benim ki alıyordu aventi bıraktı dr.Brown alıyo sanki o da memeden iyice soğuttu zaten gece emiyo bu sıra tek evvel ezel memeci olmadı benim oğlan:))pompam lansinoh biberonda sipariş veriym bari nereden buldunuz nette var mı yeni çıktı sanırım biberonu?Canim lansinohun biberonunu denedinmi bizimki sadece onu aliyo aventin biberonunu almiyo.hem anne memesinide biraktirmayan bi biberon
Nerde oturuyorsunuz bilmiyorum ama joker baby de bulabildim benbenim ki alıyordu aventi bıraktı dr.Brown alıyo sanki o da memeden iyice soğuttu zaten gece emiyo bu sıra tek evvel ezel memeci olmadı benim oğlan:))pompam lansinoh biberonda sipariş veriym bari nereden buldunuz nette var mı yeni çıktı sanırım biberonu?
Canim olmasi gerekeni yapiyosun bende senle ayni durumdayim ailem sehir disinda kayinvalidem cok yakin degil ama yakinlar bize ama 3 4 gune bir gidip geliyoruz onlara evde kizimla basbasayim babasi is geregi bi gun calisiyo bi gun calismiyo bende gun icinde senin gibi yapiyorum suan havalar sicak diye hergun banyosunu yaptiriyorum boyun kaslari gelissin diye yuzustu yatiriyorum oyun minderine yatiriyorum oyuncaklariyla oynuyoki gorselligi artiyo zekasini gelistiriyo hergun konusuyoruzki erkenden konusmayi ogrensin erken konusan bebeklerde zeki oluyolar bazen parka goturuyorum seyretsin diye yani yalniz yetistirmek istemiyoruz ama 2. Bebek icin cok erken hem bizim vucut ve psikolojik olarak toparlanmamiz icin hemde 3 4 yas farki olsunki birinin biraz akli ersin cok zor olur yoksa dedigin gibi yaninda olamiyoruz ev isi yemek isi falan bende bazen mutfaga aliyorum biraz duruyo sonra ilgilen benle diyo ev temizlemeyi gectim dogru duzgun yemek yaptirmiyo ama su oyun minderi bayagi ise yariyo oyuncaklaryla oynuyo bayagi vakit geciriyo
Kizlar kizimin kakasi her zaman degil ama bazen sumuksu gibi oluyor bi de icinde putur putur beyaz seyler var bu isin normali nedir beyazliklar normal mi bi de sumuksu neden olurSizin bebislerinizin nasil
BURADA JOKER YOK CANIM NETTEN BAKAYIM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM...Nerde oturuyorsunuz bilmiyorum ama joker baby de bulabildim ben
Medelanin biberonu var anne memesine benzer onunla veriyorum. Bizimki mamada yiyor ayrica yoksa mumkun degil sut yetmez. Hic emmiyor gece de dahil. Makinenin sagdigi sut ne kadar olabilir ki iyice azaldi sutumSütünü sagip biberonla mi veriyosun benim kiz biberonda almiyo. Cay kasigiyla vermeye calisiyorum 3-4 kasiktan sonra almiyo oturup agladim artik dün caresizlikten nasil beslicez napicaz Bu sicaklarda barsaklari kurucak ne bileyim artik dogru duzgun düşünemiyorum.
Aynen canim 3 sene idealYok canim, ben de zaten ne fiziksel ne de psikolojik olarak 2.ye hazir degilim. Ben ilerisi icin konustum, en az 3 sene diyorum Allah kismet ederse.
aynen canımMedelanin biberonu var anne memesine benzer onunla veriyorum. Bizimki mamada yiyor ayrica yoksa mumkun degil sut yetmez. Hic emmiyor gece de dahil. Makinenin sagdigi sut ne kadar olabilir ki iyice azaldi sutum
aynen katılıyorum sana tatlım bende face kullanıcısı değilim bizi burda yanlız bırakmayın :)ya arkadaslar burayi bos birakmayin benim face yok.
