2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Günaydın kızlar benim kilolar aldı başını gidiyor 65 hamile kaldım 69 olmuşum çok moralim bozuldu iki gündür yürüyüşe başladım kof kilo bu hamilelik kilosu bakın vermek zor oluyor herkes yürüsün vallahi demişti Gülçin dersiniz2hamileliğim kocaman bir karnım var maşallah Sağlıklı beslenme adına liste yapıcam kendime ascam dolaba bir çok şeyi yemeyi ihmal ediyorum

Bir de vazgeçemediğim aslında zararını da görmediğim bir alışkanlığım var çay allahım hele sabahları onsuz hiç olmuyor gün içinde aramıyorum ama sabah 5 tane falan ince belli bardak da tadını çıkara çıkara zevkle içiyorum canım istiyor ne yapayım kızıma hamileykende böyleydim kan değerlerim falan gayet iyiydi eşin kızıyor içkim yok sigaram tok tek kötü alışkanlığım bu diyorum

bende çatlak yok gizot ama mustela alıcam bu aralar aklımda.

kullanan var mı bu arada mustela çatlak kremi?
ben instagramda ilerride yayınlıcam aldığım ürünleri ,bende de yok ama cildim kuru malesef şu sıra kayısı çekirdeği yağı bebe yağı kullanıyorum ama sabun şampuan diş macunu komle bitkise yaptım değilştirdim

çatlak kremi olarakta lierac ve sebamed aldım

Beeeen çok memnunum ilk hamileliğimde kullandım hiç çatlağım yok
ben bacağımın arkasına sürüyorum aslında çatlak kremi bile gerek li değil kayısı yağı badem ve bebe yağı kremlerden daha nemli tutuyor nem önemli malesf vücudumda pek nem yok oy üzden akşamları sürüyorum ama sabah işe giderkende sürmeliyim

bacağın önüne ve arkasına sürücez demi sen günde kaç kez sürdün

Ya bugün bende baktım tüyler artmış alt karında hstta uzamış, kullandığım yağlsrdan mı hamilelikten mi??
canım ne yağı kullanıyorsun eğer zeytinyağı ise o yapar.. ama tüylenme genelde hamişlerde olur bende de var. arkadaşımda eltimde kuzenimde hepsinde vardı doğuma yakın döküldü bir kısmı kalanı da doğumdan sonra...
bak canim hatasini anlamis olsun sende uzatma tatsizlik.olmasin evinizde bi daha yapmaz zaten pisman olmustur..insAllah diner kuzum ya kanamanda..doktir bisey yok dediyse korkma
şimdilik dinmiş gibi canım umarım tekrar gelmez.. dün adet dönemimdi acaba ondan mı oldu ki diye düşündüm...

Maşallah bebişine. Doktor neden söylemedi canım. Göremedi mi yoksa siz mi öğrenmek istemiyosunuz
canım ben öğrenmeyi çok istiyorummmm çünkü bişeyler almak istiyorum babamız hep fenerbahçe takımları aldı... ama ben farklı şeyler almak istiyorummm.. doktor görmüyor daha doğrsu o tarafa hiç bakmıyo ki görsün dün sordum tersledi beni. sorma 16.haftadan önce söylemicem diyoor... haftaya yine gidecem o zaaman söylicem dedi... perşembe gidecem büyük ihtimalle..
yolda çok sarsıldı herhalde canım.. sonra uyumuş miniğim gittiğimizde uyuyordu doktor amcası rahatsız etmeyelim uykuya da ihtiyacı var uyusun dedi kalp atışlarını dinletti :)
Maşallah canım balık gibi. Bi an erkek gibi geldi bana
nedense ben de öyle gördüm ultrasonda sanki canım bacakları hafif açıldı bi ara ortada bişey gördüm gibi oldu :)
Ayy ben 17. Haftadayım hala mı hissedemedim yazıklar olsun benim gibi anneye

ilahiiii canım güldürdün beniii. :) dün doktora sordum hissedebilir miyim artık diye yok canım daha erken 20.haftada hissedersin merak etme dedi :)

badem yağı tüy çıkarıyo canım..ben o yüzden hiç kullanmıyorum

bacağımımn arkasına kayısı yağı ile sürdüm karnıma bebe yağı göğsüme de sebamed sürüyorum göğsüme hiç bebe yada badem sürmedim
ben hiç bacağımın arkasına ve göğsüme kullanmıyorum

ben hiç bacağımın arkasına ve göğsüme kullanmıyorum
beden bacak önüne sürmüyorum hep yani totomun altına sürüyorum varsa yoksa yanlış mı yapıyorum aceba

göğsüm büyüdü malesef düz bir göğsüm vardı şimdi kocaman oldular canım yanıyor

aslında haklısın bende hep oturuyorum süreyim bende bacak arkama..sorma benimde dümdüzdü şimdi canı yanıyor insanın süt doluyor sanırım.hiç bi gün öyle göreceğim aklıma gelmezdi.

kızlar 65 ile hamile kaldım dün tartıldım ve tartıda 73ü gördüm moralim çok bozulduu şimdiden 8kilo aldım bile.. gerçi tartıldığımda yeni yemek yemiştim çok su içmiştim ayağımda da bot vardı... ama bilmiyorum ya

aman boşver canım takma kafana doğumdan hemen sonra sıkı bi rejime girmemiz lazım zaten ben iddiaya bile girdim bunun için

veremezsin diyenler oluyor canım korkuyorum bazen.. ya veremezsek
veririz canım niye veremiylim ki..ALLAH izin verirde sütümüz olursa süt yapıcı şeyler tüketmeye çalışırız..ben güveniyorum kendime 62 olabilirim tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…