Geçen gün içinde paraben olan bütün kozmetiklerimi poşete koyup çöpe attım, ki çoğunda da var. Içindekiler kısmına bak, sonu paraben diye biten şeyler varsa kullanma. paraben çok zararlı diye biliyorumKızlar bisey sorucam cilt bakimi ürünlerini kullananlar varmi yıkama jeli peelingler kremler v.s bunlari kullanmamizin bi sakincasi varmı acaba
Ben ilk hamileligimde 95 i gördüm dedim doktor bişey diyemedi canım. Ama sonuçta normal 10-12 kiloYÜRÜYÜŞ ÇOK ÖNEMLİ CNM AMA BİRAZ ZOR OLACAK GİBİ ÖNÜMÜZ KIŞ :) SİZLERE DOKTORUNUZ KİLO KONUSUNDA SINIRLAMA GETİRDİMİ KAÇLA HAMİLE KALDINIZ? BEN 1.69 BOYUNDAYIM VE 63 LE HAMİLE KALDIM ŞUAN 62 YE DÜŞMÜŞÜM SABAH HEP AÇ KARNINA TARTILIYORUM ZATEN DOKTORUM EN FAZLA 75 ÜSTÜNE ÇIKMAK YOK DEDİ, İLKİMDE SADECE 8 KİLO ALMIŞTIM BAKALIM BUNDA NE OLACAK :)
BİR HAFTA KADAR ÖNCE BENDE DE OLDU FECİ ŞEKİLDE KAŞINTIM VARDI GEÇTİ ŞÜKÜR OLSUN :) AMA BNM KOYU SARI AKINTIM OLUYO FAZLASIYLA SU GİBİ KIYAMLIDA DEĞİL HATTA KAHVEYE YAKIN OLDUĞU OLUYO NORMAL Mİ ACABA KORMUYO DEĞİLİM
KIZLARRR ÇAYLA ARANIZ NASIL İÇEBİLİYOMUSUNUZZZZ? BEN GEÇEN SENEKİ HAMİLELİĞMDE 8 ay AĞZIMA ÇAY VURMAMIŞTIM ŞİMDİ İÇEBİLİYORUM ÇOK ŞÜKÜR HATTA SANKİ DEMLİ OLURSA RAHATLATIYO BİLE AMA İŞTE KANSIZLIKTAN KORKUYORUMM
Cnm kan gibi mi? Suphen varsa her ihtimale karsi bi git dr a istersen..BİR HAFTA KADAR ÖNCE BENDE DE OLDU FECİ ŞEKİLDE KAŞINTIM VARDI GEÇTİ ŞÜKÜR OLSUN :) AMA BNM KOYU SARI AKINTIM OLUYO FAZLASIYLA SU GİBİ KIYAMLIDA DEĞİL HATTA KAHVEYE YAKIN OLDUĞU OLUYO NORMAL Mİ ACABA KORMUYO DEĞİLİM
Kizlar geceden beri carpintim var.
Peynir ekmek ve elma disinda yemek yemiyorum
Suyu bile 2 bardak anca iciyorum
Ilaclarimida icemiyorum
Benimle ayni sekilde yemeyipp carpintisi olan varmi
Ilk gebeligimde 20 hafta ayni sekildeydim ama carpintim yoktu...
Kalbim kulagimdan cikacak korku filmi gibi
Geçmiş olsun CNm tansiyonunu ölçtür istersen benimde yükseldiğinde aynısı oluyordu .. Bende bu hamilelikte acaip olmayan sendomlar var ,, çok yorgunum ve adet olucakmiş gibi her gün ağrılar çekiyorum ..Kizlar geceden beri carpintim var.
Peynir ekmek ve elma disinda yemek yemiyorum
Suyu bile 2 bardak anca iciyorum
Ilaclarimida icemiyorum
Benimle ayni sekilde yemeyipp carpintisi olan varmi
Ilk gebeligimde 20 hafta ayni sekildeydim ama carpintim yoktu...
Kalbim kulagimdan cikacak korku filmi gibi
Kızlar bebek rahimden karına hangi haftada yerleşiyor bebek hala kasıklarımdamıki
8 kilo muYÜRÜYÜŞ ÇOK ÖNEMLİ CNM AMA BİRAZ ZOR OLACAK GİBİ ÖNÜMÜZ KIŞ :) SİZLERE DOKTORUNUZ KİLO KONUSUNDA SINIRLAMA GETİRDİMİ KAÇLA HAMİLE KALDINIZ? BEN 1.69 BOYUNDAYIM VE 63 LE HAMİLE KALDIM ŞUAN 62 YE DÜŞMÜŞÜM SABAH HEP AÇ KARNINA TARTILIYORUM ZATEN DOKTORUM EN FAZLA 75 ÜSTÜNE ÇIKMAK YOK DEDİ, İLKİMDE SADECE 8 KİLO ALMIŞTIM BAKALIM BUNDA NE OLACAK :)
çok içmiyorum bin de bir diyeyimKIZLARRR ÇAYLA ARANIZ NASIL İÇEBİLİYOMUSUNUZZZZ? BEN GEÇEN SENEKİ HAMİLELİĞMDE 8 ay AĞZIMA ÇAY VURMAMIŞTIM ŞİMDİ İÇEBİLİYORUM ÇOK ŞÜKÜR HATTA SANKİ DEMLİ OLURSA RAHATLATIYO BİLE AMA İŞTE KANSIZLIKTAN KORKUYORUMM
bana da hala yasak üçüncü ayımı yasağın kalkmasını bekliyorum bende yaInşallah şu 3 ayı atlatim yürüyüşe basliycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?