Ceviz onemliymis bnim gibi bakik yiyemiyenler icin sutte icemm ayran iciyorm onun yerine
Iyi akşamlar kızlar benim Dr entegre test yapıyor yeni çıkmış bu test 2 testten ve4 lü testten daha güvenilir ve sonuç% 92 doğru dedi araştırın bir 225 tl. Yapıyorlar
Bende bugün ilk kontrolüme gittim banada kalp atışını dinlettirmedi doktor bebeğe zararlı dedi ama ultrasondaki görüntüde kalp atışı belli oluyor kütküt :) 8+5 olmuş kuzum :)
günaydın canım.. sen de mi cumartedi gideceksin?.. ayy çok korkuyorum ben ya.. 2 haftadır gitmedim doktora.. inşallah biey olmamıştır..Günaydın kızlar randevuma kaldı 3
İşte adı entegre test 2 li 4 lü testin karışımıymış ve en kapsamlı güvenilir tarama testimi araştırın bi bunu yaptırmaya karar verdik haftaya olcak herhalde kan tahlili olurtestin adı neymiş biliyor musun? ve yine kan tahlili sonucuna göre mi yapılıyor?
Bazı günler artıp bazı günler bende de hiç olmuyor sanırım önceki gün yediklerimizdenBugün aşırı bi miğde bulantım var
İşte adı entegre test 2 li 4 lü testin karışımıymış ve en kapsamlı güvenilir tarama testimi araştırın bi bunu yaptırmaya karar verdik haftaya olcak herhalde kan tahlili olur
Bence yanlış biliyorsun canım etrafımda erkek annesi olanlar hiç kusmadılar ama kız anneleri bu arada bende bir kız annesiyim 4 ay kustumkızlar slmm..ıns ıyısınızdır :) mide bulantınız kusma yoksa cinsiyet kız mıs..varsa erkek imiş..buyuklerimden duydum bugun :) paylasmak istedım...saglıklı olsun da gerisi boşş......
Canım bende görmeyeli 1 ay olmuş olacak umarım güzel şeyler yazarız bizde burayagünaydın canım.. sen de mi cumartedi gideceksin?.. ayy çok korkuyorum ben ya.. 2 haftadır gitmedim doktora.. inşallah biey olmamıştır..
kac olması gerektiğini soylemedi ama ilk aylar hızlı atar dedi son gittiğim doktorarkadaşlar kalp atış hızıyla ılgılı doktorunuz yorum yaptı mı? ne kadar olması gerekıyormus? bu konuda bilgisi olan varsa paylaşırsa sevınırım.
Bende kız annesiyim ve hic kusmadım alakasi olduğunu sanmıyorum bünye mesele si benceBence yanlış biliyorsun canım etrafımda erkek annesi olanlar hiç kusmadılar ama kız anneleri bu arada bende bir kız annesiyim 4 ay kustum
kızımda 70 çıkmış tiBu arada ikili testin sonucuna göre cinsiyet tahmini doğru sanırım kızımda 63 çıkmış tı kankamın oğlu oldu onun 33 35 altı erkek üstü kız oluyor çocuğu olan anneler varsa hcgnin oranlarına bit bakıp yazsalar fikir olur
canım bence bu iyi bişey.. demekki bi sıkıntın yok çok şükür.. ben de gitmek istemiyorum ama sürekli lekelenme, kanama derken mecbur gidiyorum.. bence sevinmelisin.. ama merak ediyorsan arada başka doktora gidip kaçamak yapabilirsin..Merhabalar anneler. Benim doktor randevuma daha 1 ay var neredeyse. Buda bazi arkadaslarimizin doktorlari cok sik kontrole cagiriyor.ben simdiye kadar bir kere gittim doktora.bi anormallik var bu iste neden benim doktor cagirmiyor beni
Merhabalar anneler. Benim doktor randevuma daha 1 ay var neredeyse. Buda bazi arkadaslarimizin doktorlari cok sik kontrole cagiriyor.ben simdiye kadar bir kere gittim doktora.bi anormallik var bu iste neden benim doktor cagirmiyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?