Bence yanlış biliyorsun canım etrafımda erkek annesi olanlar hiç kusmadılar ama kız anneleri bu arada bende bir kız annesiyim 4 ay kustum
kızlar slmm..ıns ıyısınızdır :) mide bulantınız kusma yoksa cinsiyet kız mıs..varsa erkek imiş..buyuklerimden duydum bugun :) paylasmak istedım...saglıklı olsun da gerisi boşş......
öyle mi bende tam tersini duydum ve okudum :) erkeklerde çok olmuyormuş mide bulantısı dediler bana da Allah bilir hangisi doğru. Dediğin gibi kıZı da erkeği de makbul hayırlısıyla :)
. Kızlar bence bu miğde bulantısına ve kusmaya göre cinsiyet tahmini çok yanıltıcı. Benim ilk hamileliğimde 4 ay aşırı derecede bulantım oldu. Sonuç: bir oğlum var. Annemin bulantısı iki hamileliğinde de hiç olmamış bir kızı bir oğlu var. Daha bunun gibi bir çok örnek var çevremde. Ben şuan hiç bulantı yaşamıyorum çok şükür ve yüzümde sivilceler oluştu. Kim görse " kızın olacak bu sefer, oğlunda güzelleşmiştin" diyor. Ama bu söylenenler inandırıcı gelmiyor. Elbette bir kızım olabilir % 50 ihtimal var zaten. Miğdemin bulanmamasının nedeni kız olduğu için değildir kesinlikle. Bir oğlum daha olabilir. O zaman bütün tezler çürümüş olur. İki hamileliğimde birbirinden çok farklı çünkü. Kısacası bunlar boş şeyler. Ben de sizler gibi bebeğimin cinsiyetini çok merak ediyorum. Önce sağlıklı olsunlar sonra da Allah hayırlısı ile herkese gönlünden geçeni versin inşallah... Bu arada 2 li test için gittiğimizde doktorlarımız bir tahminde bulunabilir. Benim 12.hafta da büyük ihtimal erkek demişti. Tahmin doğru çıktı.Evet bende senin gibi duydum cnm...ayy neler neler cinsiyet tahminleri herseyden
Rahatladim biraz sagolun kizlar. Acibadem e gidiyorum. Baska doktora gidersem limitsiz dogum paketim bozuluyor. Cok dukur agrim falan yok ama iki muayene aradi cok uzun ve hersey yolunda mi diye sorgulamaktan kendimi alamiyorum. Yukarida belirttigin tahlilleri benden ilk gittigimde istemisti. Donuclarini tel.de gorusmustuk. Bi problem yok simdilik sadecr folik asit kullan demisti. Doktor biraz rahat ya sen hasta degilsin sadece hamilesin hayatini kisitlama demisti.
Kizceler ben ete dokunuyorum mecburen eldiven kullanamıyorum hiç bişey olurmu ya ağza surmedikce yikadikca birsey olmaz diye biliyorum ama
Aynı şeyi bana da söyledi, hayatına aynen devam et günlük 1 saatlik yürüyüşlerine başla dedi. Sadece 400 mikrogramlık folik asit kullanıyorum. Mide bulantısı için elma ye tuzlu kraker ye dedi. Bitki çaylarını kendin hazırla. Kola içme çok da istersen kola içene kadar haftada 1 ya da yarım kadeh şarap içebilirsin dedi :) Daha önce aynı hastanede başka bir doktora gidiyordum ama sinirlenince bıraktım onu. Önce gelişimine sonra kalp atışına bakalım deyince tahliller ancak yapıldı. :)
ama gebelık takviminde 10 hafta yazıyor gec döllenmemi acaba
çok sevindim gözün aydın canım..bakalım ilk cinsiyeti kim öğrenicek topikde:)kızlar bugün ikili taramam vardı şükür bebeğim çok sağlıklı çıktı büyümüş bide kocaman olmaş elleri ayakları baya poz verdi bana bide bacaklarının arasını açmış pipisini bile gördüm bence erkekti ancak prof cinsiyetini söylemiyomuş söylemedi bişey bakaılm kendi doktorum cumartesi ne diyecek
kızlar bugün ikili taramam vardı şükür bebeğim çok sağlıklı çıktı büyümüş bide kocaman olmaş elleri ayakları baya poz verdi bana bide bacaklarının arasını açmış pipisini bile gördüm bence erkekti ancak prof cinsiyetini söylemiyomuş söylemedi bişey bakaılm kendi doktorum cumartesi ne diyecek
slm kizlar
size bisi sormak istiyorum cinsiyet hakinda.. etrafinizdaki insanlar bebegin kiz cunku soyle boyle oldun yada erkek cunku boylesin filan diyen oluyormu?
