• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Günaydın hayırlı cumalar kızlar..ya ben geceleri ve sabahları uykuda geriniyorum bu sabah kasığıma agrı girdi ona uyandım sizdede oluyormu zararı varmı acaba.hala hafif ağrı var:KK17:

günaydın, hadi bakalım güzel güzel haberlerle gel bize:nazar:
bence senin oğluşun olabilir gibime geliyor ariver:KK66:
öyle mi dersin canım :) eşimin içine de öyle doğmuş.. ben kız olsun istiyorum.. tabi ayrım gibi değil de ne biliyim içimden öyle geçiyor.. sağlıklı olsun da bebişim :)

kızlarrr.. günaydın.. beklediğim gün geldi.. büyük ihtimalle bugün doktora gidicez.. eşimin işi çıkma ihtimali var bu durumda da yarın gidicez.. bana dua edin ne olur.. nerdeyse korkudan randevumu iptal ettircem.. ne olur gideyim bebişim büymüş olsun, kalbi attıyo olsun.. doktor her şey normal desin..

Günaydın hayırlı cumalar kızlar..ya ben geceleri ve sabahları uykuda geriniyorum bu sabah kasığıma agrı girdi ona uyandım sizdede oluyormu zararı varmı acaba.hala hafif ağrı var:KK17:
canım gerinme hissi bende de oluyor bazen geriniyorum ve ağrım oluyor.. korkma ama daha dikkatli ol tatlım:KK60:
kızlarrr.. günaydın.. beklediğim gün geldi.. büyük ihtimalle bugün doktora gidicez.. eşimin işi çıkma ihtimali var bu durumda da yarın gidicez.. bana dua edin ne olur.. nerdeyse korkudan randevumu iptal ettircem.. ne olur gideyim bebişim büymüş olsun, kalbi attıyo olsun.. doktor her şey normal desin..

kuzumm hiç korkma güzel haberlerle geliceksin.. :KK60:

günaydın:KK16:
benimde zaman zaman kasıklarıma ağrı giriyor.pazartesi doktoruma soracağım.

canım gerinme hissi bende de oluyor bazen geriniyorum ve ağrım oluyor.. korkma ama daha dikkatli ol tatlım:KK60:

bundan sonra daha dikkatli olucam canım elimde olmuyor bazen...sende bebişini görmeye gidiyomuşşun..inşALLAH gösterir canım kız gebi geldi banada:KK37:

günaydın:KK16:
benimde zaman zaman kasıklarıma ağrı giriyor.pazartesi doktoruma soracağım.
benim önceden giriyordu kasığıma belime kalçama doktor rahim genişliyo normal demişti..ama benim şimdiki şikayetim gece ve sabahları gerinmeden kaynaklanıyor o_O

canım çok teşekkür ederim...çok faydalı oldu yazı..kendimde kalsiyum yetersizliği görüyorum:mad:süt içemiyorum yoğurt az yiyorum :KK61:

geçen gün tv izlerken tahinde kalsiyum olduğunu öğrendim, hamile kaldığımızdan beri süt yoğurt peynir yemeye çalıştığımız için bir süre sonra doğal olarak isteyerek yiyemiyoruz ve farklı tatlar arıyoruz, değişiklik olsun istersen tahinli yiyecekler de yiyebilirsin, hamileler için faydalıymış, ben aşırıya kaçmadan tahin pekmez karşımı yiyorum küçük bir dilim kepek ekmekle.seversen tavsiye ederim.

gunaydın arkadaslar dun yenı dogum yapan arkadasımı zıyarete gıttım bebekle ılgılı bır cok sey konustuk sızlerede soylemek ıstedım istanbulda oturanlar ıcın ozellıkle emınonunde havuzlu han var orada her cesıt bebek esyaları varmıs ve cokta uygunmus arkadasım herseyını ordan almıs dısarıya gore baya bır uygun fıyatı hemde dıyor kendı cok arastırmalar yapmıs hamıleyken en son dıyor ordan aldım herseyı besıkten tutunda battanıye vs. aklınıza ne gelıyorsa sizlerdende ilgilenenler olursa dıye soylım dedım bende gıtcem kısmet olursa...

Ay sağol ya Allah razı olsun bende eminönüne gidicem herkes orası yarıyarıya diyordu ama nereye gidicem bilmiyordum beşik falan da mı varmış ya gidip bakmak lazım

cok ciciler canım güle güle giysin inşALLAH...puanlı olan ikili takımı kaça aldın canım.?
Sağol canım amin inşallah 35 o. Biraz daha fazlaydı ama ben çiçek işlemelerine pek meraklıyımdır :)

Günaydın arkadaşlar 2 gündür bende hafif bir bayılma hissi var hele şuanda aşırı halsizlik ve o his var belimde de ağrı var niye kii
Tansiyon olabilir mi canım bir ölçtür istersen, geçmiş olsun

geçen gün tv izlerken tahinde kalsiyum olduğunu öğrendim, hamile kaldığımızdan beri süt yoğurt peynir yemeye çalıştığımız için bir süre sonra doğal olarak isteyerek yiyemiyoruz ve farklı tatlar arıyoruz, değişiklik olsun istersen tahinli yiyecekler de yiyebilirsin, hamileler için faydalıymış, ben aşırıya kaçmadan tahin pekmez karşımı yiyorum küçük bir dilim kepek ekmekle.seversen tavsiye ederim.
bayılıyorum tahinle pekmeze..bilmiyordum kalsiyum olduğunu yarın ilk işim almak olacak..süt çok içiyordum seviyordumda bigün içtiğim gibi çıkardım o günden sonra içemiyorum zorla belki.

Back
X