herkeste olmuyorkı mıde bulantısı bas donmesı canımmm korkma rahat ol..kızlar lütfen cevaplayın...22 sinde randevum var..bende ne mide bulantısı nede kusma var..basımda donmuyo...korkuyorum bebege bişi olmamıstır ıns..normal mi bu durum
Canım bende sadece göğüs ağrısı var geçen hafta perşembe günü gittim hem ben hem bebeğim çok sağlıklıyız elhamdülillahkızlar lütfen cevaplayın...22 sinde randevum var..bende ne mide bulantısı nede kusma var..basımda donmuyo...korkuyorum bebege bişi olmamıstır ıns..normal mi bu durum
cnm kesede bisey yokmus iste hic korkkma.benim lekelenme ve kanama 10 gun surdu ama hic sorun olmadi . sadece yat dinlen is guc yapma. bisey olmaz Allahin izniyKızlar tek tek cevap vermişsiniz sağolun ama dün o mesajı yazdıktan sonra kahverengi lekelenmem oldu peçeteyle silince de pembe kan gördüm. Hemen acile gittik ultrasondan baktı doktor blebekte ve kesede kanama yokmuş. Progesteron iğnesi yaptı ve progestan verdi. Bugün yine kahverengi lekelenme oldu yine gittik yine bebek iyi ama neden oluyor bilmiyorlar. Çok moralim bozuk 5 gün rapor yazdı doktor. Neden böyle oluyor çok üzüldüm bebeğe bi şey olmaz inşallah
Hahahaa o da guzelmis hayatim :-D benim icimden kizim olcakmis gbi geliyo ama sagliklisi neyse o olsun bi ara erkek geciyodu simdi kizgeciyo bende anlamadim gitti :-DYalnız bizim bey kesin erkek yaa diyo dedim sağlıklı olsun kız erkek farketmez öyle de diyo ama erkek erkek biliyorum diyo erkek sevdalısı bizimkisi de
allah hepimizin yardımcısı olsun cok ama cok korkuyorum 4 ay once 1 düşüğüm oldu benım 2 aylıktı kalp atısı durmustu ve hiç bir belirti vvermemişti oz yüzden hep endişeliyim ben allah bir daha bizi böyle acılarla sınamasın AMİN
Belki sana komik gelecek ama benim de içimden erkek geçiyor hamile olduğumu öğrenir öğrenmez erkek isimleri düşünmeye başladımHahahaa o da guzelmis hayatim :-D benim icimden kizim olcakmis gbi geliyo ama sagliklisi neyse o olsun bi ara erkek geciyodu simdi kizgeciyo bende anlamadim gitti :-D
kızlar iyi akşamlar çok fena boğazım yanıyor hapşırık tıksırık bir haldeyim. Boğaz ağrısı için bildiğiniz ilaç dışında yöntemler var mıdır?
Benimde surekli kahcerengi ve kirmizi lekelenmelerim oldu.hatta kirmizi kanama oldu ama igne kullanmaya baslayinca hepsi kesildi cok sukur dinlen ve ilacin ignen varsa kullan dua et canim gecicek inscnm kesede bisey yokmus iste hic korkkma.benim lekelenme ve kanama 10 gun surdu ama hic sorun olmadi . sadece yat dinlen is guc yapma. bisey olmaz Allahin izniy
kızlar lütfen cevaplayın...22 sinde randevum var..bende ne mide bulantısı nede kusma var..basımda donmuyo...korkuyorum bebege bişi olmamıstır ıns..normal mi bu durum
Ahh bebeim bgun basima neler geldi sabah saglik ocagina gittim dr bi suru tahlil istedi istersen saglik ocaginda yaptirabilirsin dedi bende bosuna para wermeyim gidip yaptiririm dedim bgun gitum ac karnina gitmemi soyledi ben gittim sabah biraz sira wardi 9a digru gittim kapaki alan bi migdem bulandi oyle byle degil dr la gorustum falan gebelik icin kayit yaptirmamistim onu yaptrcaktim 4tup kan aldilar snra kayit icin karsi odaya gectim tansiyonum dustu yatirdi beni sedyeye ayakkabilarimi falan cikardilar cok kotuydum ne oldugumu sasirdim walla kuzum sonra anneme gittim tek durmayim diye giremedim bende ozledim seni walla kisa zamanda cok alistim sana bitanemm :-*:-*Belki sana komik gelecek ama benim de içimden erkek geçiyor hamile olduğumu öğrenir öğrenmez erkek isimleri düşünmeye başladımo bu değil de neredesin sen uzun süre girmedin iyisin değil mi her şey yolundadır inşallah özlettin kendini
