- 16 Ekim 2014
- 2.585
- 3.656
- 168
Bilmiyorum ki canım çok kötüyüm. Baş ağrısi çok kötü. Ilac alamamak ne zormuş anne olmak fedakarlık istiyo daha şimdiden başladıkOkuduğum bir yazıda der ki;
13. Haftasında Annedeki Değişiklikler
Bu haftadan sonra yanınızda mendil taşımaya başlayın bunun sebebi soğuk algınlığı değil nazal konjestiyon olabilir. Kulak tıkanıklığı ve burun kanamaları görülebilir. Bunların sebebi mukozaları besleyen kan damarlarındaki kanın artmasıdır. Bu hamile bayanlarda olabilecek muhtemel durumlardandır.Senin ki ve benimki buna bağlı olabilir zira bende 2 gündür burnumu çekiyorum.
Geçmiş olsun canım, dinlen, uyu güzelce ıhlamur da iyi gelir..Bilmiyorum ki canım çok kötüyüm. Baş ağrısi çok kötü. Ilac alamamak ne zormuş anne olmak fedakarlık istiyo daha şimdiden başladık
Cok halsiz ve bitkin hissediyorumcanim bisey yemek istemiyor midem kaziniyor tuhaf bi haleyim ya
Çok sağol canım. Öyle yapıyorum bakalım inş bi an önce geçer.Geçmiş olsun canım, dinlen, uyu güzelce ıhlamur da iyi gelir..
Cok gecmis olsun canim...bende arada yasiyorum o agrilari ve dayanilmasi cok zor oluyo doktor parol ic dedi bana ben artik dayanamadim mideme vurmaya baslamisti 1 tane ictim şimdi başım ağırsa bile içmemeye çalışıyorum çok korkuyorum bebeğe bi zararı olucak diyeBilmiyorum ki canım çok kötüyüm. Baş ağrısi çok kötü. Ilac alamamak ne zormuş anne olmak fedakarlık istiyo daha şimdiden başladık
evet kalp hastanesını duydum cok uzak degılız bırbırımıze. hastaneye nereye gıdıyorsun
evet kalp hastanesını duydum cok uzak degılız bırbırımıze. hastaneye nereye gıdıyorsun
geçmiş olsun o baş agırısı cok kotu benımde gecen hafta boyunca agrıdı acılde parol serum yedım rahatlattı 3 4 gun durdu yıne basladı gebelıkten kaynaklıymıs Allah yardımcımız olsunKizlar soğuk algınlığı baş ağrısı çok kötüyüm. Soğuk algınlığına raziyim bir hafta bile çekmeye ama başım catlayacak, kaldıramiyorum yerinden. Hap almak istemiyorum ne yapacağım ben
Kızlar hiç bitki çağı içiyor musunuz?
neleri içiyorsunuz?
ben korktuğum için hiçbişey içmiyorum genelde. cok canım isterse aşırı açık çay içiyorum sadece. ama kış mevsimi de geldi bi yandan da bitki çayları içilmeli mi acaba diye düşünüyorum.
aynen canım korktuğum için içmiyorum ara sıra çok açık çay içiyorum o kadar gece yatarkende hasta olmayım diye limon sıkıp içiyorum
Ben oldum olası zaten normal çaydan nefret ederim. Kahveyi de bıraktım. Ayda 1 bardak ancak içiyorum şimdi. Ama havalar soğuduğu için zencefil limon içiyorum liptonun var. Bir de ıhlamur yine ama günde 1 bardak içiyorum. Bu arada zencefil limon mide bulantısını engelliyor :)
ben içiyorum canım. doktor 2. haftadan sonra günde 1 tane özellikle kış çayları içebilirsin. Çay içmene göre tercih ederim dedi
Ben sadece ıhlamur içiyorum, organik tercih ediyorum.
Poşet çay ve kahve türlerini de tüketmiyorum. :)
canım diğer arkadaşınkinden alıntı yapamadım..bu konuyu hocamızla bu hafta konuştuk..anlamı güzel olmalı kuranda olması şart değil dedi..bunu daha öncede araştırmıştım yine emin olmak için soırmuştuım..hatta mesela kezbanın yalan söylemek olduğu hacerin yanlışl hatırlamıyorsam anlamının taş olduğunu söyledi..Canım bende kuranda geçmesi güzel fakat şart değil diye biliyorum,önemli olan güzel bir anlam içermesi diye okumuştum..Çünkü kuranda geçip kötü anlamı olan ya da sadece bir bağlaç olan isimlerde var ve bunlar doğru bulunmuyor..
