2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar günyadınn.. Bazen halimize, yazdıklarımıza çok gülüyorum, çok garip bebekten önce bambaşka insanlardık, şu an bambaşka.. Farklı korkularımız, tedirginliklerimiz oluşmaya başladı, ikili ilişkilerimiz farklılaştı.. Kilo alan neden aldım diyor alamayan neden alamadım, yok eşimle kavga ettim, yok o yok bu..
Sakin olalım biraz, hamilelikten kafayı yiyip ölen yoktur heralde, hepimizin biraz hamile olduğumuzu unutup ilişkilerimizi yola sokma zamanı gelmiş gibi, sadece ilişkilerimiz değil günlük rutinlerimizi de :) Düşük riski olanlar hariç, bugün bence biraz kendimize, evimize, ailemize zaman ayıralım mı?
Mesela ben yapacağım, akşama güzel bir yemek hazırlayıp eşlerimizle biraz zaman geçirelim, yemekten sonra da film açıp izleyelim.. Biraz huzura ihtiyacımız var, hiç bir aksiliği düşünmeden, sadece günümüzü yaşayalım..
Minik yavruları öpüyorum..

Kızlar nasılsınız bakın ürünleri olarak neleri aldınız

günaydın şeker anneler....

canım ben dün lierac sipariş ettim internetten ...eczanede 80 tl idi 60 a geldi...çatlamamak için en iyisi liarac dediler bakalım fiyatı biraz fazla ama çatlamamak önemli bence...dün sürdüm dokusu güzel

ayy kızlar bana kızacaksınız belki ama kilo alanlara imreniyorum.. ben daha hiç kilo almadım ve artık almak istiyorum.. kilo almak hamileliğin şanındandır.. boşverin ya alın ne olacak.. bebiş iyi olsun da..
Bende imreniyorum yanliz deilsin hiç almadim daha bende istiyorum kilo

Canım ben de 67 idim 72 olmuşum ama spor yasaK malesef

Çok tatlısııın kesinlikle katılıyorum her kelimesine yazık bize işlence ediyoruz. Burda bir arkadaş yazmıştı ya küm hayırlamıyorum dr u hamile olduğunu unut demiş bana çok mantıklı geldi tabiki abartmadan.
Bende ilk zamanlar ay ben hamileyim diye özel ilgi bekliyordum eşimden falan şimdi vazgeçtim kendim bile takmıyorum kafaya eşim sanki daha çok ilgileniyor ve çok hzuurlu

Hep diyorki iyiki seninle evlenmişşim kızımız inşallah sana benzer babası gibi pümpirikli olmaz diyor. Ama kanama zamanları nasıl sinir oluyordum ona sanki bitek benm çocuğum bişeyi yoktur deyip duruyor diye
Şimdi anlayabiliyorum onların savunma mekanizmaları böyle. Bence relax olalım üzüntüleri telaşları birkenara bırakalım

Bir de şunu söyliyim kızlar hamileliğimi stresli geçiren annelerin çocukları da hızursuz ve stresli doğuyor. Bunu araştırın derim. Tabiki suçumuz yok ama vesveseye geliyoruz. Her anımız ibadet ve şeytan bizle uğraşıyor. Çok kutsal bir görevdeyiz şeytanın en büyük düşmanıyız. Oyunlarına gelmeyelim bunlar kendim içinde yazıyorum

Kozlar mesajıma bakın hapları içmek için sizden cevap bekliyorum decaviti akşamı kullanayım kilo yapıyor diyorlar Demir'i de öğlen iç aç karnına dedi siz nasıl yapıyorsunuz
Merhaba canim kusura bakma ancak okuyabildim, ben decaviti tok karna aksam yemeginden sonra aliyorum, hic kilo yapmadi, demiri de ac karnaymis ama eczacim bulanti yaparsa tok da alabilirsin dedi, bende burda demir ilaci sut urunleriyle ayni zamanda alinmamali 1 2 saat gecmeli aradan diye okudugum icin genelde yemekten 2 sa sonra aliyorum gunde 2 defa
Moralini yiksek tut dua et bol bol canim, hic belli olmaz ins hersey yoluna girer dualatim, seninle ve miniginle, hepimiz saglikla alalim onlari kucagimiza ins

