2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Yok canım eşim götürdü. . Şimdi de gönlümü almak için yemeğe getirdi ama geçmiyor kirginligim. Gerci bebegimi gordum ya dunya umrumda degil amuda kalkmisti minigim... bi de su kanama dursa daha da mutlu olucam
bak canim hatasini anlamis olsun sende uzatma tatsizlik.olmasin evinizde bi daha yapmaz zaten pisman olmustur..insAllah diner kuzum ya kanamanda..doktir bisey yok dediyse korkma

Bu da benim fındığım doktor bize erkek dedi ama o zaman on iki haftalıktım ben de şüphe oldu bakalım iki hafta sonra belli olur sizde bakın bakalım ben birşey göremedim

Bu da benim fındığım doktor bize erkek dedi ama o zaman on iki haftalıktım ben de şüphe oldu bakalım iki hafta sonra belli olur sizde bakın bakalım ben birşey göremedim Eki Görüntüle 1307643
Göremedim ben :) Allah bağışlasın..
@Ariver yerim ben onun ayacıklarını nasıl kaldırmış havaya, çok zıplamış heralde yorulmuş haha :):) Cinsiyet göremedim ben , çok anladığım da söylenemez :)

Ya kızlar tugleri killari takmayın kafaniza. Hormonlarimiz coştu. Olacak bunlar. Doktordanda utanmayın. O neler görüyo bütün gün.
Tam suan Icimde bişeyler oynasiyo sanki

Ya kızlar tugleri killari takmayın kafaniza. Hormonlarimiz coştu. Olacak bunlar. Doktordanda utanmayın. O neler görüyo bütün gün.
Tam suan Icimde bişeyler oynasiyo sanki
aa sizin de mi? ben de diyorum bi benim bıyıklar kaşlar tavan yaptı herhalde traş olcam artık nerdeyse sinir oluyorum. 3 haftada zor çıkardı kaşım her gün çıkıyor şimdi

ay bebişi mi hissediyorsun yoksa?

Hep sağimda hissediyorum birseyler. O sanırım.. Kuzummmmm.
Ben okumustum nette. Ucuncu ve Dördüncü ay dan sonra hızla saçlarınız uzayacak diye yaziyordu.e adamlar yok Kaş , yok göbek kılı yazcak halleri yok ya

bebiştir herhalde ne güzel ya canım benim kıpırdanıyo demek
doğru dedin saçlarım da çok uzadı benim normale göre çok hızlı uzadı. saç uzayınca hoşuma gidiyor da bıyıklar fecahat

Bu da benim fındığım doktor bize erkek dedi ama o zaman on iki haftalıktım ben de şüphe oldu bakalım iki hafta sonra belli olur sizde bakın bakalım ben birşey göremedim Eki Görüntüle 1307643

Hayırlı olsun bebişin çok ney maşallah canım valla brn artık net göremiyorum böylr büyüdükçe hep parça parça görcekmişiz
Bu arada bence kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…