2015 Nisan Anneleri

Kızlar nasılsınız? İnşallah iyisinizdir. Ben anadolu yakasında metroyla ulaşabileceğim bir özel hastane arıyorum var mı içiniz de anadolu yakasında olan. Devlete gittim iki kez hiç ilgilenmediler. 6 haftalık bebeğim bu arada.

Ca
canın maltepe üniversitesi hastanesindeki doktorlar iyi metroya çok yakın mı bilmiyorum ama e5 minibüslerine yakın

Ca

canın maltepe üniversitesi hastanesindeki doktorlar iyi metroya çok yakın mı bilmiyorum ama e5 minibüslerine yakın
Araştırayım canım doktor 3 hafta sonra çağırdı ama tekrar devlete gitemyi düşünmüyorum. Sen oraya mı gidiyorsun. Bu arada benimde muhtemel doğum tarihim 28 nisan. Sen bir daha ne zaman gideceksin doktora?

Araştırayım canım doktor 3 hafta sonra çağırdı ama tekrar devlete gitemyi düşünmüyorum. Sen oraya mı gidiyorsun. Bu arada benimde muhtemel doğum tarihim 28 nisan. Sen bir daha ne zaman gideceksin doktora?
Evet oraya gidiyorum memnunum. İnşallah o güZel günü görürüz ikimizde :)) bir dahaki kontrolüm 15 inde en son 29 unda gittim bir küçük kistin var birde bebiş kesesi var dedi doktor o kadar bakalım gittiğimde görürüm inaşllah kalbini pıt pıt

Bence birşey olmaz ya, batıl inançtır diye düşünüyorum.

evet cnm o burcu bu burcu çok pis reklam yaparım ona göre

ay bugün perşembe ve iş temposundan ben hiç anlamadım
cumartesi bebişimi görücem ilk kez :) çok heyecanlandım yaaaa

Sana şimdi günler geçmez :)

Kızlar hiç isim düşündünüz mü?

Ben hiç düşünmedim, sanıeım eşim yine kızımda olduğu gibi alternatifler bulur, ben de seçerim ama çok erken benim için.

Metro ile nerelere ulaşrısın bilmiyorum yani iyi hangisi bilmiyorum ama Medical Park ve Medipol sanırım metroya yakınlar. Ben de anadolu yakası'nda gidiyorum doktora ama benimki özel muayenhane. Anka diye geçiyor adı, doktorum da Sedat Varol. Doğumu Kadıköy Şifa, Acıbadem ya da Medipol'de yaptırıyor. Ben ilk doğumumu Acıbadem'de onunla yaptım. Çok ilgili ve iyi bir doktordur. Muayenehanesinin içinde Biruni'nin labaratuvar'ı da var.

İnşallah canım sağlıklı haberlerini alırsın. Bende bir araştırayım o zaman tam olarak nerde eşimle gitmek istiyoruz oda duysun kalp atışını devlette sokmadılar içeri. Zaten bana da bir şey söylemediler doğru düzgün. Biraz bilgilendirsinler istiyorum.

Teşekkür ederim canım araştırıcam. Ailem başka şehirde eşimle giderim o yokken de gidip gelmesi kolay olsun istiyorum. Yalnız başına zor oluyor. Birde ilk hamileliğim çok telaşlıyım.

Cok dogru soyluyosun canim.Esim cok sinirlendi gidip ultrason sonucunu gozune sokucam diyor

Bence güvenilir bir doktor bul ve sürekli ona git içinide ferah tut. Allah'ın izniyle herkes bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alacaktır. Rabbim olmayanlara da nasip eder inşallah :)

bugün itibariyle 7 hafta 1 günlük hamileyim tüm arkadaşları da tebrik ediyorum Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin bize.bu arada öğretmenim doğum izni olayı fena değil mutluyum

[QUOdüşündük 1, post: 36761790, member: 608614"]Kızlar hiç isim düşündünüz mü?[/QUOTE]
Biz dusunduk kiz olursa zeynep nazli erkek olursa ulaş utku inşallah esinle ortak karar verdik kayivalidenin ismi falan değil bu isimler hoş umuza gitti sen ne dusundun bebegin icin

Kızlar hiç isim düşündünüz mü?
M ile başlayan isimleri seviyorum. Kız için Meyra, Meryem, Melike hoşuma gidiyor. Erkek için pek bir fikrim yok. Tarık olabilir mi diye düşünüyorum ama kız ismi bulmak sanki daha güzel. İnşallah kimse şu isim güzel bu isim güzel diye başlamaz. Koyacağım varsa da koymam çünkü. Eşim de pek karışmayacağını istediğim ismi koyabileceğimi söylemişti am bakalım.

midem yine iki gundur şiş hiçbirşey yiyesim yok yedikçe kotu oluyorum
Ben de çok çabuk acıkıyorum. Yemezsem bulanıyor. Kilo alırım diye korkuyorum ama aksine artı değil eksi gösteriyor. Bu hamilelik bünyeyi alt üst etti. Geçen görümcemle konuşuyordum en rahat ayların 4-6 arası olur çünkü mide bulantın geçmiş fakat karnın daha rahatsız edecek kadar büyümemiş olacak dedi. Ayrıca ben ne yiyeceğime son dakika karar verebiliyorum. Sabah yaptığım yemeği akşam görmek istemeyebiliyorum.

Sana tavsiyem ara ara birşeyler atıştırmak. Çubuk falan olabilir. Bastırıyor en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…