- 28 Ocak 2012
- 370
- 213
- 133
cnm doktor yumurtanın döllenmesinden değil yumurtalıkta uyanmasından itibaren sayıyor buda sat a denk geliyor seninde bnm gibi sat ın belli olmadığından 7-14 gün arasında fark olabirir ki bnm de öle 15ağustos döllenme ama doktora gittiğimde 10 gün önde cıktı ultrason ölçümleri merak etme bu herkeste bölearkadaşlar ben 23 agustos da evlendim, su anda doktora gore 9+3 üm. adet düzensizligim olduğu icin son adet gunumu de hesaplıyamıyoruz. yani hamileliğim evlilik zamanımı geciyor :) doktorlar biz 10-15 gun uzerine katarız diyorlar ama , sizin bir bildiginiz var mı ?
Ayyy Canm yaaa icinde ne oldugunu bosveerr de domates deil icindekiler :) bilgisayardan grdgim bi gun deistircemm merk etmee...cnm bu profıldekı kavanozlrada ne var her sayfaya gırıp görusumde menemenlık konserve gelıo aklıma(((((( coook guzel duruyo hep aklıma menemn gelıo
cnm doktor yumurtanın döllenmesinden değil yumurtalıkta uyanmasından itibaren sayıyor buda sat a denk geliyor seninde bnm gibi sat ın belli olmadığından 7-14 gün arasında fark olabirir ki bnm de öle 15ağustos döllenme ama doktora gittiğimde 10 gün önde cıktı ultrason ölçümleri merak etme bu herkeste böle
Merhabalar anneler. Benim doktor randevuma daha 1 ay var neredeyse. Buda bazi arkadaslarimizin doktorlari cok sik kontrole cagiriyor.ben simdiye kadar bir kere gittim doktora.bi anormallik var bu iste neden benim doktor cagirmiyor beni
cnm sen sna göresini söleseydin açıklama falan uğraşmazdın zaten en fazla 10 gün önce doğururdun oda sorun olmazdı .tesekkurler, valla yeni evlendigim icin, insanlara acıklaması da zor oldu :)
arkadaşlar ben 23 agustos da evlendim, su anda doktora gore 9+3 üm. adet düzensizligim olduğu icin son adet gunumu de hesaplıyamıyoruz. yani hamileliğim evlilik zamanımı geciyor :) doktorlar biz 10-15 gun uzerine katarız diyorlar ama , sizin bir bildiginiz var mı ?
Benim ilk çocuğum erkek 3.5 ay kusmuştum bunda da hala kusuyorum bence kusma yla cinsiyetin pek alakası yok gibiBence yanlış biliyorsun canım etrafımda erkek annesi olanlar hiç kusmadılar ama kız anneleri bu arada bende bir kız annesiyim 4 ay kustum
Canım bak güzel düşün iyi şeyler olsun olumsuz olma kendini üzme bebeğin de iyidir inşallahSelamlar anneler dunden beri icimde bi sıkınti var bebegime biseymi oldu acaba diye korkuyorum haftaya cumartesi randevum var bi yandan hemen gelsin diyorum ote yandan da gelmesin randevu gunu istiyorum kotu bisey olduysa bunu duymak istemiyorum cunku ilkinde yasadim mutlu mesut gittik doktora kalbinin durdugunu ogrenmistik sanki tekrar bunlari yasiyacam korkuyorum oooff cok zor hayirlisi diyorum ama korkularima engel olamiyorum
9+3 tüm ben de dun baktırdim doktorum tam haftasiyla uyumlu dedi bana ama benim son adetin ilk günü 8 agustos. Nasıl oluyor ya 23 ağustosta evlenip 9 hafta 3 gün. .. ????
