Kızlar nasılsınız bakın ürünleri olarak neleri aldınız
Tatlı badem tüy yapaR, acı badem kullanınbadem yağı tüy çıkarıyo canım..ben o yüzden hiç kullanmıyorum
Bende imreniyorum yanliz deilsin hiç almadim daha bende istiyorum kiloayy kızlar bana kızacaksınız belki ama kilo alanlara imreniyorum.. ben daha hiç kilo almadım ve artık almak istiyorum.. kilo almak hamileliğin şanındandır.. boşverin ya alın ne olacak.. bebiş iyi olsun da..
Canım ben de 67 idim 72 olmuşum ama spor yasaK malesefGünaydın kızlar benim kilolar aldı başını gidiyor 65 hamile kaldım 69 olmuşum çok moralim bozuldu iki gündür yürüyüşe başladım kof kilo bu hamilelik kilosu bakın vermek zor oluyor herkes yürüsün vallahi demişti Gülçin dersiniz 2hamileliğim kocaman bir karnım var maşallah Sağlıklı beslenme adına liste yapıcam kendime ascam dolaba bir çok şeyi yemeyi ihmal ediyorum
Çok tatlısııınKızlar günyadınn.. Bazen halimize, yazdıklarımıza çok gülüyorum, çok garip bebekten önce bambaşka insanlardık, şu an bambaşka.. Farklı korkularımız, tedirginliklerimiz oluşmaya başladı, ikili ilişkilerimiz farklılaştı.. Kilo alan neden aldım diyor alamayan neden alamadım, yok eşimle kavga ettim, yok o yok bu..
Sakin olalım biraz, hamilelikten kafayı yiyip ölen yoktur heralde, hepimizin biraz hamile olduğumuzu unutup ilişkilerimizi yola sokma zamanı gelmiş gibi, sadece ilişkilerimiz değil günlük rutinlerimizi de :) Düşük riski olanlar hariç, bugün bence biraz kendimize, evimize, ailemize zaman ayıralım mı?
Mesela ben yapacağım, akşama güzel bir yemek hazırlayıp eşlerimizle biraz zaman geçirelim, yemekten sonra da film açıp izleyelim.. Biraz huzura ihtiyacımız var, hiç bir aksiliği düşünmeden, sadece günümüzü yaşayalım..
Minik yavruları öpüyorum..
Merhaba canim kusura bakma ancak okuyabildim, ben decaviti tok karna aksam yemeginden sonra aliyorum, hic kilo yapmadi, demiri de ac karnaymis ama eczacim bulanti yaparsa tok da alabilirsin dedi, bende burda demir ilaci sut urunleriyle ayni zamanda alinmamali 1 2 saat gecmeli aradan diye okudugum icin genelde yemekten 2 sa sonra aliyorum gunde 2 defaKozlar mesajıma bakın hapları içmek için sizden cevap bekliyorum decaviti akşamı kullanayım kilo yapıyor diyorlar Demir'i de öğlen iç aç karnına dedi siz nasıl yapıyorsunuz
Moralini yiksek tut dua et bol bol canim, hic belli olmaz ins hersey yoluna girer dualatim, seninle ve miniginle, hepimiz saglikla alalim onlari kucagimiza insaradım konuştum. Plasentada yapısal bozukluk varmıs bunu düzeltemeyiz zaten dedi. Riskleri var dedi bebekte gelişim geriliği , 20. haftadan sonra annede kanamalar olabilir , erken dogum olabilr takip edicez sürekli dedi. dünden beri üzüntüden bişi yiyemedim . Rabbim hakkımızda hayırlısını versin demekten ve dua etmekten baska bişi gelmiyo elimden.
beni gittiğim hastanede de genelde sgk anlaşması yok. dr muayenelerinde yani. ama tahlillerde var normalde cok pahalı bi hastane olmasına rağmen benden 150ye yakın bısey aldılar bu tahlıl ıcın. ve sonuçlar geldıgınde gordum ankaranın en ünlü ve iyi diye bilinen ve normalde de pahalı olan düzen lab'ta yaptırmışlar.hastanenin de kar aldığını vs düşünürsek 150 bıle cok yani aslında. ama ben burda ıstanbuldakı arkadaşların fıyatları görünce 150ye bısı demedim. iyi yapmışsın bence. tek sıkıntı devlet hastanesının sonucu gec vermesı olabilir. ben 2 gun sonra ogrendım. haa bebekte bişi çıkmasın da ha 2 gun ha 7 gun farketmez elbette.
Benim köpegim Var, 2 yasinda kizim, cane corso ve Boxer kirmasi:) nasip olur Hersey Yolunda gider bebegimi kucagima alirca cok Iyi anlasicaklarini düsünüyorum. Ilk Iki Senelik eğitim çok önemli!Evinde kedi/kopek olanlar var mi
günaydın şeker anneler....
