Ben 2 kez gittim. 5. Ve 6. Haftalarda.. Dr. 3 hafta sonra gel dedi ama ben o kadar bekleyemicem. Yarin tekrar gidicem. Baska bi dr daha gorsun icim rahat etsin istiyorum.. uzun zamandir bekledim bebegimin olmasi icin. Bu yuzden surekli takipte olmak istiyorumDoktora ne sıklıkla gidiyorsunuz hanımlar
Hadi yaa ozaman geçmeyecek desene sol kalçama doğru daha çok vuruyor kemik genişlemesi için daha erken değilmi yauu
Bazılarında hiç belli olmuyor bizim gibiler 2 ay önden gidiyor bende anlamadım canım.
bi arkadaşım 5 aylık hamile ona çok söylemiştim karnın nekadar büyüdü diye şimdi bende onun gibi geziyorum bide benim memikler zaten büyüktü şimdi kavun gibi oldular elbiselerim bile olmuyor.
Ben de ayni ilaclari kullaniyorum. Dr progestani 12.haftaya kadar. Folik asit de 12. Hafta olmali.sonrasinda multivitaminlere gecis yapiliyo.elevit vs gibi.. coraspin ilerdeki haftalara kadar devam 30. Haftalar gibi.. yarin yine sorarim druma detayli . Burdan yazarim sanaKizlar size bi sorum olacak.. Dr um bana folik asit, progestan ve coraspin vermisti.. 1 er kutulari bitti.. Ne kadar sureyle kullanacagimi söylememisti Dr. Sizin bi bilginiz var mi.. Su an 9+1 im..dr a persembe gunu gidecegim..
Bn sirtustu yatinca sankj gobegim geriliyo gibi oluyo yuzustunde pek bi degisiklik olmadi henuz canim ama en rahat yan tarafa yatiyorum artikkızlar sizde de artık yüzüstü yatarken rahatsız olma hissi başladı mı?
Kopegimden dolayi baya stok var kuzum ama bebis icin olanlara bakma vakti
Kızlar benimde kedilerim var onlardan ayrılamıyorum hem eşimde çok bağlı, doktorumuz kontrolünü yaptığınız aşı vs. ve dikkat ettiğiniz sürece sorun olmaz dedi. Yurt dışında hayvansız ev yok zaten bebeklerde hayvanla byüyor böylece bağışıklıkları gelişiyormuş. hemde sevgi ve paylaşımı daha çok gelişiyormuş.
Kesssinlikle katiliyorum arkadasim ama tirnak olaylari beni bazen deli ediyo onun disinda zaten kedi bakmak cok ideal ammma bizde bitanede tuylu mu tuylu bi kiz daha var golden birakmayi denedim olmadi napcam hic bilmiyorumve kesinlikle hayvanlardan daha kirli ve daha cok hastalik bulastirdigimizi dusunuyorum tabiki asilari aksatilmadigi surece benim doktorumda bisi demedi hatta bagisikligin o konuda iyi cok guzel dedi ama gel gor ki millete anlat birinin cigerine kacmista olmus otekinin apandisitine girmis olmus falaaan ohooo baya uzun oldu ama cok dertliyim bu konuda ailelerimizden maalesef
Sizde hayvan besleyen varmı merak ettimde.. biz Türkler kesinlikle elletmez evde tutmaz. Oysaki Toxoplasmayı sadece kedi üretmiyorki çiğ et yersende geçiyor ve salatalık otlardan geçme olasılığı daha çokmuş. Ayrıca kedilerimizin dışarıyla alakası yok mikrop alacak. Yinede temizliklerini 2 haftadır eşim yapıyor ben salonda oturuyorum oda güzel yauu
Bnm de aynen cok uzuluyorum ya bari 1 2 ay daha giyseydim ust kiyafetlerim de gogusten dar geliyo kiyafetlere baslamak gerekiyo galibaBenim pantolonlarım kapanmıyor göbüştenyeni lastikli bikaç tane aldım rahatladım.
Benim kıyafetler de şimdiden dar gelmeye başladı. Kotlarımın düğmelerini açarak geziyorum mecburen.Düğmelersem acayip midem bulanıyor. Daha çok erken değil mi yaİlk hamileliğimde bu kadar erken başlamamıştı göbeğimin çıkması.
