2015 Nisan Anneleri

Kızlar 2li test ne zaman oluyor doktorlarınız bişi söyledi mi? Ben haftaya cumartesi gideceğim sanırım o zaman söyler ama merak ettim.

Bir de aile hekiminize haber verdiniz mi?
geçen sefer ben doktoruma gittiğimde bana doktorum kendi randevu verdi 2li tarama testi için bu ayın 25inde gidicem tekrardan.
aile hekiminide ben kendim gittim ordaki ebe sana bilgi veriyo tartıyo seni. bide tetenoz aşısı var onun için gün veriyo ogün bide kan alıcaklarmış.
24-28 hafta arasıda sağlık ocağında şeker yüklemesi yapılıyormuş.

O bendede var kac gundur sizisindan uyaniyorum kollarimi duvara vuruyorum biraz hafiflesin diye bacaklarimi sıkmaktan elimde kuvvet kalmiyo cok sinir bozucu biseydir bu ya dedigin aspirini yapsan hamilelikte zararli olmaz bence

Sevgili arkadaşım aynı sorun bende de var çocukluk yıllarımdan beri soğukta sızlar.bide şimdi sağ diz kapağım ve arkasında ağrı var ortopedik galibden bende çok zor anlar yasadım sana tavsiyem sıcak bi duş al sızlayın yerlere sıcak su torbası koy bide Çin yağı var mental yagı yani onu alıp sür bi güzel masaj yaparak fena yakıyor ama ağrıları azaltıyor bide dizlikte çok işe yarıyor geçmiş olsun

Kizlar hamile kaldgmda 46,5 kiloydum ben.yakin zamanda tartilmadim ama kilo aldigimi zannetmiyorum.mide bulantisndan hic bise yiyemiyorum.benimle ayni durumda olaniniz var mi
aynı kilodayız :) merak etme bundan sonar yavaş yavaş alacağız
zaten ilk 3 ay da 1,5-2 kg alınırmış

Ben de yaptırmam heralde ikili test, ilkinde de yaptırmadım zaten kesin sonuç vermiyor bu testler, öyle bir şüphem olsa da bebeğimi aldırmam ki ne anlamı var o zaman yaptırmamın...

Ben de yaptırmam heralde ikili test, ilkinde de yaptırmadım zaten kesin sonuç vermiyor bu testler, öyle bir şüphem olsa da bebeğimi aldırmam ki ne anlamı var o zaman yaptırmamın...

ben engelliler merkezinde çalışıyorum.burada engelli çocuğa sahip velilerin hepsinin hali içler acısı.hiç birinin sosyal hayatı yok çogunun kocası terk etmiş zoru görünce.işlerinden ayrılmışlar ki bu çocuklara tam gün bakıcılık yapmak gerek.

ve en acınası olanı bu annelerin en büyük derdi ben ölsem bu çocuga kim bakacak.tamam siz çocugu yinede aldırmayın fakat bizler amerikada falan değil türkiye de yaşıyoruz.günümüzde bakım evlerinde engelli çocuklara tecavüz ve taciz türü bir sürü olay yaşanıyor.işin içinde oldugumdan biliyorum.

daha geçen ay bir kız öğrencim kaçırılıp tecavüze uğradı .kaçıran hapiste şuan ama peki ya o çocugun yaşadığı travma ne olacak.

sadece kendinizi düşünmeyin doğacak engelli çocuk içinde hayat bir ızdırap oluyor.diğer çocuklar gibi yaşamıyorlar.normal çocuklar acımasızdır ve dalga geçerler bunları mı yaşasın istiyorsunuz sırf siz günaha girmemek için bir ömür boyu engelli olan çocugun günahına gireceksiniz.yapmayın böyle.kendinizi değil doğacak engelli çocugu düşünün derim

allah korusun kimse yaşamasın inşallah.ama bir kaç sayfa geride %100 sonu veren bir testin türkiyede yapıldgını yazmıştım.ilgilenirseniz
http://www.hakankilavuz.com.tr/tr/index.php/gebelik/42-down-sendromu/169-cff-dna-analizi.html

Anladım çok sağol o zaman doktorum bana söyler 20sinde gidicem kontrole 10+3 oluyorum o zaman aile hekiminide arayım bilgi vereyim de gecikmesin bir şeyim.

bende calısıyorum canım işe midem bulana bulana gidiyorum birde bir uykum geliyo işte.sabahları zor oluyo seker alıyorum hergün o az yatıstırıyo bide meyve yiyip gidiyorum kahvaltı yapamıyorum bulantıdan

Ben şeker yiyemiyorum. Sabah kalkıp sadece su içiyorum ve uzun yol gittiğim için dinlene dinlenen işe gidiyorum. Daha ne kadar sürücek böyle bilmiyorum.

Ya şu hamileliğin ilk dönemleri hemen geçsede tekme bölümünü görsek. Evet belki bi can taşıyoruz farkındayız iç güdüsel olarak ama konuştuğumda bana tepki vermeside hiç fena olmazdı

Aynı fikirdeyim :) Daha çok erken ama bir an önce hissetmek istiyorum.

Kizlar yüzünde sivilce cikan oldu mu 1 haftada 6 tane falan büyük sivilce cikti normalde adete yakin 1 tane cikar hemen giderdi ergenlik de bile sivilcem olmamisti arkdslar kizin olacak galiba diyo erkek cocuk anneyi guzellestirir kiz cocuk güzelliğini anneden alirmis hayirlisiyla kiz istiyorum ins öyledir )

Çok teşekkür ederim dün yazın ortasında tayt üstüne eşofman üstüme de hırka giydim kışlık ve 2 kat battaniye altında yattım azcık hava gelse ağrım arttı hem yanma hem ağrı anlatamam çektiğim acıyı.bugün biraz azaldı ama yinede omuzlarımdan koluma dağılan bir ağrı var

Burda bir arkadaş yazmıştı adet gününe yakın kasıkta ağrı olurmuş diye benim de 4 gün sonra hasta olmam lazımdı kasıklarımda adet sancısına benzer bi ağrı başladı bahsettiği şey bu muydu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…