- 14 Mayıs 2014
- 404
- 451
- 78
şeker yüklemesi kaçıncı haftada yapılıyor?
http://www.jinekolojivegebelik.com/2007/09/ekerli-su-testi-glukoz-ykleme-testleri.html
http://www.tjod.org/gebelerde-seker-yukleme-testi-ve-onemi/
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şeker yüklemesi kaçıncı haftada yapılıyor?
24-28 arası galıba canımşeker yüklemesi kaçıncı haftada yapılıyor?
24-28 arası galıba canım
canım ne kadar fazla koyuyorlar üzerineSağol canım amin inşallah 35 o. Biraz daha fazlaydı ama ben çiçek işlemelerine pek meraklıyımdır :)
Kızlar tel.imin şarjı bitti doktordan sonra,,yazamadım,çok şükür bebeğim iyi,oğlumuz olucakmış,Allah kızı bana nasib etmedi,etraftaki yorumlar da doğru çıktı,hayırlı,sağlıklı olsun,kıza alıştırmışım biraz kendimi,oğlum beni affetsin,tutamadım çıkınca kendimi,aslında erkek olacağını sanki biliyodum da kabullenmiyodum sanırım,,eşimde kızım die seviyodu,öğrenmemiz iyi oldu,13 haftalıkken göstermemişti,şimdi kesin,Hayırlısı böyleymiş,
Eki Görüntüle 1316583 Eki Görüntüle 1316590 Eki Görüntüle 1316592 Kızlar ben yine ciciler aldım dayanamadım ya![]()
gunaydın arkadaslar dun yenı dogum yapan arkadasımı zıyarete gıttım bebekle ılgılı bır cok sey konustuk sızlerede soylemek ıstedım istanbulda oturanlar ıcın ozellıkle emınonunde havuzlu han var orada her cesıt bebek esyaları varmıs ve cokta uygunmus arkadasım herseyını ordan almıs dısarıya gore baya bır uygun fıyatı hemde dıyor kendı cok arastırmalar yapmıs hamıleyken en son dıyor ordan aldım herseyı besıkten tutunda battanıye vs. aklınıza ne gelıyorsa sizlerdende ilgilenenler olursa dıye soylım dedım bende gıtcem kısmet olursa...
Gunaydin bugun 15+0olduk ruyamda bebegim dogmustu ve cok guzeldi ya guluyodu kucagimdaydi
Canım inşallah hayırlısıyla giidp geleceksen ve çok güzel haberlerin olacak. Bak kanaman falan da yok tadını çıkar bugünün :)
Geçmiş olsun öğretmenmisiniz siz de?
Haklısın canım öyle bitane aldım giysin diye ilk kalın tulumu diğeri de çok ince zaten ntavsiyelerini dikkate alıcam sağol sence kaçtane 0-3 tulum almalıyım
Ben de senden duyuyorum ve çok mutlu oldum sağol tahin pekmeze bayılırım ben :)
sağol canım çok faydalı bilgi oldu bu gerçekten yüksek olan şeyleri daha çok tüketmeye çalışırım..çok haklsıın bünyemiz alışkın değil hergün süt içmeye ve yumurta yemeye ağır geliyor..aşırıya kaçamam ben zaten sanki iyice şişmeye başladım benhttp://www.jinekoloji.net/kalsiyum.htm
geçmiş olsun canım, bende süt içtiğimde her gün bu çıkarmayla karşılaşyorum ama işte bunlar alışkanlıkla ilgili, hamile kaldığımızda içmeye veya daha sağlıklı beslenmeye başlıyoruz -ben öyleydim- , daha önceden sabahları yada her gün süt içmezdim şimdi bir den her sabah yüklenince mide alamıyor bir de hamilelik olarak da bi tiksinti geldiği de oluyor, ama dediğim gibi tahin pekmez için aşırıya kaçmamak gerekir,her şeyin fazlası zarar :)
gunaydın kızlar opüldünüzzzzz
yarın randevum varrrr cokkkk heyecanlıyımm ınsallah mutlu mutlu donerım. ve cınsıyetını ogrenırsem doktor donusunde ılk alısverısını yapıcam ınsallah. cok almıcam , sadece ılk olucak heyecanlıyımmmmm
Buende dayanamayip aldim kalin seyler o yuzden dedim. Yeni dogum yapan arkadasim ilk aylarda tulum onermedi. Citcitli body giydirip. Alt ust ayri giydirilen zibin takimlari al dedi. Emzirdikten sonra kusma olabiliyormus az az. Komple tulumu degistirmektense ustunu degistirmek daha pratikmis. 5 tulum 5 zibin takimi yeter herhalde.
