valla ben de baktım baktım anlamadım. azcık elleri kolları oynuyo.. kafası vücüdu belli ama bildiğin yaratık gibivalla ultasondakı goruntuye bakınca o kadasr buyutmesıne rahmen zor anlasılır bence ya daha kafası gozu bıle tam net degılkı
canım benımvalla ben de baktım baktım anlamadım. azcık elleri kolları oynuyo.. kafası vücüdu belli ama bildiğin yaratık gibihahahahhaha hiç bişey anlasılmıyo ki.. :)
Maşallah can arkadaşım rabbim kucağına aldığın günleri de gormeni nasip etsin, cumlemize inşallah. Uykucu olur anası 8,30 da uyuyorarkadaslar girmeyeli ne kadar uzun süre oldu. iş yerinde internete giremiyoruz. aksamları da zaten 8:30da uyudugum için:) geriye dönük okuyacagım. umarım herkes iyidir. allah yavrularınıza ve size uzun ömürler verdin. bugün 12+3 üm.. ikili tarama için kan verdim. ense kalınlıgımız 1.2 mm imiş. kan hormon sonuclarını da 2 gün sonra alıcaz. 2 kilo almısım. 70 oldum. cinsiyet konusunda hiç bir belirti göstermedi valla:) 16. haftada 4lü tarama için gidicem. o zmaan görürüz insallah.. bi de uykucu cıktı kuzum. hiç kıpırdamadı. zorla dürte dürte uyandırdık da elllerini ayaklarını oynattı. yüzer gibi yaptı. hihiihihihh
Evde olsanm 24 sa uyucamda nerde haftasinu sukur geldi o uc haftalik dogum izni varya sabirszlikla bekliyrmMaşallah can arkadaşım rabbim kucağına aldığın günleri de gormeni nasip etsin, cumlemize inşallah. Uykucu olur anası 8,30 da uyuyorbenimkide öyle olacak sanırım öglenlere kadar uyuyorum ☺
sabır sabır ya sabır gokselin dediği gibi :)Evde olsanm 24 sa uyucamda nerde haftasinu sukur geldi o uc haftalik dogum izni varya sabirszlikla bekliyrm
doğru canım içinde bulunduğu sivida sallandikca besik görevi görürmüş anne haret ettikce bundan dolayı uyurMuş, 11 de bana tahmin etti valla bakicaz ne denli doğru :)Ben şöyle bişey duymuştum aksama kadar biz hareketli olduğumuz için sallanıyor gibi bebisimiz de uyuyomuş. Akşam uyduğumuzda hareketleniyormus ne kadar doğru bilmem ama doğduktan sonra da g3nelde bebekler gündüzleri uyuyup geceleri ikide bir uyandiklarini düşününce mantıklı gibi...
Çok sabirsizlaniyorum artık hareketlerini görmek için haftaya perşembe 11 +5 olucam acaba cinsiyet yorumu yapar mı ki doktorum ??
selam kizlar ben kismetse haziran annesi olacagim ama sizler benden daha once hamile kalip belli basli tecrubeleri edindiginiz icin size bi konuda bisey danismak istedim. Benim bu ara bulantilarim basladi oncesinde kokuda hassiyet ve yemeklerden tiksinme vardi oda devam ediyor yani yemek olayi iskenceye donustu son gunlerde. Bu sizdede hala devam ediyormu onlemek icin ne yapiyorsunuz yada ne zaman sonra geciyor genelde 3.aydan sonra bitiyor diyorlar dogrumu
Geç oldu cvp kusura bakma canım :) benim kanamam çoktu 1 hafta azalarak devam etti,10 gün yat demişti dinlemeyip temizlik yaptım öyle devam etti şimdi bişey yok şükür,bakalım haftaya ne dicek:) sağol canım benim Allah razı olsun ya kendime okadar şaşırıyorum ki bu merak beni nereye götürecek sonum hayırlı olsun :)
bugün çok vicdan azabı çekiyorum zaten neden böyle bişey yaptım diye hiç de huyum değildir bu hamilelik beni çok değiştirdi :)
beklicem 4 hafta inşallah :)
doğrudur canım bana bele baskı uygulama ilişki olmasın bide süpürge falan tutma dedi zaten benim bel ağrım çoktu. Benim de kan pıhtısı vardı geçmiştir canım bidaha lekelenme gördünmü
ayy şuan sesli güldüm ya aynı biz
yazık bu kocalarımıza ya :)
Bende istanbuldayım canım :) hangi hastaneye gidiyorsunEde tabiki canım haberi alir almaz buradayım :) ve istanbulda yım peki sen hangi şehirdesin
Slm canım(Özel BAHAT HOSPITAL) bu hastaneye gidıyorumBende istanbuldayım canım :) hangi hastaneye gidiyorsun
Benim sekizinci hafta gibi başladı on da bitti. Bana en iyi limon gelio du yada ekşi çorbalar birde aç kalmicaksin azıcık açıkinca bulaniyodu .miden dolu olucak yani.selam kizlar ben kismetse haziran annesi olacagim ama sizler benden daha once hamile kalip belli basli tecrubeleri edindiginiz icin size bi konuda bisey danismak istedim. Benim bu ara bulantilarim basladi oncesinde kokuda hassiyet ve yemeklerden tiksinme vardi oda devam ediyor yani yemek olayi iskenceye donustu son gunlerde. Bu sizdede hala devam ediyormu onlemek icin ne yapiyorsunuz yada ne zaman sonra geciyor genelde 3.aydan sonra bitiyor diyorlar dogrumu
Anladim canim cok saol benimki 5.haftada basladi ins tez zamanda atlatirim bndeBenim sekizinci hafta gibi başladı on da bitti. Bana en iyi limon gelio du yada ekşi çorbalar birde aç kalmicaksin azıcık açıkinca bulaniyodu .miden dolu olucak yani.