15 ocak 18 ocak 2015 28.Uluslararası Anne Bebek Çocuk Ürünleri Fuarı
İstanbul Fuar Merkezi Yeşilköy
aa harika canım çok sağol mutlaka gidicem bir aksilik çıkmadığı sürece
Bende kısmet olursa gitmek istiyorum
keşke istanbulda olsak da gitsek bizde :) neyse gidenler foto paylaşır bizimle o zaman :)
besik nasil bisey dusunuyorsunuz kizlar esim park yataklardan alalim diyo ama gorsel olarak pek hosuma gitmiyo onlar
Herkes park yatak öneriyo ama onu ben de beğenmiyorum. Ahşap beyaz yada krem beşikler hoşuma gidiyo. Ama yine de kararsizim canim herkes tavsiye ettgne göre de vardr bi bildkleri. Ben daha beşik düşünemiyorum kiyafet alma derdine düştüm şu an :) sanki benim beğendiklerim bitecek gibi ben alana kadar :)
aynen ben de krem tonlarinda ahsap yataklardan istiyorum hem oyle olursa dolabiyla sifonyeriyle takim olmus olur ayrica o yatakta daha uzun sure yatabilir bence bide bi cocugun yatagin altinda bi filede oyun oynama ihtimali biraz zayif geliyo bana
Sağol Canım olmadı cumartesi gideriz merak ediyorum bende çok heyecanlıyımYok uzun sürmüyor ultrasonda bebeğe bakıyorlar ama detaylı. Ensesine, burnuna, mesanesi ne bilim nesi varsa tek tek bakıyor. Sonra bi de kan veriyorsun o kadar. Bi haftaya çıkar dediler kan sonucuma ben cmts gidicem öğrenmeye. Ya galiba 14. Hafta bitene kadar yaptırabiliyorsun benim iki gün kalmıştı 14.ün bitmesine eğer uyuyorsa haftan haftaya git canım bi şey olmaz
Ayy ben yerim ya kizini cok tatliiikusura bakmayın aynı forograftan 3 tane göndermişim biride bu olucaktı
Hayırlı olsun canım. Rabbim hepimize güzel bir şekilde çocuklarımızı büyütmeyi nasip etsin amiiinnn. Bende 29 Kasım'da öğrenirim inşallah.Bebişimle buluştum Dr; kızım kanatsız hanıma cinsiyet ne yazmıştık?
... % 70 kız Dr bey
... tamam 70 i sil 100 yaz
(Kanatsız şebek gibi sırıtır)
...Kızı da sil erkek yazcinsiyet maceramız böyle sona erdi ikinci oğlum geliyo nasipse maşallah sağlıklı ikili test sonucumuz güzel gelişimi ortalamada dedi 3 üncüyü düşünüyorum artık nasipse
Günaydın kızlar, dün sabah serlaj oldum, şuan hala hastanedeyim, biraz kanamam ve ağrım oldu, kontrol altında tutuyorlar kanama bitene kadar..ağrı sızlamsoluyor biraz, dün ultrasanda bebeğe ve dikişe baktılar, iyi bugünde bakıcaklar. 1 hafta sadece tuvalete kalkıcam bakalım sonrası nolucak? Hayırlısı inşallah..
Anlamı güzelmiş canım. Kuranda geçmesi şart mı bilmiyorum da güzel anlamlı isim koymak gerek diye biliyorum bebislere, ismiyle büyüsün anlamları güzelmiş. Kulağa da hoş geliyor isim
Kızlar moralim bozuk iki gündür. Bir tane oğlum var Allah uzun ömür versin. İkinci de erkek. Bebeğimin cinsiyetinin erkek olduğunu söylediğim kişilerden aldığım yanıtlar: "Aaaaa!" , "neyse olsun", " üçüncüyü yapcaksın artık." , "iki erkek birbirini çok kıskanırlar." , "tavuk yiycektin tavuk, ben öyle yapmıştım bak kızım oldu", şuan bir kızı olan ve ikinciye hamile olan bir arkadaşımda " iiiinşallah benim ikinciside kızdır. Çok seviyorum kız çocuklarını. Bu da kızdır inşallah..." Ben ona ikinci oğlum geliyor diyorum onun bana verdiği cevaba bakın. Üstelik eşi bu da kız olursa üçüncüyü deneriz artık diyen bir insan. Bende nedeyim "Allah gönlüne göre versin, neyin olmasını istiyorsan o olsun Aylinciğim" dedim. O hala bana herkesin kızını çok sevdiğini, ne kadar güzel bir kızın var dediklerini, onu çok güzel giydirdiğini anlatmaya devam etti. Dinledim Maşallah dedim. Annem ve bir yakınımızın dışında kimse hayırlı olsun, tebrik ederim bile demedi. Acıdılar bana resmen. Herkesin bir kızı olmalı dediler. Bende isterdim ama olmadı dedim. İnsanlar çok garip..Halden anlamıyorlar. Bir dua edin, bir hayırlı birşey çıksın ağzınızdan. Her anne ister bir oğlu bir kızı olsun her iki duyguyu da tatsın ama olmuyor işte. Allah'ın takdiri. Şükretmekten başka ne yapabiliriz? İlk çocukta cinsiyet sorun olmuyor ama ikinci de aynı cinsiyettense hemen tuhaf yorumlar geliyor. Canımı sıktılar. Dün anneme sarıldım ağladım. Anneciğim bugün ağlayımbir daha ağlamayacağım söz dedim. Hem Allah ın gücüne gider hemde karnımdaki bebeğime yazık, hisseder üzülür dedim. Annem beni teselli etti, sarıldı, benimle ağladı. O an daha çok ağlamak geldi içimden çünkü benim böyle dertleşip ağlayabileceğim bir kızım olmayacak dedim. Ağlarkende af diledim Allah tan...Şükrettim sahip olduklarıma...
sağol canım benim..Ayy ben yerim ya kizini cok tatliii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?