2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

amin arkadaşım, ne güzel bir dua...

cinsiyetler yavaş yavaş belli oluyor ohh ohh darısı başımıza inş çatlayacam meraktan ama daha çok minikiz 11 hafta 5 günlükken gidecem kontrolüme zannetmiyorum ama inş bi yorumda bulunur doktorumuz... bu sene erkek senesimi acaba herkesin oğluşu oluo paşalara maşallah yaa çok sevindim:)

Canim ilk tahminde bulunmanı isteyenlerden biri bendim ama bana cevap yazmadın aşk olsun

kızlar cinsiyeti belli olanlar y-dilara arkadaşa msj yazsın listemizde görelim kimin neyi olacağını

Ne güzel iste canım güzel dileklerde bulunmuşlar hem er yada geç öğrenıceklerdi sonuna kadar saklayamazdınki neden rahat olamıyosun?
Haklısın canım. Açıkcası neden rahatsız olduğumu tam olarak bilemiyorum. Söyledikten sonra birden bir huzursuzluk çöktü içime. Bir de karnım çıkana kadar söylemiycem diye şartlandırmıştım ya. Şu 3 ayımın dolmasını istiyordum. Neyse artık olmuş ile ölmüşe çağre yok. Bebeğim sağlıklı olsun da bunlar basit şeyler. Dediğin gibi eninde sonunda öğreneceklerdi. 1 ay erken öğrenmiş oldular ama :)Kendimi daha iyi hissediyorum şuan :)

karnım cıktı diyen arkadaslar nasıl bişi, gobek gıbı mı yoksa kasık kısmından mı şişioyor? ben zaten kilolu ve göbekli olduüum için nasıl anlayacağım cıkıp cıkmadığını cok merak ediyorum da

Kuzum Kıyamam sana ya. Söyle bulanti cokoldu mu bi de llekelenme oldu mu hiç
benim bulantılarim 8.9. Haftalarda başladi her sabah kusuyodum ama bu hafta çok azaldı ara ara oluyo ve ara sıra akşamlarıda oluyo bide ilk baslarda kahve lekem oldu pecetexe silince farketmistim böyle canim bide cok kilo verdim istahsızlikta vardi belki bunlarda tahminine xardimci olur of telden yazmak çok znr ya

Bende bu yıl herkesin oğlu olacağını duyuyorum.bir de şuan çevremde okadar çok hamile varki... Benimle birlikte şuan 9 hamileyiz. 6 sının cinsiyet belli oğlu olacak. Geriye 3 kişi kalıyoruz. Belki kız bebekler bize kalmıştır :)

Oh ne güzel canım iste böyle :) önemli olan bebişlerimizn sağligı hıc biseyi kafana takmana değmez anın tadını çıkar artık göbüşlerhmiz büyvyo benimki biraz kabardı bile :) :)

Bende istanbuldayım canım :) hangi hastaneye gidiyorsun
ben de İstanbul dayım bezmialem e gidiyorummm

bende biraz sistim kız

gerçekten çok fazla hamile var diyorum ben hamileyim diyemi bana ölyle geliyor ama yok yani bu sene bi patlama yaşanıor:) formda hep erkek duyuyorum etrafımdakilerden sadece biri belli kızı olacak arkadaşımın bakalım bir an önce öğrenmek ve bebeğime alışveişş yapmak istiyorum artık hayali bi heyecan verici

C Canim şöyle söyliyim kasığımdan göbek oyuntuma kadar olan kısımda bı kabariklık var benimki böyle :)

Kızlar oğlumda o kadaaaar bulantım vardı ki... Bende şimdi bulantınız çoksa oğlunuz olacak diyebilirdim ama duyduğum kadarıyla kızı olanında bulantısı oluyor oğlu olanında :) Şöyle elle tutulur mantıklı bir tahmin bulayım diyorum yok. Hepsi bir bir çürüyor :) Beklemekten başka çağre yok...

ne bulantım ne baş dönmem ne lekelenmem hiç birşeyim olmadı şükürler olsun bazen acaba hamilemiyim diyorum :) ama devamlı uyuyorum işe gitmesem gece gündüz uyurum herhalde ekşide tatlıda yiyorum genel olarak ekşi benimkinin hiç bi yana çekilecek kısmı yok anne sen ister çatla ister patla paşa paşa bekleyecen benim keyfimi dio zannımca:))

Canim şuana kadar normal ultrasonla baktı ama bi sonraki randevuda nasıl olur bilemem belkide benhm gıttiğim hastanede de yoktur sadece aklima takilan tok karnina gel dedi sebebi ne olabilir acaba ?
Benimkindede yok malesef ilk doktorum istanbulda diildi,öyle bi hastane bulmak isterdim yakınlarda,belki seninkinde vardır ilk aylarda 2 boyutluyla bakıyor çünkü sorarsın bu gidişinde :) acaba bebek hareketli olsun diyemi tok dedi bilemiyorumki,hani tatlı yiyince oynar ya :) ikili test yaptırdınmı

Kızlar ben de kimden duyduysam erkek. Bu sene erkek senesi diyolar bi de öyle bi laf vardıryaa :) ama illaki kız da olcak yani belki kızlardan biri bana kalırrrr :) :) Sağlıkla gelsin melekler :)

evet yaptirdım canım Cok ŞÜKÜR RABBİME doktor gayet zeki bir vatandaş dedi bu arada doktorumun tabiri bebeğim VATANDAŞ hep öyle diyo :)
Tok gel demersini bende anlamdım sorucam bu gıdişimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…