HENÜZ OLMAMIŞ BİŞİ İÇİN KENDİNİ ÜZME CANIM. HERŞEY ALLAHIN ELİNDE BİŞİ OLMAZ İNŞALLAH. DUA ET VE BESLENMENE HER ZAMANKİNDEN ÇOK ÖNEM VER.aradım konuştum. Plasentada yapısal bozukluk varmıs bunu düzeltemeyiz zaten dedi. Riskleri var dedi bebekte gelişim geriliği , 20. haftadan sonra annede kanamalar olabilir , erken dogum olabilr takip edicez sürekli dedi. dünden beri üzüntüden bişi yiyemedim . Rabbim hakkımızda hayırlısını versin demekten ve dua etmekten baska bişi gelmiyo elimden.
bencede canım kaybetmeyelim birbirimizi instagramda face vs ekleyelimYada burdan devam ederiz. Bi süre ilk doğum zamanı herkez birer birer yazmamaya başlıcak bebekle ilgilenmekten. Sessizlesecek ama sonra gene bir sürü soruyla geri donucez. Pisik noldu kilosu boyu bu normalmi falan. Allahım o günleride gostersin inşallah. Belki anneler gününde anne olmuş oluruz
Oh ohh masaallah Allah nazar dan saklasın iyiyim bende ilk tepigimi yedim kuzum dan :)
Ay kahvalti hic edemiyorum artik icim almiyor. Zar zor birkac lokma atiyorum agzima.
Bakalim uykucu olacak mi, bebekken biraz uykucu olsa fena olmazzz aslindaaaa :)
benimde bu cuma kontrolüm var.insallah sağlıklı oldugunu ve cinsiyet tahminini yaparda biraz olsun mrkım gider.. ay bu mrk oldürcek yahu beni sabırsız anneleriz
Canım ben yatarken mustela kullandım 100 tl 3 tüp gitti her sabah zeytinyağı sürüp havlu sardım hiç çatlamadı bir tane bile yok ama deli gibi bacaklarımı unuttum üst kısımlarında 4,5 tane var onların da rengi açıldı belli olmuyolar şimdi ben zeytinyağını şiddetle tavsiye ederim pamuk gibi yumuşatıyo kıllanma falan da yapmadı bende
Yok canım eşim götürdü. . Şimdi de gönlümü almak için yemeğe getirdi ama geçmiyor kirginligim. Gerci bebegimi gordum ya dunya umrumda degil amuda kalkmisti minigim... bi de su kanama dursa daha da mutlu olucam
Maşallah. Bu da benim minigim kızlar amuda kalkmisti yavrum. Doktorum cinsiyet söylemedi 15+ 6 yız ultrason a göre. Tahminde bulunabilirsiniz :)
İyi geceler guzeller
Ne guzel bebegini hissedenler var. Ne kadar ozel bi duygu kim bilir. Bazen hala inanamiyorum icimde bir bebegi buyuttugume, mucizevi bir sey resmen. Bizim mucizelerimiz :) :)
günaydın kızlar ya benim göbeğim dünden beri küçüldü gibi ya.. o gerginliği falan kalmadı.. böyle olan var mı?.. bi de 2 gün önce eşimle tartışıp ağladım ya inşallah ondan bişey olmamıştır..
değmedi canım ama elimde değildi gerçektengünaydın kızlarr nasılsınız bakalım bebişler nasıl? Bizim yarın anne baba bebek buluşmamız var doktora gidiyoruuuz yarın sabah tek duam sağlıklı olması tabiki ama cinsiyet tahmini yapsa hiç fena olmaz çok skldım artık meraktan 14+2 olacağız yarın söyler heralde
bizde yarın gidicez söylesinler artık yaa
deneyelim bakalım yapacak birşey yok
canım ohh ne güzel her şey düzeliyor o kadar bebeğini üzdüğüne değdi mi?
