2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bugun öglen tsh sonucu aldim 0.065 cikti doktoe cok düsük dedi ilac veremem dedi hamileligin zor geçireceksin ama ilaç bebege zarar verir sakat dogur dedi moralim cok bozuk bebegime birsey olur mu offfffff
yani tiroitlerin cok hizli calisiyor bi arkadasiminda oyleydi dr u ilac vermisti.guvenilir iyi bir endokrin dr una danismalisin canim emin olmak icin.

Kizlar ya sabah basladi bas donmem..fenalik gecircem sankii kotu olmustum..biseyler yedim oglen iyi oldum ama hep yattim..simdi yine basladi ya sizce normalmi bu ?
Cnm tansiyonun düşmüştür ölçtünmü hiç?Aman sakın ani hareketler yapma onunda etkisi olabilir.Ben küçük kızıma 4-5 aylık hamileyken yataktan aniden kalkıp eşimi yolcu ettim,ve gerisini hatırlamıyorum.Kendime geldiğimde dış kapı açık ve ben yerde sırt üstü...O kadar şiddetli başımı yere vurmuşumki 4 sene olucak hala başımın arkasında küçük bir şişlik hatıra kaldı bana.Aslında bu konuyu diğer arkadaşlarla da paylaşmak istemiştim kısmet bu güneymiş. Arkadaşlar lütfen yattığınız yerden birden kalmayın önce oturun sonra kalkın.Herkese sağlıklı ve sorunsuz hamilelikler diliyorum.

Baska doktora gitcem bebegime birsey olcak diye cok korkuyorum doktor bebege birsey olmaz dedi yinede korkuyorum

Korkma korku bebeğe daha zararlı içini ferah tut ben de tüm gebeliğimi tedirginlikle geçirdim bebek gözüme bakıp temas kurana kadar 4, 5 ay daha bekledim şimdi Allah a şükür 1,5 yaşında sağlıklı afacan bir oğlum var boşuna stres yapmışım stres yapma tedbiri de elden bırakma

Valla sanki beni anlatmışsın ne kadar tanıdık geldi üşümen hem tatlı hem ekşi sevmen uykulu olman aynııııı ben yahu

Sen ne hissediyorsun peki sende varmı lekelenme falan

Kizlar ya sabah basladi bas donmem..fenalik gecircem sankii kotu olmustum..biseyler yedim oglen iyi oldum ama hep yattim..simdi yine basladi ya sizce normalmi bu ?
Normal diye biliyorum ama tedbiri elden bırakma canım uzun süreli değil de kısa süreliyse problem yok diye biliyorum

Ölcmedim ya annem cok telaslandi esimde gecer dedim ama sersem gibiyim.. oglen doktoruma test sonuclarimi gtrcem sansimaa ona soylucem.. sagol cnm tavsiyen icin

Bugun öglen tsh sonucu aldim 0.065 cikti doktoe cok düsük dedi ilac veremem dedi hamileligin zor geçireceksin ama ilaç bebege zarar verir sakat dogur dedi moralim cok bozuk bebegime birsey olur mu offfffff
O nasil bir doktormus canim ilac vermesi lazim hemen bir endokrin uzmanina gorunmeni acilen tavsiye ederim

herkese gunaydin kizlar bisey soracam hamileligimn basindan beri cok yogun sari akintim oluyor sizce enfeksiyonun belirtisimi yoksa sizde de oluyormu

herkese gunaydin kizlar bisey soracam hamileligimn basindan beri cok yogun sari akintim oluyor sizce enfeksiyonun belirtisimi yoksa sizde de oluyormu
Günaydın canım bendede gebeliğimin başından beri olvyo doktoruma soqdum normal dedi yanliz şunu biliyorum kokulu ve yeşilse enfeksiyon olabilir sen yinede çok asırı dıyosun bi doktorunla görüş istersen

Günaydın kızlarr :) yavaş geçen bir haftasonu olsun nolur :)

Benim de akıntım var normal dedi doktor ama ben alttan muayene bile oldum bu akıntı yüzünde mantar varmış. Donaxyl diye bi ilaç vermişti. Tedavisini oldum ogünden beri bol su içiyorum. Zaten enfeksiyonu ben kendmde anlıyorum hemen kasıklarım ağrıyo kokulu akıntım oluyo

Kızlar Günaydın moralim bozuk dün bir aydır görüşmedigim arkadaş larla görüştüm. 4 kilo aldım şu ana kadar. Sürekli kilo almışın diyip durdular. Zaten kiloluydun ilerde ne olur kim bilir diyip durdular. Moralim bozuldu rüyamda bile girdi . Napim iştahım yokken aldım ben daha hamileliğin başında ya sigarayı bıraktım ondan yada hareketsiz kaldım sıfır hareket ondan yada verdigi ilaç yüzünden bilmiorum. Ama deli gibi yemedimki dağa yeni iştahım biraz açıldı. Offff napim sizce

Gunaydin arkadaslar 20 gunluk bir tatilin sonunda evime donuyorum insallah 1300 km yolumuz var yarisini bugun yarisini yarin gidecegiz cook yolumuz var daha cook

Canım insanlar patavatsız sen hamilesin ki sigarayı bırakmışsın bence çok normal. Ayrıca çok kilo alıp çok veren de oluyor. Tamam kilo iyi değil ama vucüdunla alakalı herkes alacak ya da almayacak diyemeyiz ki. Dr ne diyor bence onun tavsiyelerini dikkate al. Bana da hiç almadın bebek beslenemiyor. Yok balık yemezsen zeki olmaz diyorlar. Bende içimden çok biliyosunuz diyorum. Boşver ben mutluyum de geç

Günaydın canım ben kılo alamayan biri olarak imrendm sana 3,5 aylik oldum hala kilo amaladım aksind veriyoqum ve vicdan azabı çekıyorum bebeğıme karşı, bence sen arkadaşlarina takilma bebisin iyı sağlıkli olsunda el-alemi bosver bide un tuz şeker üclüsündn uzak durmaya çaliş bol yürüyüş yap canım sıkma canını sen,

Kızlar bulantı geçmişti fazlasıyla geri geldi sabahtan beri üç kere çıkardım midem bişeyi kabul etmiyor

Kızlar Günaydın moralim bozuk dün bir aydır görüşmedigim arkadaş larla görüştüm. 4 kilo aldım şu ana kadar. Sürekli kilo almışın diyip durdular. Zaten kiloluydun ilerde ne olur kim bilir diyip durdular. Moralim bozuldu rüyamda bile girdi . Napim iştahım yokken aldım ben daha hamileliğin başında ya sigarayı bıraktım ondan yada hareketsiz kaldım sıfır hareket ondan yada verdigi ilaç yüzünden bilmiorum. Ama deli gibi yemedimki
Ne bilim canım çok üstüme geldiler dün. Daha üç aylık önümde uzun bi zaman var beni her gördüklerinde aynı tepkiyi verecekler sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…