kucağımda girdiği de oldu özel oturtmali üstü kapalı şişme balon aldık onda daha rahattı :) çok sevdi ama bir gün şapkasını unuttum galiba güneş çarptı yavrumuCanım denize kucaginda mi soktun?yada simite fln koyup oyle mi tuttun?bizde gidicez denize.5,5 aylik oglum.nasil sokucam bilmiyorum
Çok sağol arkadasim yazdigin için ins. Benimkide biberon alirda sutumu sagarim veya mama veririm.rahatlarim biraz.nerdeee bu ay huy yine değişti gündüz emmiyor sağıp veriyorum eee tek gece emmeyle süt olur mu sağma makinası bebek kadar uyarmıyor memeyi süt azaldı epey oğlan emince çok güzel geliyordu artık epey azaldı tek gece emiyor ama ona da razıyım ben devam sütü takviye gidiyorum doğdu doğalı sadece i emdiği haziran ayı tek anne sütüyle beslendi onun dışında az çok hep devam sütü aldı maşallah gayet iyi doktorumuz da olumlu gerilme dedi ben ağla ağla öldüm niye emmiyo bilmem ne seni o kadar iyi anlıyorum ki canım insan çok üzülüyor bir de sütün var çocuk emmiyo bu daha acı makine biberon çok verimli olmuyor maalesef her ay başka biberon beğeniyo oğlan benimki de cins :)önce avent tombl anne memesi taklit eden bi biberon var onu alıyordu sonra onu istemedi dr.Brown kolik karşıtı gaz yapmayan bi doğal akım biberonu var şimdilerde ona sardı neyseki anne sütünü ona koyunca devam sütünü de ona koyunca içiyor beslenior su da veriyorum ben doktorlara bakacak olursak valla idrar yolu enfeksyonu olur çocuklar bu sıcakta doktorum sağ olsun rahatım artık dedi ki bu kadar hırpalama bağışıklık diye kendini yok anne sütü bilmem ne aldığı kadar dedi her çocuk farklıymış dedi önemli olan gebelik beslenmesi bak dedi ben 5 gün anne sütü içmişim hiç hasta olmam en kötü doktor olur oğlun dedi:)))örnekler verdi emmeyen bebek hastalarından vs. yavaş yavaş meyve yoğurtta dudaklarına sürmeye başladım herşeyin başı kontrollü ama rahat huzurlu ve sevgi dolu olmak stres olunca biz inan hissediyorlar bende aynı senin gibiydim hiç gerek yokmuş...umarım destek olabilmişimdir canım.Oğlum 19 mart doğumlu 7 kg 64 cm maşallah sınırlar dahilinde normal bi çocuk çok tombul olması da gerekmiyor...:))mutlu anneler mutlu bebişler :))şurda az dayanalım ek gıda sezonu geliyoooooo:))
Canim benim oglum da bazen emmiyo kucagimda. Ben de hoplata ziplata 2 dk ayakta emzirip oturuyorum devami geliyo.Kizlar benim kiz hala emme istemiyor geceleri haricinde. Gündüz kucagima yatirdigim gibi kendini germeye ağlamaya basliyo ayaga kalkinca cok mutlu guluyo. Hala bitmedi isteksizlik cok yorucu yipratici iki ay oldu nw zaman düzelecek. Ayin 16 sinda 4 ay bitecek uc ay bittiginde 5.5 kiloydu zayif geliyo gözüme zaten. Bebeği emen anneler cok sanslisiniz.
Ben de devlet memuruyum. Keske diyorum ogretmen olsaydim. Sabah 8 aksam 5 calismak hem de İstanbul'da en az 4 saatimin yolda gectigini dusunursek kendinizi cok sansli saymalisiniz. Evet bugunler geri gelmez ama maddiyat da cok onemli. Ben simdi bebegime birseyler almak istiyorum ama alamiyorum malesef. Sizin yerinizde olsam calisirdim imkanlariniz cok guzel cunku.Öğretmen annecikler , çalışan bayanlar şu çalışma işini ne yapacağız ? bu aralar kafamda bu dönüyor araftayım resmen. Branşım haftada 3 gün çalışacağım 2 ye kadar 14 saat dersim var bu yüzden başlasam mı diye düşünüyorum bir yandan oğluşun yüzüne bakıyorum ağlıyorum bırakamam 4-5 saatte olsa diye(işe başlayan fikir verebilecek olan var mı? herkes benzer duygulardadır muhtemelen ( doğumdu vs derken biraz açıldık da eylül de bizim kırtasiye ek ders vs oluyo o açıdan avantajlı ama insan para nasılsa kazanılır demekten de alamıyor kendini ( ne dersiniz? kafayı yemek üzereyim...
