• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kizlar bende buhar makinasi arayisindayim ayni sekilde gece tikaniorum surekli cunku...hangi marka aldiniz bide sicak buharmi soguk buharmi

ben de buhar makinası alacağım. e bebekte chicconunki 100 liraydı en hoşuma giden o oldu. kullanan var mı aranızda? hava çok kuru zaten bir de bende alerjik bronşit çıktı geceleri nefes alamıyorum :110:

Gitmeyi dusunuyordum aslında canım ama plasenta asagida ve önünü kapatiyor diyince bişey diyemedim haftaya düşünüyorum başka bir Dr a gitmeyi
Bemce git canım hem plasenta için fikrini alırsın hemde cinsiyet tahmini. Burdaki arkadaşlar ilk zamanlar aşağıda olması sorun olmuyor demişti yanlış okuduysam tabi yüne önlemini al sen zamanla çıkıyormuş yukarıya :)

Evet cnm ilk çocuğum,,şimdi daha İyiyim çok şükür,,beni anlamana sevindim,tabi ki bebeğim benim canımdan parçam,herşeyden herkesten çok severim ben onu,,senelerdir bi hayalim vardı,olmadı olsun,,Allah böyle uygun görmüş,çok şükür sağlıklı,bu arada o söylediğini ben yazmıştım burda:)daha çok sevinmem lazım benim biliyorum:)
Aa demek senden görmüşüm çok hoşuma gitmişti ya nasıl bir tevekkül :)
Haklısın hayaller birikmişler oluyor ama kayınvalidem hep derki tohumlarınız çalışıyor üzülmeyin. Benim kanamam vardı ozaman çok rahatlarmıştı beni bu cümle. Darısı ikincisine canım bak daha ilk çocukmuş vardır bir hayır ki sen zaten bunları biliyorsun :) hepsi bizim canımız bence bi oarça kıyafet al en azından bir tulum nasıl alışıyorsun hemen görmelisin. Ben o koyafetleri gördükçe eminim farklı bir hormon salgılanıyor bende sanırım annelik hormonu :-p

Erkek bebekleri olacaklara tavsiyem pipi pedlerden alsınlar çünkü uzun bi süre altını her açtığınızda çiş yaparlar o minik pipinin ne kadar kıvrılıp nerelere attırabileceğini tahmin bile edemezsiniz her seferinde tek elinizle pipiye çadır yapsanız da bi ara unutup elinizi çektiğiniz an :KK70:çok acı tecrübeler yaşadım çooook
Ayy çok güldüm canım yaa pipi pedi mii ilk defa duydum :) pipili olursa ben de alayım çok iyi fikir :)

Kızlar tel.imin şarjı bitti doktordan sonra,,yazamadım,çok şükür bebeğim iyi,oğlumuz olucakmış,Allah kızı bana nasib etmedi,etraftaki yorumlar da doğru çıktı,hayırlı,sağlıklı olsun,kıza alıştırmışım biraz kendimi,oğlum beni affetsin,tutamadım çıkınca kendimi,aslında erkek olacağını sanki biliyodum da kabullenmiyodum sanırım,,eşimde kızım die seviyodu,öğrenmemiz iyi oldu,13 haftalıkken göstermemişti,şimdi kesin,Hayırlısı böyleymiş,
Canım hayirli olsun gözün aydın çok sevindim ogrenmene. Seninle aynıydık biz ben de hep kız hissediyorum, benim eşim de kızım diye seviyor kızsam da laftan anlamiyor. Sonumuz da senle aynı olmasın. Hiç şaşırmam.

Hahaha anasına benzicek sanırım canım sağolasın sende öğreneceksin inşallah en kısa zamanda ve alacaksın cicilerini :)
Ayy inşallah kuzucum yaa ne güzel şeyler var içim gidiyo da alamıyorum işte özellikle de kız kiyafetleri cok seker. Ins haftaya öğrenirim yaa :(

Kızlar selam bugün kontrolüm vardı 3 lü test yaptırdım...O kadar çok sayfa olmuş ki yorumların hepsini okuyamadım..Bizimki hiiç hareket etmedi sadece bi el salladı hadi gidin de uyumaya devam edeyim der gibiydi.

Ben de bebeğin hareketlerini hissedemiyorum ama doktorum bunun çok normal olduğunu ve 20.haftadan sonra eğer hissetmessem sorun olduğunu soyledi.

Bu arada bizim bebek 16+3 boyu da 12 cm çıktı etrafta 15 cm 17 cm duyuyorum sizin değerleriniz nedir?Baştan popoya mı ölçüyor doktorunuz yoksa bacakları da dahil ediyor mu ölçüme?​
Merhaba, ulutrason kağıdınızdaki FL değerini 7 ile çarpın çıkan sonuç mm olarak boyunu verecektir

Ayy inşallah kuzucum yaa ne güzel şeyler var içim gidiyo da alamıyorum işte özellikle de kız kiyafetleri cok seker. Ins haftaya öğrenirim yaa :KK43:
Sende burun temzleyicisi falan almşsn canım onlarda önemli :) ayrıca ben baktım biraz erkeklere de çok güzel şeyler var inan artık üretim had safhada :) trendyolda bir erkek uyku tulumları vardı ayyy Allahım dedim çok tatlıydı :)

Sende burun temzleyicisi falan almşsn canım onlarda önemli :) ayrıca ben baktım biraz erkeklere de çok güzel şeyler var inan artık üretim had safhada :) trendyolda bir erkek uyku tulumları vardı ayyy Allahım dedim çok tatlıydı :)
Evet canim dün aldım onu. Daha öncesinden de bikac oyuncak dişlik tirnak makası bide biberon emzik aldım hepsi de sarı :) bu gidisle herseyi sarı olacak. Oysa kızsa pembe almak isterdim. Bi de kızım diye sevmek istiyorum Elif Melis olacak adına da karar verdik. Eşim cok alıştırdi kendini eğer kız değilse haksizli

Evet canim dün aldım onu. Daha öncesinden de bikac oyuncak dişlik tirnak makası bide biberon emzik aldım hepsi de sarı :) bu gidisle herseyi sarı olacak. Oysa kızsa pembe almak isterdim. Bi de kızım diye sevmek istiyorum Elif Melis olacak adına da karar verdik. Eşim cok alıştırdi kendini eğer kız değilse haksizli
Haksızlık ediyoruz. Bu yüzden de içim rahat değil. Hayırlısıyla öğrenseydik en azından ona göre severdik

Kizlar daha çok erken ama facede gördüm paylaşmak istedim sizle

Eklentiler

• IMG_10269702300984.webp
    IMG_10269702300984.webp
    39,2 KB · Görüntüleme: 118
Haksızlık ediyoruz. Bu yüzden de içim rahat değil. Hayırlısıyla öğrenseydik en azından ona göre severdik
Canım haksızlık olmazda , siz alistiriyorsunuz kendinizi.erkek derse tuhaf olacaksınız . Inşallah bende cumartesi öğrenirim öf of özledim meleğim i

Bemce git canım hem plasenta için fikrini alırsın hemde cinsiyet tahmini. Burdaki arkadaşlar ilk zamanlar aşağıda olması sorun olmuyor demişti yanlış okuduysam tabi yüne önlemini al sen zamanla çıkıyormuş yukarıya :)
Bende sordum dr a zamanla cikmazmi yukari ama hayir dedi cok dikkat etmelisin zorlayici birsey yapma dedi takip edicez.ama yinede baska bi dr a danisicam

Back
X