2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
evet canım baktim erkek çıkıyo orda,

Evet canım ben de telden giriyorum yazmak cok zor durumda oluyor. Büyük ihtimalle prensesin olabilir tatlim cin takvimine baktın mi hiç[/QUOTE]

Canim benide bu lhsteye eklermisin yaş 28 şehır istanbul

Bende hareketlerini gorunce dayanamadim gittim biseyler aldim

Oh ne güzel canım iste böyle :) önemli olan bebişlerimizn sağligı hıc biseyi kafana takmana değmez anın tadını çıkar artık göbüşlerhmiz büyvyo benimki biraz kabardı bile :) :)
Benim akşamları çıkıyor göbüşüm :) kocaman oluyor :) sabah iniyor :)

Bu sıralar bende yemekten sonra yemek borumla boğazım arasında birşey düğümlenmiş gibi oluyor. Boğazıma birşey oturmuş gibi. Özellikle hamur işi yedikten sonra oluyor. Reflü mü acaba bunun adı? Reflü böylemi olur kızlar? Diğer hamileliğimde de olmuştu fakat daha ilerleyen dönemlerde başlamıştı. Bir diğer sorunumda afedersiniz geğirme isteği Allah tan bastırabiliyorum. Sessiz geğirebiliyorum. Hamilelikte normal olduğunu öğrendim. Hamilelik döneminde miğde hareketliliği azaldığı için gaz birikiyormuş. Dolayısıyla onu bir şekilde atmamız gerekiyormuş. Akşamları yattığımda da gazım olduğunu hissediyorum, rahatsız ediyor beni. Yatmadan önce bir de süt içiyorum o da iyice gaz yapıyor tabi.

Canım reflü anlattığın gibi yapmaz,daha çok mideden boğaza doğru acı bir sıvı gelmesi şeklinde,ve mide de bir ekşime şeklinde kendini belli eder,hatta özellikle uzandığın zamanlarda olur bu yüzden de yüksek yastık kullanılması tavsiye edilir,vakti zamanında çok çektim çok şükür tedaviyle atlattım ordan biliyorum Seninkisi hazımsızlık gibi sanki ama o da boğaza değilde midene bir şey oturmuş gibi oluyor diye biliyorum,bilemedim seninkini..Geğirme mevzusu da bu aralar azalmış olsa da maalesef bende de var hatta afedersin yapamadığımda kusacakmışım gibi oluyodum,geğirince inanolmaz rahatlıyodum bende normal diye biliyorum,yemeklerine kimyon atarsan gazı azaltacaktır

@Ariver Kanama, lekelenme hiçbir şey yok. Kasık ağrısı oldu sadece. Yoğun bulantı vardı şimdilik biraz azaldı ama hala kesilmiş değil. Bir tahmin de ben alayım o zaman :)

canım hamur işini azaltmaya çalıs çünki doktorlar gebelere önermiyo hamur ışlerini tv,de bi doktor dan duymustum

yaa ben işyerindekilere söylemedim ama halimden mi anladılar nedir, bir de gecen dr için izin istemiştim onu mu duydular anlamadım. biz eşimle aynı yereçalışıyruz bi de beraber de cıkınca yazmıslar kafalarında, bi iki sefer de cay ıcmemıstım yanarında mide bulantısından dolayı. bir kac gundur bana hamile muamelesi yapıolar kendilerince laf almaya calısıolar falan. demin birisi sordu var mı hamilelik diye. ben de yok dedim. 1 ay kalmaz oğrendiklerinde ne dicem sımdı:)

Sağol canım teşekkür ederim cevabın için. Benim ki reflü değil o zaman.
canım hamur işini azaltmaya çalıs çünki doktorlar gebelere önermiyo hamur ışlerini tv,de bi doktor dan duymustum
haklısın canım. Hamur işi aşırı yemiyorum ama hiç yemesem daha iyi olacak. Yada sadece tadına bakmak lazım. Boş kalori zaten. Boşuna kilo almayayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…