Ben de Ekim'in 9'unda gittim en son doktora ve her şey normal göründüğünden 1 ay sonra gel dedi. Testler verdi 11 adet ( Tam kan, ABO+Rh, HBsAG, Anti HCV, Anti HİV, TSH, Glukoz, Tam idrar, Anti Toxoplazma IgM, Anti Rubella IgM, Indirekt coombs) bunları yaptırırsın o zamana kadar dedi. Ben de bugün gidip devlette yaptırdım hepsini, Cuma günü alacağım sonuçları. Ardından Kasım'ın 8'ini bekleyeceğim ve göstereceğim sonuçları. Yani demem o ki anormallik görse bence çağırırdı. Bu arada özele mi devlete mi gidiyorsun ? Özeldeysen eğer doktorunu cebinden arayabilirsin kendinde bir anormallik görüyorsan. İçini rahatlatmak için de arayabilirsin tabi ki ama stress yapma. Çok doktora gitmek her şey yolunda anlamına gelmiyor. Kanaman, düşük riskin, kese görülmemesi, kalp atışı duyulmaması gibi sıkıntıların yoksa doktora görünmenin pek bir anlamı olmuyor canım. Üzme kendini yok yere :*
Ben de Ekim'in 9'unda gittim en son doktora ve her şey normal göründüğünden 1 ay sonra gel dedi. Testler verdi 11 adet ( Tam kan, ABO+Rh, HBsAG, Anti HCV, Anti HİV, TSH, Glukoz, Tam idrar, Anti Toxoplazma IgM, Anti Rubella IgM, Indirekt coombs) bunları yaptırırsın o zamana kadar dedi. Ben de bugün gidip devlette yaptırdım hepsini, Cuma günü alacağım sonuçları. Ardından Kasım'ın 8'ini bekleyeceğim ve göstereceğim sonuçları. Yani demem o ki anormallik görse bence çağırırdı. Bu arada özele mi devlete mi gidiyorsun ? Özeldeysen eğer doktorunu cebinden arayabilirsin kendinde bir anormallik görüyorsan. İçini rahatlatmak için de arayabilirsin tabi ki ama stress yapma. Çok doktora gitmek her şey yolunda anlamına gelmiyor. Kanaman, düşük riskin, kese görülmemesi, kalp atışı duyulmaması gibi sıkıntıların yoksa doktora görünmenin pek bir anlamı olmuyor canım. Üzme kendini yok yere :*
cnm ultrason milimetrik ölçüyor yani doktorun eli bile değiştirebilir bebeişin gününü ultrasona görede değişir kimseye açıklama yapmak zorunda değişin ilk üç ay haftası tutmaz ama 3aydan sonra günü gününe ilerler genelde sıkma canını kimseyide takma bak sana diyorum 6 artı 3te gittim 8artı bir günlük dedi bana yani 12 gün önde olmuş oluyor sen düşün artık . he bu arada o 12 gün yumurtlama tarihim oluyor cnm .işte bu nedenle yanlıs algılıyorlar :)
simdi 23 agustos dan bu gune : 51 gün var
9 hafta 3 gün : 66 gün , bu da demektir ki arada 15 gün oynama var.
işte bunu acıklamak güç, doktorlar biz 10 ay a tamamlıyoruz o yuzden bu sekildedir diyor. ama şu var, ultrasonda 15 gun once gittigimde 6+5 gozukuyordu, bu gün 9+3 , gün e göre 4 gün fazlalık var zaten, ya benim bebiş biraz hızlı gelişiyor, ya da ultrason cihazı yanlıs olcuyor. bilmiyorum ki
bence takılmayın benim arkadaşım da öoyle oldu dr. un dediği tarihte evli değildim diyor ama tam beklenen günde doğumunu yaptı9+3 tüm ben de dun baktırdim doktorum tam haftasiyla uyumlu dedi bana ama benim son adetin ilk günü 8 agustos. Nasıl oluyor ya 23 ağustosta evlenip 9 hafta 3 gün. .. ????
cnm ultrason milimetrik ölçüyor yani doktorun eli bile değiştirebilir bebeişin gününü ultrasona görede değişir kimseye açıklama yapmak zorunda değişin ilk üç ay haftası tutmaz ama 3aydan sonra günü gününe ilerler genelde sıkma canını kimseyide takma bak sana diyorum 6 artı 3te gittim 8artı bir günlük dedi bana yani 12 gün önde olmuş oluyor sen düşün artık . he bu arada o 12 gün yumurtlama tarihim oluyor cnm .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?