• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Haksızlık ediyoruz. Bu yüzden de içim rahat değil. Hayırlısıyla öğrenseydik en azından ona göre severdik

Vardır bir hayır canım bi ay sonra en geç gösterecek kaçısı yok :-p haksızlık değik canım sonuçta sizin hissettiğiniz bu ama erkek olursa da yine aynı sevecekseniz eğer daha az sevseydiniz haksızlık olurdu ama zamanla iyiki diyeceksin belki de. İçin rahat olsun inan en güzelini öğreneeksin inşallah :)

Bende sordum dr a zamanla cikmazmi yukari ama hayir dedi cok dikkat etmelisin zorlayici birsey yapma dedi takip edicez.ama yinede baska bi dr a danisicam

Doktor daha iyi bilir tabi ki canım ozaman sende önlemini almışsındır zaten Allahın izniyle güzelce büyür karnında. Neden oluyor acaba bu aşağıda olma mevzusu

Oy oy cok guzel . inşallah güzel günler de giyer kuzucuk

Sağol teyzesi inşallah giydirmek de nasip olur. Neden almadığımı alınca anladım. İnsan daha çok bağlanıyor Allah korusun birşey olsa çok daha fgazla üzülür insan

Merhaba canım,benim de arası az, oğlum 2 yaşını yeni dolduracak.olmaz sanırım.Neyse sağlıklı olsunlar da gerisi mühim değil.ilkinde çok direndim normal olsun diye ama olmadı.Fazla ısrarcı olmamayı öğrendim o gün.Seninkini de Allah korumuş çok şükür. Allah kimseye yaşatmasın o anları.
Cumartesi inşallah cinsiyetini öğrencez bakalım.siz öğrendiniz mi?
Günaydın canım bizde Cumartesi öğreneceğiz inşallah saat 9 da randevumuz. Siz saat kaçta gideceksiniz.

Berem bu arada kusura bakma geç cevap yazıyorum. Eşimi bekliyorum. O gelincede yemek çay derken sonrada kızı uyutmaya gidiyorum. Bende uyuyorum. Çok uykum geliyor sürekliya anlamadım. Doğum tarihlerimizde aynurmuş. Cinsiyet tahmini yaptımı sana Nur hanım.

gunaydın arkadaslar dun yenı dogum yapan arkadasımı zıyarete gıttım bebekle ılgılı bır cok sey konustuk sızlerede soylemek ıstedım istanbulda oturanlar ıcın ozellıkle emınonunde havuzlu han var orada her cesıt bebek esyaları varmıs ve cokta uygunmus arkadasım herseyını ordan almıs dısarıya gore baya bır uygun fıyatı hemde dıyor kendı cok arastırmalar yapmıs hamıleyken en son dıyor ordan aldım herseyı besıkten tutunda battanıye vs. aklınıza ne gelıyorsa sizlerdende ilgilenenler olursa dıye soylım dedım bende gıtcem kısmet olursa...

Günaydın arkadaşlar 2 gündür bende hafif bir bayılma hissi var hele şuanda aşırı halsizlik ve o his var belimde de ağrı var niye kii

L latifenur normal doğum mu düşünüyorsunuz nerede oturuyorsunuz facede ssvd diye bir grup var orada doktor lidtesi var ayrıca ssvd için arasının 2 yıl olması yeterli .Öncelikle hayırlısı olsun ama çok kişi sezeryanden sonra normal yapıyor imkansız değil
Günaydın canım evet normal doğum düşünüyorum ama aksaraydaki drlar olmaz diyor. Aksaray'a yakın hangi şehirde Dr varki acaba bayan benim face yok ve pek anlamıyorumda yardımcı olursan sevinirim normal doğumuda çok istiyorum.

Kizlar bende buhar makinasi arayisindayim ayni sekilde gece tikaniorum surekli cunku...hangi marka aldiniz bide sicak buharmi soguk buharmi

soğuk üfleyen buhar makinası almıştık,sinbo nun 50 liralıklarından aldık, öyle çok iyi bişey almadık, yakın bir arkadaşım çok iyi almayın bozulabiliyor demişti, fiyatlarına bakıncada ekonomikte gelmişti.

Günaydın canım evet normal doğum düşünüyorum ama aksaraydaki drlar olmaz diyor. Aksaray'a yakın hangi şehirde Dr varki acaba bayan benim face yok ve pek anlamıyorumda yardımcı olursan sevinirim normal doğumuda çok istiyorum.
Bakayım canım İki doğum arası ne kadar olacak.

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: ben yandim oyleyse, cok sagol canim hic aklima gelmemisti bak bu :KK70::KK70: guldurdun beni valla
hem de ne yandın sen canım iki tane var kaçışın yok pipi pedi bile kurtramaz seni :KK45:
Biz bu gidişle cinsiyet filan ogrenemicez :KK43:dün 17 haftalik dedi Dr ama malesef plasenta dan dolayi göremiyorum dedi Dr. En son bu gidişle ben öğrenilen bakalım inş sağlıklı hayırlı şekilde olurda
canım kaçamak yap başka doktora :)

Allahımmmmmm Alllahımm yerim ben bunları yaaaaaaaaaaa ben de istiyom kız bebek :63::nazar::KK15:

Günaydınnnnnnnn güzel anneler.. çok mutlu uyandımm çünkü bugünn doktor kaçamağı yapıp bebişimi tekrar göreceeemmmm.. vee cinsiyet öğrenicemm inşallahh çoooookkk heyecanlıyım :KK76::KK76:
günaydın, hadi bakalım güzel güzel haberlerle gel bize:nazar:
bence senin oğluşun olabilir gibime geliyor ariver:KK66:

Back
X