2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Benim doktorum biraz tuhaf canım ya değiştirme şansım da yok gittiğim hastanenin en iyi doktoru güya, Hastane değiştiriyim desem ilçedeyim malesef... Napalım artık hayırlısı olsun, maşallah doktorun ilgiliymiş demekki
ben de bu doktoru bulana kadar neler çektim. 3-4 doktor gezdim nerdeyse.. bundan memnunum çok şükür ama ben de ilçedeyim. doğumu istanbulda yapsam mı diye düşünüyorum. senin hastanede yoğun bakım ünitesi var mı

Kızlar herkese iyi akşamlar yarın kontrolümüz var bakalım büyümüş mü oğluşum her kontrol ayrı bir heyecan hayırlı haberlerle döneriz inşallah tek korkum erken doğum bizim oğlan kasıklarımda hep umarım vaktinden önce gelmez hepinizi öpüyorum anneler

benim oğluşta genelde kasıkta cnm ya korkuyorum bu yüzden ama normal diyorlar aslında doktoruna benim içinde yinede sormalısın bence :) hayırlı haberler alırsın inşallah

evet canım o. sen de mi kullanıyosun?

evet cnm rahim kaslarını güçlendirdiği için bebeğin içerde kalma süresini uzatır 32. haftaya kadar kullan dedi banada hakkımızda hayırlısııııııı

, post: 39679243, member: 636409"] merhabahayatt merhabahayatt canım mersinde olan benim :) Ortadoğu hastanesinde Arzu Doruk benim doktorum. Sen hangisinde doğum yapacaksın. Ben geçenlerde sordum normal doğum 850 TL benim gittiğim hastanede

Ben aslında urfadayim„ doğum için annemlerin yanina gideceğim , mersinde oldugumda yenişehir hastanesinde pinar aksoya gitmiştim orda yaomayi düşünüyorum, henüz ücret bilmiyorum, benim biraz zorunlu sezeryan olma ihtimalim var basur ve yirtilma oldu bende, genel cerrahta sicak bakmadi, buradaki doktorumda normal doğum oner miyor, kafam karisik

Ben aslinda

herkes sancı gelince su gelince duşa gir iyi oluyo diyo senin dediğn gibi ama ayyy ben o korkuyla bi de duşa gircem haa :-) hayatta giremem büyük konşmaym da panik olurm hemen. canım ben de normal istiyorm bakalm olursa tabi inş normal olur sennki de ama olmazsa da napalım sağlklıca kucağımza alalım yeterki. hayırlısı
Gusül abdesti alıp gitmek iyiymis canım ilık su da doğumu kolaylaştıriyormuş

Ben aslında urfadayim„ doğum için annemlerin yanina gideceğim , mersinde oldugumda yenişehir hastanesinde pinar aksoya gitmiştim orda yaomayi düşünüyorum, henüz ücret bilmiyorum, benim biraz zorunlu sezeryan olma ihtimalim var basur ve yirtilma oldu bende, genel cerrahta sicak bakmadi, buradaki doktorumda normal doğum oner miyor, kafam karisik
Normal doğum riskliyse olma zaten canım. Önemli olan bebeğin ve senin sağlığın tabi ki. Yenişehir hastanesinin fiyatlarının daha uygun olduğunu duymuştum ben de. Hakkımızda hayırlısı olsun :)

Kızlar bu su gelme olayı benim kafamı karıştırdı :KK64:siz su geldikten 4-5 saat sonra doğum başladığını söylemişsiniz ben suyum geldikten 10dk sonra doğurdum :KK46:bende ilk önce açılma başladı en son suyum geldio_O bi tuhaflık mı var bende yoksa erken doğurduğum için mi öyle oldu anlamadım ki:KK64:

Uzun bir aradan sonra tüm Mayıs annişlerine merhabalar:KK68: Allah hepimize yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah:KK46::KK46: Bugün Kıjımın tüm kıyafetlerini yıkadım ütüledim.. Allah giydirmeyi kısmet eder inşallah.. Sizlerle geçen hafta epey emek vererek hazırladığım b.a.b.y s.h.o.w.e.r'ımdan bir kaç foto paylaşmak istiyorum bakalım beğenecek misiniz:KK74: Yorumlarınızı bekliyorum..

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 125
  • image.webp
    image.webp
    40,2 KB · Görüntüleme: 125
  • image.webp
    image.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 116
  • image.webp
    image.webp
    34 KB · Görüntüleme: 128

Ben aslinda
Canim bende urfadayim hangi hastane hangi doktora gidiyorsun bende acaba memlekete mi gitsem doğum için diyorum kararsızım..

Normal doğum riskliyse olma zaten canım. Önemli olan bebeğin ve senin sağlığın tabi ki. Yenişehir hastanesinin fiyatlarının daha uygun olduğunu duymuştum ben de. Hakkımızda hayırlısı olsun :)

Artik bende saglikla alalim kucagimiza normalsezeryan fark etmez diyorum,ben tiroit hastasiyim pinar hanim basindan beri ara ara da olsa kontrollerini yaptigin için ona gitmeyi düşünüyorum, dediğin gibi hakkimizda hayirlisi olsun,

Uzun bir aradan sonra tüm Mayıs annişlerine merhabalar:KK68: Allah hepimize yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah:KK46::KK46: Bugün Kıjımın tüm kıyafetlerini yıkadım ütüledim.. Allah giydirmeyi kısmet eder inşallah.. Sizlerle geçen hafta epey emek vererek hazırladığım b.a.b.y s.h.o.w.e.r'ımdan bir kaç foto paylaşmak istiyorum bakalım beğenecek misiniz:KK74: Yorumlarınızı bekliyorum..
Çok güzel görünüyor,emeğine sağlık :) Ne güzel yıkama ütüleme işin de bitmiş :21::21: İnşallah sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza.

krbi post: 39680255 .!.:
Canim bende urfadayim hangi hastane hangi doktora gidiyorsun bende acaba memlekete mi gitsem doğum için diyorum kararsızım..

