2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Slm kızlar bugün çok yoğundum. Yazamadım ama takipteydim :) öncelikle Mytwin ve AdaisyLove geçmiş olsun. Dikkat edin kendinize. Eşleri ile arası bozuk olan arkadaşlarım erkeklerle bizim tabiatımız aynı değil onlar bizim gibi düşünemiyor. Bir çoğunuz yeni evlisiniz. Evliliğin ilk yıllarında çiftler daha çok tartışıyor. Sonra ki yıllar da olmuyor mu oluyor tabi ama ilk yıllar da ki gibi değil. Çatlak önleyici kremlere gelince ben ilk hamileliğimde çatlamayım diye korkudan gittim hemen bir krem aldım kendime. İlk bir iki hafta düzenli kullandım sonra boşverdim. Küçük bir tüp tü zaten. Yarısını bile kullanmadım. Banyodan çıkınca bebeyağı sürüyordum o kadar.. Maşallah tek bir tane çatlağım olmadı. Çatlayacağı varsa en iyi kremide kullansak çatlıyor

iyi ya benimde 13+4 günlükken giidcm inş belli olur hayırlısıyla.canım kişisel bilgilerinizde.hamilelik takvimi yazan yere muhtemel bebeğin doğacagı tarihi yazıyosun çıkıyo
Canım ben 13+2 de gittim belli oldu. Erkekse çabuk belliyor

Doktor ultrason fotografinin altina plasenta circumvallate yazmis. Eve gelince dikkatimi cekti. Netten arastirdim hic ic acici seyler okumadim. Cokta uzulduum. Bu konuda bilgisi olan var mi
Üzme kendini. Hastaneyi arayıp doktoruna sor, için rahatlasın. Kötü birşey olsa sana muhakkak söylerdi

Valla canım kıslançlık oluyor maalesef Allah korusun bebişlerimizi :)

Bizde aldırmayı düşünmüyoruz O zaman bende yaptırmıyorum...Teşekkür ederim cevabın için :)
Rica ederim canım sen yine de araştır iyice :)

Kandaki beta hcg oranı normalden yüksekmiş canım ama sınır 1:270 benimki 1:240 çok da yüksek değil di mi?
Değil canım sınırda inşallah bişey yoktur merak etme :)

Olabilir canım valla herşey olabilir :)

Bebeğim kızmış dr yanılmamış..

Hayırlısını nasip etmiştir rabbim canım üzülme senin ilki de kızdı sanırım

Çok üzüldüm canım ya neyseki iyisin çok şükür bundan sonra dinlenerek geçirirsin zamanı

Yine gorunmedi . 2 hafta sonra 3lu taramada kesinlesir dedi cinsiyeti. Heyecanli bekleyise devam :)

Ahh şu bekleyişler yok mu :)

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim. Bebeğim iyi çok şükür bir hafta önden gidiyor maşallah

Canım çok çok geçmiş olsın bence tek nedeni stres bak. Bu Sana bi işaret üzmeyin kendinizi nolur. Bebişinizi düşğnün önce Allah sonra bebişiniz size yeter. Hayatı tesbih yapıp sallayın hamişler :)

kızlar benim minik kıpırdanmaya başladı sizde var mı bi hareket galiba gelişimi iki hafta önde ondan dolayı olsa gerek ufak geçişler başladı şükürler olsun bu duyguyu tekrar yaşatan rabbime........

Ayy ya bir ben mi hissedemedim hayır 17. Haftadayım artık hissedebilirim ama hissizmiyim anlamıyomuyum nedir ya artık ben de hissettim bebişimi :-(

Valla helal olsun canım bende bu düzeni protesto ediyorum yaptırmıcam dedim dr ma gülerek :) tamamen insanları gütmek için yapılıyor yazık günah ya işte mecburuz biliyorlar oyüzzden hep.nasıl sabredeceksin öğrenmeden inanmıyorummmm :)

Canim 13 hafta dolmustu. Bu arada takvimi nerden ekliyorduk? Bulamadim da.

Tebrikler canım :)

Aynen canim dinlenicez artik insallah

Canım evde klozet var onu kullanıyorum zaten. Dışarı çıktığımda zaten klozete oturamam tikim var . Ben de öyle düşünüyorum yanıyor aşağısı şu anda yara var sanırım

Maşallah. Bu da benim minigim kızlar amuda kalkmisti yavrum. Doktorum cinsiyet söylemedi 15+ 6 yız ultrason a göre. Tahminde bulunabilirsiniz :)
Oyu maşallah kuzuya gün içinde ne hallere giriyorlar Allah bilir bİz göremiyoruz canım ben hiç bişi göremedim ama bence erkek seninki

Slm arkadaşım bende SGK geçerli özel bir hastanede kontrollerimi yaptırıyorum haftaya bende 2li test yaptıracağım fiyat çok yüksekmiş. Peki devlet hastanesinde ne kadar ücreti yani Sigortalı olarak yaptırıcam bende bir miktarını mı devlet karşılıyor yoksa tamamını mı.?

Meraba arkadaşlar Rabbim bebeklerimizi sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin bende 14 haftalik hamile yim :)

Hoşgeldin amin inşallah belli mi cinsiyeti bebişinin :)

Keşke her anlarını gorebilsek :) ya ben deoöyle gördüm aslında ultrasonda :)

Keşke canım bakalım doğunca görücez inşallah :)
Niyeyse öyle hissediyorum seninkini ben

Kızlar sayfalar almış gitmiş kızlar gerginlik zaman zaman hepimizde oluyor dua edelim bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…