- 23 Aralık 2013
- 1.876
- 1.586
- 448
Bu arada dogum tarihlerimiz ayniymis ne tesadüfgünaydın canm ben de öyleyim öğlenci olduğum için 10 dan önce kalkmayan ben sabah altıda uyanıyorum ....nolduğunu qnlamıyorum hoş bugun yine kafamda deli sorularla kendimin canını öyle sıktımki geri uhumak mumkun değildi
canım işte vazgeçilmezlerim bebeğim benimle mi birşey mi oldu bla bla bla...pazartesi randevum varya başladı benim kaygılar birde rüyamda duşuk yapıyordum çok korktum.sanırım çok duşunduğum için rüyama bile girdiHayirdir insallah kafanda ne gibi sorular var canim
eveeet bakalım tutacak mı :)Bu arada dogum tarihlerimiz ayniymis ne tesadüf
Kanama odağı büyük diye bırakamam seni diyor. Ama acayip sıkıldım artık inşallah bugün daha küçülmüş olurda eve geçerimKanama odaginizin büyük olmasına doktorun birşey diyor mu? Kapanir falan diye.kanamaniz bittimi
Bende senin gibiyim canim daha hamilelgin tadini cikaramadim hep bir dahaki randevuya kadar korkular aliyor beni bebek gelismiyor mu yinemi olmayacak diye hic aklimdan cikmiyorki benimde sali gunu randevum insallah olumlu haberler alirizz
canım işte vazgeçilmezlerim bebeğim benimle mi birşey mi oldu bla bla bla...pazartesi randevum varya başladı benim kaygılar birde rüyamda duşuk yapıyordum çok korktum.sanırım çok duşunduğum için rüyama bile girdi
Aa ekşi elma var hemen gidip denicem.
Tatlım derdim bebeğin beslenmesi değil valla şu an. Onlar gayet besleniyorlar ama sıkıntı bizim sağlıksız olmamız. Yiyemediğim için çok halsiz kalıyorum. Kısır döngüye girdim...
Bir de soğuk soğuk terliyorum. Bi üşüyorum bi terliyorum. O oluyo mu sizlerde de?
Gunaydin kizlarrr. Hamile kaldigimdan beri sabah çok erken kalkiyorum hic uykum yok bu saatte sizde de öyle mii
inşallh canım çok fua ediyorum bu sefer olsun diye ...Bende senin gibiyim canim daha hamilelgin tadini cikaramadim hep bir dahaki randevuya kadar korkular aliyor beni bebek gelismiyor mu yinemi olmayacak diye hic aklimdan cikmiyorki benimde sali gunu randevum insallah olumlu haberler alirizz
aynen bende öyleyim arkadaşım hergün 7 de ayaktayım ne olacak böyle halimizGunaydin kizlarrr. Hamile kaldigimdan beri sabah çok erken kalkiyorum hic uykum yok bu saatte sizde de öyle mii
günaydın herkese bakalım bugün bebeğim gelişimi nasılmış günlük bebek gelişimini benim gibi merak ediyormusunuz
Bi benimmi hic bulantim yok bazen endiseleniyorum neden yok diye ...
Canım bana o kadar baskı yapıyorki çevremçocuk beslenemicek,çok zayıfsın...herhangi bi sağlık sorunum olmadı.ama sırf bu yüzden moralim bozuluyor.acaba bebek yaşıyor mu diye endişeleniyorum.sadece bulantım var.o da olmasa,hamile olduğumu unutuyrm.
İnşallah bulantın olmadan geçirirsin bu süreci çünkü gerçekten çok sıkıntılı oluyor ne yapsan geçmiyor en iyisi hiç olmadan hamileliği yaşamak :)Günaydınnn!! Gözümü korkuyla açtım acaba midem bulanıyo mu diye ama şimdilik bişi yok çok şükür hemen kalktım bi tost yaptım. Bir günde 1 kilo vermiş görünüyorum resmen( biliyorum ki sıvı kaybı ama yine deinsan şaşırıyor) bu sürecikusmalı geçirenlere allah gerçekten kolaylık versin çok zor bişiymiş. Şimdi de heran bulancak korkusu kaldı bana...
bizde pazartesi 12 olacağız hayırlısı ile hafta başı ile haftamız değişiyorGünaydın....Aynen cnm ben her sabah okuyorum maşallah sizede bizde bugün 12. haftamıza girdik :)
Aa ekşi elma var hemen gidip denicem.
Tatlım derdim bebeğin beslenmesi değil valla şu an. Onlar gayet besleniyorlar ama sıkıntı bizim sağlıksız olmamız. Yiyemediğim için çok halsiz kalıyorum. Kısır döngüye girdim...
Bir de soğuk soğuk terliyorum. Bi üşüyorum bi terliyorum. O oluyo mu sizlerde de?
Ya şu hamileliğin ilk dönemleri hemen geçsede tekme bölümünü görsek. Evet belki bi can taşıyoruz farkındayız iç güdüsel olarak ama konuştuğumda bana tepki vermeside hiç fena olmazdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?