2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
normal yaşıma bakınca kız ama çin takvimine göre yasımı hesaplayıp bakınca temmuz kız eylül kız arada ağustosu bulmusum ben erkek
doktor secme sansı olanlara imrendim karsta yok cünkü . yalnız fakültede bir melek hoca var cidden melek bugün öle ilgilendi öle iyi davrandiki Allah bin kere razı olsun .
ıyyy kızlar sancılarım için magnezyum verdiler şimdi içtim iğrenç birşey nasıl içicem ben bunu

Canim magnezyum takviyesi icin ilave olarak muz ye. Kramlarida engelliyor muz. Ben 3-4 gun muz yemeyince kasiklarim agriyordu. Cok yiyincede kabiz oluyorum. Caresini 2 gunde bir muz yiyerek cozdum

Valla sanki beni anlatmışsın ne kadar tanıdık geldi üşümen hem tatlı hem ekşi sevmen uykulu olman aynııııı ben yahu

boşver sen canım,sonuçta böyle bişey yaşanmıi sen bu durumda haklısın açıkça söyle bence,söz konusu bi can var çünkü,tabiki sende en iyi hizmeti almak isticeksin
Elbette canim ben hakliyim ama hemen nkiziyor dr. O bos gebelik mevzusunda bile dondu bizi azarladi rahimin arka kismina yerlesmis zor gorunuyor farketmemis diye savundu digerini ya..son kontrolde birlikte baktilar ama ben o dr dan tedirgin oldum mutlaka soylicem

Tamam canim cok saol ins guzel haberlerle seviniriz cekim iyi fikirmis :)) hic dusunmemistim

Kizlar ya sabah basladi bas donmem..fenalik gecircem sankii kotu olmustum..biseyler yedim oglen iyi oldum ama hep yattim..simdi yine basladi ya sizce normalmi bu ?

Bugun öglen tsh sonucu aldim 0.065 cikti doktoe cok düsük dedi ilac veremem dedi hamileligin zor geçireceksin ama ilaç bebege zarar verir sakat dogur dedi moralim cok bozuk bebegime birsey olur mu offfffff

Cinsiyet tahmini konusmussuniz Persembe gidicem kontrole bende 13 hafta bitmis olacak insallah ogreniriz. Ocakta kiz halasi oluyorum subatta tanidigin oglu martta akrabamizin kizi nisanda tanidigin oglu bu siralamayla kiz bana geliyor :) belirtilere gelirsek kizimdaki gibi ne bulantim var ne bir sikayetim tek fark bunda yerlesme kanamam oldu. Cin takvimi 1 gunle erkek gosteriyor :) sonrasi kiz. Ariver bana da bir tahmin yaparmisin

Bugun öglen tsh sonucu aldim 0.065 cikti doktoe cok düsük dedi ilac veremem dedi hamileligin zor geçireceksin ama ilaç bebege zarar verir sakat dogur dedi moralim cok bozuk bebegime birsey olur mu offfffff

Nasıl yaa ben anlamadım benim de tiroit problemim var ve ilacı bir gün bile aksatmamam gerekiyo hatta ilaç bebek için ama benim yüksek Hipotiroidi ondan mı acaba

Nasıl yaa ben anlamadım benim de tiroit problemim var ve ilacı bir gün bile aksatmamam gerekiyo hatta ilaç bebek için ama benim yüksek Hipotiroidi ondan mı acaba
Seninki yuksek mi ee doktor bana niye bebegezarar gelmeyen ilac vermedi doktor hicbirsey yapmadi 6 haftada bir gel kontrole dedi

Seninki yuksek mi ee doktor bana niye bebegezarar gelmeyen ilac vermedi doktor hicbirsey yapmadi 6 haftada bir gel kontrole dedi
Oyle bir sorunum yok ama ilac kullanildigini duymustum bir doktora daha mi gitsen onemli sonucta

Oyle bir sorunum yok ama ilac kullanildigini duymustum bir doktora daha mi gitsen onemli sonucta
Baska doktora gitmeyi dusunuyorum doktor ilac bebege zarar verir, troid dusuk olan bebege birsey olmaz ama anne sikinti cekecek dedi

Baska doktora gitmeyi dusunuyorum doktor ilac bebege zarar verir, troid dusuk olan bebege birsey olmaz ama anne sikinti cekecek dedi

Canım evet hipertiroidi de ilaç çok az verilebiliyomuş bende ilaç olmaması risk iken sende ilaç risk ilaçları farklıymış şimdi biraz netten baktım da ama sen yine de bir Dr a daha git için rahat etsin

Canım evet hipertiroidi de ilaç çok az verilebiliyomuş bende ilaç olmaması risk iken sende ilaç risk ilaçları farklıymış şimdi biraz netten baktım da ama sen yine de bir Dr a daha git için rahat etsin
Baska doktora gitcem bebegime birsey olcak diye cok korkuyorum doktor bebege birsey olmaz dedi yinede korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…