- 7 Kasım 2014
- 1.959
- 2.434
- 158
Masallah canim size.mrb biz de 6 ay asilarini vurdurduk zeynebin kilosu 8700 gram boyu 71 cm. maşallah kuzuma
Canim 6. ay asisi 6. ay bitince mi oluyor? 6. aya girince mi? Ben Tr'de degilim de bilmiyorum o yuzden, merak ettim.kızlarr bizde bugün 6. ay aşılarımızı olduk çok ağladı yavruım onu bırakıp işe gelmek daha bi zor oldu bugünbu arada boyumuz 64 cm kilomuz 8200g kıyafetiyle :) boyumuz kısa mı ne
6 ay bitince tatlım bizim 23. de 6 bitti :)Canim 6. ay asisi 6. ay bitince mi oluyor? 6. aya girince mi? Ben Tr'de degilim de bilmiyorum o yuzden, merak ettim.
Bu arada masallah; boyu da kilosu da guzel annesi.
Tsk ederim canim, benim yasadigim yerde asi sistemi farkli da aradaki farki anlamaya calisiyordum :)6 ay bitince tatlım bizim 23. de 6 bitti :)
Bizimde yarin 6 ay asimiz var bende senle ayni durumdayim insallah sorunsuz atlatiriz canimKızlar yarın 6.ay asılarımız var kaçgündür strese girdim herseferinsde böle oluyo kuzumun canı acıyacak diye üzülüyorum 1i ağızdan toplam 4 asıymış 3 tanesi bacaktan ayrı ayrımı yapılıyor
Ya banada annem dedi ver diyeannem bizi hep cici bebe vermis ama ben cok guvenilir bulmuyorum 2 gundur sutlu pirincli mamasinin icine katiyorum normalde sade yemiyordu ama cici bebe katinca cok sevdi agliyo resmen ver diye gunde 2 tanenin zarari olurmu acaba aksam yatmadan once veriyorum gecede guzel uyuyo beni emerek 2 saate bir uyaniyordu simdi baya uyuyo tok tutuyo heralde bende hippiyi dusunuyordum ama bunu sevdigi gibi severmi acaba bide bundaki tereddutum guleten iceriyor ayrica seker var ondanBEN VERİYORUM DAHA DOĞRUSU ANNEM VERİYO :) BEN ÇALIŞTIĞIM İÇİN GÜNDE 1 KERE MAMA VERİYORUZ MAMAYA KATIYO BİKAÇ TANE :) BU HİPP MARKADAN ALDIM AMA MİNA SEVMEDİ BENDE NORMAL CİCİ BEBEYE DÖNDÜMM :)
Bizde bugun olduk evet ayri ayri yani uc igne batiyor. neyseki kuzum cok aglamadi ama cok halsiz su sn icin ateş yok.Kızlar yarın 6.ay asılarımız var kaçgündür strese girdim herseferinsde böle oluyo kuzumun canı acıyacak diye üzülüyorum 1i ağızdan toplam 4 asıymış 3 tanesi bacaktan ayrı ayrımı yapılıyor
Canim bzmkinun de boyu pek uzamiyo sanki gecen ay 7650 64 cmydi. Bu ay 8500 66cm. bzm kizlarin arasinda 1gun var. Bn 165 esim 173 cm bzm gibi orta boylu olacak heraldekızlarr bizde bugün 6. ay aşılarımızı olduk çok ağladı yavruım onu bırakıp işe gelmek daha bi zor oldu bugünbu arada boyumuz 64 cm kilomuz 8200g kıyafetiyle :) boyumuz kısa mı ne
Canım güle güle kullansın küçücük bizde yeni aldık mama sandalyesini hoşnut doktor kontrolümüz var ek gıdalara yeni başlıcaz benim oğlusumda biraz küçük kaldı içinde :) yürüteç bende 1 ay sonra fln almayı düşünüyorum yeni yeni emeklemeye başladı ona alışıp tembelleşsin istemiyorum tam emeklemeyi çözsün bende alıp sen gibi belli bir süreliğine koyarım :) bu kuzular hep aynı sırtları yere değmişsek sewmiyolar yatmayıKizlar dun bebisime ebebekten mama sandalyesi ve yurutec aldim mama sandalyesinin icinde kucucuk kaldi ama cok sevdi yurutecede gunde sadece 20 dk koyuyorum onuda sevdi egzersiz maksatiyla yoksa zararlarini biliyorum biraz onda biraz onda artik buyuyecekler yoksa bizimki hepbkucakci yatmayi hic sevmiyor kollarim koptu kucagimdan hic inmiyor inince agliyor ve tabi kanguru aldim evde o sekilde is yapar oldum
