Canım ben 13+2 de gittim belli oldu. Erkekse çabuk belliyoriyi ya benimde 13+4 günlükken giidcm inş belli olur hayırlısıyla.canım kişisel bilgilerinizde.hamilelik takvimi yazan yere muhtemel bebeğin doğacagı tarihi yazıyosun çıkıyo
Ailelerden uzak doğum yapmak çok zor bilirim hele hamileliği yaşamak, allah yardımcınız olsun...Canim amerika'dayiz. Akademisyeniz ikimiz de.
Üzme kendini. Hastaneyi arayıp doktoruna sor, için rahatlasın. Kötü birşey olsa sana muhakkak söylerdiDoktor ultrason fotografinin altina plasenta circumvallate yazmis. Eve gelince dikkatimi cekti. Netten arastirdim hic ic acici seyler okumadim. Cokta uzulduum. Bu konuda bilgisi olan var mi
Okuyorum sık sık şimdi sen diyince yine okudum.
Biz eşime cinsiyeti önemsemedik hiç, evet kız da sempatik geliyordu ama hep dedik hayırlı sağlıklı olsun nolursa olsun. Doktor bize ilk kız dedi paylaştık ailemizle herkes sevindi. Anne babalarımıza bi şey diyemem ama diğerleri şçin aynı şeyi düşünmüyorum artık. Kız diyince çok sevinenler erkek olunca aramadı bile. Bilemiyorum artık kimsenin günahını almak istemem ama özellikle eşimin kızı olan kuzrnleri yorum bile yapmadılar. Kıskançlık demek istemiyorum çünkü çok çirkin. Evladın kızı erkeği olmaza hayırlısı olur. Yine de üzüldüm üzğlmedim diyemem
Rica ederim canım sen yine de araştır iyice :)Bizde aldırmayı düşünmüyoruz O zaman bende yaptırmıyorum...Teşekkür ederim cevabın için :)
Değil canım sınırda inşallah bişey yoktur merak etme :)Kandaki beta hcg oranı normalden yüksekmiş canım ama sınır 1:270 benimki 1:240 çok da yüksek değil di mi?
İkili test için dr geliyorum.dr ölçümleri ense kalınlığı falan normal hepsi dedi.13+1 haftalık.boyu baştan ayaklarına kadar 9-10 cm dedi.cinsiyet için kıza benziyor dedi.1 ay sonra bir sonraki kontrol.ozaman daha iyi netleşir cinsiyeti dedi.sizce cinsiyette değişme olurmu 1 ay sonra
Bebeğim kızmış dr yanılmamış..
Selam kizlar..
2 gundur hastanedeydik simdi geldik.. Bebegimizin birinin plasentasi asagidaymis bu yuzden dikkat etmem gerekiyormus kahverengi lekelenmeler olmustu 4 serumdan sonra cok sukur gecti artik surekli yaticam, dua edin kizlar cok zordu Allah hepimizi meleklerimize saglikla kavustursun...
Yine gorunmedi . 2 hafta sonra 3lu taramada kesinlesir dedi cinsiyeti. Heyecanli bekleyise devam :)
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim. Bebeğim iyi çok şükür bir hafta önden gidiyor maşallah
kızlar benim minik kıpırdanmaya başladı sizde var mı bi hareket galiba gelişimi iki hafta önde ondan dolayı olsa gerek ufak geçişler başladı şükürler olsun bu duyguyu tekrar yaşatan rabbime........
Kızlar selam, nasılsınız ?
Benim cuma günü ikili testim vardı. Bu test için SGK anlaşması olduğu halde 300 TL talep ettiler, hal böyle olunca da acayip sinirlendim ve bu fahiş fiyatı ödemeyi ben kabul etmiyorum dedim. Tüm kontrollerim burada oluyor ve doğum da burada olacak ama buna rağmen bu kadar yüksek tahlil test ücreti ödemeyi kabul etmiyorum dedim. Sonra görevli kız sizi müdürümüzle görüştürelim bizlerin indirim yapma hakkımız yok ne yazık ki dedi. Müdürleri de bitmez bir toplantıda olduğundan çok fazla beklemedim ve bugün gidip devlet hastanesinde yaptırdım. Pazartesi sonuçları açıklanacak. Umarım herhangi bir risk çıkmaz. Bu test ücretleri gerçekten canımı fazla sıkıyor. Bir daha ki gidişimde direk müdürle görüşeceğim çünkü yaptıkları hiç hoş bir uygulama değil %200 ek fiyatlandırma yapabilme yetkilerinin olduğu ödeme yapılan yerde eşşek kadar asılı duvara. Ben de kabul etmemem konusunda bayağı direniyorum. Yanlış mı düşünüyorum acaba ?
