2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ben cok stres yapıyorm oyle birini izlerken ya kendimde nası yaparm bilemiyorm cocugu birine verip kaçasım geliyo :)
bende öyle yaparım diyodum ama ogün kızı gördükten sonra acayip bi güç geldi şimdi olsa bende yaparım uyandırıp emzirmek için. hatt arakdaş bebek ağladıkça ben sana ben seni kaldırırım çıkınca em demedim mi diye kendi kendine söylenip duruyordu :KK70:

Arkadaşlar bebeğin önde gitmesine bu denli takmayun illa önde gidecek değil Benn süt içmiyorum günde 2 tane ara öğünde muz yiyorum sabah ve akşam gündüz ise ara öğün başka meyve oluyor ve 5ay boyunca kustum sadece muz ile bebek gelişti desem yeridir önde ama günü gününe de gitse sorun değil

Vesile olan arkadaşlara nasıl dua etsem azdır..
burda yazdıklarınız namazla ilgili yazıları okuduktan sonra kalktım duş girdim gusül aldım çıktım bi baktım tırnaklar ojeli tekrar onları sildim törpüledim bi daha girdim sonunda aldım abdestimi :-)(Şeytan yolumdan döndüremedi, gururluyum :KK71:namazımı kıldım, üstüne Yasinimi okudum aileme sevdiklerime oğluma dualarımı ettim.
Kendimi çok huzurlu hissediyorum nasıl sevaba girdiniz kim bilir Rabbim gönüllerinizden geçen tüm dileklerinizi kabul etsin...
Çok ama çok sevindim ne mutlu bizlere allah devamını getirmeni nasip etsin

1425388111799.webp Lohusa terlik ve tacim

Kıyamazsın nasıl vuracaksın ki :):):) Karnına nemlendiriciyle masaj yap biraz döner annesi :)

Aynen yahu, bize çekmiş minnak :)

Yerim senin ufaklığını, annesini gıdıklıyormuş yaramaz :)

Maşallah sizeeeee, kocaman olmuşsunuz :)
Evet canım kıyamam ki ben ona annesi kurban olsun yavruma :-)

Gunaydinlar:21:
Adet tarihine gore 19mayis dogum tarihi bebisimiz nerden baksam 15 gun ileri bugune kadar doktorun
soyledikleri toplamda
Ama 23 mayis dogum gorunuyor ultrasonda benimde kafam karistio_O
bebeğin gelişimine göremi değişiyor doğum tarihi bende şaşırdım.

bende de durum aynı, kiloyu ben alıyorum bebek 29 haftalıkken 1085 gr dı. doktorum 2,5-3 kilo arasında doğacak ve minyon bir bebek olacak demişti, kordondan beslenmesi de iyiymiş ama bebeğim kilo almıyor,11 kilo almışım toplam da, inşallah sağlıklı doğar, forumdan bi arkadaşın demesiyle Ayşe Öneri okuyorum orda da bebeğin doğduktan sonra kilo vereceğini okudum umarım çok zayıflamaz,ayrıca zayıf bebek kendini daha çabuk toparlar diyor annemler hayırlısı artık....

Canım kim ne derse dedin annelik işte bana da beslenmeyle alakalı değil dediler ama bence depolarla alakalı. Yoksa nerden alıyor bebk. Demekki onların depoları sağlam dedim. Sana tek tavsiyem zeytin canım. Günden 20 30 tane tuzsuz zeytin yiyorum ben doktorum bile şaşırdı nasıl besledin diye. Bir de bulabilirsen köy yumurtası. Bu ikisini dene. Ben inanıyorum ki ileri geçecek. Seni anlayabiliyorum 4 gün geriden geliyordu ama ben çok üzülüyordum.
Kızlar Merhaba biz bugün kizimi görmeye gittik yüzünü göstermedi kanala girmiş sırtını donmus 1100 gr 35 cm her şey yolunda dedi tam haftasında küçük değil di mi :)
Maşallah canım gayet iyi bence :)

Back
X