2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Benim sabah bulantilarim oldu yerlesme kanamamda oldu

Canım benim daha ilk zamanda kahve lekem oldu yerleşme kanamasi buysa eğer oldu ve sabah bulantılarım hala ara ara oluyo aksamlarıda bazen oluyo evet soruya devammı yoksa tahmin geliyomu?
Ahhhh biz anneler bakmadığım takvim okumadığım kocakarı tahminleri kalmadı meraktan öleceğim yaaaaaa

Benim sabah bulantilarim oldu yerlesme kanamamda oldu
Canım bizim burda derler ki çok bulantısı olmayan ve hamilelik döneminde lekelenmesi olanın oğlu olur doğruluğu tartışılır tabi ki... bende tuttu bu ordan yola çıkmaya çalışıyorum ama beceremiyorum ki

Slm canım(Özel BAHAT HOSPITAL) bu hastaneye gidıyorum
Slm canım daha yeni girebildim :) ultrason nasıl 2 boyutlumu,bende istanbul tıp merkezine gidiyorum ama ultrason 2 boyutlu,doktorumda çok iyi ama ilk hamileliğimde 3. Aydan sonra 3 boyutluyla bakmıştı,özel hastanelerin hepsindede yok

deryaizm benim de durumum aynı, 3 kilo aldım şimdiden ve aşırı yediğimi de söyleyemem, aksine daha da dikkat ediyorum ama karnım sanırsın 5-6 aylık. bir de çalışıtğım yerde aynı dönemlerde hamile olduğumuz 2 kişi daha var, hepsi de manken gibi mübarekler hiç kilo almadılar, ben aralarında tospik gibi dolaşıyorum benim de aynı şekilde akşama doğru karnım patayacak gibi şişiyor, mideme kadar baskı yapıyor. sabahları nispeten daha inik ama yine de bariz belli. zaten hamile pantolonlarından aldım iş için..
aslında takmıyorum ama insanların bakışlarındnn rahatsız oluyorum. bebeğim sağlıklı olsun başka bi şey istemiyorum.

Canim şuana kadar normal ultrasonla baktı ama bi sonraki randevuda nasıl olur bilemem belkide benhm gıttiğim hastanede de yoktur sadece aklima takilan tok karnina gel dedi sebebi ne olabilir acaba ?

kız bilemedim ki aaaaaaaa Erkek olma ihtimali daha yüksek gibi Çok ciddiye alma haaa canımmm ... genelde tahmin yapmıyom zaten bazı kişileri hissediyorum o an.. öylee
Eşime söylesem havalara uçar erkek diye diye kafayı yiyecek diye çok korkuyorum amaa sağlıklı olsun ha kız olmuş ha erkek olmuş hiç önemli değil teşekkürler canımmm

Bende istiyoruuummm lütfenn:) ne lekelenmem ne de sabah bulantım olmadı hiç..

:)) canin sagolsun canim merak iste benimki yoksa saglikli olsunda ..aslonda aklim ikili testte pazartesi gidicem ins guzel cikarda sonuclar onemli olan bu..

VAYYY sen neymişsin canım ya:)
bak şimdi daha bi heyecanlandım ben

:) al bendende o kadar bu salı öğrencem nasibse ama dayanamıyorum çatlıycam artık
Maşallah seninki gelmiş çatmış hayırlısı olsun inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah daha benimkine çooook var birazcık daha sabırlı olmam lazım galiba

banada banada tahmin
yerleşme kanamam hiç olmadı sabah değil tüm gün ara ara gelen bulantım var

kız bilemedim ki aaaaaaaa Erkek olma ihtimali daha yüksek gibi Çok ciddiye alma haaa canımmm ... genelde tahmin yapmıyom zaten bazı kişileri hissediyorum o an.. öylee

Beni de hisseder misin

Maşallah seninki gelmiş çatmış hayırlısı olsun inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah daha benimkine çooook var birazcık daha sabırlı olmam lazım galiba
Amin canım hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız inşaAllah senin gibiyken sabırliydım ama zaman gelip çatınca insanda tahammül kalmıyo ki sabırsız bisey oluveriyo insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…