O beyaz puturler oglumda hep var. Dr a sormadim ama normal oldugunu dusunuyorum.Kizlar kizimin kakasi her zaman degil ama bazen sumuksu gibi oluyor bi de icinde putur putur beyaz seyler var bu isin normali nedir beyazliklar normal mi bi de sumuksu neden olurSizin bebislerinizin nasil
Geceleri sallayarak uyutuyorum. Gunduzleri de emzirip yatiriyorum yanina da ben uzaniyorum iyice yaklasiyorum ve gozlerimi kapatiyorum. O sekilde uyuyo. Ama bazen inanilmaz huysuz oluyo ve uykusu oldugu halde inat edip agliyo. Oyle bir durumda da biraz fazla sarsarak salliyorum.Mrb kızlar benim kizim da 7 nisan dogumlu.Çok şükür huzursuz bir bebek değil geceleri 1 yada 2 kez uyaniyor emiyor ve tekrar uyuyor. Ama bizimki hep emerek uyuyor ve bu benim aklıma takılıyor ileride ne yapıcam diye. Emzige de bir turlu tam olarak alistiramadim bazen aliyor bazen almiyor.Dusuk kilolu dogdugu icin ve hala yasitlarina gore kucuk oldugu icin ( 5250 gr 59 cm) cok emzirmekde isime geliyor. Doktorumuz onermedigi icin mama da vermiyorum.Bir Kaç kere uyumak için yatir kaldir yontemini denedim uyudu ama yarım saat ağladı hep kıyamadim bıraktım. Siz nasıl uyutuyorsunuz bebekler inizi?
Canim ben gnc markasinin bira mayasini aldim bugun. Sut arttiriminda cok methini duydum. Umarim ise yarar.Medelanin biberonu var anne memesine benzer onunla veriyorum. Bizimki mamada yiyor ayrica yoksa mumkun degil sut yetmez. Hic emmiyor gece de dahil. Makinenin sagdigi sut ne kadar olabilir ki iyice azaldi sutum
Benim kizim 16 nisan dogumlu 3 kilo 130 gr. Dogdu ilk ay bir kilo aldi ikinci ay 700 gr. Üçüncü ay 600 gr. Dördüncü ayin bitmesine az var 500 gr ya alir ya almaz gun icinde anne sutu ve mama veremiyorum almiyo. Iki uc aylik bebek gibi görünüyor bence iki numara vez olmuyo ama yc de olmuyo cok buyuk geliyo o kadar yani. Emzirebilmek için her yolu denedim Allahim yardimcimiz olsun bunalima Girmemek elde degil tum gun evdeyim aldigim kilolarla cok cirkinim birde bebegimi besleyemiyorum Allahim beterinden korusun ama bunalmis durumdayim.Kizlar 3 ile 4 ay arasinda bebisleriniz ne kadar kilo aldi benim bebegim fazla almadi daha 4 ayi doldurmadik ama ilk 3 aya gore bayagi az aldi zaten 3 aydan sonra kilo alimi ilk 3 ay gibi olmuyomus ben bu zamana kadar hep emzirdim cok nadirde olsa gun icinde bir olcek verdigimde oldu mesela dun bi olcek verdim bugunde bi olcek vercem galiba sutum azaldi biraz sizin nasil bebislerinizin kilosu
Canim bendw gecen gun karpuz suyu icirdim.oglumda kakasinda kirmiziliklar vardi tahlil yaptirdim bisey cikmadi meraklanmaKizlar slm.aksam bebegimin altini degistirdim kaka yapmisti normaldi yesil yapmisti cok emdiginde kakasi yesil oluyor.aradan bi yarim saat gecti tekrar kaka yapti aciyim dedim bezi actim allahim kakasi yine yesil ve kirmizi karisik bugun karpuzu emdi baya.sok oldum daha oncede karpuzu emdiydi hic boyle olmamisti.benim bebegimin durumunda olan varmi?acil cvp bekliyorum.cok huzursuzum simdi tekrar kaka yapmasini bekliyorum.sabaha kadarda uyuyamam.allahim bizi yavrularimizla sinamasin.
Allah razi olsun senden.icimi rahatlattin gece boyu kafayi yedim.agladim birdaha vermiycem zaten.cvp verdigin icin cokkkkkk tesekkur ederim.Canim bendw gecen gun karpuz suyu icirdim.oglumda kakasinda kirmiziliklar vardi tahlil yaptirdim bisey cikmadi meraklanma
Bizimki kafasini tutamiyor.acaba sisme balonlardan alsak dururmuki?kucağımda girdiği de oldu özel oturtmali üstü kapalı şişme balon aldık onda daha rahattı :) çok sevdi ama bir gün şapkasını unuttum galiba güneş çarptı yavrumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?