2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar arada 2014 mayıs annelerine bakıyorumda ne güzel xa bizde inşaAllah seneye onlar gıbi bebışlerimizi kucağimıza almış olucaz :)

Acıma ortak olduğunuz için çok teşekkür ederim Allah hepimize hayırlı evlatlar versin..
Arkadaşim allah sabır versin sana... rabbim hayirlisiyla acini unutturacak bir evlat nasip etsin. Dilerim ki bir daha böyle bir acı yasamayasin. ..

Sana katılıyorum canım ben de herkese çok iyiyim diyordum bir grip oldum büyün hafta yattım bebeğe zarar vericem die ödüm patladı nazara geliyoruz

Kızlar Merhaba... bayagidir giremiyorum. OkuYorum ama... benim kanamalar hala devam ediyor ise gidiyorum 1 gün çalışıyorum 2. Gün kanama ile doktora 3 5 gün rapor yine ise 2. Gun yine doktor. Ne olacak böyle bilmiyorum gerçekten... Evde yatarken hiçbir şey yok calismaya gidince kanamam oluyor... aynı durumu yaşayan var mı?

( ictede kanama varmi canim?

Sana katılıyorum canım ben de herkese çok iyiyim diyordum bir grip oldum büyün hafta yattım bebeğe zarar vericem die ödüm patladı nazara geliyoruz
Canım gecenlerde ben de grip oldum sandım ama çok kısa sürdü bol bol meyve ye. Doğal meyve suları iç. Bide suyu çok iç. Calismiyorsan dinlen bolca ins tez zamanda atlatirsn canım. Ama gerçekten nazar oluyor soranlara kötüyüm dicem artık zaten de öyleyim

kızlar bişey sorucam canım cok kerevız ıstıyorr yemegını yapıcam havuclu fıln zararı var mı acaba

Atlattım sayılır iki gün rapor aldım işe gitmedim dediğin gibi bol bol meyve bal limon suyu yedim içtim ıhlamurla destekledim bir daha olmaz inşallah

Bence zararı değil bolca yararı vardır canım kereviz çok güzel bir sebze tam da zamanı ohhh afiyet olsun :)
saol canım bnm nette pek bı bılgı yok bı sıtede okudum zararı varms dıe yazmıs bırısı kafam krsmıstı tskr ederm

saol canım bnm nette pek bı bılgı yok bı sıtede okudum zararı varms dıe yazmıs bırısı kafam krsmıstı tskr ederm
Bence abartmadan yenen hiçbirşeyin zarar olmaz oturup 5 kilo yemezsen tabii :) maydonoz için konuşmuştum doktorumla oturuo bir demetlerce yemicen ya bna dedi :) bunungibi bişi :)

Kizlar birsy sorcam gogus uclarim cok kuru, catlamis, soyuluyor ve cok sert oldu uclarm benim gibi arnzda varmi krem sursem zarar verir mi bebege

Kese de yok şükürler olsun. Hatta bebekte de bir şey yok ... neden öyle oluyor bilmiyorum. .. rapor istediğim de de bebek yaşarken rapor veremem diyor
Lafa bak yaa bebek yaşarken rapor veremezmis deli.midir nedir. Canım tez zamanda sıkıntılarından kurtulursun inşallah. Icini ferah tut sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…