Özel hastane tamam pahalı oluyor illa ki ama bazen gerçekten eşşeğin kulağına suyu kaçırıyorlar. Yapılan laboratuarı öğrendim bugün arayıp soracağım bakacağım ne kadara yapıyorlar çok merak ediyorum. 150'ye razıydım ben de bu civarda tutar sandım ama 300 deyince kız inme indi valla :))) Bir de sordum kaç günde veriyorsunuz diye (hani belki hemen yarınsa falan vereyim kurtulayım) 3 yada 4 günde çıkıyormuş. Oldu canımm dedim hem bu kadar para vereceğim hem de 3 gün bekleyeceğim, mümkün değil dedim :)) Hayırlısıyla bir çıksın sonuçlar, pazartesi alıyorum. <3

Herkese merhaba kizlar:)
Bugun bos gunum evdeyim, sanki normalde 6da kalkan ben degilmisim ise giderken gibi uyanamiyorum bi turlu:)umarim herkeslerin keyfi yerine gelmistir, bu zamana kadar bende hic kilo almadim hatta baslarda 2 kilo verdim ama burdaki insanlar bi yontem gelistirmis, hamile oldugumu duyan direk soramiyor, kilo mu aldin sen diye bir yokluyor, hayir direk sorsalar soylerim ne olacak ama boyle olunca yoo nevkilosi verdim bile deyip gecisyiriyorum

BENDE ÇOK UYGUNA ALDIM HATTAHA 50 TL FELANDI İNTERNETTEN ALDIM HERŞEYİ SAMPUAN DAHİL HERŞEYİMİ DEĞİŞTİRDİM

Ben de çaydan vaz geçemiyorum, sabah2 akşam 2 bardak mutlaka içiyorum kahveyi bıraktım ama çaysız olmuyor..

veremezsin diyenler oluyor canım korkuyorum bazen.. ya veremezsek
Canım kiloyu hiç takma ben ilkindr 58 ile hamile kalıp 84 ile doğuma gitmiştim, 26 kilo almıştım ve oğlumun 1. Yaş gününde 57 kilo idim.. İlk 5-6 ay veremedim hormonlar emzirme, ikinci 6 ayda spor diyet kolayca gitii.. Kiloyu hiç dert etmeyin arkadaşlar..

Bizim ilk topiğimiz hala devam ediyor arkadaşlar o kadar sağlam dostluklar edindik ki ailecek görüştüklerimiz bile var, burdan paylaşılan şeyler o kadar güçlü bağlar oluşturuyor ki 6 senedir kardeşgibi olduk:)bazılarımızın ikinci bebeği oldu benim gibi..

Bu çok normal canım ben bazen IQ um düştü diyorum resmen aptala bağlıyorum ve unutuyorum.. Geçici bir durum..
Evinde kedi/kopek olanlar var mi
Canım bizim bir iran kedimiz vardı, ilk gebeliğimde toxo negatif olmama rağmen baktık ama doğumdan bikaç hafta çnce verdik malrsef çünkü benim çok allerjim vardı bebiş de allerjik olacak diye ki üzüldük ama iyiki vermişiz çünkü oğlumda 6 aylıkken allerjik astım tanısı kondu .. Şimdi eve hayvan alamıyoruz

Bende özel hastanede 182 tl ye yaptırdım, ki bu rakam bile bana yüksek geldi açıkçası, ki 1 haftada sonuçlar çıkıyormuş.
Önümüzdeki Pazartesi çıkacak sonuçlar hafta ortası da hastaneye giderek doktorumla teyid edeceğim.
Hayırlısı inşallah.

Bugün eşim evden çalışacakmış ben evdeyim diye.. Sabah bana kahvaltı hazırlamış, simit almış, oğlanı da kreşe yolladık başbaşa kahvaltı yaptık.. Çok iyi gelditv de kestane gördüm, gidip alayım yapayım sana dedi.. Bugün şımarma günüm sanırım, bunu sonuna kadar kullanayım diyorum.. :)

acemibiranne
Valla kizlar haklisiniz cok ucuk fiyatlar, sehir farkimi koyuyorlar anlamadim, bende ozel hastaneye gidiyorum Trabzonda sartlarda sahiden cok iyi, ins dogumu da burda yapmak istiyorum ama sadece 30tl odedim 2li teste, ozel lab.a ankaraya yolladiklari halde..ki diger hic bir tahlilime ekstra odeme yapmadim ben, Allah yardimciniz olsun muhtemelen muayene c ucretleri de ucuktur..

Şanslı anne, kıskandım şimdi :):) Neyse biz de hafta sonu yaparız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…