- 1 Nisan 2012
- 3.281
- 577
- 198
muhtemelen önümüzdeki ay çoğu kişinin bebişinin cinsiyeti belli olucak :) bakalım kız senesimi erkekmi,bende hiç kız duymadım :)Kızlar ben de kimden duyduysam erkek. Bu sene erkek senesi diyolar bi de öyle bi laf vardıryaa :) ama illaki kız da olcak yani belki kızlardan biri bana kalırrrr :) :) Sağlıkla gelsin melekler :)
evet canım ben de hiç kız diyen duymadım bir aya belli olur bence hemen herkesin. ben de haftaya gidecegm bakalm belli olcak mı. kızlar geç belli oluyo diyolar da gerçimuhtemelen önümüzdeki ay çoğu kişinin bebişinin cinsiyeti belli olucak :) bakalım kız senesimi erkekmi,bende hiç kız duymadım :)
Vatandaşevet yaptirdım canım Cok ŞÜKÜR RABBİME doktor gayet zeki bir vatandaş dedi bu arada doktorumun tabiri bebeğim VATANDAŞ hep öyle diyo :)
Tok gel demersini bende anlamdım sorucam bu gıdişimde
evet canım kızlar 16. Haftadan sonra belli oluyor,benim 16. Haftada %80 kız demişti,tam belli olmadığı için erken haftalarda yanlış tahmin vermek istemiyolar sanırım :)evet canım ben de hiç kız diyen duymadım bir aya belli olur bence hemen herkesin. ben de haftaya gidecegm bakalm belli olcak mı. kızlar geç belli oluyo diyolar da gerçi
Canim benim kendi doktorum baktıZaten test fikri yeterince tedirgin ediyor beni bide kim yapacaga taktim kafayi .
Bişey yokki canım doktor ultrasonla bakıyor ve kan veriyorsun hepsi bu kadar.Kendi doktorun bakar büyük ihtimalleZaten test fikri yeterince tedirgin ediyor beni bide kim yapacaga taktim kafayi .
Ay insaAllah canım zaman geçmiyo sanki :)Vatandaştabi doğru bi tabir :) valla aç demesine bi anlam verirdim ama tok demesine bişey diyemiyorum belki bilen arkadaşlar vardır,hadi bakalım haftasonu çabuk geçsin :)
Dr um prof ve kalp atisindan sonra ekip dr larindan birine baktirip gelip başında duruyor sonra geliyor yani.tanimadigim bir dr un bakmasi tedirgin ediyor galiba guvenemiyorum.en son birlikte baktiklari dr bana oyle olmadigi haldebos gebelik deyip kurtaj randevusu vermisti .suan o bakcak diye cok tedirginim guvenmiyorumBişey yokki canım doktor ultrasonla bakıyor ve kan veriyorsun hepsi bu kadar.Kendi doktorun bakar büyük ihtimalle
evet yaptirdım canım Cok ŞÜKÜR RABBİME doktor gayet zeki bir vatandaş dedi bu arada doktorumun tabiri bebeğim VATANDAŞ hep öyle diyo :)
Tok gel demersini bende anlamdım sorucam bu gıdişimde
deryaizm benim de durumum aynı, 3 kilo aldım şimdiden ve aşırı yediğimi de söyleyemem, aksine daha da dikkat ediyorum ama karnım sanırsın 5-6 aylık. bir de çalışıtğım yerde aynı dönemlerde hamile olduğumuz 2 kişi daha var, hepsi de manken gibi mübarekler hiç kilo almadılar, ben aralarında tospik gibi dolaşıyorum benim de aynı şekilde akşama doğru karnım patayacak gibi şişiyor, mideme kadar baskı yapıyor. sabahları nispeten daha inik ama yine de bariz belli. zaten hamile pantolonlarından aldım iş için..
aslında takmıyorum ama insanların bakışlarındnn rahatsız oluyorum. bebeğim sağlıklı olsun başka bi şey istemiyorum.
Anladım canım,doktora söyle bence sıkıntını,aynı şey kimin başına gelse rahatsız olurDr um prof ve kalp atisindan sonra ekip dr larindan birine baktirip gelip başında duruyor sonra geliyor yani.tanimadigim bir dr un bakmasi tedirgin ediyor galiba guvenemiyorum.en son birlikte baktiklari dr bana oyle olmadigi haldebos gebelik deyip kurtaj randevusu vermisti .suan o bakcak diye cok tedirginim guvenmiyorum
Ben ikili testi aç karnıma yaptırdim canım doktor aç tok bişey dememisti zaten sormasak hiç bisey söylemıyolarben dun gttım 15 gun sonra gel dedı ılk defa tok geldı normalde demezdı başka testlerde. dedım ıkılı test ıcınmı evet onun ıcın dedı. açıklamada yapmıokı bi kosturmaca bı kosturmaca
Tamam canim saolasin bakalim bana kim bakcak[/QUOTE] canim Sanada büyük ihtimal kendi doktorun bakarQUOTE="BurcuMelek, post: 37460102, member: 629017"]Canim benim kendi doktorum baktı
Pazartesi ikili test icin gidicem ama dr kendiyapiyormus veya ekibinden bi dr a yaptiriyormus kim musaitse yani sizin kim yapiyor ikilivtestte ultrason kismini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?