2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ins canm saol yapmadgim klmiyor boyle bi sorunum yoktu hic 3 ay once asiri stresten bagrsaklarm kasilmisti ondan snra boyle oldum hp cekiyorum iste
Canım taze sıkılmış meyve suyuna azıcık zeytinyağı damlatıp iç.Bana bir de elma çok iyi geliyor

Canım kısmetse aynı gün muhtemel doğum zamanımız :)

Merhaba kızlar bugün 14:30 elimin arkadaşının nikahı var akşama da yemekli düğün kafayı yicem hiç bir şeyim olmuyor ya olanlarda iğrenç duruyor pipo ayrı takılıyor göbek ayrı offf

üzülme yahu, göbişini totonu gere gere git nikaha da yemege de. sonucta sen bir anne adayısın, ne giysen yakısır :)

Canım evet herkes iyi dedi ben buranın yabancısi olduğum için hiç bi fikrim yoktu. Yalnız doktor pek konuşmayı sevmiyo galiba biz çok hevesliyiz bsyler duymak istiyoruz sorular soruyoruz ama sadece gerekeni söyluyo ve susuyo neyse iyi olsnda önemli değil. :)

ins canm saol yapmadgim klmiyor boyle bi sorunum yoktu hic 3 ay once asiri stresten bagrsaklarm kasilmisti ondan snra boyle oldum hp cekiyorum iste
Ben 4 ay boyunca haftada bir gece, saat 2 de düzenli olarak acile gidiyordum sürekli kusuyordum doktor dedi bağırsaklar işlevini yitirmiş ameliyat olman lazım diye ama kayısı ye ılık su iç demedi arkadaşımı aradım sakın olma dedi kavun karpuz ye şimdilik dedi bende öyle yaptım iki günde kendime geldim tekrar aradım arkadaşımı iyi geldiğini söyledim o da bundan sonra her sabah aç karnına 2 kuru kayısı ve 1 bardak ılık su iç kesinlikle soğuk su asitli içecekler acı yemek yok dedi bende öyle yaptım sonra ki doktor kontrolümde doktor çok şaşırdı ameliyata gerek kalmamış dedi bu macerayı da böyle atlatmış oldum bir de bizim ailede herkes kabız yani genetik çok konuştum değil mi kusura bakma tekrardan çok geçmiş olsun canım umarım iyi olursun

Benim Dr öyle ya adam ağzını açacak diye korkuyor vallahi sağlık ocağındaki ebe daha fazla bilgi veriyor.dr kendi biliyor ya normal geliyor herhalde anlatma gereksinimi hissetmiyor

Kızlar Günaydın demek isterdim ama öğle olmuş. Inşallah sıkıntıları olanlar tez zamanda atlatiriz. 55 kiloydum hala da öyleyim umarım bebis beslenebiliyodur. Bir de iyi olsanız bile etrafa kötüyüm deyin ben bunu anladım. Herkes soruyodu çok iyiyim diyodum çünkü öyleydim. Ama dört beş gün öncesine kadar... belki de nazara geldim. mide bulantısı kusma ne yapcam bilmiyorum yemek falan da yapamıyorum. Tez zamanda inş. Sıkıntılarmzdan kurtulalim

Var ya resmen bayılıyorum hamile olup da kilo aşmayan kadınlara sadece önlerinde bir top ne güzel
Bende yaaa imreniyorum öyle olanlara bakalım biz nasıl olacağız şimdi boy 170 kilo 52 daha kilo almadım 9 ayın sonunda bu yemeyle herhalde 70-80 olurum diyorum

Benim Dr öyle ya adam ağzını açacak diye korkuyor vallahi sağlık ocağındaki ebe daha fazla bilgi veriyor.dr kendi biliyor ya normal geliyor herhalde anlatma gereksinimi hissetmiyor
Öyle canım valla biz hevesli hevesli bsyler soruyoruz cvp vermek zoruna gidiyo. Ben de herkes tavsiye etti belki iyidir gercekten diye degstirmiyorum doktoru tek iyi olsun da merak edelim artk napalim

Seni çok iyi anlıyorum 13. Haftamı geçıcem hala miğde bulantim tamgaz devam edıyor

Canım Allah gönlünüze göre versin inşallah çok sevindim. Ben de 31 ekimde gitcem 13 haftamiz bitmis olcak bakalim cinsiyetini söyleyecek mis çok merak ediyoruz ve de eşimle kız delisiyiz üç bes tane pembe bsy aldık bile icimize kız doğuyor en başından beri. Icinize dogan oluyo derler :) yine de hayırlı ve sağlıklı olsun da hiç farketmez bu ilk bebisim benim onun heyecanı bile yeter. Kurban olurum minnakima :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…