2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
be
Nane çayı zrarliymis da tozla ilgili nette birsey bulamadım corbalarima kullanıyorum sizi de merak ettim yavrum

ben aynı zamanda diyetisyene de gidiyorum. düşükten sora yapılan testte kan pıhılaşması cıktıgı ve şimdilerde aspirin ve kan sulandırıcı iğne olduğumdan bana diyetisyenin dediği koyu yeşil sebzelerden cok fazla kacırma. maydanoz, ıspanak, nane, brokoli vb hıc yeme demıyor ama abartmaamı soyledi. sizin için de faydalı olur belki.

selam mayıs anneleri
dün aksam 5.30 gibi cok korktum birden kanamam geldi cok korktuk , büyük oğlumdada yasadığımızdan hemen ılık duş alıp uzandım tüm gece sırt üstü yattım yemek hariç kalkmadım bebişin oynadığını hissediyorum ama nasıl korkuyorum neyse sabahı dar ettim kalktım doktora gittim .sonuç bebişim iyi cok şükür kanamanın nereden geldiğini bilmiyorlar alttanda muayene olmak zorunda kaldım yinede birsey cıkmadı . bebiş 11artı1 göründü satım belli olmadığından her seferinde baska cıkıyor 16-17 haftaya kadarda öle olucak sanırım . alttan muayenede cinsiyetimizide öğrendık birkez daha erkek anası oluyorum . doktora ""değildir hocam iyi bakın"" dedim "" ben emiim ama senin bi umudun varsa iki hafta sonra gelince tekrar bakalım"" dedi. ilişki ani hareket yasak sancım cok olduğundan magnezyum ve progestan fitil verdi .
cinsiyet öğrenmeyi hiç beklemiyordum ama sanki erkek olacağına hazırmısım gibi hiç sasırmadım nedense ama biraz buruğum kaynanam kız kardeşlerim eşim hep kız hayal ediyorduk napalım dün ki korkudan sonra tek dileğim sağlıkla kucaklamak . baska cinsiyet öğrenen varmı hnm lar.

merhaba

bendede aynı dertten var :) henüz söylemedim ama sürekli soruyorlar. Zaten zamanı gelince ögrenırler.Boşver takma kafana, keyfini cıkar hamileliğinin.

Sağol canım corbada yemekte kullanıyorum iste

Erkek bebişler hep bu haftalarda belli oluyor çoğunlukla,sanırım haftaya kontrole gidenlerin oğlu olucak olanların belli olucak peki in ve rus takvimine baktınmı,benim bütün tahminler erke diyorda çok merak ediyorum :) Allah bilir tabi,bu arada çok geçmiş olsun bol bol dinlen

Tabiki tutmayabilir canım sadece tahmin edersen sevinirim :)
brnim sabah blantm var bi çalkalanma oluyor ama 2 dk sürüyor hiç kusmadım. Sadece 2 kere akşam yeneğinden sonra kendi zorlamamda kustum. O da ağır geldi sanırım yemek. 8. Haftada kanamam oldu bi kerelik. Onu etkisiyle bir de leke gördüm hemen ardından. Öncesinde ve sonrasında hiç olmadı çol şükür. Sadece karnm çok az çıktı. Sence nedir ya :) hem ekşi hem tatlı seviyorum çok üşüyorum çok uykuluyum bariz belirtim bunlar. :)
kan testim gayet normal arkadaşm hamile o hiç üşümüyor ama ben her daim üşüyorum

Cin takvimi kiz diyor bana. Hayirlisi artik. Sana ne diyor, ben cok takip edemiyorum, belki yazmissindir ama
Bana erkek diyo,,29 yaşında olup kız çocuk isteyenler hamile kalmasın takvime göre,bu sene Mart ve Mayıs aylarında sadece kız gösteriyo,,diğer 10ay erkek,,Allah hayırlısını versin,sizin ettiğiniz duyı ediyorum,herşeyin iyisini,güzelini Allah bilir,gönlümdekini de biliyo,olmazsa hayırlısı böyleymiş diyerek daha çok sevinmemiz gerekiyor,,benim duygularım biraz karışmıştı,insanız bazen söz geçiremiyoruz kendimize,Dua edelim hayırlı,sağlıklı evlatlarımız olsun inş.

ben şimdiden doğum için doktor araştırmaya başladım kafam çok karıştı. çok mu erkenciyim ne

Zaten test fikri yeterince tedirgin ediyor beni bide kim yapacaga taktim kafayi .
Zaten test fikri yeterince tedirgin ediyor beni bide kim yapacaga taktim kafayi .
Canim bende kendi doktorum bakti. Normalde 3 dk bakiyorsa bunda 10 dakikaya yakin burun kemigi ense kalinligi uzunluk el ve kollar hareketleri parmaklar ayaklar hareket kalp atisini uzun sure dinledi bir de anotmal bir atim var mi diye. Hic tedirgin olma.. video cektim ben sende cek mutlaka biz surekli onu izliyoruz.. baya da uzun bir cekim oldu. Hadi bakalim guzel haberlerle gel

Selam kızlar çok yoğun bir iş günün ardından uçakla annemin yanına istanbula geldim 5 gün burda ayaklarımı uzatıcam dinlenicem inşallah uçağa doktorumun onayı ile bindi sizleri tüm gün yazdıklarınızı okuyamadım umarım herkes iyidir sevgilee

Senin gönlünden ne geçiyor peki. Dediğin gibi inşallah hayırlısı nasip olur tabi

ben şimdiden doğum için doktor araştırmaya başladım kafam çok karıştı. çok mu erkenciyim ne
bence erken diil,bende araştırıyorum çünkü kontrole gittiğim doktor doğuma girsin istiyorum,gittiğin doktordan memnunum ama doğumu başka hastanede yaptırıyor ve birazda pahalı,yada son ayda doğum için mecburen doktor değiştiricem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…