beni gorenler bebegimin erkek oldugunu soyluyorlar, cunku yuzum guzellesmis filan diyorlar.. hatta bazilari garanti konusuyo.. bilmiyorum boyle seylere inanmak gerekirmi?? ben ilk basta kiz istiyodum ama suan saglikli evlat olsun tek isteyim o kizda olsa erkekde olsa fark etmez tabi
Canım seni çok iyi anlıyorum. aynı şikayetler herkes de olduğu gibi bendede var. Benim doktorum emedur 200 mg. ve Talcid yazdı. Ama sorarsan sadece talcid den kullandım. Emedur içmedim korkuyorum. halbuki günde 3 adete kadar içebilirsin dedi doktor bana ama ben içmedim. ama sen yine de doktoruna sor:)Hanımlar benim kusma lar daha da şiddetlendi bu aralar müthiş derecede hazımsızlık ve gaz problemi yaşıyorum ardından kusuyorum aslında bulantım yok ama gazdan kusuyorum Dr umu aradım ilaç yazamam yediklerine dikkat et dedi aynı sıkıntıyı yaşayan var mı yada Dr U ilaç falan yazan çok bunalım
Tabiki hiçbir zaman garanti değil bence zaten hepimiz farkındayız maksat heyecan yaratıp eğlenmek :). Kızlar bence bu miğde bulantısına ve kusmaya göre cinsiyet tahmini çok yanıltıcı. Benim ilk hamileliğimde 4 ay aşırı derecede bulantım oldu. Sonuç: bir oğlum var. Annemin bulantısı iki hamileliğinde de hiç olmamış bir kızı bir oğlu var. Daha bunun gibi bir çok örnek var çevremde. Ben şuan hiç bulantı yaşamıyorum çok şükür ve yüzümde sivilceler oluştu. Kim görse " kızın olacak bu sefer, oğlunda güzelleşmiştin" diyor. Ama bu söylenenler inandırıcı gelmiyor. Elbette bir kızım olabilir % 50 ihtimal var zaten. Miğdemin bulanmamasının nedeni kız olduğu için değildir kesinlikle. Bir oğlum daha olabilir. O zaman bütün tezler çürümüş olur. İki hamileliğimde birbirinden çok farklı çünkü. Kısacası bunlar boş şeyler. Ben de sizler gibi bebeğimin cinsiyetini çok merak ediyorum. Önce sağlıklı olsunlar sonra da Allah hayırlısı ile herkese gönlünden geçeni versin inşallah... Bu arada 2 li test için gittiğimizde doktorlarımız bir tahminde bulunabilir. Benim 12.hafta da büyük ihtimal erkek demişti. Tahmin doğru çıktı.
Arkadaşlar merhaba,size bir şey soracaktım.Hamileliğimin başında özel doktora gitmiştik.Maddi olarak sıkışık olduğumuzdan tahliller muayene ücreti biraz fazla gelince devlet hastanesine gittim.İçime sindi mi? Hayır çünkü eşimi içeri almıyorlar, bir de doktor kendi kendine bakıyor, ne bir görüntü veriyor ne de kalp sesini dinletiyor.Kalbini dinlemek istiyordum ama sadece "kalbi atıyor, canlı " deyip bitirdi.Sırf tahliller ücretsiz diye devlete gitmiştim.Şimdi sıra ikili testte bunun içinde devlete gideceğim fakat 4.ay ve sonrasını özelden devam etmeyi düşünüyorum.Sizce iyi mi ediyorum,gereksiz yere evham mı yapıyorum.
günaydın anne adayları
dün yazmıştım hatırlarsanız aşılama olmuştum kese görünmemişti
çok şükür dün akşam gördük 5. haftada ve vajinal ultrasonda ama kanamalarım var dünde kırmızı geldi çok korktum doktor kırmızı iyi değil diyor ama bazı gebeliklerde olabiliyormuş özellikle tedaviyle olan gebeliklerde pazartesi gidicez tekrar o zamana kadar tekrar gelirse kırmızı rapor vericekmişkahverengi sürekli var zaten hep tedirginim doktorda kızdı böyle yapma dokuz ay işkence olur dedi rızkı varsa gelicek emin ol diyor ama elimde değil en azından kanama dursa...
Annisler bizde kontrolden geldik kan fln verdik...bebegim buyumus cok sukur kalp atislarini dinlemek muazzam bir duygu zaten cok sukur...bu da vesikalik resmi teyzeleri
Hanımlar benim kusma lar daha da şiddetlendi bu aralar müthiş derecede hazımsızlık ve gaz problemi yaşıyorum ardından kusuyorum aslında bulantım yok ama gazdan kusuyorum Dr umu aradım ilaç yazamam yediklerine dikkat et dedi aynı sıkıntıyı yaşayan var mı yada Dr U ilaç falan yazan çok bunalım
Arkadaşlar merhaba,size bir şey soracaktım.Hamileliğimin başında özel doktora gitmiştik.Maddi olarak sıkışık olduğumuzdan tahliller muayene ücreti biraz fazla gelince devlet hastanesine gittim.İçime sindi mi? Hayır çünkü eşimi içeri almıyorlar, bir de doktor kendi kendine bakıyor, ne bir görüntü veriyor ne de kalp sesini dinletiyor.Kalbini dinlemek istiyordum ama sadece "kalbi atıyor, canlı " deyip bitirdi.Sırf tahliller ücretsiz diye devlete gitmiştim.Şimdi sıra ikili testte bunun içinde devlete gideceğim fakat 4.ay ve sonrasını özelden devam etmeyi düşünüyorum.Sizce iyi mi ediyorum,gereksiz yere evham mı yapıyorum.
Nerde yaptirdin canim testikızlar bugün ikili taramam vardı şükür bebeğim çok sağlıklı çıktı büyümüş bide kocaman olmaş elleri ayakları baya poz verdi bana bide bacaklarının arasını açmış pipisini bile gördüm bence erkekti ancak prof cinsiyetini söylemiyomuş söylemedi bişey bakaılm kendi doktorum cumartesi ne diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?