canım ben dün lierac sipariş ettim internetten ...eczanede 80 tl idi 60 a geldi...çatlamamak için en iyisi liarac dediler bakalım fiyatı biraz fazla ama çatlamamak önemli bence...dün sürdüm dokusu güzel
Ben de çaydan vaz geçemiyorum, sabah2 akşam 2 bardak mutlaka içiyorum kahveyi bıraktım ama çaysız olmuyor..Bir de vazgeçemediğim aslında zararını da görmediğim bir alışkanlığım var çay allahım hele sabahları onsuz hiç olmuyor gün içinde aramıyorum ama sabah 5 tane falan ince belli bardak da tadını çıkara çıkara zevkle içiyorum canım istiyor ne yapayım kızıma hamileykende böyleydim kan değerlerim falan gayet iyiydi eşin kızıyor içkim yok sigaram tok tek kötü alışkanlığım bu diyorum
kızlar 65 ile hamile kaldım dün tartıldım ve tartıda 73ü gördüm moralim çok bozulduuşimdiden 8kilo aldım bile.. gerçi tartıldığımda yeni yemek yemiştim çok su içmiştim ayağımda da bot vardı... ama bilmiyorum ya
Canım kiloyu hiç takma ben ilkindr 58 ile hamile kalıp 84 ile doğuma gitmiştim, 26 kilo almıştım ve oğlumun 1. Yaş gününde 57 kilo idim.. İlk 5-6 ay veremedim hormonlar emzirme, ikinci 6 ayda spor diyet kolayca gitii.. Kiloyu hiç dert etmeyin arkadaşlar..veremezsin diyenler oluyor canım korkuyorum bazen.. ya veremezsek
Bizim ilk topiğimiz hala devam ediyor arkadaşlar o kadar sağlam dostluklar edindik ki ailecek görüştüklerimiz bile var, burdan paylaşılan şeyler o kadar güçlü bağlar oluşturuyor ki 6 senedir kardeşgibi olduk:)bazılarımızın ikinci bebeği oldu benim gibi..Yada burdan devam ederiz. Bi süre ilk doğum zamanı herkez birer birer yazmamaya başlıcak bebekle ilgilenmekten. Sessizlesecek ama sonra gene bir sürü soruyla geri donucez. Pisik noldu kilosu boyu bu normalmi falan. Allahım o günleride gostersin inşallah. Belki anneler gününde anne olmuş oluruz
Bu çok normal canım ben bazen IQ um düştü diyorum resmen aptala bağlıyorum ve unutuyorum.. Geçici bir durum..BENDE Bİ 65 KİLO OLUYOR BİR 63.5 SANIRIM ÖDEM VE GAZ PROBLEMİ YAŞIYORUZ. KİLO ALINCA HEM ÜZÜLÜP HEM SEVİNİYORUM. GARİP BİŞİ AMA :) Bİ DE AŞIRI HAMİLELİK BUNAKLIĞI YAŞIYORUM YA. HERŞEYİ UNUTUYORUM. BUNU BAŞKA YAŞAYAN VAR MI ?
Canım bizim bir iran kedimiz vardı, ilk gebeliğimde toxo negatif olmama rağmen baktık ama doğumdan bikaç hafta çnce verdik malrsef çünkü benim çok allerjim vardı bebiş de allerjik olacak diye ki üzüldük ama iyiki vermişiz çünkü oğlumda 6 aylıkken allerjik astım tanısı kondu .. Şimdi eve hayvan alamıyoruzEvinde kedi/kopek olanlar var mi
Bende özel hastanede 182 tl ye yaptırdım, ki bu rakam bile bana yüksek geldi açıkçası, ki 1 haftada sonuçlar çıkıyormuş.Özel hastane tamam pahalı oluyor illa ki ama bazen gerçekten eşşeğin kulağına suyu kaçırıyorlar. Yapılan laboratuarı öğrendim bugün arayıp soracağım bakacağım ne kadara yapıyorlar çok merak ediyorum. 150'ye razıydım ben de bu civarda tutar sandım ama 300 deyince kız inme indi valla :))) Bir de sordum kaç günde veriyorsunuz diye (hani belki hemen yarınsa falan vereyim kurtulayım) 3 yada 4 günde çıkıyormuş. Oldu canımm dedim hem bu kadar para vereceğim hem de 3 gün bekleyeceğim, mümkün değil dedim :)) Hayırlısıyla bir çıksın sonuçlar, pazartesi alıyorum. <3
Bende de çok var alın, dekolte hatta onuzlar.. Cinsiyeti nedir bebişin? Benim daha kesin değilkızlar ya sizde var mı bilmiyorum ama benim yüzümde sivilce çıkmaya başladı yanaklarımda
Bende özel hastanede 182 tl ye yaptırdım, ki bu rakam bile bana yüksek geldi açıkçası, ki 1 haftada sonuçlar çıkıyormuş.
Önümüzdeki Pazartesi çıkacak sonuçlar hafta ortası da hastaneye giderek doktorumla teyid edeceğim.
Hayırlısı inşallah.
Benim oğlum rap müziğe acayip tepki verirdi. Rapçi olucak derdik şimdi hareketlerini falan yapıyor:)ayy kızlar şimdi müzik açtım biraz yüksek sesle sol tarafımda pıt pıtlar hisettimmm
Şanslı anne, kıskandım şimdi :):) Neyse biz de hafta sonu yaparız :)Bugün eşim evden çalışacakmış ben evdeyim diye.. Sabah bana kahvaltı hazırlamış, simit almış, oğlanı da kreşe yolladık başbaşa kahvaltı yaptık.. Çok iyi gelditv de kestane gördüm, gidip alayım yapayım sana dedi.. Bugün şımarma günüm sanırım, bunu sonuna kadar kullanayım diyorum.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?