Kızlar vücudumda aşırı derecede yorgunluk var. Benimde sürekli karnım acıkıyor sizler gibi... Kraker, bisküvi falan istemiyor hiç canım. Bundan sonra işe gelirken yanımda peynir, zeytin getircem öğleden sonra yemek için. Az önce meyve yedim açlığımı bastırsın diye ama Meyve falan kesmiyor beniaçım açç
Kesmiyor valla bende hep acim. kraker yerine leblebi tavsiye ederim. Ama gunde 5ogun yemk yiyorm. Bazen corba bazen bi kac kasik sebze yemegi. Tika basa doyurmuyorm karnimi cunku yine acikiyorm bi saat sonra anlamadm gitti cok garipKızlar vücudumda aşırı derecede yorgunluk var. Benimde sürekli karnım acıkıyor sizler gibi... Kraker, bisküvi falan istemiyor hiç canım. Bundan sonra işe gelirken yanımda peynir, zeytin getircem öğleden sonra yemek için. Az önce meyve yedim açlığımı bastırsın diye ama Meyve falan kesmiyor beniaçım açç
Biraz once elim ayagim titredi acliktan resmenKesmiyor valla bende hep acim. kraker yerine leblebi tavsiye ederim. Ama gunde 5ogun yemk yiyorm. Bazen corba bazen bi kac kasik sebze yemegi. Tika basa doyurmuyorm karnimi cunku yine acikiyorm bi saat sonra anlamadm gitti cok garip
Caninin istedigi seyleri kesfet kendin. Ac durma bence vucut istiyo sonucta. Sandvc ye bos ekmek ye at agzina biseyler. 9ay boyle devam etmez insallah yoksa 100kilo olcam :))Biraz once elim ayagim titredi acliktan resmencanim biseyde istemiyor ama ac bekleyince cok kotu oluyorum .bu durum sık sık oluyor yandik
kızlar lütfen cevaplayın...22 sinde randevum var..bende ne mide bulantısı nede kusma var..basımda donmuyo...korkuyorum bebege bişi olmamıstır ıns..normal mi bu durum
kizlar beni yanlis anlamayin. Suphelenen gebelere sesleniyorum. Her belrtide bi sorun aramayin. Veya belirtim yok deyip hayati zindan etmeyin kendinize hersey olacagina varir . Benim ikinci bebegim olcak ins . Hicbi belirtim yok goguslr hafif sizliyo. Yapcak bisey yok. Kizimda yataklik olmusdum ilk aylar bulantidan fln. Biraz nazlanip keyfini cikarin bwnce. Cocuk doguyunca bu gunleri ozliceksiniz. :) opuyorum. (ilk hafta bnde tedirgin olmusdum bebek gozzkmeyince ama hepsi bos)
kızlar iyi akşamlar çok fena boğazım yanıyor hapşırık tıksırık bir haldeyim. Boğaz ağrısı için bildiğiniz ilaç dışında yöntemler var mıdır?
Bende de öyle canım. Ben hamileliğimi öyle anlamıştım zaten. Sadece gece 2 kere falan kalkıyorum. Dr a sormştum normal demişti azalması nBuarada arkadaşlar 4. 5. haftalardaki kadar sık idrara çıkıyor musunuz? bende baya azalma oldu sanki son iki haftadır
Canim gecmis olsun bende bir hafta once grip bogaz agrisi gecirdm iki gunde atlattim. Taze sikilmis portakal suyu ic meyve ye. Bogaz agrisi icin sadece parol icebilirsin. Nane limon balli ilik sut ic. Ben gece wc ye uyaniyordm bogazm cok kurumus ve aciyodu gece gece nane kaynatip ictm. İns hemen gecer..kızlar iyi akşamlar çok fena boğazım yanıyor hapşırık tıksırık bir haldeyim. Boğaz ağrısı için bildiğiniz ilaç dışında yöntemler var mıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?