- 16 Ekim 2014
- 2.585
- 3.656
- 168
Haklısın cnm cok özlüyoruz ...keske haftada 1 kez kontrol olsa.tek tesellimiz var o da 6 ay sonra inş hepsimizin kucağında olacak minikleri ..büyüsünler onlar ıcımızdeyok ya çok zor gecıo :) napcaz bılmıyorum ınsan ozluyo ya. zaten kısacık ıkı dakıka goruyosun şaşkınlıkla anlamıyorsun bıle
Ben kullandım canım ama pazar günü ilacım bitti doktor artık kullanma dedi, bıraktım yani artık...
Amiiin canimçok zormus beklemek ya . demekkı dogunca ıkı dakıka bırakamıcaz Allahım ogunlerı gostersın ınsallah hepımızeee
Bana 12. haftadan sonra artık bir yararı olmuyor rahim büyüdüğü için dedi ama elindeki kutu bitsin öle bırak dedi. Pazar günü bitti ilacım artık onun yerine haftada bir pruloton iğne kullanıyorum, sen de bir sor doktoruna muhtemelen elindeki kutu bitince bi daha alma diyecektir ama yine de sormakta fayda var...heh canım bende kanama yok şukur ama kıst var ondan baslatmıstı sanırım. ama iç iç nezaman dur dıcek merak edıyorum
Ay insaAllah tatlimÖyle deme annesi birdahakine sana poz bile verir eminim
Bana 12. haftadan sonra artık bir yararı olmuyor rahim büyüdüğü için dedi ama elindeki kutu bitsin öle bırak dedi. Pazar günü bitti ilacım artık onun yerine haftada bir pruloton iğne kullanıyorum, sen de bir sor doktoruna muhtemelen elindeki kutu bitince bi daha alma diyecektir ama yine de sormakta fayda var...
Nasil hayaller kuruyorum ben anlatiym da gülün biraz. Keske diyorum göbegimizde böyle kapak gibi bişey olsa da bebegimizi biraz sevsek geri koysak sonra yerine :-D en son gittigimizde tamam gordumya artik bir ay idare eder beni diyodum simdi dört gün geçti özledim simdiden. Bi on gün daha geçsin de cinsiyeti öğrenmek bahanesyle başka doktora gidecegim bebisimi görmeye. Allahım nasıl güzel bişeymis millet anlatırdi da abartiyolar derdim. Hakkıni vererek anne baba olacak herkese nasip etsin Rabbim. Aminnn
Aynrn bende oyleyim ac karnina hic bi yere gidemiyorum aninda safra kusuyorum arkadaslar erkek evlatlarinizin hamileliginde hic bu kadar midesi.bulanan oldu mu internette cok mide bulantisi kıza isaretmis?Oh ne gusel cnm benım de cok az çıktı ama büyükçe olsa keske cok özenıyım öyle hamileleri de gorunce.ben ac karnına sabahları duramıyorum .maşallah size valla .bıraz kahvaltı saatını gecırsem hemn kusuyorum
valla bilmiyorumki canım yarn gidince heyecandan unutmassam sorucam benim lekelenmem ve düsük riskim var ondan devam edıyorumcanım ne zamaan bıtcek bu. sana bısey dedımı doktor. gunde 3 tane ıcıyorum.sonunakadar ıccez mı
ben kullanıyorum 10 gun daha devam edeceğim.Ben kullanıyorum canim
bende bayadr kusyodum su bıkac gundur ıyıyım .DR dedıgıne gore %90kız dedı.4. haftadan 13. haftaya kadar hep kustumAynrn bende oyleyim ac karnina hic bi yere gidemiyorum aninda safra kusuyorum arkadaslar erkek evlatlarinizin hamileliginde hic bu kadar midesi.bulanan oldu mu internette cok mide bulantisi kıza isaretmis?
Aaaa o zaman oğluşum mu olacak benimAynrn bende oyleyim ac karnina hic bi yere gidemiyorum aninda safra kusuyorum arkadaslar erkek evlatlarinizin hamileliginde hic bu kadar midesi.bulanan oldu mu internette cok mide bulantisi kıza isaretmis?
:) çok komik mis benim kardeşimde karnimi seviyo diyo içi şeffaf olsada görsek ordan sevsek :)Nasil hayaller kuruyorum ben anlatiym da gülün biraz. Keske diyorum göbegimizde böyle kapak gibi bişey olsa da bebegimizi biraz sevsek geri koysak sonra yerine :-D en son gittigimizde tamam gordumya artik bir ay idare eder beni diyodum simdi dört gün geçti özledim simdiden. Bi on gün daha geçsin de cinsiyeti öğrenmek bahanesyle başka doktora gidecegim bebisimi görmeye. Allahım nasıl güzel bişeymis millet anlatırdi da abartiyolar derdim. Hakkıni vererek anne baba olacak herkese nasip etsin Rabbim. Aminnn
Yok ben kusmadan ziyade midem bulaniyo oglumda hem lekelenme yasamistim hem de her sabah kusmustum 7 ay, bilmiyorum yaa cok farkli binlerce gebeyle muhattap oldum ama bekardim o zmnlar sadece ebeligimi yapiyodum meger hepsi bir tecrubeymisbende bayadr kusyodum su bıkac gundur ıyıyım .DR dedıgıne gore %90kız dedı.4. haftadan 13. haftaya kadar hep kustum
Cnm benim oglumda da kusmam vardi ayırt edemiyorum iste bunda mide bulantisi fazla digerine goreAaaa o zaman oğluşum mu olacak benim
Ben hiç kusmadım yaw mide bulantısı ise çooook nadir
Kızlar, bu ikili tarama testiyle ilgili bir şey soracağım.
okuduğum kadarıyla genellikle 13ncü haftadan sonra gidilmiş.
Benim randevum cuma günü yani 11+3 günlükken ikili tarama testi yaptıracağım. Bu haftalarda yaptıran var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?