Bir de cinsiyeti de göremedi, çok erken dedi. Ben de doğuma kadar öğrenmeme kararı aldım :)))
Başta ailelerimize ve etrafımızdakilere de pazar günü söyledim. Herkes pek istekliymiş bu konuda bunu gördük ne kadar seviliyormuşuz bunu hissetmemiz güzel oldu açıkçası :)
Canim 13 hafta dolmustu. Bu arada takvimi nerden ekliyorduk? Bulamadim da.
Aynen canim dinlenicez artik insallahValla canım kıslançlık oluyor maalesef Allah korusun bebişlerimizi :)
Rica ederim canım sen yine de araştır iyice :)
Değil canım sınırda inşallah bişey yoktur merak etme :)
Olabilir canım valla herşey olabilir :)
Hayırlısını nasip etmiştir rabbim canım üzülme senin ilki de kızdı sanırım
Çok üzüldüm canım ya neyseki iyisin çok şükür bundan sonra dinlenerek geçirirsin zamanı
Sadece lavaboda geliyorsa çok panik yapma ben de 4,5 damla geldi ağlayarak gittim Dr a tuvalette geldiğini söyleyince hemşiresine dönüp bugün bu 4. Mü 5. Mi dedi evde alafranga wc yok mu ne diye zorlarsınız şu tuvaletlerde dedi siz öyle iki büklüm oturunca rahim ağzına kan toplanıyomuş o da kanamaya sebep oluyormuş oturabilirsen karnını sıkıştırmadan bir yerden destek alarak biraz dik dur sandalyede durur gibi gerçi benim ondan olmamış rahim ağzında et oluşmuş Polip yani 3 ay sonra alınacak o kanama yapıyomuş ama gene wc de kanıyor ben de öyle oturmuyorum artık sen de dikkat et bebekten olsa hep kanar
Oyu maşallah kuzuya gün içinde ne hallere giriyorlar Allah bilir bİz göremiyoruzMaşallah. Bu da benim minigim kızlar amuda kalkmisti yavrum. Doktorum cinsiyet söylemedi 15+ 6 yız ultrason a göre. Tahminde bulunabilirsiniz :)
Oyu maşallah kuzuya gün içinde ne hallere giriyorlar Allah bilir bİz göremiyoruzcanım ben hiç bişi göremedim ama bence erkek seninki
kesin geçecek mi canım ya. ben ayı yogi gibi oldum :)yok be cnm . hm karın bolgesı zatn hamılelıkte tuglenıyo sonra gecıyomus
kesin geçecek mi canım ya. ben ayı yogi gibi oldum :)
Kızlar selam, nasılsınız ?
Benim cuma günü ikili testim vardı. Bu test için SGK anlaşması olduğu halde 300 TL talep ettiler, hal böyle olunca da acayip sinirlendim ve bu fahiş fiyatı ödemeyi ben kabul etmiyorum dedim. Tüm kontrollerim burada oluyor ve doğum da burada olacak ama buna rağmen bu kadar yüksek tahlil test ücreti ödemeyi kabul etmiyorum dedim. Sonra görevli kız sizi müdürümüzle görüştürelim bizlerin indirim yapma hakkımız yok ne yazık ki dedi. Müdürleri de bitmez bir toplantıda olduğundan çok fazla beklemedim ve bugün gidip devlet hastanesinde yaptırdım. Pazartesi sonuçları açıklanacak. Umarım herhangi bir risk çıkmaz. Bu test ücretleri gerçekten canımı fazla sıkıyor. Bir daha ki gidişimde direk müdürle görüşeceğim çünkü yaptıkları hiç hoş bir uygulama değil %200 ek fiyatlandırma yapabilme yetkilerinin olduğu ödeme yapılan yerde eşşek kadar asılı duvara. Ben de kabul etmemem konusunda bayağı direniyorum. Yanlış mı düşünüyorum acaba ?
Bir de cinsiyeti de göremedi, çok erken dedi. Ben de doğuma kadar öğrenmeme kararı aldım :)))
Başta ailelerimize ve etrafımızdakilere de pazar günü söyledim. Herkes pek istekliymiş bu konuda bunu gördük ne kadar seviliyormuşuz bunu hissetmemiz güzel oldu açıkçası :)
inşallah dökülür. doktora gidince insan çekiniyor.Canım ben de tuylendim korkma dökülür
Meraba arkadaşlar Rabbim bebeklerimizi sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin bende 14 haftalik hamile yim :)
Keşke her anlarını gorebilsek :) ya ben deoöyle gördüm aslında ultrasonda :)
Ya bugün bende baktım tüyler artmış alt karında hstta uzamış, kullandığım yağlsrdan mı hamilelikten mi??Canım ben de tuylendim korkma dökülür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?