teşekkür ederim:)ayy hayırlı olsun yaa erkekler yavaş yavaş belli ediyolar kendilerini ne güzel :) gözünüz aydın olsun :)
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM...ALLAHIM SEN BU MÜBAREK GÜN HÜRMETİNE HEPİMİZİN BEBEĞİNİ KORU. ONLARI SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE BİZE BAĞIŞLA. BİZE, VATANA HAYIRLI BİRER EVLAT OLSUNLAR. SEN BU DUYGUYU TATMAK İSTEYENLERE VE ANNELİĞİ,BABALIĞI HAKKIYLA YAPABİLECEK KİŞİLERE EN KISA ZAMANDA EN HAYIRLI HALİYLE BEBEKLERİNİ NASİP ET. SEN BİZİ FİTNE,HASET İNSANLARDAN UZAK ET. SEN HUZURUMUZU BOZMAK İSTEYENLERE FIRSAT VERME. EŞİYLE SORUNU OLAN ARKADAŞLARA BEBEKLERİNİ VASITA KIL, BU SAYEDE KALPLERİNİ BİRBİRİNE DAHA ÇOK ISINDIR, MUHABBETLERİNİ ARTIR. SEN HERKESİN GÖNLÜNDEKİLERİ BİLENSİN. #EĞER HAKKINDA HAYIRLI İSE# SEN KIZ İSTEYENE KIZ EVLAT, ERKEK İSTEYENE ERKEK EVLAT NASİP ET ONLARI DA BİZE HAYIRLI KIL. HAYIR GİBİ GÖRÜNÜP ŞER OLANDAN SANA SIĞINIRIZ. SEN KİMSEYİ BU GÜZEL DUYGULARDAN MAHRUM BIRAKMA. ŞÜPHESİZ SENİN GÜCÜN HER ŞEYE YETER. AMİN
Canim ilk tahminde bulunmanı isteyenlerden biri bendim ama bana cevap yazmadın aşk olsuntamam tahmin edecem ama hissettiğim için değil soru soracam verdiğiniz cevaplardan yola çıkacam yanlış çıkarsa karışmam ama heeesabah bulantılarınız oluyo mu ve yerleşme kanaması ldu mu ya da hiç lekelenmeniz?
Canim ilk tahminde bulunmanı isteyenlerden biri bendim ama bana cevap yazmadın aşk olsun
Haklısın canım. Açıkcası neden rahatsız olduğumu tam olarak bilemiyorum. Söyledikten sonra birden bir huzursuzluk çöktü içime. Bir de karnım çıkana kadar söylemiycem diye şartlandırmıştım ya. Şu 3 ayımın dolmasını istiyordum. Neyse artık olmuş ile ölmüşe çağre yok. Bebeğim sağlıklı olsun da bunlar basit şeyler. Dediğin gibi eninde sonunda öğreneceklerdi. 1 ay erken öğrenmiş oldular ama :)Kendimi daha iyi hissediyorum şuan :)Ne güzel iste canım güzel dileklerde bulunmuşlar hem er yada geç öğrenıceklerdi sonuna kadar saklayamazdınki neden rahat olamıyosun?
benim bulantılarim 8.9. Haftalarda başladi her sabah kusuyodum ama bu hafta çok azaldı ara ara oluyo ve ara sıra akşamlarıda oluyo bide ilk baslarda kahve lekem oldu pecetexe silince farketmistim böyle canim bide cok kilo verdim istahsızlikta vardi belki bunlarda tahminine xardimci olur of telden yazmak çok znr yaKuzum Kıyamam sana ya. Söyle bulanti cokoldu mu bi de llekelenme oldu mu hiç
Bende bu yıl herkesin oğlu olacağını duyuyorum.bir de şuan çevremde okadar çok hamile varki... Benimle birlikte şuan 9 hamileyiz. 6 sının cinsiyet belli oğlu olacak. Geriye 3 kişi kalıyoruz. Belki kız bebekler bize kalmıştır :)cinsiyetler yavaş yavaş belli oluyor ohh ohh darısı başımıza inş çatlayacam meraktan ama daha çok minikiz 11 hafta 5 günlükken gidecem kontrolüme zannetmiyorum ama inş bi yorumda bulunur doktorumuz... bu sene erkek senesimi acaba herkesin oğluşu oluo paşalara maşallah yaa çok sevindim:)
Oh ne güzel canım iste böyle :) önemli olan bebişlerimizn sağligı hıc biseyi kafana takmana değmez anın tadını çıkar artık göbüşlerhmiz büyvyo benimki biraz kabardı bile :) :)Haklısın canım. Açıkcası neden rahatsız olduğumu tam olarak bilemiyorum. Söyledikten sonra birden bir huzursuzluk çöktü içime. Bir de karnım çıkana kadar söylemiycem diye şartlandırmıştım ya. Şu 3 ayımın dolmasını istiyordum. Neyse artık olmuş ile ölmüşe çağre yok. Bebeğim sağlıklı olsun da bunlar basit şeyler. Dediğin gibi eninde sonunda öğreneceklerdi. 1 ay erken öğrenmiş oldular ama :)Kendimi daha iyi hissediyorum şuan :)
ben de İstanbul dayım bezmialem e gidiyorummmBende istanbuldayım canım :) hangi hastaneye gidiyorsun
bende biraz sistim kız@deryaizm benim de durumum aynı, 3 kilo aldım şimdiden ve aşırı yediğimi de söyleyemem, aksine daha da dikkat ediyorum ama karnım sanırsın 5-6 aylık. bir de çalışıtğım yerde aynı dönemlerde hamile olduğumuz 2 kişi daha var, hepsi de manken gibi mübarekler hiç kilo almadılar, ben aralarında tospik gibi dolaşıyorumbenim de aynı şekilde akşama doğru karnım patayacak gibi şişiyor, mideme kadar baskı yapıyor. sabahları nispeten daha inik ama yine de bariz belli. zaten hamile pantolonlarından aldım iş için..
