2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Allahım ya yok böyle birşey

walla cok az bir oranda da olsa hiçbirşey hissetmeden doğuma giden arkadaslarım var. hatta 7. haftada ben de dr a sordum, ilkinde de olmadı dedim. bunda da olmıyor dedim. dr da %20 oranında olmaz sıkıntı değil dedi. baslayıp da kesilmesi bizim için daha önemli dedi. ama onu bileyaşayaıp sıkıntısız hamilelik gecirenleri okudum forumlarda. 1 hafta surmus bitmiş.

Ağzı olan konusuyor canım yapcak bişey yok,

günaydın kızlar hayırlı cumalar hep derler ye hamilelerin duaları kabul olurmuş diye kızlar birbirimiz için bebeklerimiz için hep dua edelim hele ki sela ile ezan arasında ettiğimiz bütün dualar kabul olurmuş Allah bu cuma günü hürmetine bizi bebeklerimizi korusun bize bağışlasın sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin sonrasında da sağlıklı hayırlı bir evlat olmalarını nasip etsin.Amin

canım ne diyorsun sen mağazaların önünde kedinin ciğere baktığı gibi bakıyorum ama cinsiyeti belli olmadanda almak istemiyorum ama artık son haftalarımız belli olmaya başlayacak artık iyice erkekler bide hemen belli oluyor kızlar genelde uğraştırıyor cinsiyet konusunda garanti 16.haftaya kadar belli olsada 16.haftadan sonra alışverişe başlarız.Allah hayırlısı versin de hepsinin yeri ayrı bir de ilk bebek sağlıklı olsun da kız erkek farketmez

O stresss bende de varAma kararlıyım, dolu dolu 3. ayım bitmeden söylemeyeceğim
Tepkileri ne oldu merak ediyorum?
Vallaha canım söyleme bence de. Düne kadar kafam o kadar rahattı ki... Bugün bir huzursuzluk bir stres var içimde. Samimiyetsiz bulsalardı keşke beni de demeseydim. Sonuçta bu benimle ilgili özel bir durum. Herkes bilmek zorunda değildi. Bir de kız söylediğinde 6-7 kişiydik. Arkasından da ben söyledim zaten. Şirketin yarısı öğrenmiş olur artık bugün. Tepkilerine gelince çok sevindiler ikimizi de tebrik ettiler güzel dileklerde bulundular. Teyze oluyoruz demek falan dediler... Ama ne bileyim işte yine de huzursuzum

walla benimde öyle arkadasım var. ve bazı akrabalarım. ilk dusugumde mesela kayınvalidemler dusuk gunu gecmıs olsuna gelip hic kelimesini dahi etmediler. ama bir kuzenim ki o zaman dusukten bı kacgungecmıstı ve hormonların etkisi azalmıstı yanı artık en azından aglamalarım dınmıstı. bu kısı bi de Allaha inanacı olan kapalı birisi. gelir gelmez ee neden oldu dedi ben de allahtan kısmet degılmıs dedım. yarım saaat gectı yıne sordu. sinir etti bu da yetmedi bi kac ay gectı karsılastık eeee iyileştin mi dedi. iyiyim zaten sıkıntım yok cok sukur dedim. tanıdık ve arkadas dısında senı tanımayan ama aynı evrelerden gecen insanlarla paylasmak daha ıyı oluyor. zaten bu donemde en cok morale ıhtyacımız var. ben bu yuzden bu sefer aileler dısında kımseyle paylasmadım. 3 ay bıtsın oyle dıyordum ama o zaman da sorana soyleyeceğim. ilkinde 6.haftada daha kalp atısını duymadan duymayan kalmamıstı. kımsenın sinirimi bozmasına izin vermeyeceğim.

gerçekten arkadaşlarımız ya birşey bilmiyor ya kafasına göre uyduruyor. Hayır bilmiyorsan yorum yapma. Yok illa yapılacak o yorum :) bende bitek buraya yazıyorum sıkıntımı çünkü anneme anlatsam bu sefer o benden çok üzülüyo ay bişey mi oldu diye.
Ben hiç sevmem zaten ay biley mi oldu diye evham yapmayı. Ben kendmi avutuyorum da biri söyleyince korkuyorum. En güzeli susmak.
Benim çevremdekilerdr 3. Ayda belli oluyo cinsiyet kesin kız diye göstermedi diyrlar. Yahu kız da erkek de başım üstüne de ne alakası var doktor söylemicem dedi diyorum. Yok illa kesin kız diyorlar.
Popon çıktı göbeğin çıktı kesin kız kesin erkek diye arada evham yapıyorum gerçekten kilo mu aldım diye.
Halbuki alakası da yok karından çekince pantolon basenleri sıkıyor çıkmış gibi oluyor

amannn gel de anlat her birine tek tek. Bebişim iyi olsun da bir sizle konuşayım yeter :)

Evet insan huzursuz oluyor ben onu hep nazara yordum o dönemlerde. Şimdi de cinsiyet söyleme olayı var. Allah korusun bebişlerimizi.

