2015 Nisan Anneleri

Aynen zor bi durum kilonu verrsin cnm sikinti etme kendine benim bebegimde 5 6 aylik bebek gibi gorunuyo aldigim kiyafetler hep 6 ay ve uzeri kilosu suan iyi ama bu ay az alinca insan ister istemez niye bole oldu diye dusunuyo ben emziriyorum ama sutum anca yetiyo sik emzirmemeye calisiyorum goguslerime sut dolsun diye bizimki 1 saat geciyo mizirdaniyo gerci onuda aclikdanmi yapiyo bilmiyorum en az 2 saate yakin bekletyrumki sutum olsun hem bi yerde okudum 3 saat arayla emzirilmeli bu aydan itibaren diyo bizimki ac kurt pek bekleyemez o kadar

Canım benim Kızımın da kakası öyle kırmızı pütürler vardı bende iki öğün karpuz yemiştim bol porsiyon aynı zamanda kızımda suyundan vermiştim .. Karpuzdan yani onlar bi daha yapmadı endişelenme ..

Biz 5 aylık olacaz 3 gün sonra . 4. Ay kontrolde 320 gr almıştı iki öğün mamaya başladık .. Bende sadece emziriyordum .. Oluyor yani .. 27 temmuzda sağlık Ocağında 6000 kg .. Tombiş bi bebek değil kızım Doğumu 2,800 dü zaten ..

Oglum 4 ay 6 gunluk yavas yavas ek gidaya baslasam mi karar veremiyorum.gec baslayinca bilincleniyorlar ve cok yemek seciyorlar.kizimdada 4,5 aylikken baslamistim.

neenone cevabın için teşekkürler. Memede uyutmaktansa ayak daha mantıklı gibi.Su an ücretsiz izin deyim ama ileride annemde ayağında sallayarak uyutabilir. Maşallah bu arada herkesin bebeği gayet iyi durumda.en küçük benimki galiba 4 aylik kontrollerde kilo 5250 boy 59 kafa çevresi 40 di.

Oglum 4 ay 6 gunluk yavas yavas ek gidaya baslasam mi karar veremiyorum.gec baslayinca bilincleniyorlar ve cok yemek seciyorlar.kizimdada 4,5 aylikken baslamistim.
Canim nete 4 aylik bebekler ne yapar diye yazdim ordaki yazilara bi bak istersen diyoki anne sutu yada mamayla besliyosaniz kilo alimi iyise 6 aya kadar bisey vermeyin ama beslenme durumu az ise yogurt meyve puresi falan verebilirsiniz diyo ama tattirabilirsin bundan bisey olmaz bence

320 gram aldiginda doktor mamayami basla dedi benim kizim 3 kilo dogdu 3 aylik oldugunda 7 kilo olmustu boyuda 61.5 kizim ole cok kilolu durmuyo sanirim benim sut yaramisti aylik kilo alimi falan iyidi hemsire boy ve kilo olarak ortalamanin ustunde demisti bi hafta sonra 4 ay olcaz evde bi tarttim 400 500 gram falan almis iyi gorunuyo suan ama bi hafta sonra kontrolde belli olur belki bende mamaya baslarim cunku sutum anca yetiyo senin benegin ne kadar siklikta emiyodu

Kızlar işe baslicam bende, sınıf ogretmeniyim. Sabahciyim. En gec 1 de evde olucam. Biraz ona guveniyorum ve annem bakacak kızıma. Offf umarim zorlanmayiz, çalışmak istiyorum, evde cok bunaldim, sürekli evdeyim, üstümü bile degismiyorum, pijamayla dolaşıyorum, makyaj yapmiyorum, kendimi çok bosladim, aslında bebeğim uysal, yaramaz değil ama evde olunca kendime bakmıyorum işte. Hoşlanmıyorum bu durumdan, yarim gün calisicam. Ama kızım çok huysuzlanirsa izne ayrilirim...

Yarim gun calisucaksin ve annen bakacaksa gozun arkada kalmaz canim.sanslisin

4. Ay kontrolde Benlm kızımda 5,800 geldi mama başladık 2 öğün 12 gün sonra 6000 kg geldi artık tartı farkı mı mama mi yaradı bilmiyorum .. Anne sütü mi ? Mamayı biz 4. Ayda 320 gr Alınca başlamak zorunda kaldık ..
Emiyor mu sadece ? Kaç kg doğmuştu ?

Evet canım 500 gr altınfa olunca mama deniliyor Benlm kızda320 gr Alınca iki öğün mamaya başladık ..
2 saatte bir emiyor tabi Gündüzleri çok istemiyor bende uyku sersemliği ile veriyorum o zamsn alıyor .. Gece da aynı 3/4 saatte bir emiyor gözler kapalı şekilde ..

Benim kizda gunduz en fazla 2 saatte bir emiyor genelde 1 saat olunca mizirdanmaya basliyo bazen 1 bucuk saat bazen 2 saatte emziriyorum ama sureyi uzatmaya calisicam cunku bi yazida okumustum 3 4 saatlerde emzirilmesi gerekir diyodu zaten git gide surenin uzatilmasi gerek gece mesela 12 de emzirirsem 6 ta 7 ye kadar uyuyabiliyor bakalim 1 hafta sonra kontrolde durumumuz belli olur

mama veren arkadaşlar hangi marka mama veriyor sunuz? benim kız doymuyor galiba bende günde bir öğün başlasam iyi olacak çok huysuz son günlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…