Benim sabah bulantilarim oldu yerlesme kanamamda oldutamam tahmin edecem ama hissettiğim için değil soru soracam verdiğiniz cevaplardan yola çıkacam yanlış çıkarsa karışmam ama heeesabah bulantılarınız oluyo mu ve yerleşme kanaması ldu mu ya da hiç lekelenmeniz?
Ahhhh biz anneler bakmadığım takvim okumadığım kocakarı tahminleri kalmadı meraktan öleceğim yaaaaaaCanım benim daha ilk zamanda kahve lekem oldu yerleşme kanamasi buysa eğer oldu ve sabah bulantılarım hala ara ara oluyo aksamlarıda bazen oluyo evet soruya devammı yoksa tahmin geliyomu?
Canım bizim burda derler ki çok bulantısı olmayan ve hamilelik döneminde lekelenmesi olanın oğlu olur doğruluğu tartışılır tabi ki... bende tuttu bu ordan yola çıkmaya çalışıyorum ama beceremiyorum kiBenim sabah bulantilarim oldu yerlesme kanamamda oldu
Slm canım daha yeni girebildim :) ultrason nasıl 2 boyutlumu,bende istanbul tıp merkezine gidiyorum ama ultrason 2 boyutlu,doktorumda çok iyi ama ilk hamileliğimde 3. Aydan sonra 3 boyutluyla bakmıştı,özel hastanelerin hepsindede yokSlm canım(Özel BAHAT HOSPITAL) bu hastaneye gidıyorum
benımkı bı aydır şiş nerdeyse beş aylık gıbı bazen çok gerılıyo mıde kısmı üst kısmı arıyo bıle. korkuyorum bazen niye böyle oldu dıye.... bıde soran olunca utanıyorum 3 aylık dıyorum sonra ıfadesıne bakıyorum ınsanların :)
Canim şuana kadar normal ultrasonla baktı ama bi sonraki randevuda nasıl olur bilemem belkide benhm gıttiğim hastanede de yoktur sadece aklima takilan tok karnina gel dedi sebebi ne olabilir acaba ?Slm canım daha yeni girebildim :) ultrason nasıl 2 boyutlumu,bende istanbul tıp merkezine gidiyorum ama ultrason 2 boyutlu,doktorumda çok iyi ama ilk hamileliğimde 3. Aydan sonra 3 boyutluyla bakmıştı,özel hastanelerin hepsindede yok
Eşime söylesem havalara uçar erkek diye diye kafayı yiyecek diye çok korkuyorumkız bilemedim ki aaaaaaaaErkek olma ihtimali daha yüksek gibi Çok ciddiye alma haaa canımmm ... genelde tahmin yapmıyom zaten bazı kişileri hissediyorum o an.. öylee
aynen canım Allahım sağlık sıhhat versin meleklerimize....Eşime söylesem havalara uçar erkek diye diye kafayı yiyecek diye çok korkuyorumamaa sağlıklı olsun ha kız olmuş ha erkek olmuş hiç önemli değil teşekkürler canımmm
tamam tahmin edecem ama hissettiğim için değil soru soracam verdiğiniz cevaplardan yola çıkacam yanlış çıkarsa karışmam ama heeesabah bulantılarınız oluyo mu ve yerleşme kanaması ldu mu ya da hiç lekelenmeniz?
:)) canin sagolsun canim merak iste benimki yoksa saglikli olsunda ..aslonda aklim ikili testte pazartesi gidicem ins guzel cikarda sonuclar onemli olan bu..Canım bizim burda derler ki çok bulantısı olmayan ve hamilelik döneminde lekelenmesi olanın oğlu olur doğruluğu tartışılır tabi ki... bende tuttu bu ordan yola çıkmaya çalışıyorum ama beceremiyorum ki
Amiiiinnnaynen canım Allahım sağlık sıhhat versin meleklerimize....
VAYYY sen neymişsin canım ya:)canım ben genelde cinsiyet tahminini nadir yaparım forumda 3kişiye tahminde bulundum 3ü doğru çıktı... eltime de dedim senin oğlun olucak bunu dedikten 10dk sonra doktoru aradı gel bugün boşum diye gittik erkek old. öğrendik.. sende de öyle hissettim nedense..
:) al bendende o kadar bu salı öğrencem nasibse ama dayanamıyorum çatlıycam artıkAhhhh biz anneler bakmadığım takvim okumadığım kocakarı tahminleri kalmadı meraktan öleceğim yaaaaaa
Maşallah seninki gelmiş çatmış hayırlısı olsun inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah:) al bendende o kadar bu salı öğrencem nasibse ama dayanamıyorum çatlıycam artık
tamam tahmin edecem ama hissettiğim için değil soru soracam verdiğiniz cevaplardan yola çıkacam yanlış çıkarsa karışmam ama heeesabah bulantılarınız oluyo mu ve yerleşme kanaması ldu mu ya da hiç lekelenmeniz?
kız bilemedim ki aaaaaaaaErkek olma ihtimali daha yüksek gibi Çok ciddiye alma haaa canımmm ... genelde tahmin yapmıyom zaten bazı kişileri hissediyorum o an.. öylee
gerçekten mi canım bende biraz hafifledi ama hala hapşırıp duruyom.. nasıl yapılıyo tavuk çorbası hemen yapıyım
ben kaynanama yaptırmıştım midem bulanıyodu o sıra. butun tavugu düdüklü tencerede haşlamış tavukları didmiş ince ince o haslanılan suyunu kullanarak normal bildigimiz corba gibi yapmış bide kavrulmuş un atmış içinee( ayyy ben yemekten hiç anlamam
Amin canım hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız inşaAllah senin gibiyken sabırliydım ama zaman gelip çatınca insanda tahammül kalmıyo ki sabırsız bisey oluveriyo insanMaşallah seninki gelmiş çatmış hayırlısı olsun inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız inşallahdaha benimkine çooook var birazcık daha sabırlı olmam lazım galiba
teşekkür ederim canım. oğluşum diye sevmeye başladım bile:) inşallah sen de öğrenirsin hayırlısıylaCanım hayirli olsun inşallah. Senle gunlerimiz ayniymis. Ben bir hafta sonra gideceğim ins benimki de belli olur haftaya yaa :)
teşekkür ederim:) inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimiziHayırlı olsun çok sevindim. Günlerimiz yakın demekki benim de haftaya öğrenme şansım yüksek. Yaşasınnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?