Umarım değildir ama dün çlçtüm normalde 9 a5 ya da 10 a6çıkar biraz yüksek çıktı sanki
canım ne kadar fazla koyuyorlar üzerinekeşke bilseydim ben sana burdan kargoyla gönderirdim 20 tl aynı ürün
ben biraz şanslıyım bebek kıyafetleri diken iş yerinde çalışıyorum oda burda dikiliyo
günaydın güzel anneler ve bebiş erkek ve kızlar
hayırlısı olsun canım sağlıklı olsun da bence cinsiyetin hiçççç önemi yok
ay harikalaaaarrrr bende geçen cumartesi aldım 5li body resmini yüklerim birazdan dayanamıcam ama çok tatlılar o ortadaki çiçekliyi yemek istiyorum içinde kızımı bile hayal ettim
oo süper oldu ben ocak-şubat gibi gitmek bir göz gezdirmek istiyordum eminönünü iyi oldu havuzlu hanı da bulurum bari
canım ben artık piskopata bağladım uyanıkken kızım karnımda ama uyuyunca hep kızımla buluşuyoruz bu akşam yine gördüm yani her akşam görüyorum artık çok tatlıydı biraz büyümüştü 6 aylık gibiydi offfff![]()
Günaydın canım kaç gündür yoruluyosun bugün keyif yap bence çıkma yataktan :)günaydın kızlar..bebişin hareketlerini ne zaman hissetcez ya 25 haftalık arkadaşım var böyle akvaryumdan balık kayar gibi oluyo diyor.ya ne hos de mi...hissetsek dahada güzel olcak bnce.bende 2 gündür yorgunum çok... işe git eve gel akşam çaya misafir geliyo iki gündür..onları topla yat sabah ütü yap evi topla yorgunum...hiç yataktan kalkasım gelmiyo
bursa canımHayırlı haberlerle gel canım inşallah belli olur ve bebişin iyidir.
Bunlar misafirlik teyzesiolabilir bende araştırayım ozaman canım mantıklı yani sağol :)
Bence normal çkmş benim 12 8 çıkıyor hala ama evde ölçtüm doğru olmuyormuş ev aletindeki
Ya nerede oturuyosun sen :) aynen çok koymuşlar canım napalım sağlık olsun
Evet canım ben de görmek istiyorum sizinkileri :) ben ilk defa aldım öncekiler hediyeydi hep alınca çok mutlu oldum :)
aynen canım elinde olmuyo insanın.. ayy heyecanlandım şimdibundan sonra daha dikkatli olucam canım elimde olmuyor bazen...sende bebişini görmeye gidiyomuşşun..inşALLAH gösterir canım kız gebi geldi banada![]()
hataydayım kuzumm kızsa eğer bi elbise beğenmiştim onu alıcaam hemen :) 3te tatlım randevummİstanbuldaysan kaynarcadan aldım kisağol canım bu arada kaçta randevun çok merak eriyorum seninkini de :)
amin canımm Allh herkese eli ayağı düzgün hayırlı evlat nasip etsin..Öncelikle Allah gönlüne versin, en önemli sağlıklı ve sıhhatli sonra da hayırlı evlat olması tabii.
Bizimki espirisi![]()
inşallah canımm göstermicek diye de korkuyorum..ccanım ınsallah hemencık gosterır Allah gonlune gore versın
göster bize annesiiibende başta kız hissettiğim için ona göre kıyafet almıştım bi tane aldım bayılırsınız teyzeleri..![]()
mantıklıYok canım kurumsal bir şirkette çalışıyorum ama inan iş yerinde sürekli uykum geliyor aklımdan evlilik tazminatını al çık işten diyorum
ayy bu çok tatlı birşey yaa nereden aldın bakemteyzoslar..Eki Görüntüle 1317530
AahahahahaaaaO pipi pedlerini kafaya çok takmıştım ama zararsız olan bir gücü silaha çevirmek istemedim :)
günaydın güzel anneler ve bebiş erkek ve kızlar
hayırlısı olsun canım sağlıklı olsun da bence cinsiyetin hiçççç önemi yok
ay harikalaaaarrrr bende geçen cumartesi aldım 5li body resmini yüklerim birazdan dayanamıcam ama çok tatlılar o ortadaki çiçekliyi yemek istiyorum içinde kızımı bile hayal ettim
oo süper oldu ben ocak-şubat gibi gitmek bir göz gezdirmek istiyordum eminönünü iyi oldu havuzlu hanı da bulurum bari
canım ben artık piskopata bağladım uyanıkken kızım karnımda ama uyuyunca hep kızımla buluşuyoruz bu akşam yine gördüm yani her akşam görüyorum artık çok tatlıydı biraz büyümüştü 6 aylık gibiydi offfff![]()