2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ayy gıcık oluyorum öyle kayananalara hem sevinmiyosun hem iki yüzlülük yapıyorsun senle eşin mutlusunuz ya boşver canım senin sevincin meleğine fazlasıylaaa yeter.. kaynana sevinmesin kıskançlıktan çatlasın hıhhhhh

benim çok az çıktı canım... akşam çok oluyo sabah küçücük bişey portakal kadar... ben hemencecik çıksın istiyorum

kızlar gribim çok ağırlaştı... başka bi doktora randevu aldım... saat 4te gidecem... umarım her sey yolundadır... kendinize dikkat edin grip olmamaya özen gösterin...

merhaba ;
bende hamileliğimi ögrendiğim ilk hafta griptim internetten ne yapabilirim diye bakarken biri tavuk suyunda çorbayı önermiş grip için limon sıkıp için demiş bende yaptım :) gerçekten işe yaradı ertesi gün çok iyiydim istersen dene...

ben 3 kilo aldım canım

aha bende 4 kılo aldım dıye stresteydım ortak buldum kendıme:)) ama ben sıgarayı bırakıp bırde progestanı ıcıyorum dıye yoruyordum kılo almamı. e hareketlerım azaldı butun gunde oturuyorum ondan dedm avutuyodum.
ama ben zaten kıloluyum korkuyorum ya yavaş yavaş almak lazım. ne yapsam yuruyus mu yapsam. dr soracaktım yuruyuse baslıyımmı dıye unuttum. ılk uc ay yapmayın dedıklerı ıcın sormamıstım bıle cunku

Aynen canım bu hafta hakkımı kaybettim de :)
haftaya inşallah bende öğrenirim bi iki gündür erkek mi acaba diye hissetmeye başladım belirtiler erkek gibi hep ama ben kız diyorddum.
Hiç sorma pazar günü bi avmye uğrayalım dedik o kıyafetlerin tatlılığından kendime hiçbişey bakmadım ben bile şaşırdım kendime :))) bilsek te bi çorap bi emzik bişiler alsak ya :)

gerçekten mi canım bende biraz hafifledi ama hala hapşırıp duruyom.. nasıl yapılıyo tavuk çorbası hemen yapıyım

ayyy canım beniim gel sarılcam sana valaaaa... ben de tek başıma o kadar kilo aldım sanıyorumm.. kader ortağım benimmm ben de progestan alıyorum canım en başından beri... günde 2 tane... ilk 3ay yapma canım 3aydan sonra da dra danış öyle yap..

Son düzenleme:
benimde ağrıyo canım geçen pazartesi lekelenmeden önce çok ağrım oldu çok korktum ama bebiş iyiydi anladım ki normal şeyler çok şiddetli olmazsa..daha rahatım o yüzden banada diyorlar 5 aylık gibi diye yok diyorum 3 aylık daha o zaman 9 ayda nasıl olursun sen diyorlar olsun varsın napayım kilo alayım karnım çıksın çirkin olayım ama yeterki bebeğim benimle olsun gerisi vızzz

ben de dün eşime artık alışveriş yapabiliriz bebiş için diyorum sabırlı ol biraz ne kadar sabırsızsın diyorr.. hamile kal da göreyim seni dedim önceliklerimiz değişti artık canım.. önce bebişler sonra biz.. ay geldiklerinde ne yapıcaz bütün gün onları izlicez sanırım kuzular yaaa yerim ben onlarıııııııı :)

canım aslında hamıle yız ve degısım olacak tabı vucudumuzda. şişcez grilcez agrıcak yada ne bılım bı suru sey ama korkuyoruz ıste. şişse nıye sıstı şişmese nıye sısmedı :)
bana da 5 aylık gıbı dıcek gıbı oluyorlar benım çucok kendıne onceden yer yapıyo dıyıp kapatıyorum yoksa bakıslarından anlıyorum yanı nasıl 3 ay bu dıye :))) oysakı hamıleden hamıleye degısıyo

yaşlılık herhalde ya bi öyle bi böyleler işte gerçektrn zor senin için amaidare edicez napalım biz de yaşlanıcaz :)

Benim öğleden sonra çıkıyo niyeyse şümdi hiçbişi yok :))
bende velilerimden çekiniyorum anlıcaklarda şimdiden ikinci dönem yokum diye söylenicekler

Kızlar günaydın, gebeliğinizi öğrendiğiniz tarihten bu yana kaç kilo aldınız toplam ?

Ben tam 1 kilo almışım ama kiloyu sevmiyorum inşallah abartmam :)

benim çok az çıktı canım... akşam çok oluyo sabah küçücük bişey portakal kadar... ben hemencecik çıksın istiyorum
bi tane topik açalım artık :) sabah aç oluyo ondan annesi :) bende valla büyüsün öyle gezeyim tekme atsın kıvrılıp dursun içimde

Yarın ikili test için doktora gidicem bana dua edin kızlarr...
canım ben genelde cinsiyet tahminini nadir yaparım forumda 3kişiye tahminde bulundum 3ü doğru çıktı... eltime de dedim senin oğlun olucak bunu dedikten 10dk sonra doktoru aradı gel bugün boşum diye gittik erkek old. öğrendik.. sende de öyle hissettim nedense..

ya bende gecen oturduk sıkıldım evde. film yok yapcak bısey yok. ya dedım sımdı dogmus olsa koklasak opsek izlesek ne guzel olur. hayatımız dolar ya. ne guzel kokar onlarr misss .. iyiki varlarrrr

Ben hareketlerini görmeden önce bukadsr heyeecanlı değildim biliyomusun. Elini kolunu oynattığını görünce hemen bişiler alalım istedim :)

benim eşim de öyle ya çok sabırsızsın diyor

Napıcan analık böyle iştediyorım analar çeker cefaya babalar sefa sürer diyorum :))

bi tane topik açalım artık :) sabah aç oluyo ondan annesi :) bende valla büyüsün öyle gezeyim tekme atsın kıvrılıp dursun içimde
ne topiği tatlım :) aynen canım ben de istiyorummmmmm o günler çok uzak gibi geliyooooooooo

bütün vücudumuz değişiyo tabi bize herşey normalde alışkın değiliz :) bende birden boy attı diyorum :)

maşallah canım bebişineee aynen canımmmmmm kocişlerimiz pek rahatttttttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…