2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar ben de kimden duyduysam erkek. Bu sene erkek senesi diyolar bi de öyle bi laf vardıryaa :) ama illaki kız da olcak yani belki kızlardan biri bana kalırrrr :) :) Sağlıkla gelsin melekler :)
muhtemelen önümüzdeki ay çoğu kişinin bebişinin cinsiyeti belli olucak :) bakalım kız senesimi erkekmi,bende hiç kız duymadım :)

Pazartesi ikili test icin gidicem ama dr kendiyapiyormus veya ekibinden bi dr a yaptiriyormus kim musaitse yani sizin kim yapiyor ikilivtestte ultrason kismini

muhtemelen önümüzdeki ay çoğu kişinin bebişinin cinsiyeti belli olucak :) bakalım kız senesimi erkekmi,bende hiç kız duymadım :)
evet canım ben de hiç kız diyen duymadım bir aya belli olur bence hemen herkesin. ben de haftaya gidecegm bakalm belli olcak mı. kızlar geç belli oluyo diyolar da gerçi

evet yaptirdım canım Cok ŞÜKÜR RABBİME doktor gayet zeki bir vatandaş dedi bu arada doktorumun tabiri bebeğim VATANDAŞ hep öyle diyo :)
Tok gel demersini bende anlamdım sorucam bu gıdişimde
Vatandaş tabi doğru bi tabir :) valla aç demesine bi anlam verirdim ama tok demesine bişey diyemiyorum belki bilen arkadaşlar vardır,hadi bakalım haftasonu çabuk geçsin :)

Zaten test fikri yeterince tedirgin ediyor beni bide kim yapacaga taktim kafayi .

evet canım ben de hiç kız diyen duymadım bir aya belli olur bence hemen herkesin. ben de haftaya gidecegm bakalm belli olcak mı. kızlar geç belli oluyo diyolar da gerçi
evet canım kızlar 16. Haftadan sonra belli oluyor,benim 16. Haftada %80 kız demişti,tam belli olmadığı için erken haftalarda yanlış tahmin vermek istemiyolar sanırım :)

Cok yoruldum uykum var kaldi iki saat ve iki gun izin izinlerimiz kapali olmasa izne ayrilp uyurdum bi hafta

Bişey yokki canım doktor ultrasonla bakıyor ve kan veriyorsun hepsi bu kadar.Kendi doktorun bakar büyük ihtimalle
Dr um prof ve kalp atisindan sonra ekip dr larindan birine baktirip gelip başında duruyor sonra geliyor yani.tanimadigim bir dr un bakmasi tedirgin ediyor galiba guvenemiyorum.en son birlikte baktiklari dr bana oyle olmadigi haldebos gebelik deyip kurtaj randevusu vermisti .suan o bakcak diye cok tedirginim guvenmiyorum

evet yaptirdım canım Cok ŞÜKÜR RABBİME doktor gayet zeki bir vatandaş dedi bu arada doktorumun tabiri bebeğim VATANDAŞ hep öyle diyo :)
Tok gel demersini bende anlamdım sorucam bu gıdişimde

ben dun gttım 15 gun sonra gel dedı ılk defa tok geldı normalde demezdı başka testlerde. dedım ıkılı test ıcınmı evet onun ıcın dedı. açıklamada yapmıokı bi kosturmaca bı kosturmaca

QUOTE="BurcuMelek, post: 37460102, member: 629017"]Canim benim kendi doktorum baktı[/QUOTE]
Tamam canim saolasin bakalim bana kim bakcak

evet akşam sankı yemekten sonra özellikle delıcesıne yemısım de hazmademıyorum gıbı oturuyorum. tıs tısss
inşallah sag salım doğup buyusunlerdeeeee bızım göbüşümüz buyuk olsun napalım.

Anladım canım,doktora söyle bence sıkıntını,aynı şey kimin başına gelse rahatsız olur

ben dun gttım 15 gun sonra gel dedı ılk defa tok geldı normalde demezdı başka testlerde. dedım ıkılı test ıcınmı evet onun ıcın dedı. açıklamada yapmıokı bi kosturmaca bı kosturmaca
Ben ikili testi aç karnıma yaptırdim canım doktor aç tok bişey dememisti zaten sormasak hiç bisey söylemıyolar

uzun zamandır yazamıyorum. sabahın 5 inde kalkıp yollara düşüyorum kimi zaman 3 te evde oluyorum kimi zaman 8 lerde dolayısıyla bitkin halde bir dus alıp kendimi yataağa atıyorum. su izinli günlerimiz gelsede rahata kavussak.

belirilerimin durduğunu yazmıstım en son korkuyorum demiştim ya belirtilerim geri geldi. yaklasık 4 gün sonra filan mide bulantıları göğüs ağrıları vs...

bazı arkadaslar aman böyle şeyleri paylasmayın psikolojimizi bozuyorsunuz vs vs yazmıs birazda o yüzden sizden uzaklastım. sonucta herkesin basına gelebilir kimse bu tür şeyleri okuyup kendi psikolojisini bozmasın . bozmaları içinde anlatmıyorz zaten. yaşayan varsa yardımcı olunsun diye yazıyoruz. brada birbiimize destek vermek için varız neticede.

gelecek haftada ikili test için gideceğim. dualarınızı esirgemeyin.
neyse sağlıcakla kalın....

[,QUOTE="BurcuMelek, post: 37459341, member: 629017"]benim bulantılarim 8.9. Haftalarda başladi her sabah kusuyodum ama bu hafta çok azaldı ara ara oluyo ve ara sıra akşamlarıda oluyo bide ilk baslarda kahve lekem oldu pecetexe silince farketmistim böyle canim bide cok kilo verdim istahsızlikta vardi belki bunlarda tahminine xardimci olur of telden yazmak çok znr ya[/QUOTE]

Evet canım ben de telden giriyorum yazmak cok zor durumda oluyor. Büyük ihtimalle prensesin olabilir tatlim cin takvimine baktın mi hiç

Pazartesi ikili test icin gidicem ama dr kendiyapiyormus veya ekibinden bi dr a yaptiriyormus kim musaitse yani sizin kim yapiyor ikilivtestte ultrason kismini

canım benim ikili testim 8 kasımda randevu aldık prof bakacak bizede bide prof görsün bebişimizi ayrıntılarıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…