tamam tahmin edecem ama hissettiğim için değil soru soracam verdiğiniz cevaplardan yola çıkacam yanlış çıkarsa karışmam ama heeesabah bulantılarınız oluyo mu ve yerleşme kanaması ldu mu ya da hiç lekelenmeniz?
Canım benim daha ilk zamanda kahve lekem oldu yerleşme kanamasi buysa eğer oldu ve sabah bulantılarım hala ara ara oluyo aksamlarıda bazen oluyo evet soruya devammı yoksa tahmin geliyomu?
Canım bizim burda derler ki çok bulantısı olmayan ve hamilelik döneminde lekelenmesi olanın oğlu olur doğruluğu tartışılır tabi ki... bende tuttu bu ordan yola çıkmaya çalışıyorum ama beceremiyorum ki
Slm canım daha yeni girebildim :) ultrason nasıl 2 boyutlumu,bende istanbul tıp merkezine gidiyorum ama ultrason 2 boyutlu,doktorumda çok iyi ama ilk hamileliğimde 3. Aydan sonra 3 boyutluyla bakmıştı,özel hastanelerin hepsindede yok
benımkı bı aydır şiş nerdeyse beş aylık gıbı bazen çok gerılıyo mıde kısmı üst kısmı arıyo bıle. korkuyorum bazen niye böyle oldu dıye.... bıde soran olunca utanıyorum 3 aylık dıyorum sonra ıfadesıne bakıyorum ınsanların :)
deryaizm
benim de durumum aynı, 3 kilo aldım şimdiden ve aşırı yediğimi de söyleyemem, aksine daha da dikkat ediyorum ama karnım sanırsın 5-6 aylık. bir de çalışıtğım yerde aynı dönemlerde hamile olduğumuz 2 kişi daha var, hepsi de manken gibi mübarekler hiç kilo almadılar, ben aralarında tospik gibi dolaşıyorum benim de aynı şekilde akşama doğru karnım patayacak gibi şişiyor, mideme kadar baskı yapıyor. sabahları nispeten daha inik ama yine de bariz belli. zaten hamile pantolonlarından aldım iş için..
aslında takmıyorum ama insanların bakışlarındnn rahatsız oluyorum. bebeğim sağlıklı olsun başka bi şey istemiyorum.
Slm canım daha yeni girebildim :) ultrason nasıl 2 boyutlumu,bende istanbul tıp merkezine gidiyorum ama ultrason 2 boyutlu,doktorumda çok iyi ama ilk hamileliğimde 3. Aydan sonra 3 boyutluyla bakmıştı,özel hastanelerin hepsindede yok
Canim şuana kadar normal ultrasonla baktı ama bi sonraki randevuda nasıl olur bilemem belkide benhm gıttiğim hastanede de yoktur sadece aklima takilan tok karnina gel dedi sebebi ne olabilir acaba ?
kız bilemedim ki aaaaaaaa Erkek olma ihtimali daha yüksek gibi Çok ciddiye alma haaa canımmm ... genelde tahmin yapmıyom zaten bazı kişileri hissediyorum o an.. öylee
Eşime söylesem havalara uçar erkek diye diye kafayı yiyecek diye çok korkuyorum amaa sağlıklı olsun ha kız olmuş ha erkek olmuş hiç önemli değil teşekkürler canımmm
Eşime söylesem havalara uçar erkek diye diye kafayı yiyecek diye çok korkuyorum amaa sağlıklı olsun ha kız olmuş ha erkek olmuş hiç önemli değil teşekkürler canımmm
tamam tahmin edecem ama hissettiğim için değil soru soracam verdiğiniz cevaplardan yola çıkacam yanlış çıkarsa karışmam ama heeesabah bulantılarınız oluyo mu ve yerleşme kanaması ldu mu ya da hiç lekelenmeniz?
Canım bizim burda derler ki çok bulantısı olmayan ve hamilelik döneminde lekelenmesi olanın oğlu olur doğruluğu tartışılır tabi ki... bende tuttu bu ordan yola çıkmaya çalışıyorum ama beceremiyorum ki
canım ben genelde cinsiyet tahminini nadir yaparım forumda 3kişiye tahminde bulundum 3ü doğru çıktı... eltime de dedim senin oğlun olucak bunu dedikten 10dk sonra doktoru aradı gel bugün boşum diye gittik erkek old. öğrendik.. sende de öyle hissettim nedense..
Maşallah seninki gelmiş çatmış hayırlısı olsun inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah daha benimkine çooook var birazcık daha sabırlı olmam lazım galiba
kız bilemedim ki aaaaaaaa Erkek olma ihtimali daha yüksek gibi Çok ciddiye alma haaa canımmm ... genelde tahmin yapmıyom zaten bazı kişileri hissediyorum o an.. öylee
gerçekten mi canım bende biraz hafifledi ama hala hapşırıp duruyom.. nasıl yapılıyo tavuk çorbası hemen yapıyım
ben kaynanama yaptırmıştım midem bulanıyodu o sıra. butun tavugu düdüklü tencerede haşlamış tavukları didmiş ince ince o haslanılan suyunu kullanarak normal bildigimiz corba gibi yapmış bide kavrulmuş un atmış içinee ( ayyy ben yemekten hiç anlamam
Maşallah seninki gelmiş çatmış hayırlısı olsun inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah daha benimkine çooook var birazcık daha sabırlı olmam lazım galiba
Amin canım hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız inşaAllah senin gibiyken sabırliydım ama zaman gelip çatınca insanda tahammül kalmıyo ki sabırsız bisey oluveriyo insan