2015 Nisan Anneleri

Bu arada dogum tarihlerimiz ayniymis ne tesadüf

Hayirdir insallah kafanda ne gibi sorular var canim
canım işte vazgeçilmezlerim bebeğim benimle mi birşey mi oldu bla bla bla...pazartesi randevum varya başladı benim kaygılar birde rüyamda duşuk yapıyordum çok korktum.sanırım çok duşunduğum için rüyama bile girdi

Kanama odaginizin büyük olmasına doktorun birşey diyor mu? Kapanir falan diye.kanamaniz bittimi
Kanama odağı büyük diye bırakamam seni diyor. Ama acayip sıkıldım artık inşallah bugün daha küçülmüş olurda eve geçerim

Bende senin gibiyim canim daha hamilelgin tadini cikaramadim hep bir dahaki randevuya kadar korkular aliyor beni bebek gelismiyor mu yinemi olmayacak diye hic aklimdan cikmiyorki benimde sali gunu randevum insallah olumlu haberler alirizz

Gunaydin kizlarrr. Hamile kaldigimdan beri sabah çok erken kalkiyorum hic uykum yok bu saatte sizde de öyle mii

aynilari banada oluyor 1 aydir uyku yok
ilk gebeligimde de olmustu
ayaklarin buz gibi olmasi ve arada aniden ter basmasi da normal kizlar...
kalbiniz bebegede kan pompaliyor cok normal
son aylar daha da zorluyor bunlar ne ki:)
ama tekmeler hickiriklar yuzunden ne olursa olsun tebessumle geziyorsunuz:)

Ya şu hamileliğin ilk dönemleri hemen geçsede tekme bölümünü görsek. Evet belki bi can taşıyoruz farkındayız iç güdüsel olarak ama konuştuğumda bana tepki vermeside hiç fena olmazdı

Bende senin gibiyim canim daha hamilelgin tadini cikaramadim hep bir dahaki randevuya kadar korkular aliyor beni bebek gelismiyor mu yinemi olmayacak diye hic aklimdan cikmiyorki benimde sali gunu randevum insallah olumlu haberler alirizz
inşallh canım çok fua ediyorum bu sefer olsun diye ...

günaydın herkese bakalım bugün bebeğim gelişimi nasılmış günlük bebek gelişimini benim gibi merak ediyormusunuz

Günaydınnn!! Gözümü korkuyla açtım acaba midem bulanıyo mu diye ama şimdilik bişi yok çok şükür hemen kalktım bi tost yaptım. Bir günde 1 kilo vermiş görünüyorum resmen( biliyorum ki sıvı kaybı ama yine deinsan şaşırıyor) bu sürecikusmalı geçirenlere allah gerçekten kolaylık versin çok zor bişiymiş. Şimdi de heran bulancak korkusu kaldı bana...

Günaydınlar..
Dr gidecekler yada hastanede olanlara acil şifalar diliyorum inşallah güzel haberler alırsınız bebeğinizde hiçbir sorun olmaz amiiin

Canim hiç endişelenme endişe bebeğini daha çok etkiler.. bizim millet biraz odundur, herkes kendi bildigine dogru der.. Takilma bile. istiyorsan ama söyle , doktor boyle dedi diye...

İnşallah bulantın olmadan geçirirsin bu süreci çünkü gerçekten çok sıkıntılı oluyor ne yapsan geçmiyor en iyisi hiç olmadan hamileliği yaşamak :)

Bende oluyor canim özellikle bulanti max olduğu zaman... Tansiyonum düşüyor sanirim...
Halsizlik konusunda haklisin ama insanın da içi almayınca almıyor dun iyiydim mesela gayet yedim iki aydır ilk kez. bugun yine berbat haldeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…