor yandik
Caninin istedigi seyleri kesfet kendin. Ac durma bence vucut istiyo sonucta. Sandvc ye bos ekmek ye at agzina biseyler. 9ay boyle devam etmez insallah yoksa 100kilo olcam :))

Arkadaşım tabiki olağan bir durum. Bence bulantısı olmayanlar olarak çok şanslıyız. Bulantısı had safhada olanlarda sorun olmuyor mu sanki. Tabiki oluyor. Ayrıca olacağı varsa her türlü olacak. Allah korusun bulabtıların başlarsa pişman olursun evhamın için. Bütün bişey yiyemeyip serumla beslenenler var merak etme gayet iyisindir inşallah :)

Ay kesinlikle çok güzel yazmışsınız tebrik ederim. Hayır bizi de tedirgin ediyorlar :) yok efendim kalp durunca hiçbir belirtsi olmuyormuş. Yahu duracaksa zaten duracak. Belirti verse de dursa ne farkeder belirti vermeden dursa ne farkeder :)

Canım çok geçmiş olsun. Yaklaşık iki hafta önce ilaçsız boğaz ağrısıyla başlayan griple biten hastalık atlattım. Ilık süte bal. Sıcak su bal limon. Hergün bir bardak portakal suyu. Pekmez. Ben bunlarla bir haftada toparlandım. Bu arada normalde sıcak suya bal atılmaz biliyorum ama beni çok rahatlatıyordu limonla birlikte. Birde geceleri breath right kullandım. Nefes alışım düzelsin diye.

Buarada arkadaşlar 4. 5. haftalardaki kadar sık idrara çıkıyor musunuz? bende baya azalma oldu sanki son iki haftadır
Bende de öyle canım. Ben hamileliğimi öyle anlamıştım zaten. Sadece gece 2 kere falan kalkıyorum. Dr a sormştum normal demişti azalması n

Canim gecmis olsun bende bir hafta once grip bogaz agrisi gecirdm iki gunde atlattim. Taze sikilmis portakal suyu ic meyve ye. Bogaz agrisi icin sadece parol icebilirsin. Nane limon balli ilik sut ic. Ben gece wc ye uyaniyordm bogazm cok kurumus ve aciyodu gece gece nane kaynatip ictm. İns hemen gecer..

merhaba,
aranıza yeni katılıyorum. 7 hafta 5 günlük hamileyim ve bu ikinci (hatta üçüncü) hamileliğim. aralıkta 3 yaşında olacak dünya güzeli bir kızım var. tam 1 sene önce düşükle sonuçlanan bir hamilelik ve bu da inşallah üçüncü olacak. muhtemel doğum tarihim 26 mayıs. geçen seneki düşük nedeniyle çok endişeliyim bu sefer. heran birşey olacakmış hissi var. aslında 4 gün önce ilk doktor randevumuz vardı ve küçük fasülyeyi gördük, hatta kalbini bile dinledik ama insan kendine engel olamıyor işte. ya bişey olursa diye düşünmeden edemiyorum. hayırlısı neyse o diyoruz her zaman ama, işte.... :)

34 yaşındayım, öğretmenim ve şuanda almanya'da yaşıyorum eşimin görevi nedeniyle. bu arada kaç kişiyiz, kim kimdir tanımak istiyorum ama okumam gereken 600 küsür sayfa var sanırım :) yavaş yavaş okurum inşallah. face'de grup var mı? aradım ama bulamadım sanırım. ya da gizli grup mu, bilemedim.

herşey gönlünüzce olsun, allah'a emanet olun!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…