• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
amin canım benim işte bizde ocak ayında başlarsak 5 bitmiş olacak o zamanlar tam alışveriş zamanı hem ağırlaşmayacağız iyice hemde eksikleri anca tamamlarız
aynen eşimde öyle düşünüyor, bende çok fazla bebek mağazalarını gezmek istemiyorum, tutamam kendimi diye.

Eki Görüntüle 1317563 Buda bizim kizima aldigimiz bodycikler
Ay çok tatlılar haftasonu ben de bi takım alıcam böyle bir de yarım kollu.

Kızlar aldığımız yerleri de yazsak bebeklerin cicilerinin?

Eski bir çeyiz topikçisi olarak böyle bir önerim var. Beğenenlere fikir olur? Hatta biz fiyat da yazardık. İsteyen fiyat da yazsın çok yardımı oluyor okuyanlara

Ben sanırım cinsiyeti belli olduktan sonra bir süre daha bir şey almayacağım. Hevesleniyorum çok; ama şu sıkıntımız bi geçsin bebeğimin dogumu kesinleşsin öyle alıcam. Çünkü artık rüyalarıma girdi, rüyalarımda bebeğımı kaybediyorum. Bu yüzdende hevesle bişi almak istemiyorum üzülmemek için.

Ama saglıkla bi dogacagı kesinleşsin her bi şeyy alıcam minigimee :D

Eski bir çeyiz topikçisi olarak böyle bir önerim var. Beğenenlere fikir olur? Hatta biz fiyat da yazardık. İsteyen fiyat da yazsın çok yardımı oluyor okuyanlara
Aynen eski Çeyiz topikçisi olarak oönerim 2015 Mayıs annelerinin bebeklerine aldığı ciciler die bir başlık açıp orda detaylı toplamak

Ay olamaz ama bayildim ben buna:)) ben gri delisiyimdir zaten tam benim tarzim bir cici bu..kizlar harikasiniz ya, kiyafet alma hevesim hic yoktu ama sayesinizde istahim kabariyor..gule gule giydir ins canim, sende toist cim
teşekkür ederiz canım..benim oğlum olacak ama yinede özendim aldım

ben uzun kollu aldım mayısta olacaklar sıcak olmaz havalar uzun kollu giydirmekte fayda var
ebebek mağazasından aldım canım 50 tlye ben

Eki Görüntüle 1317563 Buda bizim kizima aldigimiz bodycikler
Çok güzeller ya yerim ben onları içinde minicik kolları olacak :)

ay ay ay çok süslüler yahu , sağlıkla giysin inşallah :) Çok güzel giyinmeyin oğluma alırım sizi :p

Taliplere kapımız açık :-p sağol canım amin

Haaahhahhh çok güldüm ya, tam kaynana:KK53:

Güzel giydirelim en iyisi :-p

Ay olamaz ama bayildim ben buna:)) ben gri delisiyimdir zaten tam benim tarzim bir cici bu..kizlar harikasiniz ya, kiyafet alma hevesim hic yoktu ama sayesinizde istahim kabariyor..gule gule giydir ins canim, sende toist cim

Sağol canım amiiin inşallah :-)

Şapka ellikler zıbınlar hepsi takım formalı bir ara bakın canım gerçekten çok şirinler :))

Olur canım bakıcam aklımda :)

Ayyy yerim ben onu :):) Ben hissedemiyorum daha :) Dün gece nöbette bi kaç tansiyon ölçtüm, sonra da odama geçip steteskopla karnımı dinledim ama ses yok :):) Tembel heralde hareket sesi gelmiyordu çok :) Teyzesi yesin onun minnak ayacıklarını :*
bende artık hissetmek istiyorum yaa,neden hissedemiyoruz daha.Gerçi sen 17. haftada başlamamışsın benim daha beklemem lazım heralde:KK51::KK34:

gunaydın kızlar opüldünüzzzzz
yarın randevum varrrr cokkkk heyecanlıyımm ınsallah mutlu mutlu donerım. ve cınsıyetını ogrenırsem doktor donusunde ılk alısverısını yapıcam ınsallah. cok almıcam , sadece ılk olucak heyecanlıyımmmmm
Canim hayirlisi olsun seninde kizin olcak icime doguyor ama sonra demedi deme:-)

kızlar benım yıgenımden kalan gıyılmemıs yada az gıyılmış kıyafetler var. oyle oluncada ne alacagımı şaşırıyorum. mesela kendınden patıklı 12 alt.. alttan çıtçıtlı 8 badı .. uzun kollu tulum 10 adet .. bır suru eldıven bere önluk . 2 det battanıye.
sevgılı kayın valıdecıgımde havlu almıs alt acma almıs bıde bır adet hastane cıkısı almıs
bunun harıcınde ne alınırkı aklıma gelmıo bılmeyınce.

Back
X