2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
valla ultasondakı goruntuye bakınca o kadasr buyutmesıne rahmen zor anlasılır bence ya daha kafası gozu bıle tam net degılkı
valla ben de baktım baktım anlamadım. azcık elleri kolları oynuyo.. kafası vücüdu belli ama bildiğin yaratık gibi hahahahhaha hiç bişey anlasılmıyo ki.. :)

Maşallah can arkadaşım rabbim kucağına aldığın günleri de gormeni nasip etsin, cumlemize inşallah. Uykucu olur anası 8,30 da uyuyor benimkide öyle olacak sanırım öglenlere kadar uyuyorum ☺

Maşallah can arkadaşım rabbim kucağına aldığın günleri de gormeni nasip etsin, cumlemize inşallah. Uykucu olur anası 8,30 da uyuyor benimkide öyle olacak sanırım öglenlere kadar uyuyorum ☺
Evde olsanm 24 sa uyucamda nerde haftasinu sukur geldi o uc haftalik dogum izni varya sabirszlikla bekliyrm

Ben şöyle bişey duymuştum aksama kadar biz hareketli olduğumuz için sallanıyor gibi bebisimiz de uyuyomuş. Akşam uyduğumuzda hareketleniyormus ne kadar doğru bilmem ama doğduktan sonra da g3nelde bebekler gündüzleri uyuyup geceleri ikide bir uyandiklarini düşününce mantıklı gibi...

Çok sabirsizlaniyorum artık hareketlerini görmek için haftaya perşembe 11 +5 olucam acaba cinsiyet yorumu yapar mı ki doktorum ??

Evde olsanm 24 sa uyucamda nerde haftasinu sukur geldi o uc haftalik dogum izni varya sabirszlikla bekliyrm
sabır sabır ya sabır gokselin dediği gibi :)

doğru canım içinde bulunduğu sivida sallandikca besik görevi görürmüş anne haret ettikce bundan dolayı uyurMuş, 11 de bana tahmin etti valla bakicaz ne denli doğru :)

selam kizlar ben kismetse haziran annesi olacagim ama sizler benden daha once hamile kalip belli basli tecrubeleri edindiginiz icin size bi konuda bisey danismak istedim. Benim bu ara bulantilarim basladi oncesinde kokuda hassiyet ve yemeklerden tiksinme vardi oda devam ediyor yani yemek olayi iskenceye donustu son gunlerde. Bu sizdede hala devam ediyormu onlemek icin ne yapiyorsunuz yada ne zaman sonra geciyor genelde 3.aydan sonra bitiyor diyorlar dogrumu

canım şu an ben 10+2 yim bulantılarım azda olsu devam ediyor 3-4 ay arası değişiyor kişisine göre kimisinde hiç olmazken kimisinde 4. aya kadar devam ediyor kişisel canım doktordan bulantı ilacı almaktan başka çaren yok o bir nebzede olsa iyi geliyor

Geç oldu cvp kusura bakma canım :) benim kanamam çoktu 1 hafta azalarak devam etti,10 gün yat demişti dinlemeyip temizlik yaptım öyle devam etti şimdi bişey yok şükür,bakalım haftaya ne dicek

Benim sekizinci hafta gibi başladı on da bitti. Bana en iyi limon gelio du yada ekşi çorbalar birde aç kalmicaksin azıcık açıkinca bulaniyodu .miden dolu olucak yani.

Bana da tahminde bulun bende isterim daha benimki küçük ama

tamam tahmin edecem ama hissettiğim için değil soru soracam verdiğiniz cevaplardan yola çıkacam yanlış çıkarsa karışmam ama heeesabah bulantılarınız oluyo mu ve yerleşme kanaması ldu mu ya da hiç lekelenmeniz?

Çin takvimi ne diyo peki cnm?ben de doğum yapan ve hamile olan arkadaşlarıma yaptım nerdeyse hepsi tuttubirileri tutmasın diye baktım hep ama,,ıphone da bi uygulama vardı onu yapıyorum,,hayırlısı...
Cin takvimi kiz diyor bana. Hayirlisi artik. Sana ne diyor, ben cok takip edemiyorum, belki yazmissindir ama

Sabah uyandığımda hafif bulantı oluyor ama hemen geçiyor yerleşme kanaması olmadı ama 8. haftada yolculuk yaptım aynı gün iki şehir değiştirdim eve geldim temizlik yaptım çok yormaktan herhalde çok hafif kahverengi lekem oldu uzanınca geçti eveeet başka soru

Canım benim daha ilk zamanda kahve lekem oldu yerleşme kanamasi buysa eğer oldu ve sabah bulantılarım hala ara ara oluyo aksamlarıda bazen oluyo evet soruya devammı yoksa tahmin geliyomu?

kız bilemedim ki aaaaaaaa Erkek olma ihtimali daha yüksek gibi Çok ciddiye alma haaa canımmm ... genelde tahmin yapmıyom zaten bazı kişileri hissediyorum o an.. öylee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…