2015 Nisan Anneleri

Canim lansinohun biberonunu denedinmi bizimki sadece onu aliyo aventin biberonunu almiyo.hem anne memesinide biraktirmayan bi biberon
benim ki alıyordu aventi bıraktı dr.Brown alıyo sanki o da memeden iyice soğuttu zaten gece emiyo bu sıra tek evvel ezel memeci olmadı benim oğlan:))pompam lansinoh biberonda sipariş veriym bari nereden buldunuz nette var mı yeni çıktı sanırım biberonu?

Nerde oturuyorsunuz bilmiyorum ama joker baby de bulabildim ben

Mrb kızlar benim kizim da 7 nisan dogumlu.Çok şükür huzursuz bir bebek değil geceleri 1 yada 2 kez uyaniyor emiyor ve tekrar uyuyor. Ama bizimki hep emerek uyuyor ve bu benim aklıma takılıyor ileride ne yapıcam diye. Emzige de bir turlu tam olarak alistiramadim bazen aliyor bazen almiyor.Dusuk kilolu dogdugu icin ve hala yasitlarina gore kucuk oldugu icin ( 5250 gr 59 cm) cok emzirmekde isime geliyor. Doktorumuz onermedigi icin mama da vermiyorum.Bir Kaç kere uyumak için yatir kaldir yontemini denedim uyudu ama yarım saat ağladı hep kıyamadim bıraktım. Siz nasıl uyutuyorsunuz bebekler inizi?

Yok canim, ben de zaten ne fiziksel ne de psikolojik olarak 2.ye hazir degilim. Ben ilerisi icin konustum, en az 3 sene diyorum Allah kismet ederse.

Kizlar kizimin kakasi her zaman degil ama bazen sumuksu gibi oluyor bi de icinde putur putur beyaz seyler var bu isin normali nedir beyazliklar normal mi bi de sumuksu neden olur Sizin bebislerinizin nasil

Canım bnm kızın kakasında sumuk vardi. Dr sordum. Annenin yediklerinden olurmuş. Çikolata gofret fındık tatli falan yeme, ben o donem cok çikolata yemistim, bir süre sonra düzeldi. Puturler hep var ama,normal o.

Medelanin biberonu var anne memesine benzer onunla veriyorum. Bizimki mamada yiyor ayrica yoksa mumkun degil sut yetmez. Hic emmiyor gece de dahil. Makinenin sagdigi sut ne kadar olabilir ki iyice azaldi sutum

Canım denize kucaginda mi soktun?yada simite fln koyup oyle mi tuttun?bizde gidicez denize.5,5 aylik oglum.nasil sokucam bilmiyorum
kucağımda girdiği de oldu özel oturtmali üstü kapalı şişme balon aldık onda daha rahattı :) çok sevdi ama bir gün şapkasını unuttum galiba güneş çarptı yavrumu

Kizlar 3 ile 4 ay arasinda bebisleriniz ne kadar kilo aldi benim bebegim fazla almadi daha 4 ayi doldurmadik ama ilk 3 aya gore bayagi az aldi zaten 3 aydan sonra kilo alimi ilk 3 ay gibi olmuyomus ben bu zamana kadar hep emzirdim cok nadirde olsa gun icinde bir olcek verdigimde oldu mesela dun bi olcek verdim bugunde bi olcek vercem galiba sutum azaldi biraz sizin nasil bebislerinizin kilosu

Çok sağol arkadasim yazdigin için ins. Benimkide biberon alirda sutumu sagarim veya mama veririm.rahatlarim biraz.

Canim benim oglum da bazen emmiyo kucagimda. Ben de hoplata ziplata 2 dk ayakta emzirip oturuyorum devami geliyo.

Ben de devlet memuruyum. Keske diyorum ogretmen olsaydim. Sabah 8 aksam 5 calismak hem de İstanbul'da en az 4 saatimin yolda gectigini dusunursek kendinizi cok sansli saymalisiniz. Evet bugunler geri gelmez ama maddiyat da cok onemli. Ben simdi bebegime birseyler almak istiyorum ama alamiyorum malesef. Sizin yerinizde olsam calisirdim imkanlariniz cok guzel cunku.
Kizlar kizimin kakasi her zaman degil ama bazen sumuksu gibi oluyor bi de icinde putur putur beyaz seyler var bu isin normali nedir beyazliklar normal mi bi de sumuksu neden olur Sizin bebislerinizin nasil
O beyaz puturler oglumda hep var. Dr a sormadim ama normal oldugunu dusunuyorum.

Geceleri sallayarak uyutuyorum. Gunduzleri de emzirip yatiriyorum yanina da ben uzaniyorum iyice yaklasiyorum ve gozlerimi kapatiyorum. O sekilde uyuyo. Ama bazen inanilmaz huysuz oluyo ve uykusu oldugu halde inat edip agliyo. Oyle bir durumda da biraz fazla sarsarak salliyorum.

Medelanin biberonu var anne memesine benzer onunla veriyorum. Bizimki mamada yiyor ayrica yoksa mumkun degil sut yetmez. Hic emmiyor gece de dahil. Makinenin sagdigi sut ne kadar olabilir ki iyice azaldi sutum
Canim ben gnc markasinin bira mayasini aldim bugun. Sut arttiriminda cok methini duydum. Umarim ise yarar.

Kizlar slm.aksam bebegimin altini degistirdim kaka yapmisti normaldi yesil yapmisti cok emdiginde kakasi yesil oluyor.aradan bi yarim saat gecti tekrar kaka yapti aciyim dedim bezi actim allahim kakasi yine yesil ve kirmizi karisik bugun karpuzu emdi baya.sok oldum daha oncede karpuzu emdiydi hic boyle olmamisti.benim bebegimin durumunda olan varmi?acil cvp bekliyorum.cok huzursuzum simdi tekrar kaka yapmasini bekliyorum.sabaha kadarda uyuyamam.allahim bizi yavrularimizla sinamasin.

Benim kizim 16 nisan dogumlu 3 kilo 130 gr. Dogdu ilk ay bir kilo aldi ikinci ay 700 gr. Üçüncü ay 600 gr. Dördüncü ayin bitmesine az var 500 gr ya alir ya almaz gun icinde anne sutu ve mama veremiyorum almiyo. Iki uc aylik bebek gibi görünüyor bence iki numara vez olmuyo ama yc de olmuyo cok buyuk geliyo o kadar yani. Emzirebilmek için her yolu denedim Allahim yardimcimiz olsun bunalima Girmemek elde degil tum gun evdeyim aldigim kilolarla cok cirkinim birde bebegimi besleyemiyorum Allahim beterinden korusun ama bunalmis durumdayim.

Canim bendw gecen gun karpuz suyu icirdim.oglumda kakasinda kirmiziliklar vardi tahlil yaptirdim bisey cikmadi meraklanma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…