2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar kontrolden çıktık mınnosumu gordum kıstık yapı tamamiyle kaybolmuş :21: Bebk 2 hafta ılerideymiş maşaAllah boyumuz 44 cm kilo 1980 gr masaAllah diyin tosunuma ama doktorumuz yediklerine dikkat et dedi 5 kilo almışım :KK70:
Canim gözünaydin maşallah oğluna. Acaba benim oğlusm da oldu mu o kadar cok merak ediyorum özledim de :( beş kilo toplamda mi aldın sen nasıl yani çok dedi

Maşallah! :nazar::nazar::nazar:
10 gün önde olması dogum için acaba bir şey degiştırırmıki?
Benimkide biraz önden gidiyor ama hiç Aklima gelmedi acaba, az buz bir farklılık oluyormu diye:KK49:
Yok canım genelde etkilemiyormuş. Baştan beri önde gidip son ay zamanını buluyorlarmış.

Kızlar kokulu tuvalet kağıdı kullanmamizda bir sakınca var mi.esimi o kadar uyarmama rağmen getirmis

merhaba arkadaşlar karın çatlağınız oldu mu.benim şu an deli gibi kaşınıyor karnım.krem sürdüm banamsın demiyor

Anladım canım sen ayakta kalmamaya çalış zaten dikkat ediyorsundur bişey olmaz inşallah.
Tmm ins.bisey sorcam canim bebisin kiyafetleri icin hangi deterjani kullandin dalinin var sivi birde dalan var toz olarak gordum

kızlar sag bobregım ve altı kalçaya yakın yere agrı gırdı kalktım yurudum yurudum sındım agrı gıttı orası sogudu.sankı bı tek orası acık kalmıs gıbı buz gıbı oldu. nedır sızce bu sımdı yaaaa :KK43:
Idrar yollarina dikkat et canim usutme bol sivi al

merhaba arkadaşlar karın çatlağınız oldu mu.benim şu an deli gibi kaşınıyor karnım.krem sürdüm banamsın demiyor
Catlaktan olduguna eminmisin ka
Kasintinin catlaktan olduguna eminmisin canim

yeni modellerimiz eklenmistir ilgilenenler konumu ziyarer edebilir:-)

Kızlar kokulu tuvalet kağıdı kullanmamizda bir sakınca var mi.esimi o kadar uyarmama rağmen getirmis

ilk aylarda bende eşim aldığı için kullanmak zorunda kalmıştım bi sıkıntısını yaşamadım cnm. Bünyen çok hassas ise ona bişey diyemem ama bişey olmaz diye düşünüyorum:KK64:

Iyi akşamlar annemler 2 ggündür takip edemiyorum sizi. Bugün oglus la randevumuz vardı. 30+5 iz ve 1700 grmiz. Boyumuzu unuttum ama. Haftaya çalışabilir raporu vercem dedi doktorum. 1 hafta rapor aldım evde dinlenicem inşallah. Öptüm sizleri

Oğluna maşallah Allahım esirgesin... Rabbim bu kiloları görmeyi bana da nasip etsin inşallah aminn deee :)))

Iyi akşamlar annemler 2 ggündür takip edemiyorum sizi. Bugün oglus la randevumuz vardı. 30+5 iz ve 1700 grmiz. Boyumuzu unuttum ama. Haftaya çalışabilir raporu vercem dedi doktorum. 1 hafta rapor aldım evde dinlenicem inşallah. Öptüm sizleri
Iyi akşamlarrr. Maşallah bebişine annesi dinlen bol bol bende haftaya doğum izni için rapor alıcam

ost: 39725420 .!.:
Iyi akşamlarrr. Maşallah bebişine annesi dinlen bol bol bende haftaya doğum izni için rapor alıcam
Annelik izinden önce rapor alayım dinlenirim dedim ama 1 hafta kalmış. Ben anlamadım 2 hafta var biliyordum :/

Back
X