2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bilmiyorum ki canım çok kötüyüm. Baş ağrısi çok kötü. Ilac alamamak ne zormuş anne olmak fedakarlık istiyo daha şimdiden başladık

Bilmiyorum ki canım çok kötüyüm. Baş ağrısi çok kötü. Ilac alamamak ne zormuş anne olmak fedakarlık istiyo daha şimdiden başladık
Cok gecmis olsun canim...bende arada yasiyorum o agrilari ve dayanilmasi cok zor oluyo doktor parol ic dedi bana ben artik dayanamadim mideme vurmaya baslamisti 1 tane ictim şimdi başım ağırsa bile içmemeye çalışıyorum çok korkuyorum bebeğe bi zararı olucak diye

geçmiş olsun o baş agırısı cok kotu benımde gecen hafta boyunca agrıdı acılde parol serum yedım rahatlattı 3 4 gun durdu yıne basladı gebelıkten kaynaklıymıs Allah yardımcımız olsun

aynen canım korktuğum için içmiyorum ara sıra çok açık çay içiyorum o kadar gece yatarkende hasta olmayım diye limon sıkıp içiyorum

ben içiyorum canım. doktor 2. haftadan sonra günde 1 tane özellikle kış çayları içebilirsin. Çay içmene göre tercih ederim dedi

Ben sadece ıhlamur içiyorum, organik tercih ediyorum.
Poşet çay ve kahve türlerini de tüketmiyorum. :)

benim dr.um adaçayı hariç diğerlerini içebilirsin dedi en fazla 2 fincan..zencefilde mümkün olduğunca az tüketilicek...bu arada ben paket çay hamilelişk önceside kullanmıyordum şimdi hiç kullanmıyorum...poşetlerin içi toz gibi doğal değil..mümkünse aktardan dallı çiçekli ıhlamur..çubuk tarçın..taze zencefil yada kök sencefil alabilirsiniz..daha etkili daha doğal..

canım diğer arkadaşınkinden alıntı yapamadım..bu konuyu hocamızla bu hafta konuştuk..anlamı güzel olmalı kuranda olması şart değil dedi..bunu daha öncede araştırmıştım yine emin olmak için soırmuştuım..hatta mesela kezbanın yalan söylemek olduğu hacerin yanlışl hatırlamıyorsam anlamının taş olduğunu söyledi..

15 ocak 18 ocak 2015 28.Uluslararası Anne Bebek Çocuk Ürünleri Fuarı
İstanbul Fuar Merkezi Yeşilköy

aa harika canım çok sağol mutlaka gidicem bir aksilik çıkmadığı sürece

Bende kısmet olursa gitmek istiyorum

keşke istanbulda olsak da gitsek bizde :) neyse gidenler foto paylaşır bizimle o zaman :)

ben her yıl gidiyorum genelde güzel oluyor..ama çok yorucu oluyor...eliniz boş dönemiyorsunuz büyük küçük ufak tefek mutlaka bişeyler alınıyor :)

besik nasil bisey dusunuyorsunuz kizlar esim park yataklardan alalim diyo ama gorsel olarak pek hosuma gitmiyo onlar

aynen ben de krem tonlarinda ahsap yataklardan istiyorum hem oyle olursa dolabiyla sifonyeriyle takim olmus olur ayrica o yatakta daha uzun sure yatabilir bence bide bi cocugun yatagin altinda bi filede oyun oynama ihtimali biraz zayif geliyo bana

kızlar ben kıızmda minik seyahat yatağı aldım heryere taşıdım..anneme giderken bile kendim götürdüm..odadan odayada taşıdım..ayrıca odasınada beyaz ahşap yatak ve dolap aldım ıkeadan ikisinide kullandım seyahat yatağını 1.5 yaşına kadar kullandım ıkeadan aldığım beyaz ahşabıda halen kullanıyoruz..hemde çok uyuguna aldık...öneiririm...

Sağol Canım olmadı cumartesi gideriz merak ediyorum bende çok heyecanlıyım

kusura bakmayın aynı forograftan 3 tane göndermişim biride bu olucaktı

Bebişimle buluştum Dr; kızım kanatsız hanıma cinsiyet ne yazmıştık?
... % 70 kız Dr bey
... tamam 70 i sil 100 yaz
(Kanatsız şebek gibi sırıtır)
...Kızı da sil erkek yaz cinsiyet maceramız böyle sona erdi ikinci oğlum geliyo nasipse maşallah sağlıklı ikili test sonucumuz güzel gelişimi ortalamada dedi 3 üncüyü düşünüyorum artık nasipse

Hayırlı olsun canım. Rabbim hepimize güzel bir şekilde çocuklarımızı büyütmeyi nasip etsin amiiinnn. Bende 29 Kasım'da öğrenirim inşallah.

canim gecmis olsun, insallah hamilelginin kalani cok guzel geceer, sen de rahat edersin.

Anlamı güzelmiş canım. Kuranda geçmesi şart mı bilmiyorum da güzel anlamlı isim koymak gerek diye biliyorum bebislere, ismiyle büyüsün anlamları güzelmiş. Kulağa da hoş geliyor isim

canim Kur'an-i Kerim'de gecmesine gerek illaki. ben bir hocadan dinlemistim. Kur'an'da geciyor diye cok sacma isim koyanlar varmis. onemli olan isminin guzel bir anlami olmasi.

canim cok kabul ettigimden degil ama tekrar diyen olursa sunlari soyleyebilirsin: yarin oburgun evlenip gidecek olduktan sonra. benimkiler iki kiz tutar getirir, iki kizim birden olur.

yanlis anlamayin, normal de cok gicik olurum boyle laflara ama bazi insanlar gercekten hakediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…