Evet sanki yaa ama mesela benim gibi kabizsaniz normal olabilir mi ya da cok su tutmaya basladik tuzlari ne alemde yiyosunuzzz kizlaarBnm de aynen cok uzuluyorum ya bari 1 2 ay daha giyseydim ust kiyafetlerim de gogusten dar geliyo kiyafetlere baslamak gerekiyo galiba
Ben de kabızlık gibi bir sorun yok ama resmen şiştim.Vücut rahime fazla kan pompaladığı için olsa gerek.Evet sanki yaa ama mesela benim gibi kabizsaniz normal olabilir mi ya da cok su tutmaya basladik tuzlari ne alemde yiyosunuzzz kizlaar
Ben şu anda kedi beslemiyorum ama çoooook kedi besledim lisedeyken koyun koyuna uyrduk test sonucuna göre toxoplazma geçirmişim ben zaten :)Kızlar benimde kedilerim var onlardan ayrılamıyorum hem eşimde çok bağlı, doktorumuz kontrolünü yaptığınız aşı vs. ve dikkat ettiğiniz sürece sorun olmaz dedi. Yurt dışında hayvansız ev yok zaten bebeklerde hayvanla byüyor böylece bağışıklıkları gelişiyormuş. hemde sevgi ve paylaşımı daha çok gelişiyormuş.
Sizde hayvan besleyen varmı merak ettimde.. biz Türkler kesinlikle elletmez evde tutmaz. Oysaki Toxoplasmayı sadece kedi üretmiyorki çiğ et yersende geçiyor ve salatalık otlardan geçme olasılığı daha çokmuş. Ayrıca kedilerimizin dışarıyla alakası yok mikrop alacak. Yinede temizliklerini 2 haftadır eşim yapıyor ben salonda oturuyorum oda güzel yauu
Benim de hem kedilerin hem de köpeğin var. Ben de senin gibi düşünüyorum. Bebeklerin bu sevgiyi yaşamaları çok önemli bence. Benim evim Bahçeli hayvanlara dışarıda bakıyorum sadece bir tanesi evde yemek giyiyor ve gündüz uykularini evde uyuyor, onun da kist aşısı var. Inşallah hep beraber daha da geniş bir aile olacağız. Büyük konuşmak istemem ama onlarsiz bir hayat düşünemiyorum. Ayrıca ben onların da annesim,,.Kızlar benimde kedilerim var onlardan ayrılamıyorum hem eşimde çok bağlı, doktorumuz kontrolünü yaptığınız aşı vs. ve dikkat ettiğiniz sürece sorun olmaz dedi. Yurt dışında hayvansız ev yok zaten bebeklerde hayvanla byüyor böylece bağışıklıkları gelişiyormuş. hemde sevgi ve paylaşımı daha çok gelişiyormuş.
aaaa cok cok sevindim yaaa burda olmana rentipa gidiyorum ben selim beye ogrenciligimden beri enfeksiyonum vardi gelince ilk is bebek dusunmeden doktor aradim netten buldugum kadariyla iste kuzum sen hangisine gidiyosun? Ben ertugruldayim yakin da oluyo gibi ama bilemedimBende 4 sene kedim son 1.5 yilinda kopegimle kaldim universitede...hala birlikteyseniz cok sanslisin...
Bu arada ben bursadayim
Burda okudum ist dan geldim
9 yildir bursadayim cnm
Sen hangi dr hangi hastaneye gidiyorsun
Benim kıyafetler de şimdiden dar gelmeye başladı. Kotlarımın düğmelerini açarak geziyorum mecburen.Düğmelersem acayip midem bulanıyor. Daha çok erken değil mi yaİlk hamileliğimde bu kadar erken başlamamıştı göbeğimin çıkması.
Benimde kedim var artık eşime devrettim kum temizlemeyi :) ama yinede dikkat etmek lazım paraZit ilaçlarınaKızlar benimde kedilerim var onlardan ayrılamıyorum hem eşimde çok bağlı, doktorumuz kontrolünü yaptığınız aşı vs. ve dikkat ettiğiniz sürece sorun olmaz dedi. Yurt dışında hayvansız ev yok zaten bebeklerde hayvanla byüyor böylece bağışıklıkları gelişiyormuş. hemde sevgi ve paylaşımı daha çok gelişiyormuş.
Sizde hayvan besleyen varmı merak ettimde.. biz Türkler kesinlikle elletmez evde tutmaz. Oysaki Toxoplasmayı sadece kedi üretmiyorki çiğ et yersende geçiyor ve salatalık otlardan geçme olasılığı daha çokmuş. Ayrıca kedilerimizin dışarıyla alakası yok mikrop alacak. Yinede temizliklerini 2 haftadır eşim yapıyor ben salonda oturuyorum oda güzel yauu[/QUOTE
Yalnız iç parazit ilaçları toxoplasmaya karşı korumuyor o yüZdeen siz yinede dikkat edinBenim de hem kedilerin hem de köpeğin var. Ben de senin gibi düşünüyorum. Bebeklerin bu sevgiyi yaşamaları çok önemli bence. Benim evim Bahçeli hayvanlara dışarıda bakıyorum sadece bir tanesi evde yemek giyiyor ve gündüz uykularini evde uyuyor, onun da kist aşısı var. Inşallah hep beraber daha da geniş bir aile olacağız. Büyük konuşmak istemem ama onlarsiz bir hayat düşünemiyorum. Ayrıca ben onların da annesim,,.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?