ayy yavrum maşallahkim bilir ne şekillere giriyorlar da biz görmüyoruz
Canım doğanın mucizesi, bir mucize ki içimizde bir canlı daha yaşatıyoruz
olmamıştır canım gaz şişkinliği vardır o geçmiştir
Gunaydinlar. Kilo konusunda dikkatli gidelim diye birbirimizi motive edelim kizlar.bende ilk uc ayda 3 kilo almisim doktor yavasla bu donemde daha cok alirsin dedi. Egzersiz yap mutlaka dedi. Bende cok utandim ne diyim.hakli aslinda abartip abartip yedim durdum. Artik dikkatli olucam.hamile degilmisim gibi yiyicem. 2 aksamdir salata corba yogurt yiyorum sadece.siskinligim azaldi.tavsiye ederim
Siskinlik odem bende de oluyor.gunaydın kızlarrrr, bu kilo konusuna ben de cok takıyorum, eşimle surekli bu yuzden kavga ediyoruz, ona kalsa surekli yemeliyim, kilo almalıyım, kilo aldım diyince tartısıyoruz resmen, tabi alacaksın almassan olmaz diyor53 le hamile kaldım 20 gun once gittigimde 55 dim, ama ondan sonra karnım cok sisti, beni görenler de yüzün sismis vucudun sismis diyolar, tartılmaya korkuyorum kac oldum acaba ((
BENİM EŞİM DE ÖYLE CANIM YA. NEDEN KİLO ALMIYORSUN YOKSA BEBEK Mİ GELİŞMİYOR. YUMURTA YE SÜT İÇ ET YE GINA GELİYOR ARTIK. BENCE O KADAR TAKMA KİLONU. FARKLI FORMLARA BİR BAK ANNE OLAMAYAN İNSANLARIN YAZDIKLARINI OKU. AMANNNN DİYOR İNSAN O ZAMAN. ALICAZ BAŞKA YOLU YOK
HENÜZ OLMAMIŞ BİŞİ İÇİN KENDİNİ ÜZME CANIM. HERŞEY ALLAHIN ELİNDE BİŞİ OLMAZ İNŞALLAH. DUA ET VE BESLENMENE HER ZAMANKİNDEN ÇOK ÖNEM VER.
ayy kızlar şimdi müzik açtım biraz yüksek sesle sol tarafımda pıt pıtlar hisettimmm
sağoll canım müzik bitince duruyo açınca tekrar başlıyooo :)Ayyy ne güzelll ben de heyecanlandim senin adina
sağoll canım müzik bitince duruyo açınca tekrar başlıyooo :)
aminnn canım inşallahçok teşekkür ederim,inşallah rabbim hayırlısını verir. bol bol dua edicem sonucta Allahtan baska sıgınacak kimsem yok.
hepimiz bebeklerimizi saglıkla kucagımıza alabilelim inşaallah.
kaş mı bende çene altımda çıkıyor. sakal gıbı. normalde tuylu bırı de degılımdır yanı. baz arkadaşlarım sonra dokuluyor demıstı ama ilk düşükte de cıktıgı halde snra dökülmedi. ben de iple aldırdım. gercı sonra çıkmamıştı ama şimdi yeniden cıktı. yine iple aldırcam. ben ekstrada progestron aldım ondan mı oluyor acaba? gogus cevemde de var tek tuk :s neyse doğum emzerime vs bıtıncepilasyoncuda bulca kendımızı herhale:)aa sizin de mi? ben de diyorum bi benim bıyıklar kaşlar tavan yaptı herhalde traş olcam artık nerdeyse sinir oluyorum. 3 haftada zor çıkardı kaşım her gün çıkıyor şimdi
ay bebişi mi hissediyorsun yoksa?
Sekizinci haftada kulak oluşumu başlıyormus. yirminci haftaya kadar ugultulu sekilde daha sonrasında net duymaya basliyomus anneyiKaçıncı haftadan itibaren dış sesleri duyabiliyorlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?