yani tiroitlerin cok hizli calisiyor bi arkadasiminda oyleydi dr u ilac vermisti.guvenilir iyi bir endokrin dr una danismalisin canim emin olmak icin.Bugun öglen tsh sonucu aldim 0.065 cikti doktoe cok düsük dedi ilac veremem dedi hamileligin zor geçireceksin ama ilaç bebege zarar verir sakat dogur dedi moralim cok bozuk bebegime birsey olur mu offfffff
Cnm tansiyonun düşmüştür ölçtünmü hiç?Aman sakın ani hareketler yapma onunda etkisi olabilir.Ben küçük kızıma 4-5 aylık hamileyken yataktan aniden kalkıp eşimi yolcu ettim,ve gerisini hatırlamıyorum.Kendime geldiğimde dış kapı açık ve ben yerde sırt üstü...O kadar şiddetli başımı yere vurmuşumki 4 sene olucak hala başımın arkasında küçük bir şişlik hatıra kaldı bana.Aslında bu konuyu diğer arkadaşlarla da paylaşmak istemiştim kısmet bu güneymiş. Arkadaşlar lütfen yattığınız yerden birden kalmayın önce oturun sonra kalkın.Herkese sağlıklı ve sorunsuz hamilelikler diliyorum.Kizlar ya sabah basladi bas donmem..fenalik gecircem sankii kotu olmustum..biseyler yedim oglen iyi oldum ama hep yattim..simdi yine basladi ya sizce normalmi bu ?
Baska doktora gitcem bebegime birsey olcak diye cok korkuyorum doktor bebege birsey olmaz dedi yinede korkuyorum
Valla sanki beni anlatmışsın ne kadar tanıdık geldi üşümen hem tatlı hem ekşi sevmen uykulu olman aynııııı ben yahu
Normal diye biliyorum ama tedbiri elden bırakma canım uzun süreli değil de kısa süreliyse problem yok diye biliyorumKizlar ya sabah basladi bas donmem..fenalik gecircem sankii kotu olmustum..biseyler yedim oglen iyi oldum ama hep yattim..simdi yine basladi ya sizce normalmi bu ?
Ölcmedim ya annem cok telaslandi esimde gecer dedim ama sersem gibiyim.. oglen doktoruma test sonuclarimi gtrcem sansimaa ona soylucem.. sagol cnm tavsiyen icinCnm tansiyonun düşmüştür ölçtünmü hiç?Aman sakın ani hareketler yapma onunda etkisi olabilir.Ben küçük kızıma 4-5 aylık hamileyken yataktan aniden kalkıp eşimi yolcu ettim,ve gerisini hatırlamıyorum.Kendime geldiğimde dış kapı açık ve ben yerde sırt üstü...O kadar şiddetli başımı yere vurmuşumki 4 sene olucak hala başımın arkasında küçük bir şişlik hatıra kaldı bana.Aslında bu konuyu diğer arkadaşlarla da paylaşmak istemiştim kısmet bu güneymiş. Arkadaşlar lütfen yattığınız yerden birden kalmayın önce oturun sonra kalkın.Herkese sağlıklı ve sorunsuz hamilelikler diliyorum.
istah yokki kahvalti yapiyorum oda herseyde az az.. birde aksam yiorum..hamile kaldim 2 kilo almistm sismistim smdi 3 verdimAc kalma canim cok etkili bu
O nasil bir doktormus canim ilac vermesi lazim hemen bir endokrin uzmanina gorunmeni acilen tavsiye ederimBugun öglen tsh sonucu aldim 0.065 cikti doktoe cok düsük dedi ilac veremem dedi hamileligin zor geçireceksin ama ilaç bebege zarar verir sakat dogur dedi moralim cok bozuk bebegime birsey olur mu offfffff
Günaydın canım bendede gebeliğimin başından beri olvyo doktoruma soqdum normal dedi yanliz şunu biliyorum kokulu ve yeşilse enfeksiyon olabilir sen yinede çok asırı dıyosun bi doktorunla görüş istersenherkese gunaydin kizlar bisey soracam hamileligimn basindan beri cok yogun sari akintim oluyor sizce enfeksiyonun belirtisimi yoksa sizde de oluyormu
herkese gunaydin kizlar bisey soracam hamileligimn basindan beri cok yogun sari akintim oluyor sizce enfeksiyonun belirtisimi yoksa sizde de oluyormu
Kızlar Günaydın moralim bozuk dün bir aydır görüşmedigim arkadaş larla görüştüm. 4 kilo aldım şu ana kadar. Sürekli kilo almışın diyip durdular. Zaten kiloluydun ilerde ne olur kim bilir diyip durdular. Moralim bozuldu rüyamda bile girdi . Napim iştahım yokken aldım ben daha hamileliğin başında ya sigarayı bıraktım ondan yada hareketsiz kaldım sıfır hareket ondan yada verdigi ilaç yüzünden bilmiorum. Ama deli gibi yemedimki dağa yeni iştahım biraz açıldı. Offff napim sizce
Bende de oluyor canım Doktor normal dediherkese gunaydin kizlar bisey soracam hamileligimn basindan beri cok yogun sari akintim oluyor sizce enfeksiyonun belirtisimi yoksa sizde de oluyormu
Günaydın canım ben kılo alamayan biri olarak imrendm sana 3,5 aylik oldum hala kilo amaladım aksind veriyoqum ve vicdan azabı çekıyorum bebeğıme karşı, bence sen arkadaşlarina takilma bebisin iyı sağlıkli olsunda el-alemi bosver bide un tuz şeker üclüsündn uzak durmaya çaliş bol yürüyüş yap canım sıkma canını sen,Kızlar Günaydın moralim bozuk dün bir aydır görüşmedigim arkadaş larla görüştüm. 4 kilo aldım şu ana kadar. Sürekli kilo almışın diyip durdular. Zaten kiloluydun ilerde ne olur kim bilir diyip durdular. Moralim bozuldu rüyamda bile girdi . Napim iştahım yokken aldım ben daha hamileliğin başında ya sigarayı bıraktım ondan yada hareketsiz kaldım sıfır hareket ondan yada verdigi ilaç yüzünden bilmiorum. Ama deli gibi yemedimki dağa yeni iştahım biraz açıldı. Offff napim sizce
Ne bilim canım çok üstüme geldiler dün. Daha üç aylık önümde uzun bi zaman var beni her gördüklerinde aynı tepkiyi verecekler sanırımCanım insanlar patavatsız sen hamilesin ki sigarayı bırakmışsın bence çok normal. Ayrıca çok kilo alıp çok veren de oluyor. Tamam kilo iyi değil ama vucüdunla alakalı herkes alacak ya da almayacak diyemeyiz ki. Dr ne diyor bence onun tavsiyelerini dikkate al. Bana da hiç almadın bebek beslenemiyor. Yok balık yemezsen zeki olmaz diyorlar. Bende içimden çok biliyosunuz diyorum. Boşver ben mutluyum de geç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?