2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
HENÜZ OLMAMIŞ BİŞİ İÇİN KENDİNİ ÜZME CANIM. HERŞEY ALLAHIN ELİNDE BİŞİ OLMAZ İNŞALLAH. DUA ET VE BESLENMENE HER ZAMANKİNDEN ÇOK ÖNEM VER.

bencede canım kaybetmeyelim birbirimizi instagramda face vs ekleyelim

Ay kahvalti hic edemiyorum artik icim almiyor. Zar zor birkac lokma atiyorum agzima.

Bakalim uykucu olacak mi, bebekken biraz uykucu olsa fena olmazzz aslindaaaa :)

valla ben gece o kadar acıkıyorum kiii kahvaltı zamanını iple çekiyorum :)
uykucu olur olur :)

günaydın kızlarr nasılsınız bakalım bebişler nasıl? Bizim yarın anne baba bebek buluşmamız var doktora gidiyoruuuz yarın sabah tek duam sağlıklı olması tabiki ama cinsiyet tahmini yapsa hiç fena olmaz çok skldım artık meraktan 14+2 olacağız yarın söyler heralde

benimde bu cuma kontrolüm var.insallah sağlıklı oldugunu ve cinsiyet tahminini yaparda biraz olsun mrkım gider.. ay bu mrk oldürcek yahu beni sabırsız anneleriz

bizde yarın gidicez söylesinler artık yaa

deneyelim bakalım yapacak birşey yok

Yok canım eşim götürdü. . Şimdi de gönlümü almak için yemeğe getirdi ama geçmiyor kirginligim. Gerci bebegimi gordum ya dunya umrumda degil amuda kalkmisti minigim... bi de su kanama dursa daha da mutlu olucam

canım ohh ne güzel her şey düzeliyor o kadar bebeğini üzdüğüne değdi mi?

Maşallah. Bu da benim minigim kızlar amuda kalkmisti yavrum. Doktorum cinsiyet söylemedi 15+ 6 yız ultrason a göre. Tahminde bulunabilirsiniz :)

ayy yavrum maşallah kim bilir ne şekillere giriyorlar da biz görmüyoruz

İyi geceler guzeller

Ne guzel bebegini hissedenler var. Ne kadar ozel bi duygu kim bilir. Bazen hala inanamiyorum icimde bir bebegi buyuttugume, mucizevi bir sey resmen. Bizim mucizelerimiz :) :)

Canım doğanın mucizesi, bir mucize ki içimizde bir canlı daha yaşatıyoruz

olmamıştır canım gaz şişkinliği vardır o geçmiştir

değmedi canım ama elimde değildi gerçekten

Biraz dikkat etsek yeterli aslinda. Sadece abartmadan ve saglikli beslenmeleyiz. Hem abur cubur yemenin bebeklere de bi faydasi yok..
Siskinlik odem bende de oluyor.
Ama kavga edip birbirinizin canini sikmayin bosuna. Ara ara onun istedigi gibi beslen de gonlu olsun. Mesela bi tek pazar gunleri

Evet bence de. Cok yiyip kilo almanin da tek guzel bahanesi hamile olmak bence bir yandan. Tabii abartiya kacmadan..
Rahat olup cok kafaya takmayinca insan sanki daha kolay hallediyor beslenme isini.

HENÜZ OLMAMIŞ BİŞİ İÇİN KENDİNİ ÜZME CANIM. HERŞEY ALLAHIN ELİNDE BİŞİ OLMAZ İNŞALLAH. DUA ET VE BESLENMENE HER ZAMANKİNDEN ÇOK ÖNEM VER.

çok teşekkür ederim,inşallah rabbim hayırlısını verir. bol bol dua edicem sonucta Allahtan baska sıgınacak kimsem yok.

hepimiz bebeklerimizi saglıkla kucagımıza alabilelim inşaallah.

kaş mı bende çene altımda çıkıyor. sakal gıbı. normalde tuylu bırı de degılımdır yanı. baz arkadaşlarım sonra dokuluyor demıstı ama ilk düşükte de cıktıgı halde snra dökülmedi. ben de iple aldırdım. gercı sonra çıkmamıştı ama şimdi yeniden cıktı. yine iple aldırcam. ben ekstrada progestron aldım ondan mı oluyor acaba? gogus cevemde de var tek tuk :s neyse doğum emzerime vs bıtıncepilasyoncuda bulca kendımızı herhale:)

Kaçıncı haftadan itibaren dış sesleri duyabiliyorlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…