Tatlim seniinkidemi 30 unda dogdu kizmi erkekmiCanım güle güle kullansın küçücük bizde yeni aldık mama sandalyesini hoşnut doktor kontrolümüz var ek gıdalara yeni başlıcaz benim oğlusumda biraz küçük kaldı içinde :) yürüteç bende 1 ay sonra fln almayı düşünüyorum yeni yeni emeklemeye başladı ona alışıp tembelleşsin istemiyorum tam emeklemeyi çözsün bende alıp sen gibi belli bir süreliğine koyarım :) bu kuzular hep aynı sırtları yere değmişsek sewmiyolar yatmayı
Yarın hayırlısıyla atlatırız inş aşıları ateşsiz ağrısız
Evet canım 30unda doğdu erkek seninkinde mi :)Tatlim seniinkidemi 30 unda dogdu kizmi erkekmi
Evet canim benimkide erkek nasil basladinmi ek gidaya filanEvet canım 30unda doğdu erkek seninkinde mi :)
Maşallah Canım Allah bağışlasın kuzularımızı ne güzel aynı gün kavuşmuşuz.ben başlamadım canım geçen ay doktor kg alımı yolunda olduğundan başlama demişti ctesi günü kontrole gidicez artık o Zaman başlarız dün ve bugün ilk defa mama sandalyesine de ufaktan alışsın diye 1-2 kaşık elma verdim o kadar . Doktora gitmeden pek başlamak istemiyorum düzenli olsun istiyorum bakalım canım.siz başladınız mı bakalım kuzunun adı neydiEvet canim benimkide erkek nasil basladinmi ek gidaya filan
Bende 1 aydir basladim canim yogurt mayaliyorum evde meyva suyu veriyorum 3 gundurde kahvalti basladim azar azar yumurtanin sarisi kup seker kadar tuzu cikmis peynir cici bebe aptamil sut veriyom kavaltida buarada asi oldumu bebegin bugun bende goturdum sabah asi yokmus pazartesiye dedi bide bebisin kac kilo canimMaşallah Canım Allah bağışlasın kuzularımızı ne güzel aynı gün kavuşmuşuz.ben başlamadım canım geçen ay doktor kg alımı yolunda olduğundan başlama demişti ctesi günü kontrole gidicez artık o Zaman başlarız dün ve bugün ilk defa mama sandalyesine de ufaktan alışsın diye 1-2 kaşık elma verdim o kadar . Doktora gitmeden pek başlamak istemiyorum düzenli olsun istiyorum bakalım canım.siz başladınız mı bakalım kuzunun adı neydi
Ay buarada yusuf bebegimin adi canimMaşallah Canım Allah bağışlasın kuzularımızı ne güzel aynı gün kavuşmuşuz.ben başlamadım canım geçen ay doktor kg alımı yolunda olduğundan başlama demişti ctesi günü kontrole gidicez artık o Zaman başlarız dün ve bugün ilk defa mama sandalyesine de ufaktan alışsın diye 1-2 kaşık elma verdim o kadar . Doktora gitmeden pek başlamak istemiyorum düzenli olsun istiyorum bakalım canım.siz başladınız mı bakalım kuzunun adı neydi
Umarın Kolay atlatırsınız CNm, bizde aşılar 4. Ayda bitti . Bir dahaki aşı bir yaşında . Bütün aşı olucak bebeklere çok geçmiş olsun.Kızlar yarın 6.ay asılarımız var kaçgündür strese girdim herseferinsde böle oluyo kuzumun canı acıyacak diye üzülüyorum 1i ağızdan toplam 4 asıymış 3 tanesi bacaktan ayrı ayrımı yapılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?