2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bende bir aydır kulakta nabız atması duyuyorum doktora söyledim ugultu ve çınlama olursa gel dedi tansiyon sıkıntı olabilir dedi

Tansiyonumu sabah akşam ölçüyorum bende 11-7 civarında çıkıyor. Burun tıkanıklığıda çok yaşıyorum şuaralar ondanmı kaynaklanıyor anlamadım. Devam ederse kkb ye gidip baktıracağım bende. Belki bu aylarda olan normal bişeydir diye bir sormak istedim. Sağol cnm

Bana sezaryen demek için erken gibi geldi. Daha döner bence, hiç endişelenip kafana takma :) Peki doktorun sezaryen yanlısı mı normal doğum yanlısı mı, bu da fikir verebilir sana
teşekkürler :))) resmen cumartesiden beri karalar bağladım.. operatör doktor doktorum oyüzden sezeryan yanlısı normal doğum dedikçe hep bakarız diyodu... aslında doktorumdan çok memnunum ama bi arkadaşım da sırf bu yüzden son anda doktor değiştirdi bende öyle olsun istemiyorum..

merhaba kızlar inşallah bende 3 mayısda doğum yapıcam bu hafta kontrolüm wardı dr daha bebk dönmeye başlamamış böyle giderse sezaryen dedi... bende normal doğum yapmak istiyorum biraz endişelendim haliyle aslında 34. hafatya kadar dönüyomuş bebekler galiba ama sizlerde durum nasıl doktorlarınız bu konuda herhangi bişey söyledi mi acaba?

Bende 29.haftamdayım, geçen hafta doktor kontrolüm vardı bebeğimin başı yukarıda aykaları aşağıda. Bende başından beri bu şekilde taşıyorum, tekmeleri hep kasıklarımda. Doğum şekliyle ilgili birşey konuşmadık benim bebeğim iri bir bebek görünüyor abimizde öyleydi ama normal doğum yaptım ilk doğumumu. Bebekler son haftaya kadar dönebilir şimdiden belli olmaz canım. Bazı doktorlar normal doğuma pek sıcak bakmıyor ve gereksiz yere bu şekilde konuşabiliyorlar bence karar vermek için son ayı beklemek daha sağlıklı olur. Şimdiden canını sıma

Hayat öğretmen sen ve hamileysen gerçekten çok zor ya bagirdikca çocuğum zıpliyor ama dayanamıyorum bi öğrencim delirtecek beni off doğum iznim bi gelse bugün aglicaktim sinirden :( :( :(

@lilalila @asosyalmedya kızlar yardım...aynı acıdan ben de muzdaribim. .Ağrı değil acı. .tam sol gogsumun altı. .ortası. .hatta batisio bazen. .nedenmis peki.ben daha doktora soramadim da.cumartesi kontrol var o zaman sorcam..nasıl acıyor anlatamam

bu acı bende de var bence bu normal bısey baksana kac kısı yasıyor acıyı ben oyle dusunuyorum tek bende olmadıgını fark edınce ustunde bıle durmadan gecıyorum ama sen gıne de sor cnm

Tansiyonumu sabah akşam ölçüyorum bende 11-7 civarında çıkıyor. Burun tıkanıklığıda çok yaşıyorum şuaralar ondanmı kaynaklanıyor anlamadım. Devam ederse kkb ye gidip baktıracağım bende. Belki bu aylarda olan normal bişeydir diye bir sormak istedim. Sağol cnm
Sak8z cigneyerek cozdum ben:)

teşekkürler :))) resmen cumartesiden beri karalar bağladım.. operatör doktor doktorum oyüzden sezeryan yanlısı normal doğum dedikçe hep bakarız diyodu... aslında doktorumdan çok memnunum ama bi arkadaşım da sırf bu yüzden son anda doktor değiştirdi bende öyle olsun istemiyorum..

canım operatörlerle ne ilgisi var sezeryanın anlayamadım?neden öle bir kanı var ya da nerden geliyor?

Benim iş yerindeki el sanatları öğretmeni yapıyor, beğendiğin modeli gönder istersen fiyat sorayım, salı çarşamba cuma günleri geliyor bize :) Ben ona yaptıracağım :)

Evetkitle ameliyatı hem de baya büyük boyutlarda, korkma sakın ben 2 ameliyat olduğum için tedirginim, ama tontiş doktor amcamız, emzirince bunların hepsi küçülecek hatta kaybolacak dedi, içim rahat o yüzden :)

Ben de baktırmadım, baktırmayacağım da bi de ona stres olamam :):) Yukarda da yaptım açıklama zaten korkulacak bir durum yok demişti doktor amcamız :) Bu arada sadece biz değil herkes için geçerli doğum kontrol hapı çok zararlı!! yaşımız itibariyle zaten mamagrofiye giremeyiz, ultrason ideal :)

Maşallah 41 kere :):) Çok sevindim hadi gözün aydın, bi yük kalktı omzundan, 2 kiloluk bebeişin var ay ne heyecanlııı :)

çok geçmiş olsun ...benimkilerde büyüyünce ameliyat edecekti..tontiş doktor amcana güveniyoruz :) inşallah bebekler yeniler tüm vücudumuzuda kitle falan kalmaz...

ben hamilelik süresince kitlemle ilgili hiçbir kontrole gitmedim, ama önümüzdeki ay doktoruma danışırım, eğer bir gelişmem olursa burdan veya özelden msj atarım canımmm, @safakmeley de yazmış sorun olmazmış diye, ayrıca önceki doktorda bana sorun olmaz demişti inşallah bol bol sorun çıkmadan emziririzzz

haber bekliyorum ozaman ;) inşallahhhhhhhh ,nasip olursa 6 ay su bile vermeyi düşünmüyorum ...

bu acı bende de var bence bu normal bısey baksana kac kısı yasıyor acıyı ben oyle dusunuyorum tek bende olmadıgını fark edınce ustunde bıle durmadan gecıyorum ama sen gıne de sor cnm

kızlar benım göğüs kemiğimde ağrı değilde göğsümün altında gıdıklanma hissediyorum sizdede oluyor mu?

Back
X