2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Benim öğleden sonra çıkıyo niyeyse şümdi hiçbişi yok :))
bende velilerimden çekiniyorum anlıcaklarda şimdiden ikinci dönem yokum diye söylenicekler
ancak uyanıyo demekki uykucu:) boşver canım niye çekiniyosun söylensinler..

Kız banada bi tahminde bulunsan

ortağam ozaman belkıde progestan ödem gıbı su topluyoda olabılır nebılım:) baksana 4 kılo verıyolarrr :) bbenım ablamda ama kusmaktan 5 kılo vermıs 12 kılo almıs dogumu 7 kıloyla yapmıs. oda masa bası çalışıyo , e ablam sonucta odaa kılolu ama işte herkez farklı

ne topiği tatlım :) aynen canım ben de istiyorummmmmm o günler çok uzak gibi geliyooooooooo
göbek şovvv :) aslında yakın ilk zamnlarda diyorduk ilk 3 ay olsa diye bak 3 ayımız doldu bile

olabilir canım ödem olabilir... bıraktığımız zaman anlarız bakalım progestandan mı :)

Sonradan tosbalak çocuğun olacak inşallah canım benim arladaş da stresten verdi öyle bir bebiş doğurdu ki maşallah 4 kg :)
kanama durumun nasıl canım ağrın falan var mı

bana da tahminin var mıdır acaba ariver :))

ya bende gecen oturduk sıkıldım evde. film yok yapcak bısey yok. ya dedım sımdı dogmus olsa koklasak opsek izlesek ne guzel olur. hayatımız dolar ya. ne guzel kokar onlarr misss .. iyiki varlarrrr

kesinlikle canım akşamları boş boş tvye bakıyoruz. Biz 8 yıldıt tanışıyoruz bi yıl oldu evleneli de. Sinemaya gittik tatile gittik cafelerden çıkmadık. Artık bebiş lazım bize bi atraksiyon lazım :)

maşallah canım bebişineee aynen canımmmmmm kocişlerimiz pek rahatttttttt

evet aynen ama iyi değil mi birimiz böyle kıpır kıpırken birimizin durdurması onu. Bana kalsa her hafta gidicem dr a :)

ancak uyanıyo demekki uykucu:) boşver canım niye çekiniyosun söylensinler..
yani her türlü söylencekler de şimdiden baslama iyiydi. Gerçi kesin anlamışlardır. Birkaç kere sordular yarım ağız crvapladım :)

hahahha demek uykucu he hiç böyle düşünmemiştim ay çok hoşuma gitti :)
haklısın sanırım uyuyo sonra napıyosa sabah def olan karnım davula dönüyo :))

Valla canım ben hiç almadım aksıne 2 kilo kadar vermişim,bulantım kusmam olmadı hiç ama geçen haftaya kadar hiç iştahım yoktu,yeni yeni iştehım açılmaya başladı

Kızlar günaydın, gebeliğinizi öğrendiğiniz tarihten bu yana kaç kilo aldınız toplam ?

Valla canım ben hiç almadım aksıne 2 kilo kadar vermişim,bulantım kusmam olmadı hiç ama geçen haftaya kadar hiç iştahım yoktu,yeni yeni iştehım açılmaya başladı

Ben daha bikaç aylık evliyim Allah bilir ne düşünürler
Umurumda da değil zaten, o yüzden olabildiğince de geç söylemek istiyorum.

Amin,çok teşekkürler.Bu acı da geçer inşallah,Allah beterini yaşatmasın.Belki koklasam içime çeksem kokusunu daha çok dayanamazdım.

canım Allah sabır versin inşallah en kısa zamanda en hayırlısından bir bebiş daha nasip etsin canım benim.

Amin,çok sağolun.Rabbim sizinkileri korusun inşallah.

Bunda da vardır bir hayır diyorlar,bunu kabullenebilir miyim bilmiyorum.İsyan etmiyorum ama buruk bir yanım.Çok teşekkürler,inşallah.

Cok sukur agrim gecti iki sebeve bagliyorum esim rahat durmadiydi olan bna oldu ucgun agri cektim bide bagirsak tembelligi dun bi kilo kaysi yedim bi hafta cikamamistim ohh be dunya varmis karnim indi agrim bitti cok sukur bi kez kanamm oldu oda progestanla gecti bn normalde iri kiyimim kilo almak dert olur 4 kilo verdim bizm cocukta anasi babasi gibi istahli demekki somuruyo anasini ama olsn can sagolsn

Bana da tahminde bulun bende isterim daha benimki küçük ama

Ben aynıyım daha ne verdim ne aldım 52 ile devam ediyorum ama bizim aile çok kilolu bende alacağım diye hemeşim hemde ben çok korkuyoruz

arkadaslar girmeyeli ne kadar uzun süre oldu. iş yerinde internete giremiyoruz. aksamları da zaten 8:30da uyudugum için:) geriye dönük okuyacagım. umarım herkes iyidir. allah yavrularınıza ve size uzun ömürler verdin. bugün 12+3 üm.. ikili tarama için kan verdim. ense kalınlıgımız 1.2 mm imiş. kan hormon sonuclarını da 2 gün sonra alıcaz. 2 kilo almısım. 70 oldum. cinsiyet konusunda hiç bir belirti göstermedi valla:) 16. haftada 4lü tarama için gidicem. o zmaan görürüz insallah.. bi de uykucu cıktı kuzum. hiç kıpırdamadı. zorla dürte dürte uyandırdık da elllerini ayaklarını oynattı. yüzer gibi yaptı. hihiihihihh

valla ultasondakı goruntuye bakınca o kadasr buyutmesıne rahmen zor anlasılır bence ya daha kafası gozu bıle tam net degılkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…