Herzaman yapmaz aslında şaşırdım ben de:)bebişin hatırına sanırım birde dün annem döndü, ama benim raporum devam ediyor hala ameliyattan sonra..sanırım yalnız bırakmak istemedi..Şanslı anne, kıskandım şimdi :):) Neyse biz de hafta sonu yaparız :)
bana demişti kzuum unut diye bendede çok işe yaradıÇok tatlısııınkesinlikle katılıyorum her kelimesine yazık bize işlence ediyoruz. Burda bir arkadaş yazmıştı ya küm hayırlamıyorum dr u hamile olduğunu unut demiş bana çok mantıklı geldi tabiki abartmadan.
Bende ilk zamanlar ay ben hamileyim diye özel ilgi bekliyordum eşimden falan şimdi vazgeçtim kendim bile takmıyorum kafaya eşim sanki daha çok ilgileniyor ve çok hzuurlu
Hep diyorki iyiki seninle evlenmişşim kızımız inşallah sana benzer babası gibi pümpirikli olmaz diyor. Ama kanama zamanları nasıl sinir oluyordum ona sanki bitek benm çocuğum bişeyi yoktur deyip duruyor diye
Şimdi anlayabiliyorum onların savunma mekanizmaları böyle. Bence relax olalım üzüntüleri telaşları birkenara bırakalım
Bir de şunu söyliyim kızlar hamileliğimi stresli geçiren annelerin çocukları da hızursuz ve stresli doğuyor. Bunu araştırın derim. Tabiki suçumuz yok ama vesveseye geliyoruz. Her anımız ibadet ve şeytan bizle uğraşıyor. Çok kutsal bir görevdeyiz şeytanın en büyük düşmanıyız. Oyunlarına gelmeyelim bunlar kendim içinde yazıyorum
Bende de çok var alın, dekolte hatta onuzlar.. Cinsiyeti nedir bebişin? Benim daha kesin değil
Ayy valla Allah razı olsun tatlım iyi ki yazmışsın kuş gibiyim ya zatrn iştah açık yiyorum habire eşimde uyarıyor birşeyi unutunca bendr koyverdim gitti :)))bana demişti kzuum unut diye bendede çok işe yaradı
amin canım:)aman olsun can boğazdan gelir canım bende öyleyim eşime 3 tane poğça al dedim 2 atne yeter dedi 2 tane almış bende gittim ekmek aldırdım ekmek yedim doymadım çünküAyy valla Allah razı olsun tatlım iyi ki yazmışsın kuş gibiyim ya zatrn iştah açık yiyorum habire eşimde uyarıyor birşeyi unutunca bendr koyverdim gitti :)))
CANIM BENCE GEÇEN HAFTAKİ EKSTRA BİR DURUM. 20-22 HAFTADA ANCA HİSSEDERSİN. BENİMDE KAYBIM VAR İKİZDİ BİRİ KARNIMDA ÖLDÜ VE HALA ORDA. O KADAR TAKILMA GİDENE. İNŞALLAH İYİDİR. ERKEN DAHA HİSSETMEN İÇİN.Nasilsiniz arkadaslar. Ya bu aralar ruhen hic iyi degilim dua edrr misiniz bebeginizi hissediyor musunuz ben gecen hafta hissrdiyodum simdi tik yok korkuyorum arkadaslar birileri iyi birseylr desin esim de bende huzursuzuz gecen kaybimizin etkisi mi bilmiyorum...insallah hersry guzel olur
Canım ben 13+2 de gittim belli oldu. Erkekse çabuk belliyor
ikinci olunca heralde insan henem ayırt ed
canım 16 haftanın içindeyim ama benim minik iki hafta önde gidiyo yani 18 haftanın içinde bebiştir başka ne olcakki eger bagarsak harekati degilse:) yavaş yavaş başlıyor kandini hissettirmeye
Ben de çaydan vaz geçemiyorum, sabah2 akşam 2 bardak mutlaka içiyorum kahveyi bıraktım ama çaysız olmuyor..
Canım kiloyu hiç takma ben ilkindr 58 ile hamile kalıp 84 ile doğuma gitmiştim, 26 kilo almıştım ve oğlumun 1. Yaş gününde 57 kilo idim.. İlk 5-6 ay veremedim hormonlar emzirme, ikinci 6 ayda spor diyet kolayca gitii.. Kiloyu hiç dert etmeyin arkadaşlar..
