canım pekmez içersen ölçüsünü hamilelik sürecinde minimum tutmanı tavsiye ederim,pekmez direk şekeri etkiliyor kanını artırırken şekerine dikkat et, zaten hamilelik sürecimizde şekerimiz yükseliyor.
kansızlık olan arkadaşların kan yapıcı yiyecekler yemesi ile doktoruna gittiğinde ek olarak şekerine de baktırmasını tavsiye ederim.[/QUOTE]
Evet canım tabi önce doktorlarına sorsunlar :))) ben tatlı hiç sevmem hamileliğimde de ilk 3 ay birkere yedim çikolata düşün şeker hayatımda yok, meyve de sevmiyorum:)
Benim doktorum şekere düşkün olmadığımı bildiği için bide sütü çok içtiğim için saf pekmez günde bir kaşık içebilirsin dedi. Tabi marketteki pekmezlerden bahsetmiyorum direk şeker deposu onlar. Bizimki bağ üzümüylr yapılan birinci elden olduğu için güvenebiliyorum :)
Iyi akşamlar kızlar benim Dr entegre test yapıyor yeni çıkmış bu test 2 testten ve4 lü testten daha güvenilir ve sonuç% 92 doğru dedi araştırın bir 225 tl. Yapıyorlar
Merhaba arkadaşlar bulantısız, kusmasız, rahat bir gün geçirmemiz dileğiyle GÜNAYDIN
Bebeğimi özledim ben yaa testlerimi yaptırıp haftaya bir gün için randevu alacağım ultrason resmine bakıp bakıp öpüyorum nasıl bir şey ki noktacık kadar şeye büyük bir aşk besliyoruz
Bende bugün ilk kontrolüme gittim banada kalp atışını dinlettirmedi doktor bebeğe zararlı dedi ama ultrasondaki görüntüde kalp atışı belli oluyor kütküt :) 8+5 olmuş kuzum :)
İşte adı entegre test 2 li 4 lü testin karışımıymış ve en kapsamlı güvenilir tarama testimi araştırın bi bunu yaptırmaya karar verdik haftaya olcak herhalde kan tahlili olur
İşte adı entegre test 2 li 4 lü testin karışımıymış ve en kapsamlı güvenilir tarama testimi araştırın bi bunu yaptırmaya karar verdik haftaya olcak herhalde kan tahlili olur
kızlar slmm..ıns ıyısınızdır :) mide bulantınız kusma yoksa cinsiyet kız mıs..varsa erkek imiş..buyuklerimden duydum bugun :) paylasmak istedım...saglıklı olsun da gerisi boşş......
Bu arada ikili testin sonucuna göre cinsiyet tahmini doğru sanırım kızımda 63 çıkmış tı kankamın oğlu oldu onun 33 35 altı erkek üstü kız oluyor çocuğu olan anneler varsa hcgnin oranlarına bit bakıp yazsalar fikir olur
günaydın anne adayları
dün yazmıştım hatırlarsanız aşılama olmuştum kese görünmemişti
çok şükür dün akşam gördük 5. haftada ve vajinal ultrasonda ama kanamalarım var dünde kırmızı geldi çok korktum doktor kırmızı iyi değil diyor ama bazı gebeliklerde olabiliyormuş özellikle tedaviyle olan gebeliklerde pazartesi gidicez tekrar o zamana kadar tekrar gelirse kırmızı rapor vericekmiş kahverengi sürekli var zaten hep tedirginim doktorda kızdı böyle yapma dokuz ay işkence olur dedi rızkı varsa gelicek emin ol diyor ama elimde değil en azından kanama dursa...
arkadaşlar ben 23 agustos da evlendim, su anda doktora gore 9+3 üm. adet düzensizligim olduğu icin son adet gunumu de hesaplıyamıyoruz. yani hamileliğim evlilik zamanımı geciyor :) doktorlar biz 10-15 gun uzerine katarız diyorlar ama , sizin bir bildiginiz var mı ?
Bu arada ikili testin sonucuna göre cinsiyet tahmini doğru sanırım kızımda 63 çıkmış tı kankamın oğlu oldu onun 33 35 altı erkek üstü kız oluyor çocuğu olan anneler varsa hcgnin oranlarına bit bakıp yazsalar fikir olur
Merhabalar anneler. Benim doktor randevuma daha 1 ay var neredeyse. Buda bazi arkadaslarimizin doktorlari cok sik kontrole cagiriyor.ben simdiye kadar bir kere gittim doktora.bi anormallik var bu iste neden benim doktor cagirmiyor beni
Merhabalar anneler. Benim doktor randevuma daha 1 ay var neredeyse. Buda bazi arkadaslarimizin doktorlari cok sik kontrole cagiriyor.ben simdiye kadar bir kere gittim doktora.bi anormallik var bu iste neden benim doktor cagirmiyor beni
canım bence bu iyi bişey.. demekki bi sıkıntın yok çok şükür.. ben de gitmek istemiyorum ama sürekli lekelenme, kanama derken mecbur gidiyorum.. bence sevinmelisin.. ama merak ediyorsan arada başka doktora gidip kaçamak yapabilirsin..
kalp atışını duyduktan sonra sıkıntılı bir durum da yoksa 20günden once çağırmıyorlar zaten. 20-30 arası bir günde çağırılıyorlar benı bıldıgım. burada en onde olan arkadaşlar 12.haftadayken en geride 5-6 haftalarda olanlar var. yanı erken donemde olanlarlardır sık cagırılanlar merak etme
Slm kızla geldim doktordan maşallah bebeğime büyümüş m çok şükür Rabbime sağlıkla gelişiyor . Ikili test için 15 gün sonraya randevu verdi. Fiyat da 20 tl bu arada..