2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
bana demişti kzuum unut diye bendede çok işe yaradı

Ayy valla Allah razı olsun tatlım iyi ki yazmışsın kuş gibiyim ya zatrn iştah açık yiyorum habire eşimde uyarıyor birşeyi unutunca bendr koyverdim gitti :)))
amin canım:)aman olsun can boğazdan gelir canım bende öyleyim eşime 3 tane poğça al dedim 2 atne yeter dedi 2 tane almış bende gittim ekmek aldırdım ekmek yedim doymadım çünküanlamadım ki bu adamlara neden korkuyor

Nasilsiniz arkadaslar. Ya bu aralar ruhen hic iyi degilim dua edrr misiniz bebeginizi hissediyor musunuz ben gecen hafta hissrdiyodum simdi tik yok korkuyorum arkadaslar birileri iyi birseylr desin esim de bende huzursuzuz gecen kaybimizin etkisi mi bilmiyorum...insallah hersry guzel olur

CANIM BENCE GEÇEN HAFTAKİ EKSTRA BİR DURUM. 20-22 HAFTADA ANCA HİSSEDERSİN. BENİMDE KAYBIM VAR İKİZDİ BİRİ KARNIMDA ÖLDÜ VE HALA ORDA. O KADAR TAKILMA GİDENE. İNŞALLAH İYİDİR. ERKEN DAHA HİSSETMEN İÇİN.

oyy maşallahh :)

Vermeyi hic istemiyorum umarim gerek kalmaz bi sonraki sefere dontorumla konusacagim

Be

Benim köpegim Var, 2 yasinda kizim, cane corso ve Boxer kirmasi:) nasip olur Hersey Yolunda gider bebegimi kucagima alirca cok Iyi anlasicaklarini düsünüyorum. Ilk Iki Senelik eğitim çok önemli!

İki kopegin var yani :)
Bizim kedimiz var, uslu kedi surekli uyuyor ama bebekle bir sorun olur mu diye dusunuyorum sizin bahcede falan mi?

Endiselenme daha 17.haftadasin bebis kucuk surkli hissedeceksin diye bisey yok. İcini ferah tut canim yolnda gidecektir hersey:)

Bizim kedimiz var, uslu kedi surekli uyuyor ama bebekle bir sorun olur mu diye dusunuyorum sizin bahcede falan mi?

canım bildiğim kadarıyla kedinle ilgilenebilirsin tek sorun orada eşin devreye girecek dışkı kabını senin hiç ellememen gerekiyor onun dışında bir sorun yok diye biliyorum

Kızlar bu anne karnında olumlerin sebebi ne ben çok merak ediyorum biraz da bu konuda korkuyorum :-(

Kizlar benimde yarin serklajdan sonra ilk muayenem 13+5 olcaz bakalım cindiyt gorunecek mi bnde kilo almayan gruptayim cok verdim herkes cokmussun diyo artik doktor dert etmiyo nasilsa alirsin diyo bnimde gecen karnimda pit pit oldu sonra bi daha olmadi ama sirt ustu yattimmi acayip karnimda kalp hissediyorum kendi kalbimmi anlamiyorum cok sukur mide bulantilarim gecti dunya var mis ya

Canim ben ankarada zekai tahir dogum devlet hastanesinde yaptim iki gun sonra cikti hastaneden hastaneye degisiyor demekki

Kızlar bu anne karnında olumlerin sebebi ne ben çok merak ediyorum biraz da bu konuda korkuyorum :-(

Bence böyle şeyleri düşünemeyin ve araştırmayın da. Çünkü bu olacak ise, sizin engel olabileceğiniz bir şey değil. O yüzden boşa korku yaşamanıza neden olacaktır. İyi düşünün sadece :)

Hayır 1 köpek kırma olduğu için iki cinsi yazdım. Hayır malesef bahçemiz yok evde bizimle heryerde :) bir hayvanlar büyüyen bebek cok mutlu olucaktır, saglık acısından sorun çıkmadığı sürece bence yapılabilecek en güzel sey. Hijyen acısından hiç korkma cok daha az hasta oluyor hayvanlar büyüyen cocuklar!

Herzaman yapmaz aslında şaşırdım ben de:)bebişin hatırına sanırım birde dün annem döndü, ama benim raporum devam ediyor hala ameliyattan sonra..sanırım yalnız bırakmak istemedi..
Sağolsun işte bak ne güzel moral, motivasyon oldu sana :):)

Ah cnm benim de mide bulantim gecseydi benim de cuma randevum var bakalim tecrübeli doktor bilecek mi 12 haftalik cinsiyeti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…