Bizim ilk topiğimiz hala devam ediyor arkadaşlar o kadar sağlam dostluklar edindik ki ailecek görüştüklerimiz bile var, burdan paylaşılan şeyler o kadar güçlü bağlar oluşturuyor ki 6 senedir kardeşgibi olduk:)bazılarımızın ikinci bebeği oldu benim gibi..
Bu çok normal canım ben bazen IQ um düştü diyorum resmen aptala bağlıyorum ve unutuyorum.. Geçici bir durum..
Canım bizim bir iran kedimiz vardı, ilk gebeliğimde toxo negatif olmama rağmen baktık ama doğumdan bikaç hafta çnce verdik malrsef çünkü benim çok allerjim vardı bebiş de allerjik olacak diye ki üzüldük ama iyiki vermişiz çünkü oğlumda 6 aylıkken allerjik astım tanısı kondu .. Şimdi eve hayvan alamıyoruz
Be
Benim köpegim Var, 2 yasinda kizim, cane corso ve Boxer kirmasi:) nasip olur Hersey Yolunda gider bebegimi kucagima alirca cok Iyi anlasicaklarini düsünüyorum. Ilk Iki Senelik eğitim çok önemli!
Nasilsiniz arkadaslar. Ya bu aralar ruhen hic iyi degilim dua edrr misiniz bebeginizi hissediyor musunuz ben gecen hafta hissrdiyodum simdi tik yok korkuyorum arkadaslar birileri iyi birseylr desin esim de bende huzursuzuz gecen kaybimizin etkisi mi bilmiyorum...insallah hersry guzel olur
İki kopegin var yani :)
Bizim kedimiz var, uslu kedi surekli uyuyor ama bebekle bir sorun olur mu diye dusunuyorum sizin bahcede falan mi?
Canim ben ankarada zekai tahir dogum devlet hastanesinde yaptim iki gun sonra cikti hastaneden hastaneye degisiyor demekkibeni gittiğim hastanede de genelde sgk anlaşması yok. dr muayenelerinde yani. ama tahlillerde var normalde cok pahalı bi hastane olmasına rağmen benden 150ye yakın bısey aldılar bu tahlıl ıcın. ve sonuçlar geldıgınde gordum ankaranın en ünlü ve iyi diye bilinen ve normalde de pahalı olan düzen lab'ta yaptırmışlar.hastanenin de kar aldığını vs düşünürsek 150 bıle cok yani aslında. ama ben burda ıstanbuldakı arkadaşların fıyatları görünce 150ye bısı demedim. iyi yapmışsın bence. tek sıkıntı devlet hastanesının sonucu gec vermesı olabilir. ben 2 gun sonra ogrendım. haa bebekte bişi çıkmasın da ha 2 gun ha 7 gun farketmez elbette.
Kızlar bu anne karnında olumlerin sebebi ne ben çok merak ediyorum biraz da bu konuda korkuyorum :-(
Hayır 1 köpek kırma olduğu için iki cinsi yazdım. Hayır malesef bahçemiz yok evde bizimle heryerde :) bir hayvanlar büyüyen bebek cok mutlu olucaktır, saglık acısından sorun çıkmadığı sürece bence yapılabilecek en güzel sey. Hijyen acısından hiç korkma cok daha az hasta oluyor hayvanlar büyüyen cocuklar!İki kopegin var yani :)
Bizim kedimiz var, uslu kedi surekli uyuyor ama bebekle bir sorun olur mu diye dusunuyorum sizin bahcede falan mi?
Sağolsun işte bak ne güzel moral, motivasyon oldu sana :):)Herzaman yapmaz aslında şaşırdım ben de:)bebişin hatırına sanırım birde dün annem döndü, ama benim raporum devam ediyor hala ameliyattan sonra..sanırım yalnız bırakmak istemedi..
Ah cnm benim de mide bulantim gecseydi benim de cuma randevum var bakalim tecrübeli doktor bilecek mi 12 haftalik cinsiyetiKizlar benimde yarin serklajdan sonra ilk muayenem 13+5 olcaz bakalım cindiyt gorunecek mi bnde kilo almayan gruptayim cok verdim herkes cokmussun diyo artik doktor dert etmiyo nasilsa alirsin diyo bnimde gecen karnimda pit pit oldu sonra bi daha olmadi ama sirt ustu yattimmi acayip karnimda kalp hissediyorum kendi kalbimmi anlamiyorum cok sukur mide bulantilarim gecti dunya var mis ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?