2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Evet bende senin gibi duydum cnm...ayy neler neler cinsiyet tahminleri herseyden yola cikarak yapiliyor)...Allah saglikli ve hayirlisini versin insallah...
Evet yaa herkes kilo aldın popo göbek çıktı kesin kız diyorlar ama ben erkek hissediyorum :) mide bulantım yok yüzüm güzelleşmiş dediklerine göre rüyamda erkek gibiydi gördüğüm bebiş :) çok merak ediyorum gerçekten oyüzden ultrason fotoğrafından anlaşılan forumları okuyorum sürekli :)

Canim senin doktorun cinsiyet hakkinda bir ipucu verdimi

Ahhhh keşke yaa hiç sormadım ben çünkü bü özele bi devlete gittim şimdiye kadar. Gitmeden önce sorcam diyodum ama o ekrana bakınca heyecandan herşeyi unutuyorum soramadım :) senin dr yaptı mı ki

Yok zaten bwnim minnak daha kucuk 10+5 olduk bugun bide dun ultrasonda minigi gorduk ense yapiyordu yine

Yok zaten bwnim minnak daha kucuk 10+5 olduk bugun bide dun ultrasonda minigi gorduk ense yapiyordu yine
Ohhh ya acaba çikolata yiyip gidince şimdiden hareketleniyorlar mıdır gerçekten :)
Bu arada bende 11+0 oldum bugün biraz geriden geliyor bizim sıpa :)

kızlar slmm..ıns ıyısınızdır :) mide bulantınız kusma yoksa cinsiyet kız mıs..varsa erkek imiş..buyuklerimden duydum bugun :) paylasmak istedım...saglıklı olsun da gerisi boşş......

bende tam tersi duydum benim ve ablamin bulantısı pek olmadi ikisi de erkek simdi bulantim oluyor biraz sanirim kiz. :)

OTE="toist, post: 37315444, member: 334531"][/QUOTE]
Tamam canım saol.bizimde 1 hafta fark var gec dollenme olabilir dedi ama biseyde onermedi .ceviz sut bende deneyeyim et pek icim almiyor

OTE="toist, post: 37315444, member: 334531"]
Tamam canım saol.bizimde 1 hafta fark var gec dollenme olabilir dedi ama biseyde onermedi .ceviz sut bende deneyeyim et pek icim almiyor[/QUOTE]

Ne demek canım süt çok önemliymiş bol bol süt içebilirsin ceviz de öyle. Sütü çok içince iki saat sonraya pekmez içersen kansızlık etkisini de yok eder pekmez.

Tamam canım saol.bizimde 1 hafta fark var gec dollenme olabilir dedi ama biseyde onermedi .ceviz sut bende deneyeyim et pek icim almiyor

Ne demek canım süt çok önemliymiş bol bol süt içebilirsin ceviz de öyle. Sütü çok içince iki saat sonraya pekmez içersen kansızlık etkisini de yok eder pekmez.[/QUOTE]
Ceviz onemliymis bnim gibi bakik yiyemiyenler icin sutte icemm ayran iciyorm onun yerine

Ne demek canım süt çok önemliymiş bol bol süt içebilirsin ceviz de öyle. Sütü çok içince iki saat sonraya pekmez içersen kansızlık etkisini de yok eder pekmez.
Ceviz onemliymis bnim gibi bakik yiyemiyenler icin sutte icemm ayran iciyorm onun yerine[/QUOTE]

Canım ayrandan ziyade süt içrmeyenlere evde mayalanmış yoğurt öneriyorlar. Yoğurdu su eklenince etkisi azalıyor diye.
Ben de burada okudum da süte bal eklenince etkisi azalıyor diye mecbur ikisini ayrı tüketiyorum artık

Ceviz onemliymis bnim gibi bakik yiyemiyenler icin sutte icemm ayran iciyorm onun yerine[/QUOTE]

canım pekmez içersen ölçüsünü hamilelik sürecinde minimum tutmanı tavsiye ederim,pekmez direk şekeri etkiliyor kanını artırırken şekerine dikkat et, zaten hamilelik sürecimizde şekerimiz yükseliyor.

kansızlık olan arkadaşların kan yapıcı yiyecekler yemesi ile doktoruna gittiğinde ek olarak şekerine de baktırmasını tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…