Canim ben bi kac doktor değiştirdin ,en son academia hastanesinde salih Zekiye gidiyorum , çok sakin rahat ve çok ilgili bir doktor, sartlaeimiz uysa kesinlikle bu doktora devam ederdim ama biz tayinci olduğumuz için şuan ailelerin yanimiza gelmeleri sorun olduğu için memlekete gitmeyi düşünüyorum ama tabiki 15 gün sonraki kontrolumuzde doktorunuzla konuşup duruma gore hareket edeceğiz, sen kime hangi hastaneye gidiyorsun

Çok güzel görünüyor,emeğine sağlık :) Ne güzel yıkama ütüleme işin de bitmiş :21::21: İnşallah sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza.
Teşekkür ederim :KK68:Âmin canım inşallah:anneadayı: yıkama ve ütüleme neredeyse tüm günümü aldı daha fazla ağırlaşmadan halledeyim dedim.. Kalça kemiği ağrılarım ve kasılmalarım çok fazla korkumdan hazırladım..

ben de bu doktoru bulana kadar neler çektim. 3-4 doktor gezdim nerdeyse.. bundan memnunum çok şükür ama ben de ilçedeyim. doğumu istanbulda yapsam mı diye düşünüyorum. senin hastanede yoğun bakım ünitesi var mı
Bilmiyorum kuzum hiç, vardır sanırım o_O hiç aklıma gelmemişti bu soru. Eğer doktorun iyiyse onunla yap doğumu canım, hiç tanımadığın bi doktorda doğum yapmakta zor olur gibi sanki

Hepsi çok şirin çok beğendim :) ellerine sağlık.. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız inşallah aldıklarımızı sağlıcakla hayırlısıyla giydirmek nasip olur :)

Kızlar bu su gelme olayı benim kafamı karıştırdı :KK64:siz su geldikten 4-5 saat sonra doğum başladığını söylemişsiniz ben suyum geldikten 10dk sonra doğurdum :KK46:bende ilk önce açılma başladı en son suyum geldio_O bi tuhaflık mı var bende yoksa erken doğurduğum için mi öyle oldu anlamadım ki:KK64:
Tuhaflik degil canım o değişiyor herkesin farklı. Kiminin dogum sirasinda gelir kiminin hic gelmez kimi de çok önceden gelir

8 saat çok fazla doktor mu dedi bunu canım. her bebeğin biyolojik saati olur mesela benm oğlum sabah 8-9.30 arası uyanır ve sürekli hareket eder öğlen akşam gece belli saatleri var bunları takip etmen gerek artık 28. haftayla birlikte doktorun bunu önermesi lazım. 8 saat çok fazla Allah hepimizden uzak etsin
5-10 dakikada bir gelen sancı da zaten doğum sancısı olur ondan sonra bunu nasıl önleyecek acaba
artı bişey bilen varsa yada benm yanlışım varsa düzeltin arkadaşlar
Canim gecen cuma benim oldu yalanci sancilarim. Hakkaten 5-10 dk'da bir gelebiliyor. Sadece surekli artan bir agri degil ve bazen 5 dk'da bazen 10 dk'da geliyor. Dogum sancilari baya duzenli geliyormus galiba

Bu arada Esim İstanbul ticaret odasında ise başladı orda özel saglik sigortasi yaptilar Acıbadem le anlasmasi warmis bende Bakırköy acibademe gitmeye karar werdim oraya giden warmi acaba ? Yarin ilk defa gidicem hangi dr.a gidicem bilmiyorum
Hamile kalmadan enAz 1 yıl önce sigorta olması yani onların müşterisi olman gerekiyor şu an sektörde hiç bir şirket hamile olan kişiye sigorta yapmaz kaldı ki yapsa gebelil teminatı pasif olur

Gebelil teminatın baktır özel sigorta harika birşey ama şirketler kurnaz benim 8 senedir var

çok teşekkür ederim kızlar :) daha güsgüzelleri sizin olsun inşallah :)

canım çok toz denedim ama en iyi tutan pastapartisepeti nden aldığım tozlardı. hem kendi sitesinde youtube da videosu var hatta sitenin. 2 ölçek tozu bi ölçek sıcak suyla karıştırıp içine esans ekleyip, silikon kalıplara döküyorsun, 30-60 dakka kuruması için bekliyorsun. sonrada çıkarıp istediğin gibi süslüyorsun :)
böyle sitelerde instagramda felan satılanlar çok pahalı ya. bir kilonun tozu 6-7 lira ve kalıba göre 20-25 tane çıkıyor. sadece süsleme kısmı uğraştırıcıydı benim için, çünkü kurdelaları tek tek diktim önce. sonra yapıştırdım düzgün dursun açılmasın diye.
en son da tülledik annemle :) son halide böyle oldu :)
ben pek emin değildim ama çok sevindim beğenmenize :)Eki Görüntüle 1434497
Bende sipariş vereyim çok güzelmiş yaptıkların canım bende hazır fiyonk lar var üstlerine inci yapıştırrım tül kese de çok şık olur

Esans almak zorunlumu koku için aldın demi

Back
X