2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
="aycbebeğini post8833, member: 498410"]kızlar canınız çekmesin ama benim canım sütlü irmik helvası istiyor güzel bi tarifi olan var mı denenmiş onaylanmış nettekilere güvenemedim ben :KK43: bu arada sevgili kocama 9:30 da surda satılıyor dedim gidip almadı düşünebiliyormusunuz böyleöküz böyle anlayışsız böyle aptal bi kocam var nasıl ağlattı nasıl içime battı anlatamam :KK61:[/QUOTE]
Uzulme Cnm bebegini dusun.erkkler bizim gibi ince dusunemiyo bazen

Kızlar tarifi yazdım ama canı çeken olursa yapsın diye çok kolay en azından evde malzeme varsa fındık fıstık cevizle de oluyor

Kızlar ben tekneleri vede surtunmeleri sadece üst tarafta hissediyorum .göğsümun hemen altında. Acaba ayaklarkmi yaaa. Başı asagidami acaba.

Kızlar ben tekneleri vede surtunmeleri sadece üst tarafta hissediyorum .göğsümun hemen altında. Acaba ayaklarkmi yaaa. Başı asagidami acaba.
Olabilir canım doğum dan önce ki uygun pozisyon zaten baş aşağı olması benim hep başı aşağıda kasıklarıma öyle sert vursa yerimde duramazdim herhalde :-)

Benimde tekmeler gobek etrafinda gogus altinda dr donmus demisti seninkide dinmustur cubky kasiklarda tekme atardi hissederdin canim

Öyle az da olsa hissediyorum ama hiç alışkın değilim birden azalınca tedirgin oldum birde 2 aydır kontrole gitmiyorum doktorum hastaneden ayrılmış onun da etkisi var yoksa o kadar çok evhamlı bir insan değilim normalde :-(
Uzun süredir görmediğin için tedirginsin. Arkasini dönmüştür derinden geliyo o zaman hareketleri. Yani uzaktan gibi.

kızlar canınız çekmesin ama benim canım sütlü irmik helvası istiyor güzel bi tarifi olan var mı denenmiş onaylanmış nettekilere güvenemedim ben :KK43: bu arada sevgili kocama 9:30 da surda satılıyor dedim gidip almadı düşünebiliyormusunuz böyleöküz böyle anlayışsız böyle aptal bi kocam var nasıl ağlattı nasıl içime battı anlatamam :KK61:
Evde yap kendin canım üzülme. Markettekilerden de daha güzel olur. Ben netteki tariflere göre çok yaptim hepsi birinine benziyor zaten çok da güzel oluyor. Yap birine göre. Malzemeleri yari yariya az koy netteki tarifler çok oluyo. Su yerine süt kullan varsa.

Aynen kızçem başını totosunu sayayıp gerdiriyor karnımı habire :):) Bu arada arkasını dönüyor bazen, çoook derinden geliyor hareketler, sakın korkma tamam mı bazen 5-6 saat hissetmediğim oluyor, meraklanma arkadaşım :)
Kizçeni yesinlerr bizimkiler rahatina çok düşkün olacak heralde ;)

Bubarkadasimin dogum yapmadi beni etkiled kizlqr ya 7hafta wardi aramizda erken dogum yapmis 5hafta tedbiri elden birakmamak lazim daha almak gereken ne kadar cok sey war benim mevlut icin hediyelik hastane icin hediyrlik lohusa pijamasi bi takim war ama onu bana annemler almisti hamile bile degildim o zamanlar cok begenmistim pembe o da Allah icime dogdurtmus kizim olacagini anlamisim :-):-) bi takimda elbise sabahlik war ama normal buyuk beden aldim onu hemde 10tl ye bgun aldim ewde dogumdan snra giyerim yazin rahat olur diye sabahligi bile war tanidigim bi pijamaci cok uygun pijamalar onda haftaya lohusa pojamalari gelcekmis bakacam hafta gidecem camasir kendime almadim daha bi tane emzirme sutyeni aldim ama kilot falan almam lazim bi kac tane daha emzirme sutyeni alayim aklet falaj terlik alacam off cok var daha :(

Bubarkadasimin dogum yapmadi beni etkiled kizlqr ya 7hafta wardi aramizda erken dogum yapmis 5hafta tedbiri elden birakmamak lazim daha almak gereken ne kadar cok sey war benim mevlut icin hediyelik hastane icin hediyrlik lohusa pijamasi bi takim war ama onu bana annemler almisti hamile bile degildim o zamanlar cok begenmistim pembe o da Allah icime dogdurtmus kizim olacagini anlamisim :-):-) bi takimda elbise sabahlik war ama normal buyuk beden aldim onu hemde 10tl ye bgun aldim ewde dogumdan snra giyerim yazin rahat olur diye sabahligi bile war tanidigim bi pijamaci cok uygun pijamalar onda haftaya lohusa pojamalari gelcekmis bakacam hafta gidecem camasir kendime almadim daha bi tane emzirme sutyeni aldim ama kilot falan almam lazim bi kac tane daha emzirme sutyeni alayim aklet falaj terlik alacam off cok var daha :KK43:
Etkilenme kuzum ben de az önce etkilendim :) hepimizin hakkında hayırlısı olsun sağlıkla doğsunlar da gerisi önemli değil, alacaklarını da alırsın canım en fazla 2 gün sürer bunlar :) panik yapma sakin ol herşey olur inşallah.. Prensesini çook öpüyorum :KK15:

Yavrum ayağını kaldırma bende lavaboda başlıyorum ayaklarımi banyoda yıkıyorum.
Bide ben ayda yılda bi namaz kilayim dedim.cok zorlandım ya. Bacaklarim açık başımı koydum Göbegim arada falan. Zordu ya
kizlar sandalyeyle kilsak nasil olur?

Bende krem kullanmayi düşünüyorum ama bi arkadasima doktor 35. Haftadan önce bisey yapma göğüs uclarini uyarirsin o da doğumu tetikler demiş kararsiz kaldim, acaba siringa gibi biseyle zeytinyagi falan mi damkatsam diyorum elimifalan surmeden
canim pamukla zeytinyagi surebilirsin, elinse bastirip ivalamadiktan sonra bisey olacagini sanmiyorum ama, cok da bilmiyorum tabi :110:

E elf21 canim gecmis olsun bak, bisey yokmus cok sukur. bu arada kirk bir kere masallah, Allah'im sag saglim kucagina aldirsin insallah:)))

Back
X