Aaa canım yeni gördüm seni f... sensin dimi :)Günaydınnn hamişler doktorum bulantı hapını bırak dedı bugun içmedim hadı bklm hayırlısıSabahları pogaca yıyıyorum diye 2 kg almışım bu aylık dönemde gece acıkıp kalkıormusunuz ne yıyıyorsunuz kalktıgınızda?
YOK ANNEM TEDİRGİN OLMA BİŞEY OLMAZ NE GÜZEL RAHATLAMIŞSIN DARISI BANA BEN HALA FECİ MİDE BULANTISI ÇEKİYORUMYok kuzum ben bu belirtileri azaldığı için tedirgin oldum bi rahatlama oldu yani vücudumda oniki haftada olduğumdan mi acaba ...pazartesi ikili test sonucunu öğreneceğiz bebeğe bakar mi acaba doktor
Aaa canım yeni gördüm seni f... sensin dimi :)
aynen canım bende sabahları 2 adet pohaça yiyorum sabah metroydu otobüstü midem mahvoluyor diye birşey yemeden çıkıyorum vee 2kg almışım normal dedi doktorum ama gece kalkıp yemiyorum acıkmıyorum da zaten ama çok susuzluk oluyor günde 4 lt oluyordur sizde de oluyor mu acabaGünaydınnn hamişler doktorum bulantı hapını bırak dedı bugun içmedim hadı bklm hayırlısıSabahları pogaca yıyıyorum diye 2 kg almışım bu aylık dönemde gece acıkıp kalkıormusunuz ne yıyıyorsunuz kalktıgınızda?
Dün çok sancım oldu hatta buraya da yazdım bıçak saplanır gibi aksi gibi bugunde bulantım yok ben de endiseliyim ne yalan söyliyim.Kızlar dünden sormuştum da belim ağrıyordu göğsümde öyle git gide azalıyor bu normal mi ..dokununca ağrıyordu resmen yine ağrıyor ama daha az gibi ..bişey yoktur dimi ..Bel ağrım kasık ağrım göğüs ağrım normale dönünce endişelendiriyor
Bana doktorum hamur işi yeme dedı yoksa cok şişersin dediaynen canım bende sabahları 2 adet pohaça yiyorum sabah metroydu otobüstü midem mahvoluyor diye birşey yemeden çıkıyorum vee 2kg almışım normal dedi doktorum ama gece kalkıp yemiyorum acıkmıyorum da zaten ama çok susuzluk oluyor günde 4 lt oluyordur sizde de oluyor mu acaba
inşallah canım bende çok su içiyorum sonra dediğin gibi midem bulanıyo ama hala dudaklarım kupkuru sanki hiç içmemişim o dedikleri kahvaltıyı ben anca pazarları yapabilirim kuzum ya hafta içi imkansız ama acıkıyorsan kalk canım zaten migde bulantısı istifra derken helak oluyoruz bari gece olsada azıcık besin alalım ama özellikle badem hem uyku yapıyor hemde bebek gelişimi için çok iyi bir meyve imişBana doktorum hamur işi yeme dedı yoksa cok şişersin dediBen su cok içiyordum artık pek içemiyorum çok su içince mıgdem bulanıyor gece acıkıyorum kalkıp yemessem öğürüyorum açlıktan Halley yıyıyordum doktor cevız badem meyve ye dedı artık oyle yapıcam sabahta erken kalk ınce ıkı dılım ekmek bır yumurta bır bardak sut zeytın peynır bal ye hergun dedı mıgdem bulanmasa yerım ıns gecer bulantılar duzenlı beslenırız
Artık onları yıycem sımdıden karın acıkmalarım basladıinşallah canım bende çok su içiyorum sonra dediğin gibi midem bulanıyo ama hala dudaklarım kupkuru sanki hiç içmemişim o dedikleri kahvaltıyı ben anca pazarları yapabilirim kuzum ya hafta içi imkansız ama acıkıyorsan kalk canım zaten migde bulantısı istifra derken helak oluyoruz bari gece olsada azıcık besin alalım ama özellikle badem hem uyku yapıyor hemde bebek gelişimi için çok iyi bir meyve imiş
bana 12 haftayı da bitir öyle bırakırsın dedi hatta folicplus 90 adetlik 3lü kullanım olan bitti tekrar aldım dün bir hafta içinArtık onları yıycem sımdıden karın acıkmalarım basladıDoktor folik asiti bırak dedi artık içmiycem ben sen devam edıyormusun?
Kızlar birşey soracağım bu alışveriş merkezlerindeki kapılardan geçmemiz zararlı mı? Karnımız da belirgin değil ki izin istesek görevliden, sizler napıyorsunuz avm kapılarında?
hiç aklına gelir miydi kendini iyi hissedeceksin diye endişe duyacağınDün çok sancım oldu hatta buraya da yazdım bıçak saplanır gibi aksi gibi bugunde bulantım yok ben de endiseliyim ne yalan söyliyim.
ben hiç sormuyorum, direkt kenardan geçiyorum, şimdiye kadar da müdahale eden olmadı, anlıyorlardır bence...Kızlar birşey soracağım bu alışveriş merkezlerindeki kapılardan geçmemiz zararlı mı? Karnımız da belirgin değil ki izin istesek görevliden, sizler napıyorsunuz avm kapılarında?
Benımkı folbiol benımde 5 tane kaldı onlarıda içeyim bari ziyan olmasınbana 12 haftayı da bitir öyle bırakırsın dedi hatta folicplus 90 adetlik 3lü kullanım olan bitti tekrar aldım dün bir hafta için
hımm anladım canım ben başka herhangi bir takviye kullanmadım haftaya ikili tarama sonuncundaki kan değerlerime göre takviyeye geçecek sanırım öyle dedi çünküB
Benımkı folbiol benımde 5 tane kaldı onlarıda içeyim bari ziyan olmasınimom dıye gıda takvıyesı içiyordum oda devam et dedı ondada varmış folik asit çinko b vitamını baya bırsey var içinde
valla öyle güzel kahvaltı yapmayı nasıl özledimm, bi an önce gecse bulantılar da yiyebilsek nam namBana doktorum hamur işi yeme dedı yoksa cok şişersin dediBen su cok içiyordum artık pek içemiyorum çok su içince mıgdem bulanıyor gece acıkıyorum kalkıp yemessem öğürüyorum açlıktan Halley yıyıyordum doktor cevız badem meyve ye dedı artık oyle yapıcam sabahta erken kalk ınce ıkı dılım ekmek bır yumurta bır bardak sut zeytın peynır bal ye hergun dedı mıgdem bulanmasa yerım ıns gecer bulantılar duzenlı beslenırız
Canim ya cok uzuldum neden pekiKızlar şimdi hastaneden geldim ben bebeğimi kaybettim
Kızlar şimdi hastaneden geldim ben bebeğimi kaybettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?