aslında takmıyorum ama insanların bakışlarındnn rahatsız oluyorum. bebeğim sağlıklı olsun başka bi şey istemiyorum.
gerçekten çok fazla hamile var diyorum ben hamileyim diyemi bana ölyle geliyor ama yok yani bu sene bi patlama yaşanıor:) formda hep erkek duyuyorum etrafımdakilerden sadece biri belli kızı olacak arkadaşımın bakalım bir an önce öğrenmek ve bebeğime alışveişş yapmak istiyorum artık hayali bi heyecan vericiBende bu yıl herkesin oğlu olacağını duyuyorum.bir de şuan çevremde okadar çok hamile varki... Benimle birlikte şuan 9 hamileyiz. 6 sının cinsiyet belli oğlu olacak. Geriye 3 kişi kalıyoruz. Belki kız bebekler bize kalmıştır :)
Canim şöyle söyliyim kasığımdan göbek oyuntuma kadar olan kısımda bı kabariklık var benimki böyle :)karnım cıktı diyen arkadaslar nasıl bişi, gobek gıbı mı yoksa kasık kısmından mı şişioyor? ben zaten kilolu ve göbekli olduüum için nasıl anlayacağım cıkıp cıkmadığını cok merak ediyorum da
ne bulantım ne baş dönmem ne lekelenmem hiç birşeyim olmadı şükürler olsun bazen acaba hamilemiyim diyorum :) ama devamlı uyuyorum işe gitmesem gece gündüz uyurum herhalde ekşide tatlıda yiyorum genel olarak ekşi benimkinin hiç bi yana çekilecek kısmı yok anne sen ister çatla ister patla paşa paşa bekleyecen benim keyfimi dio zannımca:))Kızlar oğlumda o kadaaaar bulantım vardı ki... Bende şimdi bulantınız çoksa oğlunuz olacak diyebilirdim ama duyduğum kadarıyla kızı olanında bulantısı oluyor oğlu olanında :) Şöyle elle tutulur mantıklı bir tahmin bulayım diyorum yok. Hepsi bir bir çürüyor :) Beklemekten başka çağre yok...
Benimkindede yok malesef ilk doktorum istanbulda diildi,öyle bi hastane bulmak isterdim yakınlarda,belki seninkinde vardır ilk aylarda 2 boyutluyla bakıyor çünkü sorarsın bu gidişinde :) acaba bebek hareketli olsun diyemi tok dedi bilemiyorumki,hani tatlı yiyince oynar ya :) ikili test yaptırdınmıCanim şuana kadar normal ultrasonla baktı ama bi sonraki randevuda nasıl olur bilemem belkide benhm gıttiğim hastanede de yoktur sadece aklima takilan tok karnina gel dedi sebebi ne olabilir acaba ?
evet yaptirdım canım Cok ŞÜKÜR RABBİME doktor gayet zeki bir vatandaş dedi bu arada doktorumun tabiri bebeğim VATANDAŞ hep öyle diyo :)Benimkindede yok malesef ilk doktorum istanbulda diildi,öyle bi hastane bulmak isterdim yakınlarda,belki seninkinde vardır ilk aylarda 2 boyutluyla bakıyor çünkü sorarsın bu gidişinde :) acaba bebek hareketli olsun diyemi tok dedi bilemiyorumki,hani tatlı yiyince oynar ya :) ikili test yaptırdınmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?