2015 Nisan Anneleri

Bu hafta kalp icin mi çağırdı canim seni Allah nasip ederse yarin keseyi gorcezzz

Canım valla şu yuzden gel demedi ama sanırım keseyi görduk bu haftada kalp atışlarını duyar yada görürüz inşallah.. Hadi sende minik keseni gör inşallah hayırlısı ile canım ya. Güzel haberler alalım inşallah

Aynı şeyi doktorum bana söyledi ve aynı etkiyi bendede yaratıyo bence cok fazla okumak herseyı kendıne yormaya sebep oluyo. Okudukca eyvah goguslerım ındı galıba acaba bebegım öldumu kalbı atmıyomu diye paranoyak olmaya başladım.

Aslında sabirsizim ama bir yandanda gitmişken herşeyi öğrenirim diye beklemek de istiyorum. Galiba bekleyecgim yoksa.kalp.atışı icin stres yapmak.istemiyorum.en azından şimdi degerim artıyor diye sevincim var :)

Benı doktorum hemen cagırmıstı ama gıttıgımdede bana bı yararı olmadı zaten :) içimide ferahlahmadı oyuzden bencede bekle en iyisi :)

İyi geceler güzel anneler :)endişesiz,pozitif ve huzurlu bir hafta olsun biz ve bebişlerimiz için:)yeni hamiş arkadaşlar gelmiş ne güzel hoş gelmiş sefa gelmişler

Canım çok haklısın insan hamileyken hormonlar tavan acayip etkileniyor...

Hiç merak etme Allaha emanet hersey çok güzel olacak:))

Amin amiiin insallah saglikla kucagimiza alalalimda. Bi arkadas cok iyi soylemis burdan dolayi panik atak olcam diye ama bende duramiyorum neler yasiyoruz takip etmeden saglikla evlatlarimiza kavusalimda topikce doguncaki sorunlara baslariz bu sefer Uyumuyo cok emiyo falaan cok hoos

Bende hissediyorum.aynı seyi ama sağda oluşunu hissediyorum sadece kalp atışı falan hissetmedim cnm
Kizlar bir seyvsoracagim Dr unuz dizede iliskiyi yasakladimi bana yadakladi zaten ogrendgmden beri girmiyorumda sizde benim gibi misiniz kacinci haftaya kadar yasak acaba benim için hava hoş ama erkekler icin öyle olmuyor
Bizede bisey demedi ilk hamileliğimdede yasaklamadı 9 aya kadar sıkıntı olmadı
Kızlar ailelere söylediniz mj? Soylemediyseniz kaçıncı haftada söylemeyi düşünüyorsunuz. Ben 8 haftayı bitirelim diyorum ne olur ne olmaz diye ama eşim sabirsiz
Eşim annem ve kızkardeşim biliyor digerlerine 1 haftaya sölicem bende
benim akşamları midem bulanıyor bu işte bir dariplik var ya normalde gündüz olmaz mıydı bu iş : D
Benimde akşam bulanmaya başladı sabahda devam.ediyor 2 gündür..

Merhaba iyi haftalar kızlar. Biraz tevekkül de fayda var.Alllah yazmışsa yavrumuza kavuşacağız , yazmadıy sa da elimizden gelen birsey yok.Allah yavrularımızı korusun esirgesin insallah.Bizi onlara onları bize bagislasin.birde gebeliği boyunca stresli olan annelerin çocuğu da huzursuz kolik gazlı bir bebek oluyor.benim kızım bir yıl gece boyunca ağlar di.kac doktor gördü kaç ilaç karabiber zeytinyağı rezene vb ise yaramadi

anneler gunaydın. benım de mıde bulantım basladı galıba dun geceden beri. simdide devam ediyo 1 bardak sut peynır ekmek zor yedım.gunde 1 haslanmıs yumurta yıyordum bugun adını duymak ıstemıyorum. su satırları yazarken bıle öğürme geliyo yumurta fıkrıne. mıdem bulanmıyo dıye nazar edenler oldu galıba. soleyın bakalım hangınızzzz

Aynen katılıyorum. Benim kızında aynı şekilde huzursuzluk, kolik, gece nöbeti, gaz sancısı hepsini yaşadı. Sırf benim hamilelik stresim yüzünden. Çünkü 9 ayini adrenalinle yoğrularak geçirdi. O yüzden kendimizi telkin etmeliyiz. Allah hakkımızda hayirlisini versin. Kayıptan yasasak, kucagimiza da alsak. Her işte bir hayır vardır demek lazim.

Iyi haftalar guzel anneleeerrrr

Ben de bugun ilk kez dr a gidiyorum.. gerginim ya hayirlisiyla bir sikinti yokyur, bebikim sagliklidir insallahhhh...

Bu arada benim karnim bazen acayip sisiyor ya... resmen hamile katni gibi sisiyor, sonra arada normal oluyor fslan.. bu sislik normalmis diye aradtirdim.. ama, aranizda da bunu yasayan var mi? O kadar sismesi cok degil mi

canım bende çok şiş olanlardanım hem karnım hem midem normal sanırım bana limonlu su çok iyi geldi suyumun içine 2-3 damla limon sıkıp içtim hem şişliği hafifletti hemde acaip gaz çıkartıyor

Günaydın tatlı hamişler.5+1 oldum çok şükür.Hala dr gitmedim ilk bebeğimdede 7.haftada gitmiştim bebeğimide kalp atışıda görmüştük.bundada beklemeyi düşünüyorum.Acaba ben mi çok sakin davranıyorum

canım dayanabiliyorsan beklemen daha iyi sorun da görünmüyorsa gidince hem keseyi hem kalp atışını duyarsın miniğinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…