Ne güzel iste canım güzel dileklerde bulunmuşlar hem er yada geç öğrenıceklerdi sonuna kadar saklayamazdınki neden rahat olamıyosun?

aynen canım .. hamilelikten hamilelğe farkediyor zaten insandan insana değişiyor... biz bu dönemde zaten çok hassasız kötü bişey olsa bile bize direkt söylememeleri lazım morala ihtiyacımız var... kimse anlamıyo ki bizi bizden başka
Ağzı olan konusuyor canım yapcak bişey yok,
aynen vallaaa

aynen canım ben anneme söylüyorum buram ağırıyor normal mi şuram ağırıyor normal mi annem diyor kızım hamilesinn her şey normal daha her tarafın ağıracak korkma sen kendine dikkat et allahın izniyle bişey olmaz diyor... canım bişey bilmeden yorum yapıyorlar progestan içmeye başladığımda arkadaşım diyo sakın içme onu düşüğe sebeb oluyor ahhh daha neler neler... ilk hamilelik bilgisizlik korkuyorsun hemen... benim de kayanana öyle yapmıştı geçenki kontorlümde soruyo öğrendiniz mi cinsiyeti yok dedik dedi eee kesin kız... dün de yanına gittik diyoruz büyük ihtimal erkek eee ben biliyordum zaten diyorrrr Canım insanlar konuşacak ya bulurlar bişey 9ay boyunca bakalım daha neler öğrenicez aynen tatlım ben de burda kendimi iyi hissediyorum bi derdim olsa buraya yazıyorum hemen. mutlu haber aldığımda kızlara haber vermeliyim diye düşüyorum iyi ki varsınız haaa birbirimizi göremesek de hissediyoruz

bende akrabalara söyliyimmi diye arada kalmıstım ya bısey olursa bosuna herkeze hesap vermıyım dıye.kendım bıle korka korka sevınıyordum
sonra dusundum bısey olsa zaten çok uzulcem her türlü yanı onlara söylemıs olsamda olmasamda. oyuzden dedımkı ben mutlulukla yasayım doya doya.. gıyıyorumda hamıle badisini gerim gerim yuruyorum ohhh sefam olsun. bıktım mıllet ıcın yaşamaktan. ne kasıcam yaaa

Tam zevzeklik etmiş oda canım... Sen o tarz insanlarla konuşma hiç..Bak benim başından beri tek bir belirtim dahi olmadı geçen hafta ne korkuyla gittim sana anlatamam e bide 1 ay olacaktı görmeyeli kesin bişey var dedim...bacağım titriyo böyle hakim olamıyorum.
Bebeğim iyiydi...Yani anladımki belirti var yok takılmamak lazım bişey olacaksa oluyor sen ben anlayamayız bunu.Rabbim korusun meleklerimizi

Bende sali günü öğrenicem ve ilk sizinle paylasıcam canlarım :)

Ay bana da aynısı oldu biliyomusun 11+5 te gittim doktor erken deyince yok dedik öğrenemedik hemen kesin kız dedi. Hayır kız erkek farketmiyor da ne biliyim şu tahminler beni daha da meraklandırıyor. Eşime de bulaşsın diye uğraşıyorum yok bitürlü ikna edemedim haftya gideriz belki başka yere.
Çünkü doktorum 16 ya kadar söylemicek anladım

benım kaynanamda kesın ıkızın olacak kesın dıyodu ıkı senedır hamıle kaltım tek tabı. bu sefer kesın erkek dıyo. oda kız oluyomus :)) ya benım hamıle kaldıgımı ogrenıp 10 gun aramaya tenezzul etmıyo sonra tahmınlerde bulunuo, yok yelek orcekmıs patık orcekmıs anlamıyorum ben ilk istemiyodu şimdi ilgileniyo gıbı . benım 5 sene oldu evlenelı bıde çocuk olması mucıze demıstı doktor bu şartlar altında ınsan sevınmezmı ılk duydugunda sevınmemıs söylenmıs durmus eşime ıyyyyyyyyyyyyy

dilin kemiği yok kızlar herkes bişeyler söylüyor hepimizin etrafında var öyle insanlar..hiç kafanıza takmayın keyfinize bakın..karnı çıkan oldumu benim baya çıktı anlaşılıyo bakıldığında

konuşmuyorum valla artık canım moral bozmaktan başka bi işe yaramıyorlar malesef.. aynen ben de dün öyleydim kalbim yerinden çıkacak gibi atıyordu... çünkü hiç belirtim yok nne kusma ne bulantı ne göğüs ağrısı ne büyümesi hiç bişey.... boşuna stres olmuşuz :) Canımm doktor tahmnde bulundu mu cinsiyt için senin de oğluşun oluck gibi hissettim :)

arada başka doktora gitmek güzel oluyor canım... ne kadar olsa da merak ediyoruz canım bişeyler almak istiyoruz onu severken hitap etmek istiyruz... içimiz cıvıl cıvıl sabırsızız...

Kızlar günaydın, gebeliğinizi öğrendiğiniz tarihten bu yana kaç kilo aldınız toplam ?

benımkı bı aydır şiş nerdeyse beş aylık gıbı bazen çok gerılıyo mıde kısmı üst kısmı arıyo bıle. korkuyorum bazen niye böyle oldu dıye.... bıde soran olunca utanıyorum 3 aylık dıyorum sonra ıfadesıne bakıyorum ınsanların :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…