Sonradan tosbalak çocuğun olacak inşallah canım benim arladaş da stresten verdi öyle bir bebiş doğurdu ki maşallah 4 kg :)
kanama durumun nasıl canım ağrın falan var mı
bana da tahminin var mıdır acaba ariver :))
kesinlikle canım akşamları boş boş tvye bakıyoruz. Biz 8 yıldıt tanışıyoruz bi yıl oldu evleneli de. Sinemaya gittik tatile gittik cafelerden çıkmadık. Artık bebiş lazım bize bi atraksiyon lazım :)
evet aynen ama iyi değil mi birimiz böyle kıpır kıpırken birimizin durdurması onu. Bana kalsa her hafta gidicem dr a :)
yani her türlü söylencekler de şimdiden baslama iyiydi. Gerçi kesin anlamışlardır. Birkaç kere sordular yarım ağız crvapladım :)
hahahha demek uykucu he hiç böyle düşünmemiştim ay çok hoşuma gitti :)
haklısın sanırım uyuyo sonra napıyosa sabah def olan karnım davula dönüyo :))
Bana da tahminde bulun bende isterimdaha benimki küçük ama
Anladim canim cok saol benimki 5.haftada basladi ins tez zamanda atlatirim bnde
Cin takvimi kiz diyor bana. Hayirlisi artik. Sana ne diyor, ben cok takip edemiyorum, belki yazmissindir amaÇin takvimi ne diyo peki cnm?ben de doğum yapan ve hamile olan arkadaşlarıma yaptım nerdeyse hepsi tuttubirileri tutmasın diye baktım hep ama,,ıphone da bi uygulama vardı onu yapıyorum,,hayırlısı...
Sabah uyandığımda hafif bulantı oluyor ama hemen geçiyor yerleşme kanaması olmadı ama 8. haftada yolculuk yaptım aynı gün iki şehir değiştirdim eve geldim temizlik yaptım çok yormaktan herhalde çok hafif kahverengi lekem oldu uzanınca geçtitamam tahmin edecem ama hissettiğim için değil soru soracam verdiğiniz cevaplardan yola çıkacam yanlış çıkarsa karışmam ama heeesabah bulantılarınız oluyo mu ve yerleşme kanaması ldu mu ya da hiç lekelenmeniz?
Canım benim daha ilk zamanda kahve lekem oldu yerleşme kanamasi buysa eğer oldu ve sabah bulantılarım hala ara ara oluyo aksamlarıda bazen oluyo evet soruya devammı yoksa tahmin geliyomu?tamam tahmin edecem ama hissettiğim için değil soru soracam verdiğiniz cevaplardan yola çıkacam yanlış çıkarsa karışmam ama heeesabah bulantılarınız oluyo mu ve yerleşme kanaması ldu mu ya da hiç lekelenmeniz?
kız bilemedim ki aaaaaaaaSabah uyandığımda hafif bulantı oluyor ama hemen geçiyor yerleşme kanaması olmadı ama 8. haftada yolculuk yaptım aynı gün iki şehir değiştirdim eve geldim temizlik yaptım çok yormaktan herhalde çok hafif kahverengi lekem oldu uzanınca geçtieveeet başka soru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?