2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
nasıl yani kalp atışını dinleme bebeğe zararlı?[/QUOTE]
Bende anlamadım Neden öyle söyledi ama o gün doktorun acil işi vardı heralde beni sallamak için dedi. Neyse görüntüde atan kalp belli oluyor ama varsın duymayayım o sağlıklı olsunda elbet duyarım bebişimin kalp atışını :)

cnm doktor yumurtanın döllenmesinden değil yumurtalıkta uyanmasından itibaren sayıyor buda sat a denk geliyor seninde bnm gibi sat ın belli olmadığından 7-14 gün arasında fark olabirir ki bnm de öle 15ağustos döllenme ama doktora gittiğimde 10 gün önde cıktı ultrason ölçümleri merak etme bu herkeste böle

cnm bu profıldekı kavanozlrada ne var her sayfaya gırıp görusumde menemenlık konserve gelıo aklıma (((((( coook guzel duruyo hep aklıma menemn gelıo
Ayyy Canm yaaa icinde ne oldugunu bosveerr de domates deil icindekiler :) bilgisayardan grdgim bi gun deistircemm merk etmee...

Kizlar sizde geceleri benim gibi on kere tuvalete kalkiomusunuz ??? Yani abartmiyorumm saat basi karnimin sancisiyla uyaniyorum sanki saatlir tutuyorum tuvaletimi cok fena oluyorum yaa ( 9 ay byunca ble mi olcazz ????

tesekkurler, valla yeni evlendigim icin, insanlara acıklaması da zor oldu :)

Merhabalar anneler. Benim doktor randevuma daha 1 ay var neredeyse. Buda bazi arkadaslarimizin doktorlari cok sik kontrole cagiriyor.ben simdiye kadar bir kere gittim doktora.bi anormallik var bu iste neden benim doktor cagirmiyor beni

Ben de Ekim'in 9'unda gittim en son doktora ve her şey normal göründüğünden 1 ay sonra gel dedi. Testler verdi 11 adet ( Tam kan, ABO+Rh, HBsAG, Anti HCV, Anti HİV, TSH, Glukoz, Tam idrar, Anti Toxoplazma IgM, Anti Rubella IgM, Indirekt coombs) bunları yaptırırsın o zamana kadar dedi. Ben de bugün gidip devlette yaptırdım hepsini, Cuma günü alacağım sonuçları. Ardından Kasım'ın 8'ini bekleyeceğim ve göstereceğim sonuçları. Yani demem o ki anormallik görse bence çağırırdı. Bu arada özele mi devlete mi gidiyorsun ? Özeldeysen eğer doktorunu cebinden arayabilirsin kendinde bir anormallik görüyorsan. İçini rahatlatmak için de arayabilirsin tabi ki ama stress yapma. Çok doktora gitmek her şey yolunda anlamına gelmiyor. Kanaman, düşük riskin, kese görülmemesi, kalp atışı duyulmaması gibi sıkıntıların yoksa doktora görünmenin pek bir anlamı olmuyor canım. Üzme kendini yok yere :*

9+3 tüm ben de dun baktırdim doktorum tam haftasiyla uyumlu dedi bana ama benim son adetin ilk günü 8 agustos. Nasıl oluyor ya 23 ağustosta evlenip 9 hafta 3 gün. .. ????

Selamlar anneler dunden beri icimde bi sıkınti var bebegime biseymi oldu acaba diye korkuyorum haftaya cumartesi randevum var bi yandan hemen gelsin diyorum ote yandan da gelmesin randevu gunu istiyorum kotu bisey olduysa bunu duymak istemiyorum cunku ilkinde yasadim mutlu mesut gittik doktora kalbinin durdugunu ogrenmistik sanki tekrar bunlari yasiyacam korkuyorum oooff cok zor hayirlisi diyorum ama korkularima engel olamiyorum

Hanımlar benim kusma lar daha da şiddetlendi bu aralar müthiş derecede hazımsızlık ve gaz problemi yaşıyorum ardından kusuyorum aslında bulantım yok ama gazdan kusuyorum Dr umu aradım ilaç yazamam yediklerine dikkat et dedi aynı sıkıntıyı yaşayan var mı yada Dr U ilaç falan yazan çok bunalım

Canım bak güzel düşün iyi şeyler olsun olumsuz olma kendini üzme bebeğin de iyidir inşallah

9+3 tüm ben de dun baktırdim doktorum tam haftasiyla uyumlu dedi bana ama benim son adetin ilk günü 8 agustos. Nasıl oluyor ya 23 ağustosta evlenip 9 hafta 3 gün. .. ????

işte bu nedenle yanlıs algılıyorlar :)

simdi 23 agustos dan bu gune : 51 gün var

9 hafta 3 gün : 66 gün , bu da demektir ki arada 15 gün oynama var.

işte bunu acıklamak güç, doktorlar biz 10 ay a tamamlıyoruz o yuzden bu sekildedir diyor. ama şu var, ultrasonda 15 gun once gittigimde 6+5 gozukuyordu, bu gün 9+3 , gün e göre 4 gün fazlalık var zaten, ya benim bebiş biraz hızlı gelişiyor, ya da ultrason cihazı yanlıs olcuyor. bilmiyorum ki

Rahatladim biraz sagolun kizlar. Acibadem e gidiyorum. Baska doktora gidersem limitsiz dogum paketim bozuluyor. Cok dukur agrim falan yok ama iki muayene aradi cok uzun ve hersey yolunda mi diye sorgulamaktan kendimi alamiyorum. Yukarida belirttigin tahlilleri benden ilk gittigimde istemisti. Donuclarini tel.de gorusmustuk. Bi problem yok simdilik sadecr folik asit kullan demisti. Doktor biraz rahat ya sen hasta degilsin sadece hamilesin hayatini kisitlama demisti.

bu arada bende 8 kasimda gidicem doktora

cnm ultrason milimetrik ölçüyor yani doktorun eli bile değiştirebilir bebeişin gününü ultrasona görede değişir kimseye açıklama yapmak zorunda değişin ilk üç ay haftası tutmaz ama 3aydan sonra günü gününe ilerler genelde sıkma canını kimseyide takma bak sana diyorum 6 artı 3te gittim 8artı bir günlük dedi bana yani 12 gün önde olmuş oluyor sen düşün artık . he bu arada o 12 gün yumurtlama tarihim oluyor cnm .

bence takılmayın benim arkadaşım da öoyle oldu dr. un dediği tarihte evli değildim diyor ama tam beklenen günde doğumunu yaptı

benim de o sekilde demek ki aradaki fark yumurtlama zamanım. ama ilk gün hamile kalmak da garip olmus tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…